Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Oikealle miehelle meni, Nurmella oli paikat tänään 4-5 maaliinkin.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Onnittelut @Artyukhin ! Muistathan myös toimittaa listan maksamattomista viikon päästä yv:n lähettämisen jälkeen tähän ketjuun, jotta saadaan kolmas veto käyntiin mahdollisimman pian.
 
* Syntymästä kuolemaan IFK * En gång IFK - alltid IFK *

Cow's opinion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dark side of the Moo
Onnea voittajalle, hyvä potti! Hyvin olin kartalla että Kärppien pelaajalla olisi tähän OK saumat, ja Niemelä vielä painoi ekan maalinkin. 1-6 tilanteessa seuraava tarkistus mutta laihaksi jäi joulukinkku.
 

Artyukhin

Jäsen
Olipa lyhyt veto, mutta ei voi mitään. Olisi kyllä kiva jos kaikkien valitsemat pelaajat saisivat oman tilaisuutensa ennen kun veto ratkeaa. Kivahan tämäkin oli kokeilla, mutta harkitsen olenko mukana seuraavassa tai sitä seuraavassa katsotaan. Oma pelaaja sai kuitenkin mahdollisuuden, mutta ei ollut niin isossa roolissa kuin mitä odotin. Itse kuitenkin haen ennemmin yllätys nimiä, kuin ennakkosuosikkeja ja riskinsä tässä on.

Onnittelut vaan voittajalle! ja kiitos kivasta pelistä!
Onnee voittajalle!
Ehkä ensi kierroksella ehtii omakin ehdokas pelata..

Maksettu.
Joo, harmillisen alussahan tää ratkes.

Ei sentään heti esim. HIFK-KooKoo pelissä maanantaina kun tää skaba käynnisty.

Oishan se mukavaa että seuraava veto alkais vaikka kun 6-7 matsia vedon alotusiltana.

En kyllä aatellu että Makke Nurmi painaa hatullisen ja tuo voiton kotiin, kun oli tehnyt 6 maalia alkukauteen ja siellä oli reilut 30 pelaajaa painanut saman, tai enemmän maaleja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy