To 6.4.2023 Ilves - Pelicans

  • 28 396
  • 535

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kolme päivän selvästi väärin vihellettyä pitkää yhteen peliin on aika paljon. Mut menee onneksi pitkässä juoksussa tasan :)
Olen ennenkin sanonut, että näihin voisi ottaa tulkintojen mallia Pohjois-Amerikasta. Siis antaa pelisilmällä vähän armoa ja varsinkin edellyttää, että pakki yrittää joskus ehtiä kiekkoon.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Konnalle olisi voinut antaa kyllä huitomisjäähyn
 
Jinxiä lisää, vaikka peli onkin tasoittunut ottelun edetessä on jotenkin uskomatonta jos Pelsut tän vie. Maalipaikoista vain maalit, simppeli pelihän tää toisaalta on. Hoki.
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Pakko palata tohon Bloodin toiseen maaliin, siinä oli kyllä sellanen kuti että eipä siinä olis jääny kovinkaan monelle veskarille mitään palaa. 135km/h tais olla vauhtia vielä
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jinxiä lisää, vaikka peli onkin tasoittunut ottelun edetessä on jotenkin uskomatonta jos Pelsut tän vie. Maalipaikoista vain maalit, simppeli pelihän tää toisaalta on.
Jääkiekko on varsin sattumanvarainen peli lopunviimein. Joskus menee paikoista sisään, joskus ei.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jännä matsi, Ilves jyrää ja Kaanit maalaa. No, maalintekopelihän tää. Tai sitten tää on jotain isompaa kuviota, mistä en myöskään ymmärrä. Pendo on jumala tai -liino.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös