To 6.1.2011 JYP - Lukko

  • 10 890
  • 50
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
Sellainen peli tällä kertaa. Lukko näytti jo vahvasti vievän pisteet kotiin kun JYP ei ensimmäisessä erässä lähes suvereenista hallinnasta huolimatta saanut maalin maalia aikaan, kun taas Lukko sai kahdesta pahasta paikastaan aikaan yläriman(?) ja hienon maalin. Toinen erä olikin sitten yksi huonoimpia mitä olen JYPiltä koko Dufvan aikana nähnyt ja oli pieni ihme ettei Lukko lisännyt johtoaan. JYP oli toisessa erässä 5v5 pelissä pahemmassa pinteessä kuin alivoimilla, jotka sujuivat varsin kelvollisesti. Kolmannessa päästiinkin sitten ekan erän vauhtiin ja PPP ratkaisi pelin. On se Pihlström ihmeellinen mies. Liigan nopeimmat jalat mutta kädet puuttuu kokonaan. Kummasti tuntuu silti välillä osuvan.

Linjatuomarit olivat pitkien kiekkojensa kanssa välillä vähän kuutamolla ja päätuomarikaksikko noudatti onnistuneesti "ei vihelletä mistään" linjaa. JYP pääsi tämän ansiosta ehkä vähän enemmän käyttämään mailaa, mutta kyllä sitä mailahäirintää nähtiin Lukoltakin joka puolestaan harrasti vähän enemmän vihellyksen jälkeisiä sikailuja. Hyvä että Pesonen pystyi sen ensimmäisen erän läpiajon jälkeen tulleen ranneviikatteen jälkeen jatkamaan peliä.

Voitto ansaittiin kun Lukko tuhri omat saumansa toisessa erässä. Huomenna onkin sitten aika lailla vaikeampi peli edessä. Kai sitä voisi välillä voittaa jonkun kovan jengin vieraissakin, eikö?
 

-backley-

Jäsen
Suosikkijoukkue
L U K K O
Kurholta matsia katsoneena aika samoja havaintoja kuin edellä. Eka erä tasaisehkoa ja saatiin Jypin virheestä maali. Yrittivät purkaa varmaan kolme kertaa joka kerta epäonnistuen ja lopulta Mäkinen syötti Koskisen luistimen ja Myllykosken mailan kautta Morrisonin lapaan joka pisti kiekon sisään. Jypillä muuten paremmat paikat ylivoimineen (olkoonkin että toinen niistä oli susihuonoa yyveetä) ja läpiajoineen.

Toinen erä kokonaan Lukon. Tehotonta vain kovin oli touhu. Siinä vaiheessa näytti ihan hyvältä. Pihlström taisi toiseenkin erään hukata yhden läpiajon.

Kolmas erä alkoi sitten heti lähtöjän päin peetä. Perrin pääsi ihme pomputtelun jälkeen nokikkain Norosen kanssa eikä aikaillut vaan löi samantien limpun yläpesään. Sitten alkoikin Pillu-show, jossa tosin joka kerta joku/jotkut Lugun pakeista oli tehokkaasti avustamassa. Yyvee-maalissa Pettinen ajoi itsensä tilanteesta ulos liimaamalla Perrinin laitaan, maalin edessä Kauvosaari ja Tikkanen pelasivat samaa ukkoa. Kolmannessa Jyp-maalissa näki jo ennakkoon kuinka Pillulle heitetään kiekko rinnakkain pelaavien Lukko-pakkien taakse ja miten tämä polkee sieltä karkuun. Viimeisessä taas Pettinen liimasi kerran Pillun laitaan mutta tämä liukasteli itsensä irti ja löi kiekon sisään.

Norosen torjunnoissa toisessa ja kolmannessa maalissa oli vähän niin ja näin, olisi parempana päivänä saattanut saada molemmatkin kiinni mutta toisaalta ehti niitä ennen nollata kolme läpiajoa. Sen sijaan olisi voinut jättää tökkäämättä Pesosta pernaan hänen läpiajonsa päätteeksi.

Lindgren oli edelleen melko yössä, liekö sitten sairauden jälkiä vai Tukosen poissaoloa vai muuten vain lamaa. Elo oli aiheesta rosterin ulkopuolella.

Järin suurta filosofiaahan tämä ei ole, mutta jotenkin korostui, että lopussa puolustus vuosi liikaa ja hyökkäyksestä ei löytynyt tarpeeksi tehoja missään vaiheessa. Eli ei oikein ole aineksia pelata 0-1 peliä eikä lähteä avoimeen maalintekokisaan. Odotuksia oli enempi kun putkea oli saatu päälle, pakkotahmeus sutattu Saipan kanssa ja ilme ollut Norosen tulon jälkeen ylipäätään parempi.

Suunnitelmissa oli ajella Tampesterista lauantaina katsomaan Tepsin vierailua mutta pitääpä nyt katsoa tuleeko lähdetyksi.
 

janbo

Jäsen
Hienoa kiekkoviihdettä. Kaikki oleellinen jo sanottu, niin joitain huomioita pelistä:

- Lukko sahasi JYP-viisikon lyhyillä syötöillä kaksi erää.
- 3. erä JYPin parhaita tällä kaudella. Tempo oli todella kova, viisikko tiivis ja kiekkokontrolli lähes täydellistä.
- Pillu oli jo liian liukas Norosellekin ja lopulta jalkoväli alkoikin vuotamaan.
- Pesonen tekee kiekon kanssa mitä lystää. Siis aivan häikäisevää peliä Pessiltä. Spin-o-ramaa, kärkiveiviä, puikoista ujuttamista, laitabiljardia, you name it. Kuka Kuznetsov?
- Tuomarilinja Buffalon junnukisoista ja Nuoresta Suomesta tuttu "kaikki pelaa". Hyvää oli kuitenkin se, että linja pysyi.
- Pitkäkiekkosäännölle tai sen tulkinnalle on tehtävä jotain.
- JYPin 3. kenttä oli odotetusti välillä todella purjeessa ja peliaika jäi ansaitusti pieneksi.
- Viitanen osaa luistella kiekon punaviivalle, mutta ei ymmärrä heittää ristikulmaan.
- Tuppuraiselta OK-paluu. Kiekollisesti ei häikäisevää, mutta asenne tuttu 110% ja kiekottomana hyvää peliä molempiin suuntiin.
+ P
+ P
+ P

PS. Kari Tynin lontoon murre ei ole kaunista kuultavaa..
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
- Pitkäkiekkosäännölle tai sen tulkinnalle on tehtävä jotain.

Tuo on kyllä kauheaa paskaa...pelaajat hiihtelee samaa tahtia kuin vanhukset rollattorilla, kunnes mailan ja kiekon väliin jää puoli senttiä eroa, ennen päätyviivaa ja pitkääkiekkoa.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Suunnitelmissa oli ajella Tampesterista lauantaina katsomaan Tepsin vierailua mutta pitääpä nyt katsoa tuleeko lähdetyksi.

Thaks. Hyvä anlyysi.

Menen nyt kuitenkin tsekkaamaan tuo peli. Voi merkitä paljon, jos Lukko miliin kuudent tai jopa neljän prhaan sakkiin.

Itselläni on fiilis, että Lukko ottaa opikseen tästä vierailusta. Tukonen on ensimmäinen ukko, jota kaipaan takaisin.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Näin saman pelin kuin edellä kirjoittaneetkin. Jypin pelistä haluaisin nostaa vielä muutaman jutun esiin:

Myllykoski vaikutti epävarmalta ekassa erässä, toisen erän alusta eteenpäin mies oli jäätävä. Pelituntuman puute ilmeisesti häiritsi hieman.

Neloskentältä heikko peli. Ketju jäi koko ajan Lukon ykkösen jalkoihin ja ainoa takaiskumaalikin iskettiin jarrukenttää vastaan melkoisen koomailun jälkeen. Jossain vaiheessa RD muutti peluutusta niin, että nelonen pelasi Lindgrenin ja Petruzalekin ketjua vastaan. Silloin vääntö oli jo tasaisempaa, mutta toisaalta tuo osa Lukosta ei ollut kovin kovassa tikissä muutenkaan.

Kahdessa ekassa erässä Jypillä oli vaikeuksia päästä omista pois, kolmannessa Lukko taas ei saanut painetta Jypin pakeille. Vatasen puuttuminen näkyi tässä varmasti. Muilta ei löytynyt tarpeeksi nopeutta nousta itse prässin alta pois. Muista vain yhden pakin nousun: ekassa erässä Viitanen tuli hyvällä vauhdilla yli oman sinisen ja punaviivan..... ja heitti hyökkäyssiniseltä päätyyn.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuo on kyllä kauheaa paskaa...pelaajat hiihtelee samaa tahtia kuin vanhukset rollattorilla, kunnes mailan ja kiekon väliin jää puoli senttiä eroa, ennen päätyviivaa ja pitkääkiekkoa.

Tuo on kyllä välillä erittäin naurettavaa nuo pitkät kiekot. Myös paitsiot otetaan joskus kyllä ihan lian tarkasti vaikka tottakai ne pitää ottaa, mutta ei nyt välttämättä suurennuslasin kanssa.. Nuo pitkien kiekkojen kanssa kikkailut vievät kyllä pelistä tempoa pois. Ei se voi olla niin millintarkkaa hommaa ja varsinkin jos pakki kävelee kiekkoa kohti ja ehkä sentin kerkee mennä viivan yli ja pakki aivan kannoilla niin kaikki pitää viheltää...

Pesosesta pitää mainita kun Perriin ja Pihlström meinaavat viedä kaiken huomion. Erittäin hyvää pelaamista ja itseluottamus kunnossa. Vei vastustajaa kahville parikertaa erittäin hienosti ja muutenkin pirteää pelaamista vaikka tehoissa se ei tänään juurikaan näkynyt.

Viitanen oli ekassa erässä ihan hyvässä iskussa ja kokonaisuutena ihan ok peli, saisi käyttää ehkä enemmänkin tuota laukaustaan hyväksi ja muutenkin uskaltaa kuskata sitä kiekkoa enemmän, ehkä ei aina tarvitse lyödä siniviivalta päähän kiekkoa.. varsinkin jos luistin kulkee kuten tänään. Myös Jaatiselle pitää antaa pointsit. Oikeastaan koko miestä ei näkynyt kentällä ja kun näkyi niin ei tehnyt virheitä. +2 tuli ja peliaika oli vajaat 15 minuuttia joten siltäkin kannalta ihan hyvin meni.

Riska ja sipiläinen oli aika pulassa tänään jos alivoimia ei lasketa, niissä kummtatkin loisti, mutta 5vs5 pelissä olivat välillä aika hukassa. Pitäisikö kolmanneksi lenkiksi J.Virtasta tai jotain sillä poukkula ei oikein tunnu istuvan tuohon ketjuun. Virtasen tai Auvitun ollessa kentän peli ollut tasapainoisempaa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
Riska ja sipiläinen oli aika pulassa tänään jos alivoimia ei lasketa, niissä kummtatkin loisti, mutta 5vs5 pelissä olivat välillä aika hukassa. Pitäisikö kolmanneksi lenkiksi J.Virtasta tai jotain sillä poukkula ei oikein tunnu istuvan tuohon ketjuun. Virtasen tai Auvitun ollessa kentän peli ollut tasapainoisempaa.
Tuossahan pelasi about puolet pelistä Jäsä Poukkulan paikalla. Ennen peliä olin sitä mieltä että tuo olisi ylipäätään JYPille optimaalinen nelosen kokoonpano, mutta aika hukassa tuntuivat kaverit tosiaan olevan tasakentällisin. Ei ollenkaan sitä normaalia energiaa. Jäsälle olisi voinut tehdä hyvää käyttää se lopun avopaikka kun Lukkoa ei enää viimeisellä minuutilla kiinnostanut edes näytellä pelaamista.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ensimmäisessä erässä JYPillä oli suvereenisti kiekko kontrolli hallussa. Lukko ei pystynyt omaa peliään rakentamaan missään vaiheessa. Maalinkin saivat flipperikiekon jälkeen jossa hyvin sijoittunut Morrison pääsi aivan vapaasti parhaalta maalintekosektorilta laukomaan ja tuon tason peluri harvoin tuolta paikalta epäonnistuu.

Toinen erä oli puhtaasti Lukon. Jostain syystä RD sekoitti ketjuja toisessa erässä ja osin juuri tästä syystä Lukkokin pääsi peliin mukaan. Tosin on sanottava että PPV-ketju oli ainoa onnistuja näistä. Pesonen - Perrin - Virtanen tuntui pienestä koostaan huolimatta saavan nopeasti juonesta kiinni. Vai johtuisko tuo vaan Perrinistä? On se huikea pelaaja ja saa ketjukaveritkin näyttämään paremmilta. RD näki kuitenkin saman minkä minä ja varmasti moni muukin. Huonompaan suuntaan meni oma pelaaminen, joten JYP palasi vanhoihin koostumuksiin.

Kolmannessa erässä astui kehiin kaksikko Perrin - Pihlström. Ensin Perrin tulee laidasta, meinaa menettää kiekon mutta saa sen kaivettua mukaan ja sitten sellainen sutaisulta sinne päin näyttävä laukaus, mutta ei voisi tarkempi olla. Suoraan taka ylänurkkaan. Siitä alkoi nousu, pari kaunista maalia siihen vielä ja Lukko oli lyöty. Viimeinen oli toki kosmetiikkaa, mutta se toi Pihlströmille uran ensimmäisen kypärätempun. Varmasti lämmittää Antin mieltä.

Lindgren oli jälleen todella aneeminen. Ei näkynyt taaskaan muuten kuin kypärän eri värin ansiosta. Olisiko se sitten niin että JYP osaa hyvin pelata nuo vastustajan tähtipelaajat pelistä pois? Mutta kauaa ei tätä nautiskella. Huomenna on taas peli ja jalan pitää nousta silloinkin. Nopeasti kuitenkin vielä Pesosesta. Harri nimittäin aloitti pelin aika nihkeästi, mutta nousi sitten tälle nykyiselle hyvälle tasolleen ottelun vanhetessa. Alkukaudesta olin jo valmis passittamaan miehen D:n rivien kautta pois JYPin organisaatiosta, mutta nyt toivon miehen jatkoa. Enemmän toki toivon Pihlströmin jatkoa enkä pelkästään tämän illan johdosta. Viitanenkin pitäisi laittaa laukaustreeneihin. Se kiekko lähtee kuin raketti Viitasen lavasta, mutta on perkele epätarkka. Silti, lauo Viitanen, lauo enemmän! Tuppurainen puolestaan aloitti energisesti. Pelihaluja oli selkeästi runsaasti, mutta samalla se vei vähän ajatusta omasta pelaamisesta ja se viikate muuten heilui välillä aika vaarallisesti. Onneksi ei osunut kehenkään. Mutta se siitä. Kolme pistettä, minä kiitän. Huomenna taistelu jatkuu Hellsingissä.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täytyy vielä Norosta kehua siitä, että lähti katkaisemaan yhtä tulossa ollutta varmaa "pitkää". Hetken aikaa näytti siltä että pitkä tulee, mutta Noronen lähti viime hetkellä kiekkoa kohti. Olisi katkaissut peliä pahemman kerran.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Jostain syystä RD sekoitti ketjuja toisessa erässä ja osin juuri tästä syystä Lukkokin pääsi peliin mukaan. Tosin on sanottava että PPV-ketju oli ainoa onnistuja näistä. Pesonen - Perrin - Virtanen tuntui pienestä koostaan huolimatta saavan nopeasti juonesta kiinni. Vai johtuisko tuo vaan Perrinistä? On se huikea pelaaja ja saa ketjukaveritkin näyttämään paremmilta. RD näki kuitenkin saman minkä minä ja varmasti moni muukin. Huonompaan suuntaan meni oma pelaaminen, joten JYP palasi vanhoihin koostumuksiin.

Ei tainnut olla kovinkaan pitkä kokeilu tuo PPV-kenttä. Nähdäkseni Virtanen pelasi vain yhden vaihdon siinä, kun Pihlstöm oli juuri pelannut alivoimavaihdon ja jäähyn loputtua Virtanen tuli juuri kentällä olleen Pihlstömin tilanne Perrinin ja Pesosen rinnalle. Tai pelas ne vielä periaatteessa toisenkin vaihdon, kun JYP pitkänkiekon ja sm-liigan aikalisän jälkeen pojat joutu jäämään vielä kentälle. Ainakaan omaan silmään ei muita vaihtoja kyseiseltä ketjulta osunu silmään, mutta saattoivat useemminkin yhdessä pelata.

PPP-kentän peliä on kyllä ilo katsella, kun melkein vaihto toisensa jälkeen paine on vastustajan päädyssä ja maalitilanteita syntyy. Hytöset ei puolestaan liikaa hyville paikoille päässyt muista kentistä puhumattakaan. No jospa Vatasen paluu kokoon panoon ja Tuppuraisen vertyminen omalle tasolleen vähän nostais muidenkin kenttien vaarallisuutta hyökkäyspäässä. Kakkos yv:ssä kyllä Vatasta kaivattais kun ei siinä näytä tällä hetkellä paljoo muuta vaarallista olevan kun Louhivaaran sukunimen loppu. Eiköhän Sami oo viimestään Kalpa pelissä taas mukana, ellei vielä huomenna oo täydessä iskussa aikaerojen sun muiden jäljiltä.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lukko-pelin perusteella on kyll pakko ikäväkseni todeta, että Asplund ei riitä. Vemmu menee tuossa nyt täysin hukkaan. Tosin Vemmulle ei taitaisi riittää kuin Perrin, eikä PPP-ketjua kannata lähteä särkemään.

Joka tapauksessa eikö se olisi aika nostaa Jonne tuohon Asplundin tilalle. Samoin Poukkula tuntuu juuri nyt valitettavan kevyeltä.

Mitä tuohon matsiin vielä tulee, en oikein ymmärrä joitakin kommentteja (esim. Lehterä illalla Neljäs erä -ohjelmassa), että JYP olisi ollut jyrän alla kaksi ensimmäistä erää. Kohtuullisen tasaistahan se vääntö oli. Kolmas erä sitten JYPin suvereenia hallintaa. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvätasoinen matsi. Numerot valehtelevat.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Heti kärkeen täytyy todeta, että omaan makuun helvetin viihdyttävä matsi. Vauhtia oli välillä enemmän kuin järkeä, mutta lopulta nähtiin myös hienoja maaleja ja hienoja yksittäisiä suorituksia, kuten "Pikku-Pessin" spin-o-ramat hyökkäysalueella - kaverilla on itseluottamus todella kohdallaan ja se näkyy myös oikeanlaisena pelaamisena.

Ensimmäinen erä pelillisesti JYP:n, mutta pompun kautta pääsi sitten Morrison rankaisemaan kun ei JYP:lle maalinteko maistunut. Toisessa erässä JYP oli pahasti jyrän alla, tuntui että liike oli jäänyt täysin pukukoppiin. Onneksi tässä vaiheessa oli Lukon vuoro olla tehoton. Kolmannessa sitten ketsuppipullo vihdoin poksahti auki ja pari hienoa kaappia nähtiin. JYP:llä taisi olla pelissä viisi läpiajoa joten oli syytäkin maaleja lopulta syntyä. Viimeisellä kaksikymppisellä ei Lukolla ollut käytännössä mitään saumaa, ja Myllykoskikin selvisi kolmella torjunnalla.

Täytyy jopa hieman kehaista yleisöäkin, ajoittain rytmikäs taputus oli suorastaan "huumaavaa" kun vertaa normaaliin runkosarjan ottelun "hurmokseen".

Tänään sitten pisteiden hakuun Jaffalaan.
 

Graves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Osoittipa Jyp taas kerran, miten kova se on. Edellisiä toistaen, olipa Pesonen alati vaarallinen. Hankala ketju pidellä, kun on laidoilla liigan liukkaimmat kaverit ja keskellä vielä Perrin. Ei ole kyllä sattumaa viime aikaiset tehot...

Lukon peliä oli hienoa katsoa pari ekaa erää, varsinkin kun pojat pelasivat todella fyysisesti. Henkkoht harmittaa oikein McLeanin puolesta Lukon tappio, kun minusta hän oli kentän selkeä kuningas kaksi ekaa erää. Todella kovia taklauksia, painavia laukauksia, kaksinkamppailuiden voittoja, aina oikeassa paikassa, syötöt lapaan... kova jätkä.

Eilisen perusteella voi todeta, että molemmat joukkueet varmaan menevät tällä kaudella pitkälle kevääseen. Jyp on tietysti aika selviö, mutta jos Lindgrenin ketju herää Lukolta vielä uuteen jyrkkään nousuun ja McLeanin kenttä pelaa tuolla tavoin kuin eilen, niin Lukko tulee olemaan tulevaisuudessa erittäin vaikea voitettava. Varsinkin kun Lukon viisikkopuolustus on tiivistynyt kauden edetessä ja maalissa vielä Noronen.

Onnea Jypille pisteistä, kovalla rutiinilla otitte.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täytyy muuten vielä lisätä sen verran, että ainakin tän ottelun perusteella JP Hytönen on liigan paras karvaaja. Ihan jäätävää työskentelyä, aina iholla ja monta kertaa tuli sitten kulmasta kiekon kanssa pois kun kävi namun nappaamassa pakilta.

Pitkät kiekot tosiaan vituttaa kerta toisensa jälkeen, vaikka sen sääntö onkin kaikille sama. Ei helvetti...miksei niitä NHL-pitkiä voi ottaa käyttöön? Ainut järkevä syy jonka tuolle keksin on kovat laidat/pleksit -> loukkaantumisvaara.

Noronen pelas kyllä hyvin, eipä voi miestä syyttää kun vastustajalla on ainakin viisi läpiajoa ym.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Jaahans. Jyväskylästä kotiuduttu ja halli nähty, peli siinä sivussa. Oli muuten hieno ja tunnelmallinen halli, eikä mikään lentokenttä. Pelistä varmaan on jo se kaikki oleellinen sanottu. Lindgren oli unessa, kuten koko kakkoskenttä. McLeanin ketju taas oli helkkarin hyvä. Lopussa Urama vielä sekoitti pakan, ja korvasi Keräsen Kangasmäellä, en vaan tiedä oliko se nyt niin hyvä veto? Noronen oli kyllä maalilla huikea, hienoa, että meillä on taas voittav(i)a maalivahteja kaksinkappalein, vaikkei eilen voitettukkaan. Harmillisesti vaan Lukom Boja sitten "lopettivat" pelaamisen kolmanteen erään ja taululle sitten ne 4-1 lukemat, kyllä vit*tti.

Täytyy jopa hieman kehaista yleisöäkin, ajoittain rytmikäs taputus oli suorastaan "huumaavaa" kun vertaa normaaliin runkosarjan ottelun "hurmokseen".
Kyllähän hallissa oli ihan hieno meininki mutta ainakin mielestäni Raumalla taputtaa yleisö paljon aktiivisemmin kuin Jyväskylässä, liekkö sitten tuo sambarytmi viedä vähän lopun yleisön haluja taputella mukana. Mites oli paikalla olleilta, tai miksei muiltakin, kuuluiko Lukkofaneista pihaustakaan?

Jyväskylän hallissa toimi kyllä kaikki, vaikka makkara olikin pahaa. Järkkärit olivat asiallisia ja tekivät oman hommansa kuten pitääkin, propsit heille. Toivottavasti pääsee Synergia-Areenalle vielä uudestaankin, finaaleissa voisi esimerkiksi olla vielä paljon parempi tunnelma, ja Lukkofanejakin enemmän ;) .
 

Immo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Argentiina, Buffalo ja Everton
Kyllähän eilen oli joukkue ja yleisökin aivan unessa kaksi erää. Lukko-fanit piti ihan hyvää ähinää. En sitten tiedä mitä toisella erätauolla tapahtui molemmille joukkueille, noh Risto varmaan hivenen kovisteli kotijoukkuetta. Lehdistötilaisuudessa Urama jätti itsestään fiksun kuvan. Vaikka hallitsivat kaksi erää niin ansaitsivat häviönsä. On muuten pirun iso äijä se Morrison - paljonko se painaa 130 kg?
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mites oli paikalla olleilta, tai miksei muiltakin, kuuluiko Lukkofaneista pihaustakaan?

Kyllähän sieltä jopa toiseen päätyyn kuului ihan hyvin pihinää välillä ja hyvä meininki näytti ainakin pienellä osalla porukkaa olevan. ;) Jos oikein näin niin järkkäri kävi nappaamassa ison lipun parempaan talteen jossain vaiheessa, muta hyvä jos siitä(kään) ei enempää parras pärinää aiheutunut.

Osa Samban rytmeistä on tosiaan semmosta että niihin ei kovin moni yhdy mukaan taputtamaan, perus tasainen tap tap -tahti toimii aina ja yv:llä ja kolmannessa erässä kannustus oli ihan mallikasta. Toki ei tunnelma ollut vielä lähelläkään sitä mitä se voisi olla, vaikka suomalaisia ollaankin.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Jos oikein näin niin järkkäri kävi nappaamassa ison lipun parempaan talteen jossain vaiheessa, muta hyvä jos siitä(kään) ei enempää parras pärinää aiheutunut.

Turvallisuuspäällikkö Siiralta oli tullut määräys, että lipun paloturvallisuus tulee tarkastaa, laput kotona niin ei siinä lähdetä paljon ylimääräisiä numeroita tekemään.
 

janbo

Jäsen
Turvallisuuspäällikkö Siiralta oli tullut määräys, että lipun paloturvallisuus tulee tarkastaa, laput kotona niin ei siinä lähdetä paljon ylimääräisiä numeroita tekemään.

Ei voi kuin ihmetellä tätä suomalaista holhousyhteiskuntaa. Lipun paloturvallisuus? Miksi lippu roihahtaisi yht'äkkiä tuleen? Voihan siellä joku uuno tietysti jotain soihtuja ja pommeja poksautella, mutta eihän se lipun vika ole. Joka tapauksessa hyvää mekkalaa piditte varsin pienellä porukalla ja rekvisiittaakin oli mukana. Myös teillä taisi olla jokin rumpu matkassa? Niin ja omaan makuun se makkara on erinomaista..
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Turvallisuuspäällikkö Siiralta oli tullut määräys, että lipun paloturvallisuus tulee tarkastaa, laput kotona niin ei siinä lähdetä paljon ylimääräisiä numeroita tekemään.
Paskapuhetta. Siiralta on tullut määräys että ns. overhead lakanoiden paloturvallisuus tulee tarkastaa, ei heilutuslippujen. Mutta ei ole ensimmäinen kerta kun täällä virheellisesti niitä heilutuslippujakin otetaan pois tuolla verukkeella. Tiedän nimittäin varmasti että kyseinen päällikön mielestä kaikki heilutusliput pitäisi liigapaikkakunnilla kieltää. Mikä mun mielestä on ihan naurettavaa.

Tuo overhead lakanan paloturvallisuuden tarkastaminen sen sijaan on ihan hyvä juttu. Jos siellä joku valopää sen sytyttäisi ja se palaisi hyvin, siinä loukkaantuisi todella moni ihminen.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi lippu roihahtaisi yht'äkkiä tuleen? Voihan siellä joku uuno tietysti jotain soihtuja ja pommeja poksautella, mutta eihän se lipun vika ole.

Oisko juuri siitä syystä oltava noiden kanssa tarkkoja, että joukossa todella saattaa olla joku uuno?

Vähän sama aseiden kanssa. Jonkunlainen lupajärjestelmä on ehkä kehitetty juuri sen takia. Emmä tiedä, ihan vaan arvailen..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös