Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

To 7.12.2017 Jokerit - Dinamo Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Hera80, 07.12.2017 klo 15.29.

 1. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  KHL säännöillä Tolvasen tilanne oli paitsio, NHL säännöillä ei. Tuo sääntöeroavaisuus ollut jo useamman kauden, vaan ei muista koskaan kummin päin oli missäkin. Nyt muistaa.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli kyllä surkea peli. Näennäistä hallintaa mutta mustelmia ei haluttu ottaa. Jäätiinkö ekan kerran tällä kaudella nollille?
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  IIHF:n sääntökirja 2014-2018; sääntö 81, kohta i:

  If the puck carrier maintains control of the puck while his skates cross the blue line ahead of the puck, he is considered onside provided that he first had control of the puck with both skates in the neutral zone and that he kept the puck on his stick until the puck fully crossed the blue line.


  Kyse ei siis ole KHL:n ja NHL:n välisestä erosta. Jos KHL sooloilee tuossa, se on sen oma häpeä. Olisi kiva nähdä KHL:n sääntökirja mutta sitä ei ainakaan nopealla mobiiligoogletuksella ollut saatavilla englanniksi. No, eipä ole kuulutuksiaan joten eipä yllätä.
   
 4. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä mistä tuon SaPKon tuohon repäisit, kun siinä lukee selvästi SaiPa.

  Tarkoitin Jokereilla. Onhan se kiva, että seuraikoneja on joukkueessa, mutta silti pelkkä status ei pitäisi taata paikkaa Jokereiden miehistössä. Mäki ei vain ole KHL-tason pelaaja. Tämä siis ihan yleinen huomio, eikä vain tämän pelin huomio.
   
 5. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Tuomareina oli sama kaksikko kuin taannoisessa Lokomotiv-pelissä eli Sergei Kulakov ja Maksim Sidorenko. Nämä kaksi kuuluvat kaikkein pahimpiin tapauksiin, joiden kanssa Jokereiden on lähes mahdotonta voittaa.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Narrien esitys oli vajaa. Nälkä mennä maalin eteen puuttui ja vastustajalle annettiin vaarallisia vastahyökkäyksiä. Silloin ku kiinnostaa, niin tän kauden ryhmän peli on ihan eri näköistä.

  Toi tuomarilinja on hyvä pleijareita ajatellen. Siellä viheltäminen on vielä enemmän kusipäistä, joten hyvä tottua. This is KHL.