To 4.10.2012 Jokerit-HIFK

  • 50 142
  • 187

heskey #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, NyR 95-99
En ole varsinaisesti kumpaakaan näistä joukkueista koskaan kannattanut. Sympatiat menee kuitenkin IFK:n puolelle, koska Jokerit oli ihan helvetin ällöttävä organisaatio 2000-luvulla. Nyt tilanne siellä Ilmalassa on onneksi hieman parantunut, kun omille junioreille on annettu enemmän vastuuta (Eronen, Lindell, Teräväinen, Pulkkinen etc.).

Asiaan. Mielenkiintoisista asetelmista lähdetään illan peliin.

Jokereiden kausi alkanut alakanttiin, ja etenkin herrat Pulkkinen, V.Filppula ja Teräväinen saavat kyllä nostaa tasoaan. Teräväinen oli edellisessä pelissä jo hyvä, aukeaako tänään pistehanat todenteolla?

Jokerit siis tänään:
Filppula - Filppula - Moses
Ruutu - Teräväinen - Pulkkinen
Ruuttu - Tyrväinen - Rask
Salminen - Heino - Lamberg

Lindell-Väänänen
Eronen - Karlsson
Dehnder - Lindbohm

Kilpeläinen

IFK:n leirissä mielestäni ennakkoon aika odotettu tilanne tässä vaiheessa kautta. 9 ottelua ja 15 pistettä. Patrick O'Sullivanin hankintaa en ymmärrä. En myöskään oikeen Sean Bergenheimin. Hyökkäyksessä on muutenkin liikaa näitä YV-potentiaalia omaavia pelaajia, joten miksi hankkia lisää niitä? Tämä siis oma näkemykseni...

Veikkaus tarjoaa IFK:lle 3,5 kerrointa illan peliin. Käy.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perusnegailua/pelkuruutta taas Jokerifaneilta. Kyllähän Jokerit lähtee tähän otteluun suursuosikkina ja tulosvetoon kannattaa laittaa isoja numeroita.

Kiva nähdä Karlsson ensimmäistä kertaa livenä. HPK-matsissa kaikki kärkikynät menivät läpi ja hehkutus oli sen mukaista. Kärpät onnistui näitä pari kertaa katkaisemaan ja tämä laitettiin jetlagin piikkiin. Todellisuudessa mies ottaa isoja riskejä ja se on vastustajasta sekä tuurista kiinni koliseeko omissa. Ei näin viihdyttävää pelaajaa olla ennen nähty ja mitään rajoituksia tälle luonnonlapselle on turha laittaa. Antaa hänen toteuttaa itseään.

Jokerien kolmonen ei toivottavasti tule liikaa peliaikaa saamaan. Siihen on näköjään kasattu nämä ynnämuut-pelaajat.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Onhan sillä nyt ihan varmasti välillä mille tahansa joukkueelle jo pelitavan takia, jos lähes 50% normaalin kokoonpanon hyökkääjistä puuttuu. Muutenkin tuo loukkaantumisten suoranainen vähättely naapurin toimesta (samaa on käyty muutaman nimimerkin toimesta tekemässä meidän omissa ketjuissamme) on aika älytöntä, koska jokainen näkee, että meiltä on Ruutua lukuun ottamatta loukkaantunut kaikki yhtään fyysisemmät hyökkääjät ja Jakkekin oli kauden 4 ensimmäistä peliä pois.

En missään nimessä vähättele poissaoloja, kyllä varmasti näkyvät ja tuntuvat joukkueen esityksissä, mutta täysin niiden taakse ei voi mielestäni mennä - se on itsepetosta. Kovia nimiä sieltä on poissa ja ovat tuosta fyysisestä osastosta pois, mutta toisaalta siellä on silti nimekkäitä miehiä kehissä ja niilläkin voidaan nähdäkseni pelata hyvällä tasolla. Voin hyvin kuvitella, miltä IFK:n joukkue näyttäisi esim. Granlundin, Luttisen, Talajan ja Pakarisen poissaolojen myötä.

Pakko kuitenkin sanoa, hitusen naurattaa nyt tuo Bergenheimin siirron yhteydessä esiintynyt huutelu siitä, ettei Jokereiden laituriosastolla ollut tilaa, kun materiaali on niin laadukas ja junnuille halutaan antaa peliaikaa. Anteeksi tästä kommentistani.
 

Filosofem

Jäsen
Kumotaan muutama kummallinen väittämä seuraavilla ranskalaisilla:

- Jokereilla on loukkaantumisista huolimatta laadukas materiaali. Loukkaantuneiden listalla on kieltämättä lähes kahteen ketjuun vakiokokoonpanon tekijämiehiä, mutta tästä huolimatta jäälle luistelee jälleen kerran vahva ryhmä. Ei tekosyitä huonolle alkukaudelle.

- Jokaisen Jokerifanin tulisi olla ylpeä siitä, miten hyvin junnut ovat saaneet vastuuta loukkaantumisten myötä. Lamberg ei tule antamaan ottamaansa tonttia kenellekään takaisin paitsi nuorten MM-kisojen ajaksi. Salminen on taitava isokokoinen rymistelijä, joka tulee ensi kaudella kamppailemaan paikasta ylemmistä ketjuista. Lindell saa vastuuta Väänäsen rinnalla ja pelaa itseään koko ajan enemmän liigarytmiin, jotta pääsisi käyttämään todellisia vahvuuksiaan. Lindbohmista taas voi kasvaa seuraava Väänänen. Tähän lisättynä lukuisat muut junnujen esiintymiset Jokeripaidassa syyskaudella 2012. Tämä vastuun antaminen kantaa hedelmää jo nyt, lähitulevaisuudessa sekä pitkällä tähtäimellä.

- Kilpeläinen ei ole sulanut. Tilastoja katsoessa kyllä, mutta peliesityksiä arvioidessa ei. Esimerkiksi alivoima toimii täydellisesti minuutin ajan, mutta sen jälkeen saattaa tulla typeriä mustia hetkiä. Kun vastustaja saa harvakseltaan tilanteita, jotka ovat puolittaisia läpiajoja ja maalinedusruuhkista laukauksia, niin ei ihme, että musta uppoaa. Toki Kilpeläinen pelaa perusvarmasti, mutta ei seiso päällään.

- Pelkästään Jokereiden pelisysteemi antaa mahdollisuuden pelata voitosta jokaisessa ottelussa. Se on tietyllä tavalla itsestäänselvyys mille tahansa joukkueelle, joka uskoo itseensä, mutta tarkoitus ei ole puhua kliseistä. Ne jotka ovat nähneet, niin muistelkaapa Kärppämatsia tai muita edellisiä otteluita. Jokereiden kiekollinen hallinta on parhaimmillaan täysin suvereenia ja paikkoja syntyy kuin sieniä sateella. Ongelmana on tällä hetkellä maalipaikkojen hyödyntäminen. Se on todellinen ongelma, mutta voisi ongelma olla paljon pahempikin, kuten se, ettei niitä maalipaikkoja tai pelillistä hallintaa olisi lainkaan.

- Eniten harmittaa, että Devil Lämsä ja Murderer Valtonen palaavat vasta huomenna penkin taakse. Tällä valmentaja-asialla on mielestäni aika iso merkitys Jokereiden otteissa.

Miten käy tänään matsissa? Jos Jokereiden hurmio ja rynnistys onnistuu puhkomaan IFK:oon, niin hyvinhän tässä käy. IFK on tosin niin ikään arvaamaton vastustaja ja saattaa pelata jopa hyvännäköistä lätkää. Mä minimoin vitutusta sijoittamalla kaksinumeroisen summan vierasvoiton kertoimelle, joka on yli 3.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kyllähän se vaan niin on että nämä pelit jotka näyttävät ja tuntuvat olevan HIFK;n heiniä, ryssitään jollain tapaa aina, joten kotijoukkue voittaa tänään.

3-1
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Bergenheim, O'Sullivan ja Töykkälä filassa ja kaikki ketjut sekoitettu isolla kädellä. HIFK tänään (HIFK.fi.)

Jepjep. Haiskaa vittu!

Senttereitä on niin vitusti niin PELTONEN pelaa keskellä? Haluaako joku ostaa lipun?

E: Vuodesta toiseen jäätävää paskaa.. Vittu loppuu usko. Halutaan selvästi antaa naapurille 3 pistettä. Hienoa ostaa änäri äijiä ja pitää filassa niitä. Halvemmallakin saa saatanan idiootit!!!
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Bergenheim, O'Sullivan ja Töykkälä filassa ja kaikki ketjut sekoitettu isolla kädellä. HIFK tänään (HIFK.fi.)

Just vittu joo. Peltonen keskellä, Ma.Granlund laidalla ja Töykkälä sekä O'Sullivan viltissä. Toivottavasti nuo kokoonpanot ei pidä paikkaansa. Entä miksi Bergenheim ei pelaa?? Olisi luullut latausta riittävän.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Bergenheim, O'Sullivan ja Töykkälä filassa ja kaikki ketjut sekoitettu isolla kädellä. HIFK tänään (HIFK.fi.)

Just nyt loppui kaikki usko valmennukseen, ellei taustalla ole loukkaantumisia. Mitä helvettiä?

Periaatteessa 1.-, 2. ja 4.-ketjut ovat ihan hyviä koostumuksia, mutta tuota kolmosta on vaikea käsittää.

edit: Loukkaantumisista ei ole mainintaa ennakossa, ainoastaan lause "IFK:n päävalmentaja on rukannut tiistain jälkeen ketjut uuteen uskoon." Huikeaa. Mikäli Jokerit antaa tasoitusta valmennuksen pelikiellolla, antaa IFK tasoitusta Sormusen pelikiellon päättymisellä. Jepjep.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kai ne voi laittaa näkyviinkin:

Luttinen-Redenbach-Somervuori
Söderholm-Nyqvist

Granlund-Eriksson-Pakarinen
Varakas-Melart

Petrell-Peltonen-Kuhta
Tuohilampi-Jokela

Talaja-Liivik-Leinonen

Ortio
(Norja)

Ei mun mielestä mitään vikaa, paitsi tuo Peltosen sentterinä pelaaminen. Kyllähän joukkuetta pitää jollain tavalla ravistella, kun kaksi viimeistä matsia ovat olleet skeidaa. Mutta joka peliin ei voi laittaa rulettia pyörimään.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laittakaa se kokoonpano tänne, kun en pääse HIFK:n sivuille.

PS: Kiitos

Ei voi sanoa, että mitä helvettiä. ketjukokoonpanomuutokset sinänsä ihan OK, mutta ei kyllä tuota valmennuksen järjenjuoksua pysty millään ymmärtämään...ainakaan ilman loukkaantumisia, kuten flunssa-aalto.
 

harky

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ei terrrve mikä kokoonpano. Bergenheimin poissaolo itelle kova pettymys ja Töykkälä ainakin omasta mielestäni pelannut tasollaan.. Kolmosesta ei varmaan tarvii sanoa mitään.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Näin jokerinäkökulmastakin on aikamoinen pettymys tuo HIFK:n kokoonpano. Iki-julli Sean ja Patrick O olisi ollut mielenkiintoista nähdä tositoimissa. Ja taleban-palomies sentterinä... varsin erikoista.

Jokereilla Teukka ja Pulu on löyty taas yhteen. Teukan vire on selkeästi ollut nousussa ja nyt kun Ruutu on vielä laidalla, niin hyviä otteita voi olla luvassa tuolta kolmikolta.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Arttu Luttinen ja Eero Somervuori. Mitähän nää jätkät on tehny, että pelaa ykköskentässä ja viltissä istuu Bergenheim? Ei vaa mee jakeluun.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Bergenheim, O'Sullivan ja Töykkälä filassa ja kaikki ketjut sekoitettu isolla kädellä. HIFK tänään (HIFK.fi.)
Ei vittu oikeesti. Tarviiko ton valmennusjohdon oikeesti vielä osoittaa, että ollaan ammattitaidottomia. Ei jumalauta. Siirretään Töykkälä sivuun. Jep. Ainoa tasaisen varma sentteri. Siinä sivussa laitetaan Ville keskelle. Hyvä. Miksi Bergenheim ei pelaa? Luulis O'Sullivankin parhaiten pääsevän rytmiin pelaamalla. Miks näitä äijiä saatana edes hankitaan???
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noissa kokoonpanoissa ei ole hevon helvettiäkään järkeä. Miks Ville on keskelle, mutta Makke ei? Kuitenkin suoriutunut tällä kaudella siinä hommassa hyvin. Luttinen ja Somervuori saavat paskoista esityksistään palkinnoksi ykkösketjun paikat Redenbachin viereltä? Vittu tässä ole mitään tolkkua.

HIFK ei tee maaliakaan.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ihan ihme rosteri IFK:lla. Ei voi kuin ihmetellä näin naapuristakin käsin Sormusen aivoituksia. Noh, eipähän tarvitse pelätä, että Luopio-Sooni upottaisi meidät tänään. Ellei tää oo sit jotain bluffia ja matsin alkaessa sieltä luisteleekin ihan eri miehistö kehiin...?

Peltonen keskellä ja Töykkälä veks? WTF?!
 

Scharnhorst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ellei tää oo sit jotain bluffia ja matsin alkaessa sieltä luisteleekin ihan eri miehistö kehiin...?

Tätä olin juuri tulossa kommentoimaan mutta viskimies ehti ensin. Toi kokoonpano on kuin paha uni josta toivoisi heräävänsä.

Toivon itse että toi on vaan bluffia, tai sitten Petu on soittanu "hyvälle ystävälleen" Sopalle ja antanu pari vinkkiä miten joukkue herätetään. Kohta julkaistaan varmaan uutinen että Bergenheim ja O'S pelaa seuraavat pelit Kookoon riveissä....
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Ei noita IFK:n ketjuja kannata lukea kuin Raamattua. Kun Granlundin ja Peltosen paikkaa vaihdetaan, saadaan ihan järkevät ketjut.

Bergenheimin ja O'Sullivanin poissaolojen syynä lienee yksinkertaisesti se, että heille halutaan antaa lepoa tiiviin pelirytmin vuoksi. Varsinkin O'Sullivanin keskenkuntoisuuden vuoksi tämä on täysin järkevää. Töykkälän pois jättämistä en sen sijaan ymmärrä lainkaan, ellei kyseessä ole loukkaantuminen.
 

Sir TYG

Jäsen
Suosikkijoukkue
H I F K
Töykkälä on ilmoitettu loukkaantuneeksi.

Aika paska kokoonpano. Ville keskellä..puolustus. Ääh. Tänään tulee tosi rumasti takkiin. Narreilla ei ole edes kovin paljoa työnsarkaa sen suhteen, että saa pelilillisesti otettua totaalisen juntan IFK:sta. Voi voi.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei noita IFK:n ketjuja kannata lukea kuin Raamattua. Kun Granlundin ja Peltosen paikkaa vaihdetaan, saadaan ihan järkevät ketjut.

Bergenheimin ja O'Sullivanin poissaolojen syynä lienee yksinkertaisesti se, että heille halutaan antaa lepoa tiiviin pelirytmin vuoksi. Varsinkin O'Sullivanin keskenkuntoisuuden vuoksi tämä on täysin järkevää. Töykkälän pois jättämistä en sen sijaan ymmärrä lainkaan, ellei kyseessä ole loukkaantuminen.

Bergenheimkin on loukkaantunut että silleen. Uutiset - HIFK
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Part II

Ole! Pimenevä syysilta, areenan kirkkaat valot ja Stadin derby osa 2. Himajengin kannattajaryhmä virittänee mölyn ja fiiliksen tappiin ja halli lienee soldout?

Pari erittäin mielenkiintoista nimeä naapurin rosterissa seurattavaksi (Bros Filppula, Karlsson, Väänänen ja se yks hyökkääjä, kenen nimeä en juuri nyt muista). Punaisilta täysin uusitut lineupit, parin heikon esityksen jälkeen lienee ihan piristävääkin näin ja vauhti lienee sitä luokkaa, että O'Sullivanin penkitys on ihan hyvä asia. Harmittavasti Harkimon kummipoika ei näillä näkymin skulaa askissa.

Pari ranskalaista lopuksi,

- Kestääkö Melartin kupoli?
- Nähdäänkö Jokerien supertähdiltä jotain aivan ennennäkemätöntä?
- Tuomaripeli, varmasti kauden kovin paikka oikeudenjakajilla
- Pysyykö lantit taskussa?
- Tuleeko kerroshampurilainen taas ilman pihviä?

Maalin matsi suuntaan tai toiseen. Luttinen ja Peltonen heittävät varmasti kaapin, Kuhdalla paljon näytettävää. 2-3 Stadin Kingeille jatkoajalla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olipas mahtava fiilis käydä sm-liiga sivulta katsomassa HIFK:n kokoonpano. Ei vittu päätä eikä häntää missään ketjussa! Kakkonen ja nelonen ovat asiallisia, mutta että kolmosketjuna Kuhta - Peltonen - Lennu, huhhu! Kiirettä tulee pitämään, omissa! Niin, Bergenheim loukkaantunut ja lähtee kuntoututtamaan vammaansa rapakon taaakse, lyhyeksi jäi miehen HIFK visiitti, harmi sillä pelasi hyvin.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Voi olla, että Soppa ja teidän toimistolla ollaan hyvässä sovussa päätetty antaa hieman tasoitusta, jotta saadaan mahdollisimman tasainen ottelu, kun meilläkin on noita miehiä lasaretissa muutama kappale.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös