peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Jeeps, eli tällainen ottelu huomenna. Nyt on sellainen peli molemmilla, että pistetitä on tultava. HIFK luonnollisesti ennakkosuosikki, mutta padan tämänhetkinen kova vire uumoilee tasaista ottelua. Kliseisesti voisi todeta, että alkurynnistyksestä jos selvitään, niin pisteille on hyvät mahdollisuudet. Kilpeläinen ollut iskussa viime peleissä, joten tässäkin pelissä vaaditaan hyvää virettä jos pisteille mielitään. Salminen vaeltelee varjojen mailla ja nyt olisikin pikkuhiljaa aika parantaa otteita. Zaborsky on ollut hyvä vahvistus toistaiseksi, tosin Blues-pelissä taisi hiukan jalka painaa, mutta ok suorituksen veti silti. Itse henkilökohtaisesti toivoisin Paloselle näyttöpaikkaa, varsinkin kun HIFK vastassa, hiukan hämmentämään kaverin puolustusta taklauspelillä. Kuitenkin omasta mielestäni parempi vaihtoehto pelaavaan kokooonpanoon kuin Mäkinen, vaikkakin Makko vetääkin isompaa likssaa, ei kaverin otteisiin voi olla tyytyväinen. Jännä nähdä onko Piroksen peliaika putoamaan päin, nyt kun kaveri on kaupan.

HIFK on pelannut edellisissä peleissä hiukan alakanttiin, ja todennäköisesti hakevatkin tähän peliiin sitä suunnanmuutosta. Nyt voitto ja lauantaina Saipalta pisteet niin kaikki on taas hyvin HIFK:lla. Vaihtoehtoisesti turpaan padalta ja Saipaa vastaan voi olla jo pientä painetta suorituksissa. Kuitenkin ketju Ahtola - Ramstedt - Granlund on pelannut ilmeisesti hyvin tappioista huolimatta, ja tämän ketjun hyvä panos onkin elinehto HIFK:lle tällä hetkellä. Jännä nähdä kuka pelaa maalissa, ei ilmeisesti ole Nieminen saati Lundell vakuuttanut viimeaikoina. Jutellaanko erätauolla BB:n kimuleista vai keskittyvätkö peliin, se jää nähtäväksi.

Summa summarum, molemmille tärkeät pisteet jaossa, sarjataulukossa erot on kuitenkin sen verran pieniä keskikastissa tällä hetkellä.
 
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

Force

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien kokoonpano HIFK:ta vastaan

Luomala-Kuparinen-Kivenmäki
Uusitalo-Kuusisto

Huhtanen-Niemi-Salminen
Määttä-Palomäki

Piros-Zaborsky-Mäkinen
Jyrkkiö-Iliakis

Palonen-Sillanpää-Mäkilä

Palonen palaa kokoonpanoon kun Huhtala on pois kuumeen takia. Lähteenä SK. Toivottavasti Jyrkkiö on saanut kylkensä kuntoon jotta pystyy taas pelaamaan, muussa tapauksessa kentällä nähdään Rahkola.
 
Viimeksi muokattu:
"Rehellisyys, veljeys, kunnioitus ja Porin Ässien uskomaton JOUKKUE" Esko Seppänen

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Ässien kokoonpano HIFK:ta vastaan

Luomala-Kuparinen-Kivenmäki
Uusitalo-Kuusisto

Huhtanen-Niemi-Salminen
Määttä-Palomäki

Piros-Zaborsky-Mäkinen
Jyrkkiö-Iliakis

Palonen-Sillanpää-Mäkilä
Pelipäivä taitaa olla 29.10.

Miksi kokoonpanoa on menty sekoittamaan? Huhtanen-Sillanpää-Mäkilä toimi hyvin ja nyt siitä ei ole enää mitään jäljellä. Hieman tuntuu siltä, että tällainen sekoittelu ei ainakaan etene positiivisesti. Nyt, kun alettiin sekoittamaan kenttiä, niin samantien olisi voinut Mäkinen->Laaksonen.
 
I gave up smoking, drinking and sex.
It was the worst fifteen minutes of my life.

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä on odotettu. Ässät ovat yksi parhaista joukkueista pelaamaan HIFK:n kotiluolassa, ainakin omasta mielestäni. Viime kaudella oli vaikeaa ja tuskinpa se meininki mihinkään tähän vuoteen on muuttunut.

Kakkoskentän voimin ollaan viime peleissä menty ja nyt se kaivattu Haataja palaa vihdoin kokoonpanoon. Tietenkään heti ensimmäisessä ottelussa ikävän loukkaantumisen jälkeen ei voi olettaa mitään todella loisteliaita suorituksia, mutta maajoukkuetauon jälkeen on oltava jo täysi ryminä päällä ja maaleja on alettava tulla. Pahoin pelkään, että Lundell luistelee huomenna maalin suulle ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotihallissa, mutta jonain päivänä tämänkin on tapahduttava ja se todennäköisesti on huomenna.

Ässät on hyvin paljon Kilpeläisen varassa, varsinkin alussa kun sieltä punakone vyöryy ja lujaa. HIFK:n puolella on siellä sitten Lundell vai Nieminen niin huomenna vaan ei ole varaa mennä helppoja omiin ja kaikki otettavat on otettava kiinni. Olisi tärkeää saada hyvä alku ja maali. Tuskin kukaan HIFK-fani tällä hetkellä luottaa puolustukseemme ja sen on vain pakko toimia tulevaisuudessa. Paljon aikaa ollaan käytetty harjoituksissa, että tämä saataisi kuntoon joten eiköhän se siitä. Huomenna Söderholm-Clarke pari on pakko olla erotettuna, jos haluamme voittaa ottelun. Tähän asti ollaan annettu liikaa etua vastustajille, kun tämä kaksikko on kentällä samaan aikaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Uugen tarinoiden mukaan Janne on tänään tolppien välissä. Ei kyllä päätä huimaa Jannen tilastot. Lundell päästänyt 3.3 maalia/ottelu ja torjuntaprosentti 89,29%. Toivottavasti Lundell parantaa tilastojaan kauden ekassa kotidebyytissään.
Ykkösketju muodossa Lennu-Hirso-Haataja. Muut kentälliset samat kuin Jyppiä vastaan. Ramun kenttä on pitkälti vastannut HIFK:n tehoista. Haatajan paluun myötä Hirso löytänee kadonneet tehonsa. Pakkiparit pysyvät ennallaan, koska Kurvinen on vielä sairaslomalla.
Joukkueiden eka kohtaaminen oli varsinainen nitro-ottelu. J. Ahtola tasoitti pelin 20 s ennen ottelun loppua, kun HIFK otti maalivahdin pois. Jatkoajalla Hirso teki ratkaisumaalin syöttäjä Kanki. HIFK tarvitsee illan matsista ehdottomasti 3 pinnaa, jottei sarjakärki karkaa liian pitkälle. Tasaista on sarjassa. HIFK viidentenä pinnoja 24 ja Ässät kahdeksas pinnoja 20.
 
H. Järn, M. Murto, H. Riihiranta, C. Ruuttu, V. Peltonen

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Harmin paikka että Huhtala on pois, tässä pelissä oltaisiin kyllä potentiaalista maalintekijää kentällä kaivattu. Piros on edelleen mukana, mikä lie sitten miehen pelimotivaatio, kaikki kuitenkin olemme tietoisia tilanteesta..

Niin tai näin, kolmea pistettä huutaa tästä(kin) pelistä. Ässät on oikeastaan koko kauden pelannut tuolla noin 1,33p/ottelu pistekeskiarvolla ja sen kanssa kympin sakkiin pääsy menee turhan tiukalle. HIFK lienee viime aikojen ongelmistaan huolimatta aavistuksenomainen ennakkosuosikki, mutta ero ei nyt mikään kovin suurehko silti ole. Taas sen verran hyvä vieraskerroin, että näinköhän käväisen Veikkaus-pisteen kautta..

HIFK vastassa Helsingissä: tämä tulee siis olemaan se todellinen "Rockyn uusintaottelu"

http://www.youtube.com/watch?v=AuULcVaMTf0
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK hävisi muistaakseni 4 kertaa Ässille kaudella 08-09 ja voitti yhden pelin. Ässät voitti molemmat Nordiksen kohtaamiset. Tämän kauden ainoassa pelissä HIFK voitti jatkoajalla 4-3, mutta kotijoukkue oli lähellä kolmea pistettä, kun tasoitus numeroihin 3-3 tuli Ahtolan mailasta ajassa 59:40.

Jotenkin aina tuntuu, että pitäisihän tämä peli voittaa 3 pisteen voitolla, mutta sitten, kun aloituskiekko putoaa, alkaa peli ihan ympäripyöreästä asetelmasta, mahdollisuuksina kummallekin 0-3 pistettä. HIFK-Ässät oli 30v sitten usein "The klassikkopeli" kauden aikana, ei ihan enää, mutta mukava peli aina etukäteen ajatellen.

Toivottavasti Lundell onnistuu ja jos Kurvinen on tosiaan pois, niin puolustuspeli kokonaisuutena on ison haasteen edessä. Haataja on mukava nähdä piristämässä Hirson ketjun peliä. Tulee parempi balanssi kejuihin, kun Haataja palaa peleihin.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Jaahas. HIFK - Ässät. Näin ennakkoon kiinnostava peli on luvassa ja kyllä sitä radion ääreen on pakko mennä. Ennakkoon pitäisi tulla aika tasainen ottelu, sillä kumpikin joukkue on pelannut varsin vahvasti lähiaikoina. HIFK:n Ahtola - Ramstedt - Granlund-ketju on tehnyt tuhojaan jo monessa pelissä ja Ässien teromäätät ja mikkopalomäet voivat olla ongelmissa näiden kanssa. Toisaalta Ässien hyökkäyskin on toiminut varsin mallikkaasti ja ratkaisijoita on löytynyt laajalta rintamalta. Zaborskykin varmaan on taas iskussa, kun on päässyt lepäämään. Harmi kyllä Ässille monta maalia tällä kaudella tehnyt Huhtala puuttuu kokoonpanosta.

Kiinnostusta lisää tietenkin pari kokoonpanoihin palaavaa pelaajaa. Haatajan paluu kuulostaa Ässien kannalta pelottavalta, sillä sehän saattaisi herättää Hirsonkin, jolloin HIFK:llä olisi kaksi erittäin vaarallista kentällistä. Ässillä taas mukaan tulee taklauskone Niko Palonen. Voi olla ihan hyväkin, että fyysisempi pelaaja tulee mukaan. Tosin A-junnujen pelistä viime lauantaina huomasi, että ei Palonen vieläkään täydessä iskussa ole. Ja Jesse Jyrkkiö palaa kokoonpanoon. Näin Ässien YV tulee olemaan varmasti kovemmassa iskussa, kuin viime lauantaina Bluesia vastaan.

Luotetaan siihen, että ero tulee maalivahtien taistosta. Uskon, että Ässien Kilpeläinen voittaa HIFK:n Lundellin ja näin pisteet matkaavat Poriin viimeistään jatkoajan jälkeen.
 
Jostain syystä sellainen tuntuma, että Ässät häviää tänään rumasti. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Porissa hallittiin toki kenttätapahtumia ja viheltämättä jäänyt paitsiokin päättyi lopulta IFK:n kavennusmaaliin, mutta nyt Ässiltä puuttuvat kotiyleisön lisäksi Savinainen, Huhtala ja Forsbacka, joka pelasi Porissa hyvän pelin. IFK:lla takana tappioputki ja ryhtiliikkeen paikka. Eerolta vaaditaan taas loistopeliä. Mikäli Lundell on IFK:lta pelivuorossa, niin maalivahtien taisto pitäisi mennä Ässille. Yksikin piste olisi Ässille kelpo suoritus.

Tulosveikkaus 5-1.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK tänään

1.kenttä
Petrell - Hirschovits - Haataja
Ahonen - Clarke

2.kenttä
Ahtola - Ramstedt - Granlund
Kankaanperä - Järventie

3.kenttä
Liivik - Töykkälä - Järvinen
Söderholm - Haverinen

4.kenttä
Luttinen - Wirtanen - Wärn

Maalivahdit
Lundell
Nieminen (varalla)

Kuten tuossa aiemmin ennakoin niin Lundellhan siellä tänään pelaa. Valitettavaa tuo Kurvisen poissaolo, toivottavasti on maajoukkuetauon jälkeen takaisin kehissä.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
IFK tänään - IFK i dag!

Lennu siis ygösessä ja Arttu PW:n kanssa neloseen. Odotan kyllä Artulta tasonnostoa ja tehoja tuossa PW:n vieressä. Kunnon rouhijaketju.

Hirsolle tänään sitten pakko tulla pisteitä ja Haataja rikkoo kiikarit, olkoot eka peli saikun jälkeen, ammattimiehestä kyse.

Suurin ?-merkki ollee Jan "Janne" Lundell.
Jani
 
Viimeksi muokattu:
"Hei, mua ei huimaa!"
"Niin oonkin ryypänny. Mitä sitte?"

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Eiköhän Ässät tämän ottelun vie rumin lukemin. Toivotaan kuitenkin että tänään nähdään wanha kunnon HIFK vs Ässät peli jossa olisi taklauksia, tunnetta sekä pari ylilyöntiä. Olisi katsojilla muutakin seurattavaa kuin Granlund-ketjun huikea peli.

- Tinke-80
 
"Avaruus, tuo käymättömistä korpimaista viho viimeinen"

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ykkösketjulle -Haatajan paluu ja Petrell toisella laidalla heikosti pelanneen Luttisen tilalla- ja Niemisen huilivuorolle peukkua...
... Lundellin pelaamiselle ja Kurvisen poissaololle tuskainen irvistys.

Ilmeisesti Kurvinen sai Tappara-pelissä oikein kunnon tällin ja jos kyseessä on mahdollisesti aivotärähdys, niin tilanteen kanssa on hyvä ottaa varman päälle. Mielestäni on valmennusjohdolta hyvä ratkaisu antaa Niemiselle vaikeiden viime viikkojen jälkeen vähän pidempi tauko peleistä ja mahdollisuus koota itsensä rentoutumisen ja hyvän harjoittelun myötä. Tietysti huonompi homma onkin sitten se, että kun Nieminen huilaa, niin Lunkka pelaa.

Helsinkiläisittäin vaikea peli varmasti edessä, koska takana on kolmen ottelun tappioputki ja tilanne sarjataulukossa kiristyy kierros kierrokselta. Veikkaan, että IFK ottaa tänään hikisen jatkoaikavoiton ja ratkaisevan osuman ampuu Martti Järventie.
 
RIP Blues

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ketjumuutoksiin olen suht tyytyväinen, mutta minkä helvetin takia Janne on maalinsuulla? HIFK tarvitsee tästä matsista voiton, mikään muu ei kelpaa eikä riitä. Mikäli tämä matsi hävitään niin uskon, että HIFK:lle syntyy henkinen takalukko ja peli jumiutuu, vaikka maajoukkuetauko vieressä häämöttääkin. Itse lyön roposet 4-5 Ässien voitolle, toivottavasti olen väärässä...
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4,
Eiköhän Ässät tämän ottelun vie rumin lukemin. Toivotaan kuitenkin että tänään nähdään wanha kunnon HIFK vs Ässät peli jossa olisi taklauksia, tunnetta sekä pari ylilyöntiä. Olisi katsojilla muutakin seurattavaa kuin Granlund-ketjun huikea peli.

- Tinke-80
Noukitaan nyt se kirves takaisin sieltä kaivosta, ja uskotaan vielä toistaiseksi omiimme. Itse uskon Haatajan paluun siivittävän joukkueen aika selkeäänkin voittoon. Sellaista 5-1 tulosta odotan ja Haataja avaa maalitilinsä heti ekassa ottelussaan loukkaantumisen jälkeen.
Kovaa päälle heti alussa, paljon taklauksia ja asenne kohdallaan, niin hyvähän siitä tulee.
Lundell pelaa perus epävarman pelin, mutta tällä kertaa vain yksi pomppii maaliin asti.
 
Selvä mies ei Sisulle haise.
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:lla on selkeä ylivoima mitä tulee kenttäpelaajiin, valitettavasti tilanne maalilla asettaa puntit melko tasan. Nieminen tuskin viltissä rotaation takia vaan ainoastaan sen takia että ollut joukkueensa paskin pelaaja kahdessa viime ottelussa. Koskas se AA tervehtyikään?
 
Mikko Kurvinen: 0,02 maalia per ottelu

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Punakone voisi tänään "kostaa" edellisen länsirannikon porukan vierailun. Lukko vei silloin, vaikka olin suosikkijoukkuettani kannattamassa. Miten se olikaan mahdollista?! Herra nro26 tekee vaarallisia tilanteita molempiin päätyihin. Toivottavasti tänään jäisivät ne oman päädyn tilanteet väliin. Kaipa nämä Ässät-pelit jonkinlaisia hegemoniapelejä ovat ja sellainen se tulee tuloskin oleman. Hifk voittaa.
 
Poikittainen maila
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Yhdytään Brunon mielipiteeseen eli selkeä voitto tulossa. Jaa miksikö - no musta nyt vaan tuntuu siltä. Viime matsin epäonnistujalle suotu lepovuoro ja Haataja taas kehissä omaten varmasti valtavat näyttöhalut. Lisäksi Wirtanen-Luttinen-kombo toimii tänään Luttisen tehdessä häkin. Puolustuspelikin toimii mallikkaasti ja Söderholm saa hetkeksi synninpäästön Hifk since 1993:lta. Selkeät voiton ainekset. Tänään vaan kaikki natsaa; Ässillä ei yksinkertaisesti mitään mahdollisuuksia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Piros heittää tänään 2+2 ja sokaisee Nybarin huippupelillään. Nybari päättää, että pärkele tuo kultakimpale ostetaan heti IFK:hon maaleja takomaan ja pirauttaa Hirsimäelle: "Halloota, mitä takatukka maksaa, me ostetaan?". ;)

Itse pelistä... 1-3 pistettä olisi tänään kiva saldo Ässille mutta varaudutaan siihenkin, että kotiin ei lähde mukaan pisteen pistettä. Ässät tuskin kamppailee IFK:n kanssa samoista runkosarjansijoituksista, joten en laske tätä ns. kuuden pisteen peliksi. Parempi joukkue toki voittakoon! :)
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Puolustuspelikin toimii mallikkaasti ja Söderholm saa hetkeksi synninpäästön Hifk since 1993:lta. Selkeät voiton ainekset. Tänään vaan kaikki natsaa; Ässillä ei yksinkertaisesti mitään mahdollisuuksia.
Heh, kiitos tästä erityishuomiosta :) Tänään hallille ja katsotaan saako Söde synninpäästön tai saako yleensäkkin koko joukkue? Hankalaa on viime matseissa ollut ja tänään olisi hyvä paikka muuttaa kurssi parempaan. Veikkaan 6-2 Hifikille, joten kai näihin lukemiin mahtuisi myös Söden onnistuminen. Enemmän kyllä vaadin koko joukkueelta parannusta kuin yhdeltä pelaajalta. Katellaan, mitä illalla voi sitten kirjoitella tästä pelistä, toivottavasti suurimmaksi osaksi positiivisia asioita...
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikka yleensä pelaan vastustajaa kun kyseessä on ässä -ottelu, niin nyt pöyristyttävä kerroin ikäänkuin kutsuu minua dollarivuorien ääreen. Merkillepantavaa illan ottelussa tulee olemaan Zabrovskin erityisen kuiva ruuti ja Kivenmäkeä pikkasen harmittaa kun ketjukaverit saa pörssimerkinnän mieheen ja Markoa ei muista kukaan pisteillä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nämä HIFK-Ässät pelit ovat perinteisesti olleet todellisia nitro-pelejä, joissa ei tunnetta kentällä, eikä katsomostakaan liioin puutu. Vituttaa toden teolla, kun etäkannattajan arki on pääasiassa jotain vitun merisää-seurantaa, mutta hengessä ollaan mukana silti kovaa!

Petrell-Hirso-Haataja on ykkönen ja niitä tehoja pitäisi alkaa tulla heti. Ja siihen itse kyllä uskonkin. Minun vaikutelman mukaan Ässät on kuitenkin yksi menestyneimpiä vierasjoukkueita HIFKin kotihallissa, onko tästä jollain tarkempaa tietoa/tilastoa olemassa?

Kolme pistettä ja ilta on pelastettu.
 
"I mitt fall kan man nog tala om "En gång IFK, alltid IFK. Jag var IFK-fan då jag var liten, men sen blev det lite Jokerit där emellan" - Sean Bergenheim

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Selvänumeroinen voitto lopulta IFK:lle, mutta kyllähän välillä oli jälleen puolustussuuntaan vaikeuksia. Ensimmäisten kahden erän aikana Ässät pääsi varmasti 5-6 kertaa sellaiseen ylivoimahyökkäykseen, josta olisi reippu voinut heilua, mutta heidän viimeinen syöttö oli usein luokaton. Ja tietenkin siinä oli Zaborskyn rankkarikin, joka oli kuitenkin aika surkea yritys. Muusta piti huolen Lundell, joka oli tänään erinomainen ja yksi voiton tärkeimmistä arkkitehdeistä nimenomaan kahden erän torjunnoillaan.

Nuorisoketju oli taas vauhdissa ja kyllähän Granlundin peliä oli jälleen kerran upea katsoa. Komea maali kruunasi Micken illan.

Tärkeät pisteet ja paluu voittojen tielle, mutta toisen luokan vastustaja olisi iskenyt pari-kolme maalia ensimmäisten 40 minuutin aikana. Ramstedtin maali 3. erän alkuun taisi sitten nitkauttaa Ässien niskat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy