To 3.2.2011 SaiPa-KalPa

  • 6 892
  • 19

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nonniiin, KalPa ja SaiPa pelaa taas: Tänään Lappeenrannassa. Tärkeitä pisteitä taas jaossa ja KalPalle varsinkin, jos aikoo top6 vielä mahtua. Toki myös SaiPa on aloittanut kirinsä kohti top10, mutta aloittikohan liian myöhään? No ainaki faktaa on se, että SaiPa tulee olemaan kotonaan vaikea kaadettava ja varmasti taistelee kynsin ja hampain näistä pisteistä. Ja KalPalle tulee pelistä varmasti vaikea, jos se jatkaa viime aikojen maalittelua max. 1-2 maalia per peli (poislukien Pelicans-voitto 5-4).

Aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat päättyneet ensin Kuopiossa 1-0 SaiPalle ja seuraavat KalPalle Lappeenrannassa 3-2 ja. ja Kuopiossa jälleen 4-3 vl. Pisteet siis SaiPalle 5-4, joten tasaisia vääntöjä on kaudella nähty. Tätäkin peliä voi siis ennustaa tasaiseksi.

Savon Sanomat ennustaakin KalPalle seuraavanlaista kokoonpanoa:

Laakkonen-Miettinen-Kerman
Kauppinen-Masuhr

Salminen-Ölvecky-Kiiskinen
Lehtivuori-Lannon

Salo-Laakso-Pesonen
Kukkonen-Riikola

Riekkinen-Pakarinen-Junnila

Maalissa Ahonen

Aina toki voi tulla pieniä viime hetken poissaoloja, mutta uskon että tällaisella lähdetään. Ja hyvältähän se näyttää. Jos tämä nyt pitää niin ollaan parhaalla kokoonpanolla liikkeellä pitkään aikaan. Poissa ainostaan Laurila ja koko kauden loppuun asti poissa oleva Timonen. Pakarinen palaa kuitenkin kokoonpanoon pelikiellon jälkeen, myös Junnila muutama ottelua huilanneena (syystä ei tietoa). Kuitenkin suurimmat mielenkiinnot kohdistuvat Kermanin paluuseen pitkältä sairaslomalta ja Kauppisen avausotteluun KalPassa. Kermanille on ladottu niskaan kyllä suuria odotuksia maalinteon suhteen, ja toivotaan että hanat aukeaa. Mutta ei kuitenkaa pidä heti odottaa liikaa. Kauppisen otteita seuraan mielenkiinnolla, ja saa nähdä, että onko hän heti ekassa pelissä niin paska kuin miestä ollaan parjattu. Toivotaan, että mies saa lentävän lähdön.

SaiPalaiset saavat kertoa oman joukkueensa lähtökohdat paremmin, koska niistä en ole tietoinen. Toivotaan, että nähdään illalla hyvä peli.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Salminen-Ölvecky-Kiiskinen

Salo-Laakso-Pesonen

Uskollisesti tuntuu Virta pitävän kaksikon Salminen--Kiiskinen yhdessä. Oisko jossain vaiheessa paikallaan kokeilla noita miehiä eri ketjuissa,kumpikin kun taitaa sen nurkkapyörityksen mutta laukaukset tuppaa uupumaan ja sen myötä maalit. Rohkeasti Kiiskinen Salon ja Laakson vitjaan ja Pesonen Olvin rinnalle.
 

ZzyzxRoad

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, St. Louis Blues, Liverpool.
Uskollisesti tuntuu Virta pitävän kaksikon Salminen--Kiiskinen yhdessä. Oisko jossain vaiheessa paikallaan kokeilla noita miehiä eri ketjuissa,kumpikin kun taitaa sen nurkkapyörityksen mutta laukaukset tuppaa uupumaan ja sen myötä maalit. Rohkeasti Kiiskinen Salon ja Laakson vitjaan ja Pesonen Olvin rinnalle.

Veit jalat suustani. Kova poika Virta on ketjuja yleensä pyörittelemään, niin ennen otteluja, kuin niiden sisälläkin, mutta sitten on näitä omituisia päähänpinttymiä jotka ei muutu kirveelläkään. (Aikoinaan Teemu Virtala, nyt Kiiskinen-Salminen akseli ja vielä tältä kaudelta tuttu Tommi Jokinen syndrooma joka tosin nyt on lauennut).

Itse ottelusta. Vastassa viimeisen kuuden ottelun otannalla mitattuna kuntopuntarin ykkös joukkue SaiPa, KalPan ollessa samalla listalla sijalla 4, vain pisteen vähemmän keränneenä samalta aikajaksolta. Vähän vaikuttaisi että hyvä viimeaikojen vire on perua aikalailla samasta lääkepurkista molempien tiimien osalta. Puolustus on tilkitty ja pelataan tarkkaa peliä sen kautta.
Voisi kuvitella että noista lähtökohdista katsottuna pelistä voisi odottaa helvetin tylsää, vauhditonta ja tarkkaa nysväystä, mutta vähistä maalilukemista huolimatta molemmilla kuitenkin putki kulkee ja tilanteitakin saadaan luotua. KalPalta toivon tähän otteluun vielä yhtä vaihdetta lisää liikkeeseen, jonka kautta ylivoimatilanteita ja uuden viivapelotteen Kauppisen Markon pyssy laulamaan. Savarin ennakoitu kokoonpano näyttää kyllä perkeleen hyvältä pitkästä aikaa. Muutama mies kaiken muuttaa voi, toivottavasti tämä tosin näkyy myös kentällä, eikä pelkästään paperilla. Ilta sen näyttää ja ottelun viihdearvoon luotan sen verran, että tilaan pelin Urho Playn kautta. Lopputulos arvaus 2-3.
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
SaiPallakin näköjään pientä yllätystä kokoonpanossa, kun Salcido ja McTavish palaavat KalPaa vastaan kehiin. Pois jäävät aivonsa täräyttänyt Aarnio ja Lippojoki. Lippojoella lienee jotain pientä vaivaa, koska muuten Salcido olisi varmasti korvannut Pullin.

EDIT:Aksu olikin astetta nopeampi.
 

Niksuli_

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Dallas Stars.
SaiPa saa tänään kaksi varsin odotettua pelaajaa takaisin kokoonpanoon, kun Dale ja Salcido palaavat sairaslomaltaan.

Dale aloittaa tasakentällisin pienillä minuuteilla, mutta lienee sitten ylivoimissa ihan täysillä mukana, varmaan Redenbachin rinnalla. Pitkä huili vaikuttaa molempien pelituntumaan mutta jos se Dale yhden räppäisi ylivoimalla sisään kun Salcido - Lintner pyörittelee siniviivalla.

PS. Olisin halunnut nähdä Savilahden ja Salcidon samassa parissa, mutta kai tuo noinkin toimii.
 
Viimeksi muokattu:

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Aksu "ääntä nopeampi" iski jälleen. Meinasin klikata jatkoaikaan hehkuttamaan, että ähäkutti savolaiset, Dale on kehissä.
Tästä pelistä otetaan tyylikäs kolmen pisteen voitto. Taisteluilme on ollut jo pitempään riittävän ryhdikäs, Dalen mukana tulee kaivattua maalintekovoimaa, joten pelihän on selvä.
4-1, Elmerille ja Lintnerille maalit mieheen, Dalelle kaksi.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Paljon on palaajia kaukalossa tänään, noiden SaiPalta mainittujen palaajien lisäksi vierasjoukkueessa paluun tekeevät paljon odotettu Kerman ja paluun KalPa-paitaan tekevä Kauppis Marko. Kermanilta odotetaan tehoja ja toisiko Kauppinen siihen KalPan ylivoimaan sen puuttuvan palasen?

Mutta se mikä on varmaa,tänään voittaa KeltaMusta joukkue.
 

Wolves

Jäsen
Tänään se siis alkaa, loppukauden sirkus joka päättyy nakkikattilan nosteluun Kuopion torilla.

Meinaatko ettei se paikallinen grilliomistaja tykkää huonoa jos hänen nakkikattilaansa nostellaan keskellä yötä Kuopion torilla? Nakkien myyntilukemat romahtaa keväällä Torigrillissä, sanon mun sanoneen.

Dalen ja Brianin paluu on loistava uutinen. Neljän ulkomaalaisen (Redenbach, McTavish, Lintner ja Salcido) ja J. Koskirannan ylivoimaviisikko on jälleen koossa. Odotetaan tuhoisaa jälkeä (eli yksi laukaus ylivoimalla päin vastustajan maalivahtia).

SaiPan kokoonpano tänään:

Löfman - Redenbach - Kaksonen
Pukka - Lintner

Jokila - J. Koskiranta - Saarinen
Salcido - Tuominen

Grünn - Koho - T. Koskiranta
Pulli - Savilahti

Mankinen - Kiilholma - McTavish

Myllyniemi
Bernard
 
Viimeksi muokattu:

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Meinaatko ettei se paikallinen grilliomistaja tykkää huonoa jos hänen nakkikattilaansa nostellaan keskellä yötä Kuopion torilla? Nakkien myyntilukemat romahtaa keväällä Torigrillissä, sanon mun sanoneen.

No sinähän viäräleuka out! Se on savolaisten yksin oekeus viäräleuvotella.

Illan pelistä tulossa tiukka varmastikin, mutta SaiPan mustanpaidan "lumous" yhdistettynä joukkueen nyky kuntoon+McT+Salcido sekä kotietu saa vaa´an kallistumaan SaiPan puolelle.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
KalPan rosteri on paperilla aika himpskatin kova, tietenkin jos vielä kolmosparissa olisi Laurila ja Timonen.. Ostin muuten kaupasta ison koon kerman, ja vasta kotiin palattuani huomasin että siellähän se tänään pelaa. Oi onnen päivää! Harmi sinänsä, että peleissä on nykyisin myös vastustaja niin se voitto ei olekaan niin varma.

SaiPan momentum perustuu tänään siihen, että malttavat olla jäätymättä maalipaikoissa ja laittavat kiekot tylysti reppuun. KalPa on viime aikoina opetellut ihan eri malliin vieraspelaamista, joten tympeää kiekonhallintaa ja näennäistä pyöritystä lienee luvassa. Hasardit omalla alueella pois, miehet kiinni jalalla (eikä koukulla) ja laukauksia vähän huonommistakin paikoista niin kyllä se siitä.

Urholle yhdeksän euroa ja tulosvetoon pieniä lukemia, eihän tämä nyt mitään pesäpalloa ole.
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tärkeät pisteet. Ei mikään yllätys, että taas ottelu päättyi yhden maalin erolla!
KalPa on erikoistunut viimeaikoina hukkaamaan noita avopaikkoja huolella. Miten voi olla mahdollista vetää metrin päästä yli tyhjän maalin kun ei ole edes ketään häiritsemässä? Maalinteko on todella vaikeaa.
Joskus myös ihmetyttää is-tähtien jakoperusteet.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sellainen peli tänään: SaiPa 2 - KalPa 3. KalPa sai tehtyä enemmän kuin 1-2, joten ihan positiivinen juttu sikäli, ja kyllä KalPan maalinteon tuska näkyi myös Kermanin tuhraamisessa. Torjuntojen valossa Ahonen oli työllistetympi 31 torjunnalla kun Myllyniemelle merkattii 21 koppia.

Kauppinen istui muutamaan kertaan jäähyllä, mutta kyllähän se voittomaalin alustus oli ihan Kauppisen osaamista parhaimmillaan. Ihan ok peli, sanoisin. Kermankin kulutti jäähypenkkiä pari kertaa ja kaiken kruununa oli tyhjän maalin töpeksiminen. Syöttöpisteen kuitenkin merkkautti, joten ei nyt haukuta maan tasalle. Pitkän tauon jälkeen ei ole heti helppoa. Salmisellekin hyvä kun pääsi maalinmakuun ja Ölvinkin maali oli iha jees juttu. Ahoselta kelpo otteita, ja jälleen voitto. Niukasti mutta varmasti.

SaiPasta ei jääny ketään mieleen. No Lintner on kyllä sälli, mutteipa muita. SaiPa kyllä töpeksi kirin ihan itse, mikä vähän ihmetytti kun ukkoa oli iha riittämiin kentällä.

Eiköhän tästä lähdetä nyt Pelicansia ja Kärppiä kaatamaan ihan hyvillä mielin. Kolme pistettä enää ero 4 sijaan, kun taas 11 pistettä 9 sijaan. Tulee hemmetin tiukka taistelu sijoista 4-8, ja on hyvät mahdollisuudet suoraan pudotuspelipaikkaan, eikä kotietukaan edes ole mahdottomissa. Tsemppiä vaan!
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Joskus myös ihmetyttää is-tähtien jakoperusteet.

Ihan mielenkiinnosta, kenelle Sinä olisit jakanut IS-tähdet ottelusta SaiPa-KalPa?

----

Salcidolta erikoinen peli, tuntuma selvästi kateissa. Toivottavasti parantaa. Muutoin SaiPa oli astetta-kahta surkeampi, kuin muutamassa aiemmassa matsissa. KalPa oli kyllä ihan hyvä.
 

Clubber"s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
SaiPan kannatuskerholle tunnustus ottelussa esitetystä isohkosta tifosta jossa lähetettiin terveisiä SM-Liigalle sen tifojen vastaisesta viimeaikaisesta toiminnasta.Toivottavasti näemme muiltakin liigafaneilta samanlaisia kannaottoja tulevissa peleissä, senverran yhteinen asia.
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ihan mielenkiinnosta, kenelle Sinä olisit jakanut IS-tähdet ottelusta SaiPa-KalPa?

Lintner varmasti ansaitsi tähtensä jo pelkästään työmääränsä ansiosta. Mielestäni myös Miettinen teki tärkeää työtä ja olisi kuulunut kolmen joukkoon.
Tosin tv:n välityksellä ei aina saa niin hyvää kuvaa tapahtumista kuin kentän laidalta.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
1. peli Livenä tänä vuonna. Ja siellä kaikilla oli niin hauskaa. Oliko se Kalle K, joka oli yksin läpi, vastassa tyhjä maali. Mies voisi vaikka kuljettaa kiekon rauhassa maaliin, niin hän päättää kahden metrin päästä vetää kovan rannarin - ja se menee yli. Joo meillä oli hauskaa. Kaikki kalpa fanit nousivat jo hyvissä ajoin seisomaan kädet pystyssä, kun mies polki kohti maalia. Sitten kaikki 2900 ihmistä kohahtivat epäuskoisena näkemälleen, kunnes koko halli repesi nauramaan. Me naurettiin maha kippurassa, ja vedet silmissä sulassa sovussa SaiPa ja KalPa fanit. Kalle ei nauranut.

KalPan 1. maalia edelsi selkeä rike, josta olisi pitänyt viheltää kalPalle 2 min. muuten tasapaksu peli. Ihmetyttää se, miten SaiPa voi olla sarjassa noin alhaalla. Pelasivat kuitenkin ihan hyvin.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ai miksi ollaan sarjassa niin alhaalla? No, setä kertoo: kiekkoa ei saada maaliin. Ensimmäisessä erässä vedettiin kolme kertaa tyhjästä maalista ohi, toisen erän alussa tempaistiin parhaalta mahdolliselta vetopaikalta taivaan tuuliin samassa vaihdossa parikin kertaa. Ei siihen sen tieteellisempää selitystä vaadita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös