Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noniin sisarukset. Jokereiden pelaajilta on kuumeet mitattu oikeaoppisesti lämpöpistooleilla päästä, joten joukkue voi huokaista ja pelata ilman koronavirusta. Tauko on ohi ja se tuntui ikuisuudelta. Tänään kamppaillaan taas. Toivottavasti nähdään Jokerit hyvällä ilmeellä. Kotijoukkue varmaan tulee kovaa. Viimeisestä playoff-paikasta käydään kovaa kamppailua ja Magnitka on siinä tällä hetkellä hapertuneilla langoilla kiinni. Käsittämätön suoritus sinänsä pelata noin alakanttiin, kun joukkueesta löytyy Mozyakin, Kozun, Rasmussen, Kulemin, Antipin, Yakovlevl, Nestrasil ja Filippin tapaisia jannuja.

Hyvää pelipäivää toverit. 16.00 mennään.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa, että ketju jo avattu. Sellainen tuntuma on jo pidempään ollut, että tältä vieraskiertueelta otetaan täydet kuusi pistettä ja pelataan muutenkin hyvin. Vieraissa ollaan koko kausi oltu hyviä ja nyt on hyvä hetki löytää taas hieman kadoksissa ollut pelivire ja saada otteisiin tasaisuutta. Ehkä pelaajien on vieraissa helpompi asennoitua siihen, että lähdetään puolustuksen kautta ja tämä on poikinut pitkin kautta suhteellisen laadukasta vieraspelaamista. Näin odotan käyvän myös tänään, eikä kotijoukkue laadustaan huolimatta ole mikään peikko Jokereille ollut aiemminkaan.

Suora yhteys alkaa 15.55

Muistinko muuten sanoa, että vieraissa ollaan oltu hyviä.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Kesämökki kiinni OVER 4,5 vedolle ja Magnitkan voitolle, jos Niemi maalissa tänään (tällä toki varmistuisi Niemen historiallinen nollapeli Jokereissa).
 
JE SUIS ILVES

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Betsafe sai puhuttua 100% bonuksilla takaisin vedonlyöjäksi, joten tähän X. Ehtii näkemään vikan erän, jossa Mörkö maalaa läpiajosta yhden.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

Eram

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EVU
Olin tulkitsevinani Kurrin puheista että Niemelle olisi tarkoitus saada useampi peli putkeen. Vieraissa, kaukana kotiyleisön paineista. Etten ihmettelisi, vaikka pelaisi jo tänään.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Olisko sitten niin, että Niemi saa pelit Riikaa ja Lokoa vastaan - niistä kun miehen ainoat voitot tältä kaudelta on. Tosin Loko on ihan eri jengi kuin silloin syksyllä, vaikka ei vieläkään vakuuta.

Sen sijaan M. Niemelle pelejä olisi suonut onnistumisten jälkeen. Totta kai isoa kuvaa täytyy katsoa ja siinä porilainen on lähtökohtaisesti ylimääräinen sentteri tosipelien alkaessa, mutta on se vähän vittumaista että maalien ja kauden parhaiden peliesi palkinnoksi katsomoon.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Onpa loistava erä Jokereilta, 0-2.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy