To 8.10.2009 Ässät-Pelicans

  • 21 084
  • 129
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen pari kertaa käynyt Isomäessä katsomassa peliä ja täytyy rehellisesti tunnustaa että hallissa on Suomen parhaat seisomapaikat. Nyt joku Porilainen hitsarispede päätti sitten ruveta viskomaan renkaita aitioon ja sm-liigan suunnalta on tullut jo viestiä että hallin rakenteet on saatettava sellaiseen kuntoon ettei tällaista pääse enää tapahtumaan. Käytännössähän tuo taitaa tarkoittaa tuon seisomakatsomon poistamista tai siirtämistä johonkin muualle. Omapahan on asianne, itsellä tuskin tulee enää asiaa ko. halliin joten ihan sama mitä siellä katsomoille tehdään. Ei varmaan olisi pahitteeksi kuitenkaan jonkinlainen sisäinen sakinhivutus tälle heittelijälle?
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Käytännössähän tuo taitaa tarkoittaa tuon seisomakatsomon poistamista tai siirtämistä johonkin muualle. Omapahan on asianne, itsellä tuskin tulee enää asiaa ko. halliin joten ihan sama mitä siellä katsomoille tehdään.

Kyllä, aivan varmasti. Itseasiassa kuulin jo nyt varmalta taholta, että poliisit vetivät nauhat seisomakatsomon ympärille, ja kohta tullaan piikkaamaan koko uudestaan maalattu paska maan tasalle.
 

JiiPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kiekko-Vantaa, D-kiekko,
No justiinsa noinpäinhän se sano :)

No niinhän tuo näytti sanovan. Pahoittelut kommentista. Ei pitäisi lukea näitä palstoja nokialaisella ilman silmälaseja, varsinkaan jos on puolisokea savolainen ;)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Minua jäi kismittämään yksi asia: MIKSI sitä tavaraa alkoi lentää Nurmista kohti? Kun satuin huomaamaan tilanteen, seisoi Nurminen penkin päällä, kasvot kohti seisomakatsomoa ja huusi jotakin. Tähän vastattiin seisomakatsomosta huutamalla takaisin ja viskomalla kolikoita. Että sellaista.

Minkä takia Nurminen seisoi siinä penkillä? Mistä tämä tilanne oikeasti lähti? (Vastaus ei sitten ole "taklauksesta", koska en ainakaan itse ole koskaan nähnyt vastustajan valmentajaa heitettävän millään pelaajan tekemän niitin seurauksena) Miksi kukaan pelikaaneista ei repinyt Nurmista alas siitä penkiltä huutelemasta? Kyllä se aika vaaralliselta tilanteelta näytti kaiken kaikkiaan, meinaan. Tuli järkkäreillekin kiire.
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Minkä takia Nurminen seisoi siinä penkillä? Mistä tämä tilanne oikeasti lähti? (Vastaus ei sitten ole "taklauksesta", koska en ainakaan itse ole koskaan nähnyt vastustajan valmentajaa heitettävän millään pelaajan tekemän niitin seurauksena)

Siksi että P.Nurminen osaa pelata myös tätä peliä, Sihvosen niitin jälkeen pikkupoika pudotti sen renkaan sinne vaihtoaitioon siitä kulmasta ja Pasi sai mainion tilanteen kääntää hieman mediahuomiota toiseen suuntaan koska tiesi kyllä miten seisomakatsomo vastaa hänen huutoonsa. Ja hienosti Pasi tuon tilanteen pelasikin, uhkasakkoa Poriin ja iso juttu lehteen jolloin kentän tapahtumat eivät paljoa painaneet. Pasille pitäisi tuosta myöntää ylimääräinen piste, niin hyvin mies tuon tilanteen hoiti vaikka joutuikin hieman laskemaan valheita lehdistölle, jääkiekossa kaikki on sallittua ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös