To 28.3.2013 Ilves - Jukurit (3. liigakarsinta)

  • 20 447
  • 81

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri
ps. Lopettakaa jo se isosta tasoerosta puhuminen. Oliko tänäänkään minkäänlaista tasoeroa? Ei minusta. Joku vastaa tähän heti, että maalinteossa on se valtava ero. No eipä tuo "liigajoukkuekaan" noita maaleja nyt kovin ruhtinaallisen paljon ole mättänyt, vaikka paikkoja oli tänäänkin.

Ööh. Pelin jälkeen ei ainakaan kukaan ole puhunut tasoerosta. Ei kun onpas. Oiskohan 75% kommenteista sanottu, että tasoeroa ei ole tai että se on pieni.

Olisikin aiheellisempaa sanoa Jukurien kannattajille, että lopettakaa jo se pienestä tasoerosta puhuminen. Me (muutamia yksittäisiä tyyppejä lukuunottamatta) lopetettiin tasoeropuheet jo aikaa sitten.

(Toisaalta toivon Ilveksen voittavan lauantaina siitäkin syystä, että neljä-munan jälkeen olisi aika perkeleen naurettavaa väittää, että tasoeroa ei olisi.)
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Aivan hirveä peli. Missä liike?

Jumalauta kun meinasi tulla sisuskalut rinnasta ulos jatkoajalla, kun tuska vaan kasvoi sitä mukaa, mitä peliminuutit etenivät. Lopulta kuitenkin helpotus ja sarja ratkesi, näin uskallan nyt sanoa. Toivottavasti se ratkeaa nyt vaan jo lauantaina, saadaan tämä pitkä ja tuskainen kausi vihdoin päätökseensä.

Rispektit sille pyörätuolissa istuneen pojan palkitsemiselle ottelut alussa, hienoa oli nähdä kun koko halli taputti ja osa vieläpä seisaaltaan.

Tuskainen voitto oli, sen näki joukkueen helpottuneesta tuulettamisesta ratkaisumaalin jälkeen. Tuntui ettei taas oikein mikään onnistunut, mutta tulihan se sieltä lopulta.

Kiitos Ilves.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ensi kaudella min. Parisataa tonttua lisää budjettiin ja kenties Memosten paikalla on mies, joka ei tyhjän maalin edessä tärrää. Mutta ei taida noita rahoja löytyä.

2 voittoa pitäis sarjasta raapia että sais kolmannen kotipelin ja sen tuotot. Laskeskelin tossa että kun kerta finaalisarjan jälkeen jo talous tältä kaudelta plussalla ja viime vuodenkin miinukset makseltu, niin nää karsintapelituotot vois pistää suoraan pelaajiin. Semmoinen n. 80k€ (-verot) matsista niin varmaan tuolla jonkun kovemmankin pelimiehen sais. Ja sen takia ne 2 voittoa ja kolmas kotipeli että niitä joitain sais täyen hyökkäysketjullisen.

Toisaalta lauantaina ois varmaan Vaakunassa ihan vauhikasta juomaseuraa taas jos jätkillä alkaa kesäloma...
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Jälleen tasainen peli, joka valitettavasti kääntyi Ilvekselle. Nyt Jukurit ei hyytynyt niin pahasti kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä. Jatkoajalla tosin jalka alkoi painaa ja Ilves sitä aika hyvin pääsi hallitsemaan. Jos jotain eroja Jukureiden ja Ilveksen välillä pitää hakea, mikä tekee Ilveksestä varmemman liigajoukkueen on juurikin tuo maalinteko. Vaikka maaleja ei taaskaan tullut paljoa niin Ilves kyllä käyttää nuo maalipaikat tehokkaasti. Jossittelu on aina kivaa eli jos Jukureilla olisi ollut esim. Memosen tilalla joku MAALINtekijä niin mitkähän mahtaisi olla lukemat sarjassa, niimpä. Mutta tuo jossittelu on aivan turhaa.

Tämä sarja on kuitenkin osoittanut, että ainakin tänä vuonna ero liigahännän ja Mestiksen kärjen välissä ei ole iso, ne tietyt asiat ovat nämäkin pelit ratkaisseet ja se rutiini on kuitenkin liigassa ihan eri kuin Mestiksessä. Jukurit pääsee pelaamaan koviä pelejä vain muutamaa jengiä vastaan kun Ilves pelaa kovia pelejä joka kerta. Onneksi tästä karsinnasta ei tullut mitään kauheaa teurastusta vaikka otteluvoitot niin antavatkin ymmärtää. Jukurit on kyllä pysynyt vauhdissa mukana ihan hyvin ja ainakin tämän karsinnan perusteella liiga täytyy pitää avoinaisena jatkossakin, varmasti lähivuosina sieltä tulee joku vielä kovempi jengi vastaan kuin Jukurit tänä vuonna on ja tiputtaa liigan jumbon Mestikseen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuskainen peli tosiaankin Ilvekseltä. Henkilökohtaisia virheitä tuli liukuhihnalta ja runkosarjan lopun rentous pelaamisesta loistaa edelleen poissaolollaan.

Jukurit tuli otteluun taas kerran hyvällä asenteella ja liikkeellä, eikä Ilves saanut avauspeliään kulkemaan. Touhua vaikeutti lisäksi se, että karkean arvion mukaan Jukurit vei aloituksia selvästi korkeammalla prosentilla.

Pilli oli tänään koukkimisten, kiiinnipitämisten ja kiekottoman pelaajan estämisen osalta normaalia tiukemmin taskussa, mistä ei voi kuitenkaan sanoa kummankaan joukkueen kärsineen toista enemmän. Molemmilla oli hyvät painostusjaksonsa, mutta viimeistely oli heikkoa luokkaa. Maalivahdeille molemmissa päissä toki tunnustus hyvästä pelistä.

Jukureiden maalissa Ilveksen alivoimanelikko ylipelasi kiekollista ja Asplund antoi loistavan syötön täysin yksin unohdetulle Koivistolle, joka laukoi maalin kattoon. Lähes heti tämän jälkeen Välimaa näytti, miksi tämä on kevään pelaajia ja luisteli syötönkatkonsa jälkeen Jukureiden pakin estelyistä huolimatta hyökkäyspäähän asti päättäen suorituksensa hienoon tasoitukseen.

Jatkoerässä Ilves oli painostavampi osapuoli, mutta Jukureilla oli paikkansa ratkaista ottelu ylivoimalla. Jukureille Kantolan kaatamisesta tuomittua jäähyä edelsi pari selkeämpää rikettä, mikä osaltaan saattoi vaikuttaa tuomion "herkkyyteen". Keräsen maali meni pienestä kulmasta, mutta laukauskin oli hyvä.

Jukurit on erittäin kurinalainen ja urheilullinen joukkue, josta moni liigaporukka voisi ottaa juuri näiden osa-alueiden osalta oppia. Partanen ja Asplund erottuivat erityisesti positiivisessa mielessä.

Edit: Hieman ihmetyttää ilmoitettu yleisömäärä 5412. Paikallaolleena voisi perstuntumalla heittää, että 6000 katsojan raja meni kyllä rikki.
 
Viimeksi muokattu:

Jääkendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hieno taistelu Jukureilta. Tasoerot todellakin ovat pienet. Sarjan osalta meni vaikeaksi, mutta eipä osaa paljon harmittaa. Ei Jukurit olis ollut valmis liigaan muutenkaan. Vuoden päästä sitten.

En halua jossitella, mutta JOS Ilveksellä olisi vieläkin Raipe valmentajana, tilanne saattaisi olla Jukureille 3-0.

Lauantaina jatketaan Kalevankankaalla, VIELÄ KERRAN! Emme luovuta!

Ottamatta kantaa viestin sisältöön, niin on pakko kysyä, että
Teksti-tv:n perusteellako sinä näitä kommentteja latelet? Hiukan voisi tulla uskottavuutta näihin sun juttuihin jos katsoisit pelejä.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ottamatta kantaa viestin sisältöön, niin on pakko kysyä, että
Teksti-tv:n perusteellako sinä näitä kommentteja latelet? Hiukan voisi tulla uskottavuutta näihin sun juttuihin jos katsoisit pelejä.

Kyllä, tämän pelin osalta mentiin tulosseurannan ja otteluseurantaketjun voimalla.

Oliko tuossa kommentissani sitten jotain valheellista? Kerro toki mulle, jos olen väärän kuvan pelistä saanut.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Tältä peli näytti minun silmilläni A1-katsomosta:

Ilves aloitti aiempia pelejä paremmin, mutta Koistisen jäähyn jälkeen ote siirtyi pitkäksi aikaa Jukureille. Erän lopulla Ilves sai siirrettyä painetta taas Bernardin maalille, mutta avauserä oli kokonaisuudessaan kuitenkin enemmän vierasjoukkueen erä, vaikka eivät karvanneetkaan yhtä korkealta kuin aiemmin.

Toisen erän ensimmäiset 9 minuuttia olivat ihan yhtä päätä ja Jukurit olivat helisemässä. Maalia ei kuitenkaan syntynyt edes kahden ylivoiman aikana. Bernardilla muutama loistava torjunta. Viinanen otti koukkaamisjäähyn ja Ilveksen aggressiivisesti karvannut alivoima juoksutti itsensä pihalle. Asplund tarjosi komean poikkisyötön, josta Koivisto sai laukoa suoraan kiekon maaliin. Ilveksen alivoimalta karmea virhe päästää tuollainen syöttö kentän poikki maalin edessä. Reilun minuutin päästä Välimaa punnersi kuitenkin 2-1 hyökkäykseen ja ratkaisi itse laukomalla tarkasti kiekon Bernardin olkapään yli etukulmasta sisään. Toinen erä oli Ilveksen erä.

Kolmannen erän alku näytti siltä, että Ilves olisi jäänyt vielä pukukoppiin. Jukurit painoivat kovaa päälle ja vihreäpaitainen kotijoukkue oli ahdingossa. Peli tasoittui alun rynnistyksen jälkeen ja molemmille tarjoutui paikkoja ratkaista peli varsinaisella peliajalla. Ratkaisu venyi kuitenkin jatkoeriin.

Jatkoaika oli kuin toisinto toisesta erästä Jukurien muutamaa terävää vastahyökkäystä lukuun ottamatta. Ilves painosti, mutta myllytys pysyi pääosin kulmissa. Keränen ratkaisi lopulta ylivoimalla, kun ratkaiseva maali upposi hieman helpohkosti etukulmasta.

Tuomarilinja oli aiempia otteluita sallivampi. Toivottavasti kelpasi tällä kertaa Pikkaraisellekin. Jos on maalinteko vaikeaa Jukureille, niin Ilveskin tuhlasi tänään melkoisen määrän A-luokan maalipaikkoja.

Joka tapauksessa mielestäni paras peli molemmilta tähän mennessä. Ei vieläkään mitään taitokiekon juhlaa, mutta sitä tuskin kukaan odottikaan. Jukurit eivät tälläkään kertaa päästäneet Ilvestä helpolla. Vaikea tehtävä mikkeliläisillä ottaa neljä voittoa putkeen, mutta itse en ainakaan huokaise helpotuksesta ennen kuin Ilves on pelaamalla ottanut neljännenkin ratkaiseva voiton.

EDIT.

Hieman ihmetyttää ilmoitettu yleisömäärä 5412. Paikallaolleena voisi perstuntumalla heittää, että 6000 katsojan raja meni kyllä rikki.
Samaa tuumailin itsekin. Ilmeisesti vaikuttaa sitten noin paljon, kun karsinnoissa kausikorttien määrä on pienempi. C-päädyssä ja kaikkien katsomoiden vitos-kutosriveillä oli tyhjiä kohtia. Tuolta vissiin siis näyttää 5400 paikalla olevaa katsojaa.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Ei Jukurit olis ollut valmis liigaan muutenkaan. Vuoden päästä sitten.

Kuka muuten kirjoitti 17.3.2013 seuraavanlaisen viestin:

HAH HAH! Mikkelin jäähalliin tulee 4400 katsojapaikkaa, turvakaukalo, kamerat (mitä mahdat kameroilla tarkoittaa, maali-, TV- ja turvakamerat löytyvät), mediakuutio.. Kaikki mitä modernissa liigahallissa on. Ei tule esteeksi.

Talous on ihan vakaa ja siitä voidaan antaa selvitys vaika sinulle.

Kaikkihan tiedämme että juuri tuo ajatustapa on esim. SM-liigan johdolla. Ei auta, jos voitamme Ilveksen rehdisti ja urheilullisesti, olemme ensi kaudella liigassa.

Ei siihen tarvittu kuin 11 päivää ja kolme kertaa kuonoon liigajumbolta, niin samassa rytäkässä hävisi myös valmius pelata liigaa.

Happamia sano jukurifani SM-liigapaikasta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Jos on maalinteko vaikeaa Jukureille, niin Ilveskin tuhlasi tänään melkoisen määrän A-luokan maalipaikkoja.

Pelissä oli yksi hyvä kaksiminuuttinen ja se oli ensimmäisen erän Jukurien ylivoima, jolloin Jukureilla oli 0 maalipaikkaa ja Ilveksellä 1 läpiajo ja 2 kappaletta 2-1 hyökkäyksiä. Sitten onkin vaikeampi sanoa miksei vastaava peli jatkunut koko peliä tai edes kokonaista erää.

Kummasti tulee peleissä mieleen, että Ilves saa sen tarvittavan buustin vain pakon äärellä. Niinkuin tänäänkin Jukurien mennessä johtoon Välimaa vääntää tasoihin minuutissa. Ylivoimalla Ilveksestä ei ole kenellekään mitään harmia. Sitä vois vaikka kokeilla yksinkertaistaa seuraavaan peliin.
 

sierramies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vituttaa, myös sekin.
Kuka muuten kirjoitti 17.3.2013 seuraavanlaisen viestin:



Ei siihen tarvittu kuin 11 päivää ja kolme kertaa kuonoon liigajumbolta, niin samassa rytäkässä hävisi myös valmius pelata liigaa.

Happamia sano jukurifani SM-liigapaikasta.

Heh, aika hyvin poimittu. Kyllä taitaa hiljaisuus vallita nyt muuallakin kuin mikkeliläisten pääsiäisbussissa.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Tasainen peli, tykkäsin katsella. Jukurit on selkeästi edellä sitä mitä Sport esitti vuosi sitten. Ilves oli välillä ihan rehellisessä kusessa.

Sitten pari sanaa Patesta. Hieno mies ja vieläkin käyttökelpoinen. Lostedt pelasi paljon ja täytti kyllä ruutunsa hyvin. Aktiivista ja kova peliä kun kentällä oli ja hyvin touhusi av:llakin.

Tulipas mielenkiintoinen tuomio muuten tänään pelissä. Tai siis tuomitsematta jättäminen. Kaikki paikalla olleet näkivät kun Ilveksen pelaaja löi siniviivan kohdalta mailan kappaleet kohti kiekollista Jukuria. Säännöthän sanovat seuraavaa:

"569 - MAILAN TAI JONKIN MUUN ESINEEN HEITTÄMINEN PELIALUEELLA
a) Jäällä tai pelaajapenkillä olevalle kenttäpelaajalle tai maalivahdille tai joukkueen toimihenkilölle, joka laukaisee tai heittää mailan tai osan siitä tai minkä tahansa muun esineen tai ohjaa (millä tahansa vartalonsa osalla) mailan tai osan siitä tai minkä tahansa muun esineen hänen omalla hyökkäysalueellaan tai puolueettomalla alueella olevan kiekon tai
kiekkoa kuljettavan pelaajan suuntaan, tuomitaan:

-Pieni rangaistus (2’) tai Joukkuerangaistus (2’)"

Linjuri, taisi olla Koskinen, näki tämän ja huusikin jotain Ilveksen pelaajan suuntaan tapahtumahetkellä. Noin 10 sek. myöhemmin meni raportoimaan tämän toiselle kunkuista, mielestäni Metsälälle, joka vielä selkeästi kysyi "kuka". Siihen toinen linjuri nyököttelemään, vinkataan Rantala paikalle ja ei jäähyä. Ja 5 sekuntia myöhemmin viehlletään maailman helopoin koukku Ilvekselle. Rantalan toimesta.

Että näin liigassa. Koska ei mitään merkitystä sillä kuka mailan löi kiekkoa kohti, tuolla on juuri näitä varten tuo joukkuerangaistus.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Kaikki kunnia Jukureille, joka pelaa erinomaista kiekkoa. Syöttöpelaaminen on monin verroin parempaa kuin monella liigajoukkueella.

Ei ole olemassa mitään asennevikaa, vaan ennemminkin Ilveksen pelaajat pelaavat suorastaan liiallisella asenteella, joka vie rentouden pelaamisesta. Ensimmäistä kertaa nähtiin jopa Ville Koistisen heittäytyvän laukauksen eteen.

Tänään Ilves loi paremmat maalipaikat, mutta muuten peli oli täysin ympäripyöreä. Toivottavasti saa lauantaina paikan päällä todistaa kauden päättymistä, näiden pelien kohdalla ei ole mitään järkeä puhua mistään ylimääräisistä rahoista kotipeleillä.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Ihan hyvin pelaa Jukurit, mutta kyllä siinä on muitakin syitä kuin rutiini, että sarja on 3-0. Tänään tosin oli heikompi esitys Jukureilta, näköjään yritettiin välttää 3. erän sulaminen ja pelattiin rauhallisemmin.

Ilvekseltä ihan ookoo peli, mutta maalinteko oli vaikeaa. Ilveksen parhaat olivat Kolppanen, Välimaa sekä voittomaalin tehnyt Keränen. Saa nähdä kiinostaako Jukureita enään lauantaina pelata tosissaan.

ps. kertokaa mulle keltä tuo jukureiden Akkanen näyttää. Tulee mieleen joku kova jannu mutta ei nyt aukea.
 
Viimeksi muokattu:

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Tasainen peli, tykkäsin katsella. Jukurit on selkeästi edellä sitä mitä Sport esitti vuosi sitten. Ilves oli välillä ihan rehellisessä kusessa.

Sitten pari sanaa Patesta. Hieno mies ja vieläkin käyttökelpoinen. Lostedt pelasi paljon ja täytti kyllä ruutunsa hyvin. Aktiivista ja kova peliä kun kentällä oli ja hyvin touhusi av:llakin.

Tulipas mielenkiintoinen tuomio muuten tänään pelissä. Tai siis tuomitsematta jättäminen. Kaikki paikalla olleet näkivät kun Ilveksen pelaaja löi siniviivan kohdalta mailan kappaleet kohti kiekollista Jukuria. Säännöthän sanovat seuraavaa:

"569 - MAILAN TAI JONKIN MUUN ESINEEN HEITTÄMINEN PELIALUEELLA
a) Jäällä tai pelaajapenkillä olevalle kenttäpelaajalle tai maalivahdille tai joukkueen toimihenkilölle, joka laukaisee tai heittää mailan tai osan siitä tai minkä tahansa muun esineen tai ohjaa (millä tahansa vartalonsa osalla) mailan tai osan siitä tai minkä tahansa muun esineen hänen omalla hyökkäysalueellaan tai puolueettomalla alueella olevan kiekon tai
kiekkoa kuljettavan pelaajan suuntaan, tuomitaan:

-Pieni rangaistus (2’) tai Joukkuerangaistus (2’)"

Linjuri, taisi olla Koskinen, näki tämän ja huusikin jotain Ilveksen pelaajan suuntaan tapahtumahetkellä. Noin 10 sek. myöhemmin meni raportoimaan tämän toiselle kunkuista, mielestäni Metsälälle, joka vielä selkeästi kysyi "kuka". Siihen toinen linjuri nyököttelemään, vinkataan Rantala paikalle ja ei jäähyä. Ja 5 sekuntia myöhemmin viehlletään maailman helopoin koukku Ilvekselle. Rantalan toimesta.

Että näin liigassa. Koska ei mitään merkitystä sillä kuka mailan löi kiekkoa kohti, tuolla on juuri näitä varten tuo joukkuerangaistus.

Sama tilanne Jukureille hetki myöhemmin, siellä pyöri jäällä Similän räpsä :D Mutta joo sellainen peli. Toivottavasti katkeaa lauantaina.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Sama tilanne Jukureille hetki myöhemmin, siellä pyöri jäällä Similän räpsä :D Mutta joo sellainen peli. Toivottavasti katkeaa lauantaina.

Sitä ei kukaan pelannut kiekkoa kohti vaan se putosi kun Similä koitti väistää laidasta tulleita ukkoja.

Eli eri asiathan noissa on kyseessä
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
ps. kertokaa mulle keltä tuo jukureiden Akkanen näyttää. Tulee mieleen joku kova jannu mutta ei nyt aukea.
Ismo Leikola?

Tässä kuva stand up - koomikosta, jos nimi ei vaikka ole tuttu. Tiedä sitten, täyttääkö kovan kriteereitä. Hauska ainakin.
 

Vertigo

Jäsen
Suosikkijoukkue
muinainen MiPK
Ehkä jotain positiivista

Niin Jokereita ja sen tukijoukkoja vituttaa ehkä tällä hetkellä kuitenkin valtakunnassa eniten. Nämähän on ihan pikkuharmeja sen rinnalla.
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
Salatuista elämistä Miika, selvästi
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei ole olemassa mitään asennevikaa, vaan ennemminkin Ilveksen pelaajat pelaavat suorastaan liiallisella asenteella, joka vie rentouden pelaamisesta. Ensimmäistä kertaa nähtiin jopa Ville Koistisen heittäytyvän laukauksen eteen.

Ei tosiaankaan ole nähty mitään asennevammaa ja puolittainen yrityshän johtaa Tuokkolan joukkueessa popcorn-osastolle, vaikka kultainen potta olisikin pukukopin hyllyllä odottamassa. Nämä ovat vaikeita pelejä, joissa Ilveksen pelaajista huokuu pakkovoiton paine ja siten virheiden pelko. Nuo kaksi tasoittavat kummasti puntteja.

Yksittäisenä huomiona: asennepelaajat Rajamäki ja Välimaa kellottivat Ilveksen hyökkääjistä kovimmat minuutit tässä ottelussa. Yli 20 minuuttia on etenkin Rajamäen pelityyli huomioiden korkea kuormitus. Nämä molemmat näkisi mielellään myös jatkossa joukkueen kokoonpanossa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tulipas mielenkiintoinen tuomio muuten tänään pelissä. Tai siis tuomitsematta jättäminen.

Jep. tuomarit ilmeisesti keskustelivat tästä seuraavalla katkolla, vaan jättivät tuomitsematta. Me kuvaustiimin kanssa oltiin kyllä sitä miältä että jäähyn paikka... Meille Ilves kannattajille tämä on tuttu 90 -luvun lopun pleijreista, jossa rikkoontunutta mailanosaa on käytetty purkaan ylivoma ilman jäähyä.


Sama tilanne Jukureille hetki myöhemmin, siellä pyöri jäällä Similän räpsä

Aivan.. Hubl sai tämmösestä jäähyn jossain pelissä tässä loppukaudesta
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Kukaan ei vielä ole kommentoinut tilannetta jossa kentälle ilmestyi toinen kiekko. Melko harvinainen tapaus. Tapahtui juuri sen jälkeen kun pelin selkein Ilvespelaajan rikkominen meni tuomareilta "ohi" ja buuaus- ja vihellyskonsertti oli ottelun kovin. Tuli silloin mieleen, että Rajamäki heitti alkulämmöissä junnuille kiekon pleksin yli. Olisivatko pikkunassikat heittäneet sen kentälle?

Ei tosiaankaan ole nähty mitään asennevammaa ja puolittainen yrityshän johtaa Tuokkolan joukkueessa popcorn-osastolle, vaikka kultainen potta olisikin pukukopin hyllyllä odottamassa.

Tätä tervehdin itse kyllä todella ilolla. Jotain uutta Ilveksessä. Kellään ei ole varmaa paikkaa ja vapaalippua kokoonpanoon vaikka nimi olisi Sami Kapanen ja status seuran omistaja.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ensimmäistä kertaa nähtiin jopa Ville Koistisen heittäytyvän laukauksen eteen.

Hymistelin samaa, nyt olen nähnyt kaiken.

Vaikea oli peli taas, tällä kertaa Jukurit pelasi huomattavasti järkevämmin ja jaksoivat vielä kolmannenkin erän luistella. Jatkoajalla sitten loppuikin puhti ja se oli selkeästi Ilveksen heiniä.

Kuten joku jo mainitsikin, niin Jukureiden hyökkäykset pyörivät aika isolta osin nurkissa ja Ilves puolusti keskustan hyvin pois. eli ihan parhaasta sektorista ei noiden pyöritysten aikana vetoja tullut. Paikat tuntui tulevan aina jonkun yksittäisen pelaajan hyvästä oivalluksesta.

Tärkeintä joka tapauksessa kolmas voitto, joka antaa mahdollisuuden lopettaa tämä sarja lauantaina. Kiitos siitä joukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös