MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Hupskeikkaa, hetkessä Kerhon 3-2 johdosta peli tasoihin ja ohi.

3-4 lukemissa erätauolle.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Siinäpä Frans Tuohimaa kolmeen sanaan tiivistettynä.

Lehtosella on äkkiä edessään melkoinen savotta.
Ymmärtääkseni tässä pelissä myös Rinne on ollut Ässien maalilla heikko.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Mahtaako olla videokoostetta luvassa? Onko längit taas laulanut?

In Juuso we trust.
No, eipä tuolla pakistolla nyt mitään helppoa nollailtaa molkelle pysty hoitamaan. Kun Tabzakin lähti saippuoimaan vartaloaan hyvissä ajoin, niin ei siellä ole Oililla heittää kuin viisi miestä linjahan.
 

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oli viihdyttävä matsi. Molemmat joukkueet olivat vahvasti hyökkäysorientoituneita.

Ekan erän Ässät oli köysissä, osittain jäähyistä johtuen. HPK oli hyvällä jalalla ja vei hallinnan selkeästi.

Toiseen erään Ässien ykkönen otti joukkueen reppuselkään ja alkoi myllyttämään pitkiä hyökkkäyksiä kerhon päätyyn. Tämä taas vaikutti HPK:n hyökkäyspelin tyrehtymiseen. HPK pyrki avaamaan hyökkäyksiä nopeasti ja näiden onnistuessa hyökkäyspeli oli hienoa katsottavaa (varsinkin ekassa erässä). Ässät alkoi katkomaan näitä avauksia hyvällä prosentilla ja kaksi maalia tulikin suoraan HPK:n puolustajan selkeistä virheistä (2-2, 3-4).

Kolmannen erän alkuun HPK:lla kaksi avopaikkaa, joiden jälkeen 3-5. Tämän jälkeen alkoi Ässien pelin jäädytys, ja huippupaikkoija ei enää nähty kummaltakaan joukkueelta.

Kokonaisuutena pelin positiivisin yllätys oli HPK:n vahva ja juonikas hyökkäyspeli, vaikka kentät olivat sekoitettu ja kolme syömähammasta puuttui (Viitaluoma, Sallinen , Rautiainen).

Ykköskenttä Vihko- Vänttinen- Santavuori oli hyvä, samoin Ville Järveläinen ja Jesse Saarinen olivat näkyviä.

Ässiltä etenkin ykköskenttä oli mainio. Tulee varmasti tekemään kovaa jälkeä liigassa. Hagman on edelleen pelimies.

Kerhon puolustuspeli oli tänään heikkoa ja virheitä tuli monelle. Toisaalta pakit pelasivat hyvin rohkeasti ja yrittivät saada peliä vietyä eteenpäin.

Maalivahdeista Tuohimaa vei voiton Rinteestä. Rinne oli hyvin epävarma, Tuohimaa ei voinut maaleille oikein mitään. Tuohimaalta tokassa erässä pari todella huikeaa reaktiotorjuntaa. Maalivahtiin ei tänään hävitty.
 
Älä kuuntele heidän puheitaan. Mene ja katso itse.

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Juuri hallilta kotiuduttua voin todeta, että kaksi erää oli hyvää jääkiekkoa jossa mentiin vauhdilla. Ensimmäisen erän viimeinen 10min ja toinen erä olivat aikalailla kerhon hallintaa ja Ässät tekivät juuriikin sen verran maaleja kuin mitä oli paikkoja. Noh kolmannen erän alkuun Kerho tuli terävästi, mutta Ässien viidennen maalin jälkeen olikin sitten tylsää puurtamista loppuun asti jossa ei oikein paikkoja ollut kummallakaan. Maalivahdit olivat kummatkin surkeita joten onkin vaikea miettiä kumpi oli surkeampi.

Ässien jengistä täytyy todeta, että kookas ja ihan hyvin liikkuva jengi on kyseessä, mutta omista lähteminen oli kovan paineen alla heillä todella vaikeaa. Jos yksittäisi pelaajia pitäisi nostaa esille niin omaan silmään ihastutti Lähteenmäki ja Elo. Rasmus Rinteestä totean tämän pelin perusteella vain, että jos Riksman loukkaantuu kauden mittaan niin joudutte kyllä hommaamaan molarin sillä Rinteen pelaaminen ei todellakaan ole lähellä Liigan tasoa.

Oman joukkuee esitystä kommentoin tuonne HPK:n puolelle.
 
Putkaan vaan kaikki tarrojen liimaajat!

Ace of Spades

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers
Saman pelin näin ja Ässiltähän puuttui 3 runkopakkia kun Sammalkangas otti heti alkuun suihkukomennuksen. Heinokin pelasi pakin paikalla ainakin 2.erässä.

HPK:n Tuohimaa ei vakuuttanut ja sanoisinkin HPK:lla olevan orastava moke ongelma. Liekkö Rinteen kotihalli syynä etteivät kopit oikein tahtoneet tarttua vai oliko uusia varusteita. Epävarmaa ja jopa alussa ylimielistä pelaamista mm. 1-0 maalissa.

Kovin helposti Ässät loppujen lopuksi voitti ja kohti kauden avausta on helppo jatkaa. Ei tässä nyt mitään peikkoja tarvi kaivaa, laajalla rintamalla onnistuttiin ja peli "virtasi" mallikkaasti. Alivoima oli taas viime kauden tasolla. Ylivoimaakin oli selvästi reenattu.

Umicevic - Kreps - Hagman tulee tekemään melkoista jälkeä kun kausi lähtee käyntiin. Neljä hyvää kenttää saatiin kasaan vaikka Ziga ja Severi puuttuivat.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ässien jengistä täytyy todeta, että kookas ja ihan hyvin liikkuva jengi on kyseessä, mutta omista lähteminen oli kovan paineen alla heillä todella vaikeaa.
Varmasti vaikutti heillä tuo pakkien puuttuminen aikalailla juuri tuohon avauspeliin. Turpaan tuli, huh hah huli. Saiko Aarnio aivotärähdyksen tuosta tilanteesta, niitä on nimittäin herralle tullut oman muistini mukaan kohtuu tiuhaan tässä viime aikoina. Toivottavasti ei ala vaikuttamaan herrant toimintaan. Oliko tuo jokin törkeä vai huolimattomuutta vai mikä oli homman nimi? Toivottavasti on sarjan avauksessa kuitenkin Aarniokin kunnossa.

Santavuori ollut pisteiden valossa pirteä, joten eiköhän herrasta iloa ole.
 
"Jaffalan vertaaminen Rinkelinmäkeen on tietysti vähän sama, kun yrittäisi verrata Kiasmaa Louvreen." nimimerkki BitterX pohtii jäähalleja.

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...Saiko Aarnio aivotärähdyksen tuosta tilanteesta, niitä on nimittäin herralle tullut oman muistini mukaan kohtuu tiuhaan tässä viime aikoina. Toivottavasti ei ala vaikuttamaan herrant toimintaan. Oliko tuo jokin törkeä vai huolimattomuutta vai mikä oli homman nimi? Toivottavasti on sarjan avauksessa kuitenkin Aarniokin kunnossa.
Twitterissä oli liveseurantaa myös Parru->Aarnio- taklaukseen liittyen ja joku kirjoitteli, että Tapsa olisi heti pukukoppikäytävällä käynyt pyytämässä anteeksi Aarniolta tuota taklausta. Uskoisin, että ikävä vahinko oli kyseessä, Tapsahan ei tunnetusti ole mikään kova sikailija.

Kuten kirjoitit jo ylempänä viestissäsi, niin Ässien avauspeliin vaikutti vakiokokoonpanoon kuuluvien pakkien puute: poissa Marttinen (EHT-turnaus), Cohen (joku lievä vamma) sekä sitten Tapsa ulosajon seurauksena.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
poissa Marttinen (EHT-turnaus), Cohen (joku lievä vamma) sekä sitten Tapsa ulosajon seurauksena.
Sekä 7.-8. pakki Parikka (U20 matkassa) joka olisi jättänyt Kojon varmasti penkille ja ehkä myös Parkkosen. Sen verran pirteä ilmestys ollut nuori herra harjoituskaudella että voi pelata yllättävänkin usein edustuksen pelejejä. Hienoa että voitettiin repaleisella puolustuksella ja hyökkäyksestäkin puuttui 2 vakiokokoonpanon herraa.
 
"Antti Raanta kävi viime kesänä lomalla Kaukoidässä. Kiinan muuri halusi ottaa hänestä valokuvia." -Solmu Salminen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy