To 4.12.2014 Tappara - Sport

  • 6 683
  • 39

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Maistuvat 3 pistettä Hakametsästä. Kypsä vierasesitys, joskin viimeisessä erässä alettiin (tai joudutiin) taas liikaa puolustuskannalle. Tappara ei taida pelata enää valmentajalleen ja ns. savustaa Tapolaa ulos.

+++ Toivonen
++ Ranskalaiset (siis meidän :))
+ Leskinen

Niin ja @Oijennus :lle plussat avautumisesta. *hymiö*
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Sport taisteli hienosti. Onneksi olkoon! Tapparan valmentajalla on tasan yksi mahdollisuus jäljellä ja melkein toivoisin murska tappiota huomenna. Tuolla rosterilla ei vain voi pelata noin päin persettä.

NA
 

Kukko

Jäsen
En nähnyt tätä matsia, mutta käsitykseni mukaan joukkue savustaa nyt Tapolaa pihalle. EI tässä varmaan ole muuta vaihtoehtoa, kun joko savustajat tai savustettava lähtee. Nyt varmasti Leinosellekkin on selvää, että tavalla tai toisella muutos on tultava. Tästä mahdollisuus suuntana vain ylöspäin. Tolla rosterilla pelin pitäisi olla pikkasen erilaista, mikäli kaikki tossa joukkueessa kiinnostaisi pelaaminen. Uusia tuulia tarvitaan. Kaikista vähiten tässä tilanteessa tarvitaan trappiä johtoasemassa tai tarkkaa pelisuunnitelmaa ilman tunteen paloa. Lisää munaa tohon hommaan, mennyt liian kliiniseksi ja laskelmoivaksi. Kiekkoa maalille ja tappomeiningillä perään, taklauksia, tunnetta. Yksinkertainen tuo onnistumisia, kun mikään ei tunnu pelittävän. Maalinteko ei ole oikeasti noin vaikeata.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Mites se menikään... hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä. Viimeiset 8 minuuttia (aikalisän jälkeen) hyvää pelaamista johtoasemassa. Hank on kyllä löytämässä maagisen vireen. Vive la France. Näin tänään.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Joukkue ei ole enää pitkään aikaan pelannut valmentajalle. Tapola on tyypillinen Nuori-Suomi -koutsi, joka on yli-innokas teoreetikko. Osaa laatia hyvät powerpointit, mutta jos kaukalossa tulee ongelmia, menee sormi suuhun. Yrittää kovasti olla kova ja näyttää, että kuka käskee, mutta pelaajien silmissä ei nauti luottamusta. Marjamäki tästä on jo hänelle ilmeisesti avautunut ja muut hissukseen nyökyttelevät. Silti kaukaloon ei jätetä kuin max 70%. Pelaajat saavat katsoa peiliin, mutta ei tässä ole silti muuta vaihtoehtoa, kun antaa potkut Tapolalle.

Ja minä otan mieluusti samoja sieniä, mitä Tapolalle syötetään: Tapolan mietteitä pelin jälkeen
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Aux armes, citoyens, Formez vos bataillons,
Marchons, marchons ! Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons !

:D No joo...tiettynlainen torjuntavoitto, kakkoserä oli aika paha meille mutta Toivonen oli (taas) mies paikallaan.

Mutta hyvä näin! Charles on kyllä kone.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportilta aika heikko peli voitosta huolimatta ja näyttäisi olevan jonkinlainen laskusuhdanne menossa nyt kolmatta peliä. Puolustuksellisesti toki ihan ok, kun vastustaja saatiin pidettyä yhdessä maalissa ja plussaa siitä, että aika hyvin on saatu näitä tiukkoja pelejä kääntymään voitoksi tässä viimeisen kuukauden aikana.

Tapparahan tätä peliä vei paljon kovemman materiaalinsa ansiosta, mutta ei päässyt juurikaan paikoille. Sport ei montaa kertaa hyökännyt toisessa erässä, eikä tuollaisella pelillä huomenna ole mitään hyvää odotettavissa. Hyökkäyksiinlähdöissä oli ongelmia heti, kun ei päästy hyökkäämään nopeilla käännöillä. Ykkösketju sai ainoana tehtyä säännöllisesti parempia hyökkäyksiä, mutta keinot loppuivat usein, kun päästiin maalin taakse. Kokkalalta vähän vaisumpi peli näin paluuotteluksi. Gröndahl oli ensimmäisen erän hyvä, mutta toisessa erässä ensin virhe josta melkein maali ja sitten unohtaa puolustaa Dixonin. Loppupeli taas tuttua hermoilua. Leskinen oli tänään erittäin hyvä ja on vain ajan kysymys, milloin alkaa tulla tehoja.

Tästä on ihan hyvä jatkaa huomiseen ja hakemaan ensimmäistä täysien pisteiden viikkoa. Jobdone.gif
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hienoa Sport! Parin paskemman pelin jälkeen taas oli taistelua. Leskistä kannattaa näköjään peluuttaa, erottui edukseen mm jo edellisessä matsissa kun muuten joukkueella ei parhaiten kulkenut.
Ei pelannut Tappara tarkoituksella Tapolaa pihalle, sen verran totista oli yritys 3. erässä ajoittain.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onko Gröndahl jo mainittu? En oikein käsittänyt hänen jatkosopimustaan enkä tämänkään pelin jälkeen.

Täytyy sanoa ettei Sport pelannut myöskään parhaalla tasollaan mutta tsemppi, yritys ja sitoutuminen oli jälleen kerran kovaa luokkaa ja sillä kyllä ottaa voiton tuollaisista virkamiehistä joita Tappara oli täynnä tänään. Aika ankea kiekkopeli oli kaiken kaikkiaan. Tappara oli vaisu. Muutamat kaverit toki ovat niin taitavia että luovat Sportia vastaan tilanteita huononakin päivänä mutta ei maaleja tällä kertaa.

Hannu Toivonen oli kuitenkin taas loistava. Miten saadaan mies jatkamaan Vaasassa?
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Tosi saamaton Tappara tänään ettei oikein voittojuhla maistu. Kolmannessa erässä oikein loisti se tapparan viimeistelyn puute. Mutta voitto on voitto joka on voitto ja nämä voitot ei tee voittajasta huono.
Pukka näkyi tänään, toki epämielyttävissä asioissa, ja Fleury pitäisi löystää vähän (Löytää suomalaista temperamenttia). Vaikka Fleury teki voittomaalit niin havaitsen hänessä pelaajan joka voi jäähyillä ratkaista pelin toisinkinpäin.
(Edit joo gröndahl...)
Taisi olla kirjoittamani negatiivisin viesti ikinä. Harmittaa se kun en halua olla negatiivinen. Mutta olihan pelissä hyviäkin asioita, molemmin puolin.
 
Viimeksi muokattu:

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Tappara ei vienyt peliä mutta hallitsi kiekkoa kuitenkaan tekemättä sillä mitään sen ihmeempää. Peruuttelua nähtiin taas tuttuun tapaan oman maalin taakse ja varmaan kaikista huvittavimpiin suorituksiin voi lukea yritykset joissa ei päästy edes oman punaisen yli. Tai sitten Karjalaisen sääntäilyä Träpissä joka aiheuttaa sen "repeämisen".

Huvittaa nuo Kuuselan kommentit pelitapaan "uskomisesta" tai mitä nyt sanoikaan.

Sport oli yritteliäs ja sai siitä palkintonsa. Hyviä pelejä teille tulossa kun Toivonen pelaa maksimitasollaan (antaa silloin aina mahdollisuuden voittaa/tasuri) sekä kärkikentälliset saavat onnistumisia. Onnea voitosta!
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Valmennuksen on pakko vaihtua mutta mitä tilalle? Oikeastaan aivan sama, kun Tapolan uskottavuus pelaajien silmissä on mennyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin potkut. Hyökkäyspelaaminen on näennäistä kulmissa pyörimistä, maalille menijöitä ei ole. Keskialueen ylitys yhtä tuskaa. Lokakuussa puolustuspelaamisella kerättiin pinnoja kun omiin ei mennyt yleensä kuin yksi. Nyt yhdellä tehdyllä ei voi voittaa kun omiin menee aina vähintään kaksi. Ei se liikaa ole jos osattaisiin hyökätä mutta kun ajoitukset ja rytmit ovat kateissa niin paikoille ei päästä. Tänäänkään ei montaa tonttia parhaalta sektorilta ollut.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kolme pistettä Hakametsästä on kelpo suoritus, vaikka eipä voitto tänään ihmeitä vaatinut - edes Sportilta. Mitään hätää ei ollut, ja Toivonen oli aivan liekeissä tänään! Tappara oli taas lähinnä ottavana osapuolena ensimmäisessä erässä ja Sport sai näyttää mallia luistelusta. Toisen erän eka kymppi oltiin sitten täysin jyrän alla, mutta Tapparassa on nyt sen verran puristusta ettei se riittänyt pisteille. Sportin uhrautuva puolustaminen viisikolla ansaitsee myös maininnan. Omalla alueella päästiin myös hyvin syötönkatkoihin ja käännettiin peliä nätisti muutamilla lyhyillä syötöillä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Voi vittu. Ei lisättävää, sanottavaa, kommentoitavaa tai muuta uutta sisältöä tuottavaa. Jos tulee viikon tauko, niin antakaa se sitten nopeasti.
 

infidel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Royals Up! #Pukkaparty
+Toivonen, voittava maalivahti joka antaa mahdollisuuden taistella voitosta!
+Ranskalaise. Olisiko näilläkin kuitenkin sukujuuret Belgiassa, koska parhaat ja aidot ranskikset tehdään Brysselissä.
+Tapparasta voitto maistuu.

-Tehottomuus
-Huolellisuus

Tapparasta: Taisi Veikaus ottaa takkiin eilisestä, niin moni "ammattimainen" vedonlyöjä pelas eilen Sporttia. Pelaajat eivät pelaa enää kuulemma valmentajalleen. Ei se kyllä siltä eilen näyttänyt. Tuskka näkyy, mutta yritystä on. Mulle kävisi että Tapola jatkaa kauden loppuun :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös