To 27.2.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 56 954
  • 351
Tila
Viestiketju on suljettu.

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Jokereilta aika hapuilevan näköistä peliä.. Kiitos Irvingille, että johto on edelleen "turvallinen". Jokerit ei ole tainnut ampua kertaakaan kohti maalia tässä erässä vielä?

Kyllä mä muistelen yhden laukauksen nähneeni kohti Tarkkia. Varma en ole.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Hah, Jokerit vauhissa. :D Tyrväinen hyppii ku Nagy konsanaan ja salapoliisi Ruutu menee "kovistelemaan" Viitasta.
Tyrväinen heitti joo tyylikästä ''jurkkaa'', mutta ainakin streamistä nähtynä aika selvältä keihästämiseltä vaikutti. Kaiken lisäksi dumari katteli vierestä koko tilannetta. Ja noissa keihästämisissä riittää kaiken järjen mukaan pienikin tökkäisy ja se on saman tien ulos.

No ei auta valittaa, ei voi sanoa että tää 0-2 johto olisi mitenkään kovin ansaittu. Mutta kaikki kelpaa.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Näyttää siltä kuin Jokerit pelaisi aikaa, mutta tuollaistahan tuo on ollut ottelun alusta asti. Hassua, että kuitenin johdetaan.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Jyp on kyllä niin ylihuono, että jo tässä vaiheessa on helppo ennustaa joukkueen jäävän nollille tänään. Jokerit tekee vielä pari ja lopputulos 4-0.

Virtaselle kenkää, Luoma vaikkapa Hifkiin ja Salcido ja Ikonen sinne mistä ovat tulleetkin. Lisäksi Louhivaara voisi ostaa jostakin kädet.
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
1. kosto selvä jäähyn paikka, ehkä jopa keihästäminen. Tilanteesta lähtiessä Tyrväinen heittää varmuuden vuoksi ruutumaisen loikan, mutta ei silti jäähyä...
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Taisi Tyrväisen polvet olla vaahtomuovista kun noin tipahti. Tuomari oli kyllä siellä hyvällä sektorilla ja näytti heti, että ylös. Kamerakulmasta ei oikein selvinnyt, että millainen mailakontakti lopulta oli.

Todellakin, en minä ainakaan saanut selvää tuosta pro2:n kuvasta selvää missä Viitasen maila kävi. Onneksi Jake tuli rauhoittelemaan tilannetta...
 

chubster

Jäsen
Aikaisemmin kovasti varmuudellaan vakuuttanut Karalahti on kyllä ollut tähän asti melko heikko ilmestys tänään. Jatkuvasti huonoja ratkaisuja kiekon kanssa.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
"Katsotaan tämä Jypin paikka. Sellaista ei kuitenkaan tule." Hauska mies tämä selostaja.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
No nyt on aika valikoivat lasit silmillä. Viitanen ei tehnyt mitään väärää?

Ainoa istä tilanteen näki edes jotenkin oli se helvetin kaukana oleva kamera ja sen heikon kuvan perusteella näytti aika helpolta Tyrväisen kaatuminen. Mutta eipä tosta tosiaan kovin hyvää kuvaa tullut. Ihmettelen, jos kunnon keihästäminen olisi ollut, kun tuomari tuijotti kuitenkin vierestä. Tämä siis neutraalista näkökulmasta.

Irvingin peliä on kyllä hienoa katsella. Todella vaa hyviä seivejä tähän mennessä. Sen verran jyväskyläläiset kuitenkin pyörittää, että ihme on jos JYP ilman maalia jää.
 

2Six

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Voi helvetti. Ei lasketa näemmä keihästyksiäkään kun valtra suorittaa. Edellisen kerran kun vastaavan (tosin kevyemmin) suoritti stadilaisessa jengissä pelannut, niin toki pihalle ja päälle otsikoissa ~viikon.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pakko on vielä kertaalleen tänään todeta, että Jokerit on surkea. Montako kiekon menetystä tänään on nähty omalla alueella? Hyökkäyspelaamisesta ei voida puhuakaan.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Huomattavan suuri osa JYP:n laukauksista tulee lähes nollakulmasta tai sitten siniviivalta. Irvingillä ei normipäivänä ole mitään vaikeuksia poimia näitä marjoja.
 

Yltävastaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit kotimaan sarjoissa, saksalaiset joukkueet
Tänään Kousa ollut paras jokeripuolustaja, kun muilla pakeilla on tahmea jalka! Toki Kekelle vielä se yksi vakiohasardi viimeisessä erässäs tulee, mutta nautitaan nyt kun vielä voidaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kerholle jää vielä pieni siima saada tuo surkea Hifk kiinni ja tipputtaa sääleistäkin :D

Totta, jännäksi menee tässä mielessä runkosarjan loppu näillä joukkueilla.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Vaan kyllä meidän puolustus on järjestään Irvingin nollat tunaroineet tällä kaudella. Ja sitten se hörppykin tulee joskus, jos siihen on varaa. Joten tuskin tulee nollat, mutta kunhan tulis pisteet. Vaikka aika pahan näköistä tuo on välillä.

Mikäs se juttu muuten oli että HIFKi oli olympiatauolla etelässä, varmaan palstalegenda?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Peltolalle tulossa kolmas kakkonen putkeen. Voivoi.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minkähänlaiseen paikkaan kiekko pitää laittaa tänään, että JYP lyö kiekon sisään? Tuskaista on.

Toisaalta Jokereilla niin vähän hyökkäyspeliin annettavaa, että nyt pitää JYPin jaksaa painaa.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Parempi kuin Karlsson sukeltaa sitten JYP:n taas ylivoimalle. Tuskin olisi Erikkikään noin näyttävään suoritukseen pystynyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös