To 4.2.2010 KalPa-HPK

  • 8 854
  • 40

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sinänsä mielenkiintoista, ettei ottelu ole kummassakaan leirissä kiinnostanut sen vertaa, että olisi ketju avattu. Ei tässä sarjassa ole yhtään vähemmän tärkeää ottelua, ei etenkään nyt kun on enää 16 peliä jäljellä. Kyllä tästäkin pelistä olisi ne kolme pistettä tärkeä ottaa. Vähän nyt oikeanlaista asennetta savolaisillekin.

Itse ainakin odotan mielenkiinnolla huomista. Vastaan asettuvat siis kolmen pelin voittoputkissa seilaavat KalPa ja HPK. KalPa kaatoi tiistaina ilmeisen hyvän vieraspelin jälkeen IFKn ja HPK yllätti ainakin allekirjoittaneen nappaamalla täydet pisteet Lukolta. Lukon nykyvirekin huomioiden se on hieno suoritus - ja muuten enemmän kuin mihin KalPa on tällä kaudella Lukkoa vastaan pystynyt.

Kauden aiemmat kohtaamiset HPK on hoitanut pistein 8-1, maalierolla 7-3. Viime kaudellahan kohtaamiset menivät juuri päinvastoin.

Toiveissa olisi että KalPa palauttaisi jostain ne taikatemput, joilla HPK:ta viime kaudella alistettiin. IFK- pelin veikkailuni menivät sen verran mönkään (epäilin KalPan voittoa, uumoilin Järvisen imuroivan ja naureskelin ennustuksille tappeluista), että taidan jättää sen puolen minua viisaammille.

Kokoonpanoista sen verran KalPan osalta (Jatkoajan ennakko lähteenä) että suuria muutoksia ei ole luvassa. Pelaava maalivahti ratkeaa aamulla, Ahonenkin mahdollisesti puikoissa. Lisäksi Virta toivoi, että Andersson nähtäisiin tositoimissa jo tällä viikolla. Yllätti ainakin minut, eikös puhe ollut 2-3 viikosta? No, tuskin huomenna on kuitenkaan kehissä, katsellaan sitten perjantaina Hippoksella.

Toivottavasti KalPan pelaajilla ajatukset ovat huomenna kello 18.30 tässä pelissä, vaikka ne faneilla karkailevatkin.
 

Dhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei mikään turha peli Niiralassa, vaikka joku ennättikin avata tulevasta JyP-KalPa pelista jo otteluketjun. Tosin tuo ketju näköjään lukittu toistaiseksi. Ja toisaalta tuo edellinen HIFK-KalPa peli tappeluineen ja tuomarityöskentelyineen puhutti myös pitkään viivyttäen ketjun avausta.

HPK tosiaan ainoa voittamaton joukkue tällä kaudella KalPalle. Voitto parantaisi molempien asemaa-KalPan kiriä piikkipaikalle ja toisaalta HPK:n nousua taistelemaan kotiedusta pudotuspeleihin.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Hehe. Omituisten otusten kerho. Hehe.

HPK on pelannut kahdessa näkemässäni kohtaamisessa tehokkaasti puolustuksen kautta. Paketti ei ole lähtenyt leviämään, toisin kuin hyvin monella muulla joukkueella, KalPaa vastaan. Yleensä vastustajilla menee paskat sekaisin KalPan futismaiseen kiekotteluun ja hyökkäysintoilu / seinille ryntäily avaa kuopiolaisille paikkoja. HPK:n toivoisin vihdoin tänään tekevän näin. En pistäisi myöskään pahitteeksi, että Lassilan taakse saataisiin kiekkoja paremmalla prosentilla sisään, tällä hetkellä lienee jotakuinkin 4% (eli joka 25. kuti maaliin). Joku voi tarkistaa jos niin paljon kiinnostaa.

Pisteitä tarvitaan, jos piikkipaikalle aiotaan. Ennakkoon ihan pikku turauksen verran helpommalla olisi Kerholta niitä saatavissa kotona kuin huomenna JYPiltä* vieraissa. Kokoonpanoja, Turenkilaisten mukahassutteluja ja kommentteja Kapasen hermojen kestämisestä odotellessa.


*pakko oli mainita tuo kamppailu (polvitaklailu) kun ovat tosiaan perkeleet lukinneet perjantain otteluketjun
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Mikäli KalPa pelaa omaa peliään KalPa voittaa, koska silloin HPK pelaa myös KalPan peliä. Jos taas HPK päästetään pelaamaan omaa peliään, niin silloinkin KalPa voittaa. Aika yksinkertainen strategia illan peliin. Enemmän jalkoja liikkeelle ja tehdään enemmän maaleja, niin sitäå kautta me se voitto saadaan.

Kirjoitus täynnä sisällöttömiä, tyhjyyttään kumisevia sanoja, mutta se oli lähes suora lainaus erään pelaajan typerästä erätauko haastattelusta. Siis pelaaja ei ollut typerä vaan se haastattelu, kuten yleensäkin kaikki pelin tuoksinassa tehdyt haastattelut.

HPK nousukiidossa, joten voi olla taas riski siihen, että pisteet matkaavat Hämeenlinnaan. Toisaalta Ei tuo KalPankaan peli ole mitään laskukiitoa ollut. Onneksi en harrasta vedonlyöntiä.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
HPK nousukiidossa, joten voi olla taas riski siihen, että pisteet matkaavat Hämeenlinnaan. Toisaalta Ei tuo KalPankaan peli ole mitään laskukiitoa ollut. Onneksi en harrasta vedonlyöntiä.
No ei tässä KalPakaan missään matalalennossa ole joten mielenkiintoinen kamppailu. Sarjataulukosta huomaa että jaossa on illasta toiseen tärkeitä pisteitä, kolmin kappalein. Toivottavasti kansa löytää halliin katsomaan Kapasen, Hartikaisen ja Kiiskisen taidon näytteitä, muutaman mainitakseni.

Lassilasta on tullut Wallinheimon ohella päätykatsomon suosikkivahteja. Kiitos viime kevään. Mukavaa lisämaustetta varmaan löytyy myös vaihtopenkkien takaa.

Voisihan sitä veikkauksen kertoimilla harrastaa kannattavaa yleishyödyllistä tukitoimintaa. Kerhoimeen neljä ei muut pytingit usko joten sinne vaan kaikki ylimääräinen mitä hämeestä irtoaa.

Meidän junnukenttä voisi noutaa Kerholta 3 pakkia syrjään heti kun kiekko tippuu jäähän ihan vain ennakoivasti. Kuitenkin sieltä jossain vaiheessa tulee joku ottamaan kontaktia meidän koskemattomiin Kiiskisiin ja Kapasiin!

Toivotaan ettei siellä raitapaitojen selkämyksistä löydy koodinimiä Juntunen, Hämäläinen, Rönn, Salonen. Siinä viime aikojen "onnistujia montussa"
 
Viimeksi muokattu:

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kalakukko-pojista Kerholla on tosiaan melko tiukka niskalenkki. Jos en ihan väärin muista niin sama oli viime kaudellakin. (En ainakaan muista että Kerho olisi hävinnyt KalPalle viime kaudella...)

Tilastojen valossa erikoistilanteet menevät ehkä hieman yllättäen Kerholle. Erot toki melko pienet, mutta mikäli Adam Andersson puuttuu edelleen KalPan YV:stä niin etu kääntyy Kerholle tilastoja enemmän. Tällä on varsin suuri merkitys Rautakorven vieraspelisuunnitelmassa. Ei ole mitään pakottavaa tarvetta lähteä maalintekokisoihin vieraissa, kun joukkue luottaa kykyynsä iskeä tehokkaasti vastahyökkäyksistä ja ylivoimalla. Eihän se kamalan kaunista ole, mutta parhaimmillaan helvetin tehokasta.

Ihminen tunnetusti yrittää unohtaa ikävät asiat. Olet siinä ilmeisen hyvin onnistunut.

HPKn YV on parempi kuin KalPan, mutta KalPan AV on parempi kuin HPKn. Että miten ne erikoistilanteet menee HPKlle, arpomalla? Alivoimapelaamisella on kuitenkin jonkinnäköinen vaikutus siihen yv:hen ja KalPan alivoima on ollut kunnossa koko kauden, mistä kiitosta Turun tovereille. Tuskin KalPa samaan malliin ottaa jäähyjä kuin tiistaina IFKta vastaan.

Niin ja äsken kun katsoin niin oli istumapaikkoja vielä jäljellä. Perse penkkiin nyt immeiset! Kun meillä kerrankin on voittava joukkue niin sitä kannattaa tulla katsomaan.
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nyt olis taas tilaisuus ottaa voitto HPK:sta, voitto joita tällä kaudella ei olla nähty. En usko että helpolla se irtoaa tänäänkään, mutta mahdollista se toki on. Varmaan ihan viihdyttävä ja jännä matsi tulossa. Mielenkiinnolla odotan Pakarisen otteita, nyt kun ketsuppipullo on korkattu. Paikkoja pojalla on ollut ennen IFK peliäkin, mutta silloin alkoi uppoamaan. Kotivoittoon on pakko uskoa. Kokoonpanoja odotellessa, Ahonen pelannee maalissa, Andersson edelleen saikulla...

Itse en ymmärrä näitä "faneja" jotka eivät kotipeleissä käy kuin lauantaisin. Ihan yhtä tärkeistä pisteistä siellä torstaina pelataan. Olen käynyt katsomassa yhtä vaille kaikki KalPan kotipelit ja enkä ostanut edes kausikorttia. Aina kun vaan olen lipun saanut olen istunut kalleimmilla paikoilla. Eli rahallisestikin olen omaa joukkuetta jonkin verran jo tukenut. Eli nyt tosiaan viimeisetkin vätykset perse penkistä ja lipun ostoon!
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPan ero JYPiin on 11 ja HIFK:iin 14 pistettä, JYPillä yksi ottelu vähemmän pelattuna. Tällä kierroksella kohtaavat kolmonen (JYP) ja nelonen (HIFK). Kierroksen jälkeen ero on kolmoseen minimissään 8 ja parhaassa tapauksessa 14 pistettä. Mahtava tilanne KalPalle, kun mitään pakkoa ei ole voittaa.

HPK on viime kauteen verrattuna pärjännyt KalPaa vastaan hyvin ja onnistunut taktiikassaan. HPK on voittanut kaikki 3 kohtaamista tältä kaudelta ja sitä sarjaa KalPan on hyvä lähteä murtamaan kotiyleisön edessä. Laitetaan arvaukseksi perinteinen 4-2 kotivoitto.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Viime vuoden piste-automaatti kohdataan tällä kertaa päinvastaisissa asemissa, kertsi on vienyt kaikki tämän kauden kohtaamiset. Joku juoni tähänkin pitäisi keksiä, miten tämän kauden kerho pystytään voittamaan? Kevät tulee eikä kohtaaminen siellä ole tälläkään kaudella poissuljettua.

Kaikki muut porukat on siis voitettu jo tällä kaudella eli eiköhän lähdetä siitä että tämäkin kirous tänään katkaistaan. Panoja odotellessa (kokkoonpanoja).
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eiköhän tää homma ole selvä, voittava joukkue tekee n. 3 maalia, häviävä yhden vähemmän. Kerhon kaatamiseen tarvitaan Kalpalta nimenomaan erään Samin onnistumista, joka on tällä kaudella ollut "hitusen" viimekauden kerhopeleihin nähden vaisumpi. Ellei nimenomaan Kapanen tee tänään vähintään kahta maalia, kerho voittaa. Eli kerho voittaa tänään.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK:n sivuilta lainattua:
HPK:lla on tällä hetkellä poikkeuksellinen tilanne, sillä kaikki joukkueen pelaajat ovat pelikuntoisia. Näin ollen Kerho saa Kuopioon parhaan mahdollisen kokoonpanon sarjakakkosta Kalpaa vastaan.

Paha peli, juuri noiden KalPa-kirjoittajien mainitsemien kahden asian takia: HPK halutaan viimeistään voittaa ja toisaalta ei ole paineita sarjataulukon suhteen. No, toisaalta mukava fiilis viime pelissä kyllä tuli, kun näki miten meni ja kommentaattorin "HPK päässyt KalPan pelaajien pään sisään", että mukavahan näitä on katsoa verrattuna viime vuoteen.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Kerman - Miettinen - Dahlman
Timonen - Kapanen

Hartikainen - Sahlstedt - Kiiskinen
Jalasvaara - Varakas

Salo - Laakso - Hyvärinen
Kukkonen - Hirvonen

Jokinen - Riekkinen - Pakarinen

Järvinen (Ahonen)

Ja nyt on Ströbakin poissa... Onneksi ei hankittu sitä pakkia ennen siirtorajan umpeutumista.

E:
Pelonsekaisin tuntein vähän ollaan illan suhteen,Kapanen kun ei ole tällä kaudella oikein pakin tontilla vakuuttanut.

En ollut tiistaina paikan päällä, mutta sieltähän tuli useammankin HIFK-kannattajan näppäimistöltä sellaista juttua että Kapsu olisi suoriutunut hyvin pakkina sen jälkeen kun Varakas oli hakannut Wärnin puolikuoliaaksi ja joutunut suihkuun. Ovatko sitten vain niin läpeensä kyllästyneitä IFK-fanit omien puolustajiensa koomailuihin, tiedä sitten.
 
Viimeksi muokattu:

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Ja nyt on Ströbakin poissa... Onneksi ei hankittu sitä pakkia ennen siirtorajan umpeutumista.

Niin,saattashan sille pakille olla nyt käyttöä. Kukahan noista hyökkääjistä alkaa seuraavaks paikata pakkivajetta jos tarvetta tulee? Pelonsekaisin tuntein vähän ollaan illan suhteen,Kapanen kun ei ole tällä kaudella oikein pakin tontilla vakuuttanut. Veikkaus tarjoaa aika mukavaa 4,00 kerrointa vierasvoitolle.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Ihmettelen ettei tuolta A:sta otettu kaveria peliin, pitäishän niitäkin pakkeja sisään ajaa tarvittaessa kevättä kohti. Eikös siellä Eskelistä, Lappalaista, Kurosta nyt ainakin varastossa ole?
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Ihmettelen ettei tuolta A:sta otettu kaveria peliin, pitäishän niitäkin pakkeja sisään ajaa tarvittaessa kevättä kohti. Eikös siellä Eskelistä, Lappalaista, Kurosta nyt ainakin varastossa ole?

Samaa ihmettelen miekin. Mihin se on pakkien puolella jäänyt kun noita hyökkääjiä kuitenkin on ajettu pitkin kautta sisään rohkeasti ja aikalailla menestykselläkin. Kapasta kuitenkin tarvittas enempi siellä hyökkäyspäässä kuin puolustuspäässä. No,onpahan Dallalla ainakin paikka korkealla ketjuissa tänään,kun vielä tulis sitä tulostakin.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Itse en ymmärrä näitä "faneja" jotka eivät kotipeleissä käy kuin lauantaisin. Ihan yhtä tärkeistä pisteistä siellä torstaina pelataan. Olen käynyt katsomassa yhtä vaille kaikki KalPan kotipelit ja enkä ostanut edes kausikorttia. Aina kun vaan olen lipun saanut olen istunut kalleimmilla paikoilla. Eli rahallisestikin olen omaa joukkuetta jonkin verran jo tukenut. Eli nyt tosiaan viimeisetkin vätykset perse penkistä ja lipun ostoon!

Lienee itsestään selvyyksiä taas, mutta avaudutaampa; Toisilla on rahaa käydä katsomassa joka matsi, toisilla ei (katsomolohkosta riippumatta). Toisilla on myös viikolla aikaa käydä katsomassa peli, toisilla ei. Lisäksi, onhan siinä Lauantaisaunassa oma hohtonsa ja näin ollen tuo katsomoon myös niitä ihmisiä enemmän jotka eivät niin aktiivisesti KalPaa paikanpäällä kannata... Niin ja lauantainahan saa ottaa ottelukaljoja pari enemmän kuin viikolla ;)

No mutta aiheeseen. Mielenkiintoinen kamppailu monessakin mielessä. Molemmat jahtaavat tiukasti edellään olevia ja jokaisen pisteen merkitys kasvaa koko ajan. Toivonmukaan KalPan kopissa näitä pisteitä ei suuremmin laskeskella tai mopo karkaa jälleen käsistä, oliko joskus joulun seutuvilla kun Virta aiheesta hieman avautui mediassa.

Kerhon pelaaminen on ollut totaalista myrkkyä tällä kaudella KalPalle, eikä muutosta varmaan tuo tämäkään ilta mikäli konseptit ei syystä tai toisesta mene sekaisin. Veikkaampa tänään laitojen ryskyvän ja ottelusta tulevan suht vähämaalisen. Tuomareille ei soisi tänään muuta kuin statistin roolia, HIFK pelissä 'kuulemma' kalakukot saivat pientä apua sieltä suunnalta mutta eipä se peli tainnut siihen kuitenkaan ratketa.

- Kiiskiselle otsalamppu kypärään niin ei kulje enää niin varjojen mailla (vrt. alkukausi)
- Junnuille tuskin tarvitsee ainakaan lisävirtaa antaa, ehkä pienet puntit harteille etteivät pääse nousemaan leijumaan, sillä sen tietää silloin miten omissa soi..
- Dahlmannilta ei tarvinne enää odottaa mitään mulilstavaa, uskomme että mies on joskus käynyt sightseeing-matkalla rapakon tuolla puolen
- Vituttaa taas yli kaiken nähdä Sailio & Co. (varmaan yhtä paljon kuin Härski Kerhon kannattajia, u know;)

edit: Ei hyvää päivää tuon kokoonpanon kanssa. Jos on ollut aiemminkin vaikeaa Kerhoa vastaan niin tänään se vasta tuskaa onkin. Vierakertoimet houkuttaa täälläkin suunnalla
 
Viimeksi muokattu:

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Ihmettelen ettei tuolta A:sta otettu kaveria peliin, pitäishän niitäkin pakkeja sisään ajaa tarvittaessa kevättä kohti. Eikös siellä Eskelistä, Lappalaista, Kurosta nyt ainakin varastossa ole?

Ja Ville Hyväristä, joka olisi kypsin A:n pelaajista liigarinkiin. Eipä voi kauheasti tältä päivältä odottaa, heitetään nyt vuoden lottoarpa ja peli päättyy 3-3 varsinaisella peliajalla. Jatkoajalla jompikumpi voittaa.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Ihmettelen ettei tuolta A:sta otettu kaveria peliin, pitäishän niitäkin pakkeja sisään ajaa tarvittaessa kevättä kohti. Eikös siellä Eskelistä, Lappalaista, Kurosta nyt ainakin varastossa ole?

Eskelistä? Tarkoittanet Ville Hyväristä, joka on A-junnujen kapteeni ja joukkueen johtavia puolustajia. Hyvärinenhän pelasi syksyllä muutaman harjoituspelin ja pärjäsi ihan kohtuullisesti, joten Hyvärinen lienee se ensimmäinen, jota junnuista nostetaan. Nyt tilanne on siinä rajoilla. Kun Kapanen on kuitenkin pakin paikkaa pelannut ja hyökkääjistöstä löytyy leveyttä, niin samahan se on mennä noin. Viime vuoden kokoonpanoilla Hyvärinen jo rosterissa olisi, mutta eipä nyt. Sen sijaan Lappalaisen ja varsinkaan Kurosen kykyihin pelata tällä hetkellä SM-liigaa en jaksa uskoa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Ja Ville Hyväristä, joka olisi kypsin A:n pelaajista liigarinkiin. Eipä voi kauheasti tältä päivältä odottaa, heitetään nyt vuoden lottoarpa ja peli päättyy 3-3 varsinaisella peliajalla. Jatkoajalla jompikumpi voittaa.

Joo Hyvärisen Villeä hain mutta jostain syystä kääntyi Eskeliseen, jonka nimistä kaveria ei taida tällä hetkellä edes A:ssa olla. Ville Hyvärinenhän oli jo viime keväänä pleijjareissa ainakin kokoonpanoissa, en nyt muista saiko peliaikaa.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tänään pitkästä aikaa taas pääsee seuraamaan ottelua Monttuun. Odotuksissa kiihkeä kiekkoilta. Muutamia pointteja, jotka uskoisin tulevan vaikuttamaan ottelun lopputulokseen.

KalPa

- Hämeenlinnalaisten ihannoima Kapanen. Samia varmasti tullaan tänään hiillostamaan kaikin mahdollisin keinoin. Todennäköistä on, että Sami hermonsa varmasti onnistuu pitämään ja kuittaa hiillostamisen maalilla tai parilla pelaten myös onnistuneen pelin puolustussuuntaan.

- KalPan puolustus. Heiveröiseltä alkaa näyttämään Ströban ja Anderssonin poissa ollessa. Varakas varmaan tulee olemaan HIFK pelin tyyliin HPK:n papereissa merkattu mies. Tänään ei olisi Villellä varaa lähteä nahistelemaan, mutta suu saa kyllä käydä vastustajan leiriin päin. Hirvonen- Kukkonen -akselilta toiveissa perusvarmaa puolustuspään pelaamista, ei omien taitojen ylärajoilla pelaamista.

- KalPan hyökkäyksestä nostaisin esille kolmannen ketjun. Itse peluuttaisin tätä ketjua Viitaluoman kentällistä vastaan. Toiveissa 1-0 voitto näiden kejujen välisestä taistosta ja tuttua hiillostamista päälle. Yksittäisenä pelaajana otan tarkkailuun Dahlmanin. Tänään olisi paikka todistaa allekirjoittaneelle, että miehen hankinta oli KalPalta järkevä siirto. Kaksi peliä mieheltä nähnyt, joissa edusti asenteeltaan KalPan parhaimmistoa. Pisteitä, pisteitä.

Molemmat

-Järvinen vs. Lassila. Tylsääkin tylsempi vertailukohde, mutta niin se vaan on, että tässä peli ratkaistaan. Molemmat maalivahdit ovat esittäneet viime peleissä erinomaisia otteita. Viimeksi Hämeenlinnassa HPK iski armotta Järvisen heikkoon kohtaan, kilpikäden puolelle kainalon alle. Tämän varmasti Mika itsekin muistaa ja uskon, että sieltä tänään ei löydy kiekon mentävää aukkoa.

- Virta vs. Rautakorpi & tahtotila. Joukkueiden psyykkaus valmentajien toimesta kopissa ja pelaajien toimesta kentällä. Jutustelutuokioita pelaajien välillä luulisi syntyvän. KalPalta luulisi tahtoa löytyvän kylliksi, sillä on HPK tällä kaudella aiheuttanut kuopiolaisille riittämiin harmaita hiuksia. HPK on päässyt kolmen ottelun voittoputkeen, viimeisempänä hienona sulkana hattuun, Lukon kaataminen. Tästä ei voi seurata kuin itseluottamuksen ja tahtotilan nousu, joka auttaa suoran playoff -paikan metsästyksessä.

HPK

-HPK:n puolustus. Tyylilleen uskollisesti tulevat yrittämään kiekon lähettämistä mahdollisemman nopeasti ja riskittömästi ulos puolustusalueelta. Tähän KalPan tulisi iskeä, antamalla riittävää painetta taklauksin HPK:n puolustajille. Tällöin laadukkaat syötöt saadaan minimoitua ja syötöt muuttuvat roiskimiseksi. Kiekon hallinta saadaan nopeammin takaisin. Ymmärtääkseni Mikko Mäenpääkin on tänään riveissä mukana. Mies on todellinen pelote hyökkäysalueen viivan tuntumassa, etenkin ylivoimalla. Kuinka hyvin KalPa pystyy Mäenpään laukauksen pitämään pimennossa, tulee vaikuttamaan suoranaisesti ottelun lopputulokseen.

-HPK:n hyökkäys. Laakkonen-Viitaluoma-Vihko. Viitaluoma on osoittanut piristymisen merkkejä pisteiden valossa. Vihko on kivasti tehnyt tällä kaudella maaleja, rokottipa viime kohtaamisessa tylyllä tavalla KalPaakin. Laakkonen on jostain kumman syystä onnistunut vähintäänkin kohtuullisesti aina KalPaa vastaan. Lieneekö kasvattajaseura syynä, mikä inspiroi aina sopivasti. Jos KalPa onnistuu tämän ketjun peittoamaan, niin hyvä tulee. Vaikkakin onhan siellä Louhi ja Männikkökin kompannut ihan kivasti.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Meidän junnukenttä voisi noutaa Kerholta 3 pakkia syrjään heti kun kiekko tippuu jäähän ihan vain ennakoivasti. Kuitenkin sieltä jossain vaiheessa tulee joku ottamaan kontaktia meidän koskemattomiin Kiiskisiin ja Kapasiin!

Heh.

Illan ottelu on hyvin mielenkiintoinen, koska kuten edellä on kirjoiteltu, KalPa on ollut vaikeuksissa Kerhon pelityylin kanssa. Lisäksi Kerho on pelannut viime ottelut todella hyvin ja pääsee parhaalla mahdollisella jälleen liikkeelle.

Tiukka ottelusta tulee varmasti, pienillä eroilla päättyy ja veskarit ratkaisee tänään pelin. Lassila ottaa varmaan muutaman kipakan jäähyn ja lämmittää täten itseään kun tulee vetoja enemmän ja pääsee kivasti peliin mukaan.

Häppölä ratkaisee tänään muuten rankkarikisassa, melko varma tieto. Toivottavasti tulee viihtyisä ilta!
 

Oddis Slajos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse en näitä kerhon pelejä yleensä pitkävetolapulleni laita mutta kyllä toi kerroin nyt aika paljon houkuttelee pelaamaan.
Pelistä varmaan tulee hyvä vääntö mutta kyllä nyt jotenkin luotto on kova että 3pistettä matkaa hämeeseen.
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lienee itsestään selvyyksiä taas, mutta avaudutaampa; Toisilla on rahaa käydä katsomassa joka matsi, toisilla ei (katsomolohkosta riippumatta). Toisilla on myös viikolla aikaa käydä katsomassa peli, toisilla ei. Lisäksi, onhan siinä Lauantaisaunassa oma hohtonsa ja näin ollen tuo katsomoon myös niitä ihmisiä enemmän jotka eivät niin aktiivisesti KalPaa paikanpäällä kannata... Niin ja lauantainahan saa ottaa ottelukaljoja pari enemmän kuin viikolla ;)

Olen itsekin ollut opiskelija joskus ja kyllä silloinkin olisi ollut varaa pari kertaa viikossa laittaa 8 euroa KalPan pelilippuun. Turha on kenenkään muuta väittää. Raha lippuun löytyy jos sitä oikeasti itse haluaa. Itse käyn vajaan 150km päässä kuopiosta töissä ja silti olen pystynyt järjestämään elämäni siten, että pääsen melkein aina hallille. Sekin on vaan järjestelykysymys. Turha on kenenkään muuta väittää.

Tähän sit se hymiö.... =) Näin!
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itseäni noissa yleisömäärissä ihmetyttää eniten se, että sen jälkeen kun oli Lauantaisauna myyty loppuun se kolme kertaa peräkkäin tjtn, niin sen jälkeen seuraavissa kotiotteluissa katsojaluvut romahti ja neljä tonnia jäi vajaaksi.

Ei kyllä suurta luottamusta herätä illan kokoonpano. Mihin me pakkia, onhan meillä Sami Kapanen, joka varmaan menee maalillekin tarvittaessa... Ei sillä, etteikö Kapanen pärjäisi pakkina, mutta tarvittaisiin juuri tällaisissa peleissä ne tehot sinne hyökkäyspäähän. Ja kuka muistaa onko Kapanen tehnyt pakin paikalta juurikaan pisteitä?

Innolla silti hallille lähden (scouttaamaan alkulämpimiä), edellisestä kotipelistähän on jo viikko... ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös