To 5.10.2023 Kärpät - Ilves

  • 11 258
  • 242

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Blackhawks
Olipa surkee peli Ilvekseltä, esim tapparalta olis tällä pelillä tullu 10-0 turpaan. Ihme juttu että tarvii lähtee tohon vastustajan hiihtelyyn mukaan, kun se ei joukkueelle sovi. No pääasia että kolme pistettä Tampereelle.
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Heikko peli kaikin puolin, mutta pinnat jees. Kärpät on kyllä aika yössä. Kyllä se koutsi tarvis heittää mäkeen, ei toi muuten muutu.
 

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
Yllättävän aktiivinen Kärpät. Ei nyt ihan niin mikään rupujengi, mitä annettu ymmärtää. Ipalta surkea peli, mutta tärkein - eli 3 pistettä - mukaan, ei juuri muuta.
 
Viimeksi muokattu:

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Kärpät ei ollut niin paska kuin on kuullut. Yksi maali, niin voitto olisi voinut tulla. Ilves oli huono ja hyvä samaan aikaan. Toi puolustus pitää saada kuntoon.
Maalin pelihän tuo oli pitkään kolmannessa erässä ja ipa oli aika ottavana viimeisen kympin, mutta kun ei sitä tasoitusta tullut niin kuudella Kärpt oli kyllä sitten aika avuton.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täysin odotettua, ettei jääny pisteitä pohjoiseen. Ja tätä tämä tulee olemaan, kun kärkijengit käy kylässä. Sitkeä ja sympaattinen taistelu ja luu käteen.

Ootellaan niitä Saipoja Sportteja, niin on jotain toivoakin. Ja ilvesten yms ei tarvi edes pelata hyvin tuota jengiä vastaan. Karua, mutta totta.
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
.....suosikille.
Siis hetkinen. Eikös se ollut kuitenkin mestarisuosikilta. Joukkue on kuulemma täynnä superkorin miehiä, liigan paras puolustus ja sitä paitsi Paaso on rohkea kiekon kanssa ja on hyvä antamaan sitä kuuluisaa ensimmäistä syöttöä.

Ei mestarisuosikista voi olla epäselvyyttä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Sitkeä joukkue oli kyllä Kärpät, pariin kertaan ehdin jo aukoa takin nappeja että eiköhän tämä ollut tässä, peli Ilveksellä hallussa ja kiekkoa maaliin. Mutta sitten Kärppien kolmannen maalin jälkeen tuntui muuttuvan kaikki. Kolmas erä lähti alusta asti hyötymään väärään suuntaan. Onneksi Malek oli itsevarmuus maalilla. Nämä on Malekin kannalta tärkeitä pelejä kun kantaa joukkuetta rauhallisin ottein.

Ei ollut tyylikästä eikö oikein edes hyvää, mutta kaikesta huolimatta 6 maalia ja kolme pistettä mukaan. Kuten studiokin totesi, niin kolme kovaa päänahkaa otettu. Kyllä tästä on hyvä jatkaa ja koko kausi aikaa parantaa.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Positiivista, että Ilves tekee itse pelit vaikeiksi itselleen noilla huolimattomuusvirheillään. Positiivista, koska ne voidaan korjata ja Pennanen tuskin niitä jättää korjaamatta.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ilves on syttynyt vain hyviä vastaan. HIFK:t ja Tapparat voitettiin reenipeleissä, CHL peleistä 4/4 voitot, voitot runkosarjassa Tapparasta, IFK:sta, Lukosta...
Näin se vaan menee. Liigassa voitettu muut kärkijoukkueet Tappara, Ässät, Lukko vieraissa. Siihen vielä Kärpät Oulussa ja suurin mestarisuosikki IFK kotona väsyneenä.

Ainoa pirulainen on tuo TPS.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Kärpät oli kyllä heikko. Tuomarit tasoittivat peliä mukavasti, muuten olisi ollut ohi jo ensimmäisessä erässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös