To 4.12.2014 Blues - HPK

  • 5 756
  • 44

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Avataanpas nyt ketju kierroksen kiinnostavimalle ottelulle!

Taas menään, mutta ainakin tän illan matsissa on panosta. HPK haluaa varmasti jatkaa liigan kärjessä kun taas Blues tarvii pisteitä että toi säälipleijareipaikka ois lähettyvillä. Kuitenkin Blues on pelannut muutaman matsin noita muita säälijengejä enemmän joten tappioihin ei ois nyt varaa. Onhan tota runkosarjaa tietenkin vielä puolet jäljellä mutta yleensä loppukaudesta on aina itketty niiden syksyllä mokattujen pisteiden perään.

Eihän toi HPK mikään helppo vastus ole. Toisaalta Blues on pelannut yleensä hyvin sarjataulukossa kärkipaikoilla olevia jengejä vastaan joten sikäli ihan jees fiilis. Kerohosta nyt kiinostaa Juuse Saroksen otteet joka nyt on mielestäni lahjakkain maalivahtilupaus sitten Tuukka Raskin. Oishan se kiva nähdä Saros "livenä" ennenkuin katoaa maailmalle kuin Suny Car Centterin rahat, mutta en pistä pahakaseni jos Myllykoski luistelee kerhon maalille. Tuli eräässä Jatkoajan kejussa myös kerran mainostettua että Joonas Vihko on yleensä hyvä Bluesia vastaan, mutta toivottavasti osottaa taas mun puheet vääriksi.

Vois kuvitella että varmaan se Aho taas hienosäätää kokoonpanoa. Jotenkin on sellainen fiilis että Westermarck palaa kookoonpanoon ja Rantakari lentää poppariosastoon. Koska Tiivola ei ole mitenkään häikäissy niin en myöskään ylättyisi jos Virkkunen palaisi kokoonpanoon. Siis en mä näitä muutoksia toivo, mutta olisivat hyvin Jykämäisiä ratkaisuja.

Saas nähdä paljonko sakkia sitten tänään siellä halilla on. Tähän on tultu että nyt sitä huomaa toivovansa että sakkia olisi edes se 3600 kun vielä pari kautta sitten 4000 oli suunnileen ranteiden aukamisen paikka. Kannan ainakin korteni kekoon kun raahamalla paikalle nyt peräti 50 % kaikista tuntemistani kerho-faneista. (Se toinen kaveri ei päässy.)
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Vois kuvitella että varmaan se Aho taas hienosäätää kokoonpanoa. Jotenkin on sellainen fiilis että Westermarck palaa kookoonpanoon ja Rantakari lentää poppariosastoon. Koska Tiivola ei ole mitenkään häikäissy niin en myöskään ylättyisi jos Virkkunen palaisi kokoonpanoon. Siis en mä näitä muutoksia toivo, mutta olisivat hyvin Jykämäisiä ratkaisuja.

Kyllähän tässä otteluruuhkassa on luonnollistakin että jengiä kierrätetään. Eilisessä Kiekko-Vantaa - LeKi -matsissa EI Vantaan joukoissa pelaannut Robert Rooba joten luulisi hänen olevan nyt kokoonpanossa ennemmin kuin Virkkusen, joka pelasi eilen KiVan kakkosketjun senana laidoillaan Rutanen ja Kangasniemi.

Ai niin: Saroshan on aina ollut paska Baronalla. Ja Myllykoskihan siellä Kerhomaalilla onkin.

Edit: Tää on meidän Blegi:

Hyökkääjät:

#13 Ville Korhonen - #44 Kim Hirschovits (C) - #16 Kai Kantola
#15 Miro Aaltonen - #76 Bracken Kearns - #20 Roope Talaja
#12 Jari Sailio - #72 Siim Liivik (A) - #9 Stefano Giliati
#8 Robert Rooba - #21 Valtteri Virkkunen - #17 Artem Iossafov

Puolustajat:

#56 Kalle Kaijomaa - #24 Petr Zamorsky
#64 Olli Malmivaara (A) - #4 Jere Seppälä
#19 Mikko Kuukka - #55 Niklas Tikkinen
#6 Otso Rantakari

Maalivahdit:

#41 Eetu Laurikainen (varalla #93 Jani Nieminen)
 
Viimeksi muokattu:

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Espoon torstai-illassa yhteen iskevät toista kertaa tällä kaudella joukkueet sarjataulukon ääripäistä, eroa on toki vain 11 pistettä, mikä ei näillä nykyisillä pisteytyksillä ole ero eikä mikään, Kerho sen todisti viime keväänä. Sinänsä kutkuttava tilanne, että voitolla Kerholle olisi (JYPin kompastuessa Lahessa) tarjolla Liigan piikkipaikka. En muista koska tässä vaiheessa kautta olisi tämä tilanne ollut. Toki sarja on äärimmäisen tasainen. Pistepörssin top-20 löytyy 5 kerholaista, Bluesilta vain Hirso (toki Kantolakin siellä olisi ilman loukkaantumista).

Kerho pelasi eilen hyvän pelin HIFK:a vastaan, joten samaa draivia toivotaan myös tänään. Mutulla sanoisin, että Espoo on ollut Kerholle viime vuosina paha paikka, tasuria tyrkkäisin lapulle, sen verran pitkiin peleihin ovat molemmat jengit taipuvaisia. Kokoonpanoja odotellessa. Niin ja sen ensimmäisen keskinäisen Hämeenlinnassa voitti Blues pilkuilla 3-4.

E: modet ovat hyvät ja yhdistävät tämän tuohon aiemmin avattuun.
 

Ralph

Jäsen
Tätä ei tahdo uskoa HPK-kannattajat, mutta Jasu on tiputettu kolmoskenttään! Tätä ei kukaan olisi myöskään toivonut, että Tuomas Vänttinen on ulkona kokoonpanosta. Antti Bruun on poissa myös, mutta ilmeisesti kymppitilin täyttymisen vuoksi...?

Jesse Saarinen - Marek Viedensky - Eero Somervuori
Heikki Liedes - Zach Hamill - Ville Järveläinen
Eetu-Ville Arkiomaa - Juhani Jasu - Joonas Vihko
Saku Salminen - Otto Paajanen - Santeri Vuoti

Jyri Niemi - Craig Schira
Petteri Nikkilä - Juuso Vainio
Aleksi Laakso - Markus Haapanen

Joni Myllykoski
Juuse Saros

Myllykoski siis odotetusti maalilla, kun eilen pelasi Saros. Voi olla, että tokassa erässä Saros hyppää sitten lauteille. Kolme ottelua on urallaan Baronalla pelannut ja päästänyt niissä yhteensä neljä maalia, torjuen kaksi voittoa HPK:lle. Liedes ottaa Jasun paikan kädettömänä kakkosketjun pelaajana, mutta Liedeksellä on sentään nopeutta ja älyä. Jasu ottaa samalla Vänttisen paikan kolmosen työmyyräsentterinä.

Pakeista pistää väkisin silmään kolmospari, on sen verran pelottava näky. Tuskin kuitenkaan parina pelaa isoja minuutteja, sillä Schira tulee taas pelaamaan noin 30 minuuttia kun puolustuksessa vajautta.

Kakkosketjusta vielä uudelleen, että Järveläisen ja Liedeksen yhteispeli toimi silloin parissa pelissä, kun sentterinä oli Vänttinen. Nyt olisi kiekollisesti tasokkaampi sentteri, joten katotaas mitä nyt tapahtuu. Menen hetken huumassa ja uskon, että tuo ketju ratkaisee pelin Kerholle. Eetu Laurikainen ei ole parhaimmillaan ja HPK voittaa 3-4. Hämeenlinnalaisten maaleista vastaavat Nikkilä, Somervuori, Hamill ja Liedes.
 
Viimeksi muokattu:

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Ei tuo nyt niin kovin huonolta näytä tuo Kerhon rosteri. 10 omaa kasvattia kokoonpanossa lämmittää aina mieltä. Toivottavasti junnut onnistuu!
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Pahaan paikkaan Bruunin kympit tuli täyteen. Schira pelasi eilen yli 25min tänään hiponee taas 30 minuuttia. Vänttisen loukkaantuminen vituttaa, mutta Jasun pudotus ilahduttaa. Nyt on kakkoskentällä tuhannen taalan paikka näyttää mihin se pystyy ilman Jasua. Tuoreita jalkoja ei saada kuin Vuodin ja Haapasen verran. Vuoti täyttänee roolinsa erinomaisesti, mutta Haapasella on vielä liikkeen kanssa paljon hiomista. Mylläri maalilla kuumottelee taas, toivottavasti jättää pois ne kylkimyyry torjuntayritykset.
 

EEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko & Leijonat
Jahas se olisi taas pelipäivä. Toivon mukaan tiistai ei paina jaloissa ja tänään nähdään samanlainen Blues kuin Tapparaa vastaan. Saas nähdä millainen apina putosi Kearnsin selästä ja iskeekö kaveri tänään heti kauden toisen osumansa. Kantolalle toivoisi myös onnistumisia maalisarakkeeseen.

#8 Robert Rooba - #21 Valtteri Virkkunen - #17 Artem Iossafov

Onko Tiivola sairastuvalla, vai miksi ei pelaa? Kellään mitään tietoa?

Samaan hengenvetoo voisi kysäistä, milloin Makkosen piti tehdä paluu? Ennemmin Makkonen neloseen kuin Virkkunen.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Onko Tiivola sairastuvalla, vai miksi ei pelaa? Kellään mitään tietoa?
Oisko tuo normaalia kierrätystä? Tuoreita jalkoja kun huomennakin pelataan? Vaikka ei kai tuolla niin suurta merkitystä ole kun kyse on alle 10 minuuttia pelissä pelaavista jätkistä.
 
Viimeksi muokattu:

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Olkaa hyä: Blues pre-game show. Linkki youtubeen!
Vai tälläsiäkin, ohhoh... Hieno, propsit sinne Blegille tekemisestä, tällänen kelpaisi allekirjoittaneelle HPK:n peleistä, ehdottomasti.
Toki paljon samaa jargonia, mutta silti kivaa ylimääräistä ja ei tälläisissä nyt niin kauaa mene kuitenkaan ja kuitenkin palvelee kannattajia, loistava lisä.

Mitä itse peliin tulee niin kyllä on kova koitos tänään edessä. Vänä vieläpä sivussa, niin hieman huolettaa jo muutenkin heikko AV tuon jälkeen, joten paree olisi pysyä boksista poissa. Jasun siirtäminen kakkosesta on kyllä niin hieno muutos että melkein voisin ostaa mukin, tosin en Jasun, ihan vaan tästä hyvästä. Tiukkaa iltaa odotetaan ja kyllä se jatkoajalta haiskahtaa, toivottavasti Myllärille tarttuu kiekot tänään, kun ei olisi kauheasti varaa antaa kaverille hyvää eteen.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Onnea Espooseen pinnoista.
Kun se video on keksitty, niin suosittelisin käyttämään. Miten vittu voi olla että ollaan niin itsevarmaa ja sitten ei edes mennä sitä videota katsomaan. Kyllä mä noi junnuissa myyn, kun on pikku pakko, kun ei ole videota. Mutta että Liigassa ratkotaan pinnoja tollasilla samaan aikaan kun siellä pyörittää 7 kameraa eri kulmista tilannetta nauhalle. Lopputulos sitten ihan se ja sama, jos olisi silti hylätty niin hyvä niin, mutta ei todellakaan näin!
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Oli kyllä ihan viihdyttävä ottelu. HPK jonkin verran hallitsevampi. Tänään kyllä kaaduttiin maalivahtipeliin, mutta ei siinä onnittelut Espooseen. Omasta mielestäni Viedensky ei ollut tuossa Kerhon hylätyssä maalissa kontaktin aiheuttaja vaan Bluesin oma maalivahti joka tuli alueeltaan vetoa vastaan joten siitä kyllä annan risuja dumareille, mutta kai nämäkin pitkässä juoksussa tasan menee.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Niin paskaa toi Kerhon maalin hylkääminen kuin olla ja voi. Toinen mikä oli paskaa tässä pelissä oli Myllykosken peluuttaminen maalissa. Mikä esti Saroksen peluuttamisen? Positiivista oli Kerhon nelosketjun pelaaminen, negatiivista ykkösylivoima.
 

Transsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän HPK tänään oikeusmurhan koki ja se vituttaa todella rankasti. Tuollainen tuomio ottelun ratkaisuhetkillä ja pilli jäi siitä hetkestä taskuun. Bluesin maalivahtipeli selvästi parempaa. HPK hallitsi kenttätapahtumia alusta loppuun, mutta nyt vaivasi tehottomuus.
 

Juudaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho ja Juuse Saros
Hohhoijjaa.. Kyllä nyt vituttaa ja rankasti.

Erittäin hyvää vieraspelaamista ja molemmat HYVÄKSYTYT maalit erän loppuun.
Olihan toi tuomarointi aivan naurettavaa ja hirveätä. Mitä nää Kerhon jäähyt oli, eikö saa taklata?

Paikkoja oli tehdä voittomaali ja sitten kun se vihdoista viimein tehtiin niin tottakai nää kaks sankaria hylkää senkin.

Myllykoski nyt ei vain ole ainakaan tällä hetkellä voittava maalivahti, mutta toivottavasti olis sitten vuodenvaihteessa siinä kunnossa että hänellä voidaan voittaakkin. Muuten annetaan liikaa saumaa, mutta eiköhän myllärilläkin ala kulkemaan.

Plussat vielä erittäin hyvin pelanneelle nelosketjulle ja Liedekselle, joka tulee olee vielä kova kaveri tälläkin kaudella.

Nii ja jos vielä joltain jäi epäselväksi kenelle lampaanperseet multa niin tuomareille. Hyi.
 

poppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei helevetti, kertokaa nyt viisaammat, millä perusteella kerhon maali hylättiin. Kelasin monta kertaa, mutta en tajua....
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei helevetti, kertokaa nyt viisaammat, millä perusteella kerhon maali hylättiin. Kelasin monta kertaa, mutta en tajua....

Yhtään kommenttia maalin hylkäämisen puolesta ei ole tullut ja tuskin tuleekaan. Kuunteliko kukaan lehdistötilaisuutta? Käsiteltiinkö siellä aihetta?
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
No niin, sellainen matsi tällä kertaa. Minun,ja mukana olleiden työkaverien silmiin aivan hirveää kuraa kummaltakin. Väsynyttä virheilyä. Kaiken tietysti kruunasi tuomaripari, joka vihelteli jäähyjä ihan mistä sattuu, tasapuolisen huonosti kumminkin.

Se HPK:n hylätty maali oli sitten aivan käsittämätön veto. Olihan siinä kontakti maalivahtiin joo, mutta kun se maalivahti liukuu metrin ulos alueeltaan niin väistääkö niiden hyökkääjien pitäisi?

Ei ymmärrä.

Ei Bluesin voitto muuten mikään kohtuuton vääryys ollut (tosin ei olisi ollut Kerhonkaan), mutta tuo tuomio...
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään kävi niin, että parempi hävisi. Viikon molemmissa peleissä tuomarointi oli kyllä helevetin puolueellista, Kerhoa vastaan.
Ei helevetti, kertokaa nyt viisaammat, millä perusteella kerhon maali hylättiin. Kelasin monta kertaa, mutta en tajua....
Enemmän näytti, että Laurikainen kamppasi Viedenskyn -> estäminen. Nauratti selostajan kommentit, josta poimintoja "... tuomio oli kyllä jämäkkä ... siinä kyllä nähdään, että erittäin hyvällä paikalla on Tuomas Pöyhönen katsomassa tämän tilanteen ... oho Pantse Arvonen siinä tulistuu ..."
Toinen mikä oli paskaa tässä pelissä oli Myllykosken peluuttaminen maalissa. Mikä esti Saroksen peluuttamisen?
Jos HPK:sta joku oli tappioon osasyyllinen, niin Myllykoski kyllä. Saros olisi ottanut 1-2 noista varmasti. Schira väsyy peliaikaansa, Sailio nöyryytti ratkaisumaalissa myös, vaikka menihän se viivakuti helposti.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Yhdyn tuomareiden paskuuden päivittelyyn. Jäähyistä todella naurettavia olivat ainakin Zamorskyn ja Schiran saamat. Jumalauta jos tuollaisista lentää kaksiminuuttiselle niin liigassa ei näköjään saa edes koskea vastustajan pelaajaan. Kerhon hylättyä maalia en nähnyt. Sen näin että vieressä seissyt tuomari viittoili heti hylätyksi. Samoin ihmettelin sitä pelin lopun Korhosen sanktiota. Minusta siinä oli tönimistä puolin ja toisin. Ja ylvästelläkseen piti tuomarin vielä heittää kaveri uloskin. Ihan paskaa.

Blues oli muuten todella väsyksissä kolmannen erän lopun. Odotin kerhon niittavan voittomaalin mutta Sailio alustikin loistavasti Giliatin maalin joka riitti voittoon. Sailio oli muutenkin kentän kunkku tänään. Laurikainen vei veskarien taiston. Bluesilta todella heikkoa ylivoimaa mistä kertoo Myllykosken torjuntojen vähyyskin.

Tärkeät kolme pinnaa, ansaitut tai ei.
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Colorado
Uskomatonta että HPK-fanit kehtaa itkeä puolueellisesta tuomaroinnista kun #12 veti Kerhon eduksi tuomioita jatkuvasti. Sieltä jäi kourallinen HPK:n jäähyjä viheltämättä. Se oli oikeus ja kohtuus että Blues vei 3 pistettä tuon 60min kestäneen oikeusmurhan ansiosta.

Peli oli muutoin omaan makuun normaalia parempaa lätkää kuin mihin Espoossa on totuttu. Giliati-Liivik-Sailio piti HPK:n pelaajia pilkkanaan ja kovemmat maalilukemat jäi tulematta vain heikon viimeistelyn johdosta.

Kerrankin oli hyvä mieli lähteä hallilta kun johtoa ei puppeloitu.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Yhdyn tuomareiden paskuuden päivittelyyn. Jäähyistä todella naurettavia olivat ainakin Zamorskyn ja Schiran saamat. Jumalauta jos tuollaisista lentää kaksiminuuttiselle niin liigassa ei näköjään saa edes koskea vastustajan pelaajaan. Kerhon hylättyä maalia en nähnyt. Sen näin että vieressä seissyt tuomari viittoili heti hylätyksi. Samoin ihmettelin sitä pelin lopun Korhosen sanktiota. Minusta siinä oli tönimistä puolin ja toisin. Ja ylvästelläkseen piti tuomarin vielä heittää kaveri uloskin. Ihan paskaa.
Ei sentään suihkuun heittänyt, vaan kympit sai ja koska ei olisi kerennyt takaisin kentälle enää edes jatkoajalla, niin siksi siis suihkun puolelle. En kyllä ymmärtänyt miksi tuollaisesta tarvi yksipuolisesti jotain latoa, normaalisti noihin mennään vain väliin seisomaan, haisi vähän hyvittelyn maku. Ihan samalla tavalla sen Hamillin olisi siitä pitänyt ne kympit saada, kun molemmat siinä oli saman verran syyllisiä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Uskomatonta että HPK-fanit kehtaa itkeä puolueellisesta tuomaroinnista kun #12 veti Kerhon eduksi tuomioita jatkuvasti. Sieltä jäi kourallinen HPK:n jäähyjä viheltämättä. Se oli oikeus ja kohtuus että Blues vei 3 pistettä tuon 60min kestäneen oikeusmurhan ansiosta.

Sinulla on oikeus mielipiteeseesi, vaikka se onkin väärä. Mitä mieltä olet Kerhon hylätystä maalista?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös