To 27.9.2007 Pelicans - TPS

  • 8 013
  • 35

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Avataan nyt tämmönenkin"

Jatkoajan ennakko
Tepsin ennakko
Pelicanssin ennakko
Urheilulehden arvio

Markku Hurmeen TPS-debyytti on tosiasia, Makkonen siirtynee täten laitaan.TS

TPS lähtee altavastaajana otteluun tästäkin huolimatta. Kyyti voi olla Tepsille kylmää jos joukkue yltyy liialliseen ryntäilyyn. Kiekollinen Pelicans on todella paha vastustaja.
 
Viimeksi muokattu:

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS lähtee altavastaajana otteluun tästäkin huolimatta. Kyyti voi olla Tepsille kylmää jos joukkue yltyy liialliseen ryntäilyyn.

Juu me ollaan hävitty tämäkin peli. Ja taas liiallisen ryntäilyn takia. Voi kun joukkueessa olisi edelleen niitä samoja pelimanneja kuin viime kauden loppupuoliskolla, niin ei tarvitsisi murehtia ainakaan pelaajien liiallista ryntäilyä - tosin silloin tuli mieleen lähinnä raamatun kertomus Lootin vaimosta ja suolapatsaasta, mutta se siitä...

Itse peliin. Mielenkiintoinen peli tulossa. Molemmilla joukkueilla luistin kulkee mallikkaasti, mutta Pelicans on niskan päällä viimeistelyssä. Pelicaanien pakkikalusto on myös hieman toista maata kuin Ässien pujottelukepit, joten töitä pitää tehdä tänään ihan tosissaan maalin eteen pääsemiseksi. Ja sinnehän on päästävä, jos niitä maaleja aiotaan tehdä Niemen selän taakse. Toivotaan vielä, että Kuokkanen jatkaa hyviä otteitaan, niin saadaan illan pelistä tasainen vääntö, jossa laidat kolisee ja äijää kaatuu. Hurme myös voisi aloittaa pistetehtailunsa heti ensimmäisessä pelissä... 2-3 jatkoaikamaali olisi ihan mukava.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS tänään:
[size=-2]
Suominen-Johansson-TELaine
Sinisalo-Hurme-Aho
Makkonen-Rautee-Erkinjuntti
Alanen-TOLaine-Kolu
Ramstedt

Jokinen-Kiprusoff
Järvinen-Sweatt
Backman-Saarinen
Halonen

Kuokkanen-Salak [/size]
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Altavastaajana lähdetään, mutta ihan eri fiiliksellä kuin keväällä niissä kahdessa matsissa, jossa rantapallot jo odottelivat tepsiläisten taskuissa. Tuohon "joukkueeseen" nähden puuttuu paljon käsiä, mutta melkein sanoisin jo nyt nykyistä porukkaamme Joukkueeksi, jonka esityksestä voi kannattaja olla ylpeä.

Ei niin haittaa, vaikka takkiin tulisi, pääasia että hyvä henki ja yritys ovat kohdallaan.

Heh, eihän pisteisiin ole mitään saumoja, jos Kerhokin hävisi 1-6? Eihän?
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
TPS ei näytä enää yhtään niin pahalta Hurmeen saavuttua rinkiin. Kummatkin joukkueet ovat pelanneet alku kauden loistavasti ja tähän pariin en uskaltaisi rahoja sijoittaa, koska ottelussa voi käydä miten vaan.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Mielenkiintoisia ketjukokeiluja Tepsillä. Edelleen Alanen nelosessa hiukan ihmetyttää, samaten Sinisalon rajaton luotto. Tai Ahon asema tuottavassa ketjussa. Tai Makkonen pitoketjussa jne. Toisaalta ketjut ovat peluutuksessa normaalia tasavertaisempia, joten ehkä tämä tästä. Pelsu on ollut tikissä, tästä vieraspinnat olisi kova juttu.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielenkiintoisia ketjukokeiluja Tepsillä. Edelleen Alanen nelosessa hiukan ihmetyttää, samaten Sinisalon rajaton luotto. Tai Ahon asema tuottavassa ketjussa. Tai Makkonen pitoketjussa jne. Toisaalta ketjut ovat peluutuksessa normaalia tasavertaisempia, joten ehkä tämä tästä. Pelsu on ollut tikissä, tästä vieraspinnat olisi kova juttu.

En tiedä, mutta ainakin omaan silmääni Hurmeen kentällinen näyttäisi siltä pitoketjulta, Rauteen kentälle olisi annettu hieman enemmän vapauksia hyökkäykseen Makkoselle ja Juntille, ykkönen on ykkönen ja neloskentässä Alanen pitää jöötä junnuille. Homma tosin tulee elämään vielä moneen kertaan ennen kuin saadaan lopulliset vahvistukset joukkueeseen.

Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
En tiedä, mutta ainakin omaan silmääni Hurmeen kentällinen näyttäisi siltä pitoketjulta, Rauteen kentälle olisi annettu hieman enemmän vapauksia hyökkäykseen Makkoselle ja Juntille, ykkönen on ykkönen ja neloskentässä Alanen pitää jöötä junnuille.

Voi hyvin olla, peli näyttää missä mennään. Aloitusjärjestys kun ei ketjujen rooleista kaikkea kerro. Alasen nostaisin ylemmäs hierarkiassa kuitenkin, hänellä on historiassaan edes jotain näyttöjä SM-liigan huipulla pelaamisesta, Sinisalolla ei. Plusmiinuskin ruvella jo nyt.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alasen nostaisin ylemmäs hierarkiassa kuitenkin, hänellä on edes jotain näyttöjä SM-liigan huipulla pelaamisesta, Sinisalolla ei.

Otapa selvää Alasen fyysisestä kunnosta. TPS-osiossa hieman ounastelin, että Alanen ei olisi vielä Virran haluamassa fyysisessä kunnossa ja näin ollen Alanen hakee neloskentästä vauhtia.

Ainakin Tappara-pelissä mies oli varsin näkymätön eikä Tapparan aikojen nopeudesta ollut mitään tietoa. Voi tosin olla, ettei Alanen ollut nopea Tapparassa pelatessaankaan, mutta minulle on jäänyt sellaine kuva, että maisema olisi vaihtunut ihan kohtuullisesti vaikkei käsillä mitään saanutkaan aikaan.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Otapa selvää Alasen fyysisestä kunnosta. TPS-osiossa hieman ounastelin, että Alanen ei olisi vielä Virran haluamassa fyysisessä kunnossa ja näin ollen Alanen hakee neloskentästä vauhtia.

Voi olla että Alasta vasta ajetaan em. syiden vuoksi sisään, se on tietenkin täysin mahdollista. Ja selittäisi miksi on hierarkiassa alhaalla. Oli miten oli, melkein uskallan väittää, että Hurmeen kanssa esim. saattaa verkko vielä heilua.
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvää hokia sateisen syysillan ratoksi.

Pelicans on ennakkosuosikki otteluun ja jos tappio tulee, niin kyllä harmittaa. Pieni kaukalo luo hyvät mahdollisuudet rohkeaan karvauspeliin, ja tasaisella peluutuksella sitä jaksetaan hyvin harrastaa. Uskon että Pelicans käy kovaa päälle heti alusta alkaen luoden kovaa painetta TPS-päätyyn. Mahdolliset yv-tilanteet pitää hyödyntää tehokkaasti, ja niin on tehtykin tähän asti. Tappio-asemassa tällä kaudella peli ei ole kulkenut kyllä kovin hyvin, eli jos TPS alkuun tekee johtomaalin, voi kotijoukkueen pasmat seota.

Toivottavasti väki löytää hallille paremmin kuin tiistaina. Silloin kyllä oli vastassa Kerho, joka perinteisesti vetää täällä vähiten yleisöä.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vastakkain asettuu liigan eniten maaleja tehnyt ja vähiten maaleja päästänyt joukkue. Mitä tästä yhtälöstä seuraa? En yhtään tiedä... Yhdenkin pisteen menetys olisi jo pettymys minulle ainakin, mutta ei kai sekään mikään suuri yllätys olisi. Se että Pelicanssilla on kilpailua pelipaikoista on oikeasti positiivinen asia. Julkunen joutuu tekemään töitä tavallistakin enemmän... En olisi kyllä uskonut heti että meillä olisi hyökkäys josta on varaa pudottaa ulkopuolelle 37 pisteen mies(K.Koivunen) tai 15 maalin mies(Julkunen).
 
Totta tosiaan tänään vastakkain kaksi hyvin kauden aloittanutta joukkuetta, molemmat ryhmät ovat siis suhteellisen hyvänoloisessa tikissä. Kovasti on puhuttu näemmä, että Pelsut lähtevät ennakkosuosikkeina peliin ja, että lahtelaisille yhdenkin pisteen menetys olisi lähes katastrofaalinen pettymys. - Väärin!

TPS on aloittanut kauden paremmin kuin hyvin ja varmasti yllättänyt monet kiekkoihmiset hyvillä otteilla verrattuna siihen mitä joukkueelta odotettiin, kun se järjestään sijoitettiin ennen kauden alkua ennakkokaavailuissa Kalpan kaveriksi. Tepsin koko joukkueesta paistaa tällä hetkellä hyvä henki ja positiivinen tekemisen meininki, vaikka puhtaassa yksilötaidossa ei vertailussa monelle pärjätä. Mitä tarvitaan siihen, että TPS poistuu kaukalosta 3 pts mukanaan? Vastaus lyhyesti ja ytimekkäästi - Kuokkanen pelaa (jälleen) hyvän pelin, TPS pelaa aktiivisesti ja hyvällä liikkeellä, jonka lisäksi tehdään paikoista maalit! Ei se sen kummempaa voi olla:) Veikkauksena 2-3, TLaine heittää taasen rysän tai pari.

Edit: Lisätään sen verran vielä, että Tepsin 3. ketjuksi merkattu Makkonen-Rautee-EJuntti on erittäin mielenkiintoinen ketju..Ns. puolustava sentteri ja laiturit hyökkäävempiä kavereita, toivottavasti äijät onnistuu kentän molemmissa päissä.
 
Viimeksi muokattu:

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kovasti on puhuttu näemmä, että Pelsut lähtevät ennakkosuosikkeina peliin ja, että lahtelaisille yhdenkin pisteen menetys olisi lähes katastrofaalinen pettymys.
Ei kukaan oo puhunut mistään katastrofaalisesta pettymyksestä. Mulle se vain olisi pettymys koska kyseessä on kotipeli, ja se tuo sen edun Pelicanssille. On täysin mahdollista että TPS ottaa voiton, mutta jos Pelicans jatkaa niinkuin on pelannut kotona, pitää teidän tehdä helvetisti töitä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän TPS:n hyvästä alusta huolimatta pisteenkin menetys olisi pettymys Lahdessa. Pelicansin hyökkäyksessä on huikeasti kiekollista taitoa, kunhan joku tekee ne maalitkin. Kuokkanen on pelannut hyvin, mutta en usko sen riittävän. Tietysti on mahdollista, että Pelicans tekee Kuokkasesta sankarin. Myös se on mahdollista, että TPS vie ennakkoasetelmista huolimatta peliä mielin määrin ja voittaa 1-5.

Tänään odottaisin onnistumisia jo Schwaben ketjulta. Evan on saanut useamman pelin ajan hakea tuntumaa peliin ja tulostakin pitäisi pikkuhiljaa syntyä. Sopanen - Loppi - Jantunen lienee ylivoimalla taas vaarallinen. Alivoimapelaaminenkin on totta kai tärkeässä osassa.

Jos Pelicans jatkaa edellisten kotipelien tasolla, en usko TPS:n voittomahdollisuuksiin. Jos Pelicans häviää, en silti aio tulla kertomaan, kuinka Pelicans pelasi huonoimman pelinsä tällä kaudella, varsinkin kun joudun tyytymään radioselostukseen. Parempi voittakoon, tai enemmän maaleja tehnyt.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän TPS:n hyvästä alusta huolimatta pisteenkin menetys olisi pettymys Lahdessa.

En minäkään sitä ihmettele. Tällä hetkellä Pelicaanien pitäisikin tuntea pettymystä. Eniten tässä ihmetyttää tämä muutamien TPS-kannattajien asennoituminen näihin peleihin, eli ollaan hävinneitä jo ennen peliä. Kaipa sillä sitten pyritään suojaamaan itsensä pahoilta pettymyksiltä ja jos sitten satutaan voittamaan, niin sitä voi sitten pitää iloisena yllätyksenä. Tosin sitä yllätysvoittoakaan ei oikein voi juhlistaa, koska seuraavassa pelissä saattaa tulla kuitenkin kuokkaan ja joku pääsee sanomaan, että "nääs ny, ei se Tepsikään kaikkia voita". Ja sit taas keljuttaa, kun on hihkunut...
 
Tiukka peli varmaan edessä.. Kaksi hyvin liikkuvaa joukkuetta, ja molemmilla hyvä peli takana. TPS nappaa voiton jos paikoista saadaan maalit aikaan.. Ja toivotaan että Kuokkasen hyvät otteet jatkuu, kyllä se huono pelikin sieltä varmaan kohta tulee, toivotaan että ei tänään.

Veikkaus, TPS vie voiton 2-3.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitäs tähän nyt pitäisi sanoa. Hieno voitto, yleisöä vain 3640! Mitä hittoa?

- Uusitalolle maali toisessa ottelussa peräkkäin, voiko tämä olla tottakaan? Purkki taisi aueta kunnolla.
- Laurila teki taas maalin. Kuti osuu viimein maalia päin.
- Matias Loppi, yksi tämän hetken liigan kuumimpia nimiä. Pistepörssin kärkeen, samoin maalipörssin kärkeen. Ei taida jatkaa Pelicansissa ensi kaudella, mutta Viitaluomat on nyt ohitettu. Hienoa Kaarna!

Tästä on hyvä jatkaa. Kärpät on taas kovassa vireessä, mutta ainakin pistettä lähdetään hakemaan.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nuori joukkue maksoi sitten oppirahoja pelin ensimmäisllä minuuteilla oikein kunnolla. Noh, toivottavasti tästä opittiin, miten pelinalkuja EI kannata pelata. Päät pystyyn vaan ja kohti uusia haasteita...

Onnittelut Pelicaaneille - hurjassa vedossa olette.
 

Lacoste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks,Pelikaanit, Jokeriukot
Mahtavaa, mahtavaa!!!! Pelicansin hyvä vire jatkuu. Matska aikamoisissa liekeissä tällä hetkellä,saas nähdä jatkaako samalla tahdilla pisteiden takomista pitkin kautta. Joka tapauksessa, hieno juttu turkulaisten rökitys, tästä taas sitten etiäpäin vaan. :)
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niemelle ja Kuokkaselle suunnilleen sama määrä laukauksia. Ei kai veskarien ero voi näin suuri olla.

Näinkö Pelsujen puolustus luottaa Niemeen ja antaa vastustaajan laukoa, mutta siivoaa kakkoskiekot pois maalita? Radiosta kuultuna en oiken saanut asiaan selvyyttä.

Ai niin. On ne kovia!
 

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Hyvältähän tuo Kaanien lento näyttää. Jotenkin oli sellanen tutina pakaroiden välissä, että peli repsahtaa kolmaneessa. Tasta on hjuva jatkaa etiäpäin.

Henri "Magnum" Laurila
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Näinkö Pelsujen puolustus luottaa Niemeen ja antaa vastustaajan laukoa, mutta siivoaa kakkoskiekot pois maalita? Radiosta kuultuna en oiken saanut asiaan selvyyttä.
Näin se taisi vähän olla. Pelicansin laukaukset olivat vaarallisemmista paikoista kuin TPS:n. Pari kertaa noiden maalien lisäksi kilahteli sisätolpatkin. Mutta täytyy sanoa että Niemi teki pari paraatipelastusta ja Kuokkanen päästi yhden helpon, mutta ei häntä kuitenkaan voi tappiosta syyttää. Hyvin oli liikettä ja yritystä TPS:llä mutta ei riittänyt tällä kertaa...
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mielestäni TPS oli taktisesti paras vastustaja joka tällä kaudella täällä on käynyt. Pelicans oli ajoittain lievässä kusessa TPS:n kanssa, mutta Niemen hyvällä pelillä ja muutenkin paremmalla materiaalilla pisteet jäivät Lahteen.
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt tuntuu vihdoin siltä että Pelicansissa alkaa palaset loksahtaa paikalleen, etenkin hyökkäys peli oli tänään aika ajoin suorastaan maagista, eikä puolustuksessakaan ollut moittimista.
Koivuselta kauden paras peli, en edes muista onko hän koskaan esittänyt tällaisia otteita???
Sopanen oli tänään hieman tasapaksu, ei esittänyt HPK-pelistä tuttuja kiemuroita, muuten ihan kelpo suoritus hiomattomalta "timantiltamme".
Hurri tuomari ihan ok, linja hieman sallivampi mihin alkukaudesta on totuttu.
Ennen sarjan alkua hieman epäilytti, löytyykö jengistä sitä joka takuu varmasti mättää laattaa verkkoon, onneksi pelko oli turha.
Matias Loppi on ihana!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös