Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 455 963
  • 10 174

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Toinen erä ainakin Potkoselle. Ei voi edes venäläistuomari vetää etelään päin.

Edit. No kyllä hän silti veti.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Hyvältä näyttää. Loppuun asti vaan tarkasti nyt.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyrkkeilysäkkiä vastaanko Potkonen ottelee?
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Ei nyt ole aikalaiskirjoja tässä, mutta eipä taida missää muussa kisassa ikinä olla ollut niin, että yhdestä ja samasta kilpailusta nousee kolme urheilijaa kaikkien aikojen tilastossa sijoille 1., 2. ja 3.

Piti hetki ottaa unta aamun lajien jälkeen, joten jäi orastava keskustelu kesken. Vähänhän tuo muistutti Lontoon 800m olympiafinaalia 2012, joskin ei silloin ihan top-3:a saatu samassa juoksussa, mutta kaikki juoksivat silti top-10 ajat. Edelleen kovaa valuuttaa.

Tämä 400m aitafinaali siinä mielessä magnituudiltaan tavallaan suurempi ja kovempi juttu. Toki voi olla, että sama juttu on jossain vaiheessa edessä myös tässä 400m aitojenkin kohalla, että katsellaan mm. tuota Youngin vanhaa ME:tä ja todetaan, että pilipali aika ja kehitys kehittyy jne., mutta lähtökohtaisesti ainakin nämä Warholmin ja Benjaminin ajat ovat niin mykistävän kovia, että saapa nähdä josko noita pystytään koskaan haastamaan. Muutenkin kuin ehkä miehet itse vielä. Mutta ehkä tässä kokoluokassa ei olla nähty tuollaista, että samassa kisassa kolme urheilijaa menee kaikkojen aikojen kolmen kärjeksi.

Myöskin selostajan kisan jälkeen mainitsema "400m aitojen uusi tuleminen" voi vaikuttaa osaltaan. Laji on ehkä vähän ollut paitsiossa eikä ole kerännyt niitä kaikkein kovimpia, valovoimaisia, lahjakkaimpia urheilijoita. Nyt sinne on saatu erikoisosaamista ja kovaa kilpailua, joka poikii kaikkia kehittymään. Tämä siis kaikkien edellä mainittujen öljyjen ja mondojen lisäksi, ei sijaan, yhtenä mahdollisesti vaikuttavana seikkana. Luultavasti vähemmän toki vaikuttaa kuin olosuhteet. Ja siitähän on paljon puhuttu, että koronan aikana on pystynyt treenaamaan paremmin eikä ole ollut kisakalenteri aivan täynnä. Sen näen selvänä syynä ennätysten tehtailulle. 2 vuoteen ei ole tarvinnut keskittyä oikeastaan mihinkään muuhun kuin näihin olympialaisiin + jo aiemmin kesällä on nähty kovia suorituksia.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Saatanan venäläistuomari. Mistähän muropaketista tuokin on pätevyytensä hankkinut?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Mitä matsia tuo venäläinen tuomari katsoo?
 

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
Mitähän helvettiä nuo tuomarit katsoo, ei ainakaan tätä matsia.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Mitä ottelua nämä tuomarit katselee?
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Lyö sinne pimppiin
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Perhana, taas varoitus Miralle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös