To 7.10.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 12 066
  • 275

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Ipan nelosen laiturit laittaa kiekkoa pussiin. Harmi että peli vaan ei käynnissä. Joku sais kyllä poikasia opettaa noista kunnolla. Hyi vittu!
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vähän meni nyt vihkoon mutta ehkä ihan hyvä vaan. Eipä tästä mitään olisi ansaittukaan. Saavat toimistolle vähän mietittävää.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
"Takatukkaiset, puhevammaiset, Tamperee on v*tun junttilaaaaa" shaaalaalaaalaaaaaaa
Onpas hauskaa. Ei tuo nyt varsinaisesti vaasalaisten pisteitä nosta. Noh, pohjalaiset on mitä on.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kuusi peliä, kaksi voittoa ja voitot tulikuumia Ässiä ja HPkta vastaan kotona. Kyllä nyt täytyy vähän miettiä että mistä kiikastaa eikä miettiä yksittäisiä jäähytuomioita, jos niiden varassa ollaan niin ei hyvin mene.

Mutta yleisellä tasolla täytyy taas tuomareista sanoa että en edelleenkään yhtään ihmettele että heidän kunnioitus on vajavaista Liigassa.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Ihme kun spårafanit eivät hyökkää joukolla tuon 5-vuotiaan Ilvesfanin kimppuun. No ehkä pelin jälkeen, kun juntti uskaltanu tuleen uljaaseen vaasaan.
 
En ymmärrä Ilvekseltä tota Sebökin peluutusta. Taas häneen kaatui tääkin takaa ajo kun menettää vaan kiekkoa. Miksi saa niin paljon luottoa valmennukselta? Aivan onneton räveltäjä
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Kiri olis ollu vähän parempikin, ehkä, jos ei Fonselous olisi alkanut lappuaan varmistelemaan. Kaksi täysin naurettavaa jäähyä.

Ei silti, Hokkisport oli parempi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös