To 27.10.2011 HPK - HIFK

  • 19 173
  • 68

d2uce

Jäsen
Laakkonen - Leavitt - Luomala
Tuulola - Porseland

Kolehmainen - Pullainen - Nieminen
Alatalo - Laamanen

Juutilainen - Hämäläinen - Baani
Mäkelä - Kärmeniemi

Rautiainen - Aaltonen - Roppo

Tolvanen
(Järvinen)


Kolehmainen tekee paluun kokoonpanoon ja Barney on siirretty Hämäläisen rinnalle. Lisäksi Paajanen on tiputettu kokoonpanosta, ilmeisesti rotaatio hommia. Tolvanen jatkaa uunissa.

HIFK on perinteisesti ollut ns. hyvä vastustaja HPK:lle Rinkelinmäellä ja pelit ovat pääsääntöisesti olleet viihdyttävää seurattavaa. Viime aikojen hyvät otteet antavat toiveet vähintään yhden tahi kahden pisteen rohmuamiseen kotijoukkueen laariin.

HIFK:lla melkoinen dream team hyökkäyksessä, mutta puolustuksessa hääriikin jotain ihmejannuja. Saa nähdä miten Matikaisen HIFK pelaa, harjoitusottelussa oli hyvä.

Jännä nähdä Kerho-kasvatti Hokkanen HIFK:n riveissä. Todennäköisesti pelaa ns. vitun hyvin.

Hivenen arvoituksellinen tuo dumarikaksikko.

Tulisiko ylälyöntejä?
 

Ralph

Jäsen
Tulisiko ylälyöntejä?

Tulisipa joskus HPK:n pelissä rehti ja reipas tappelu. Ilmeisesti kuitenkin Harri "KIVA" Rindell kieltää ne, joten tuskin tänäänkään nähdään. Välillä vaikuttaa ettei Rindell anna edes taklata.

Odotan voittoa. Kerho on viime aikoina esiintynyt paremmin kuin kertaakaan tällä kaudella, enkä jaksa kahden ottelun voittoputkessa omille tappiota. Mikko Tolvanen jatkaa tietysti maalilla, onhan hän liigan kuumpimpia vahteja juuri nyt.

Voittoja tulee ja kohta lisää pelaajia miehistöön. Tänään jo Janne Kolehmainen, maajoukkuetaon jälkeen Arsi Piispanen ja Jaakko Turtiainen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Seurattavaksi tarjoamani Paajanen puuttuu kokoonpanosta, mikä on hauskaa. Saapa nähdä nyt sitten miten Rautiainen onnistuu omassa päässä tuollaisen vastustajan kanssa. Kolehmaisen paluu äärimmäisen tärkeä tapaus.

Tänään voi tulla Tolvasellekin jo hiki. Erikoiset tunnelmat ennen ottelua.
 

Wallin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho & Pittsburgh Penguins
Kovin odotuksin lähdetään hallille tänään ! Parannusta Kertsin pelissä on selkeästi tapahtunut ja voittoa jos jotain lähetään tänään hakemaan.

Toivotaan, että juuri HIFK sytyttää sen kaivatun taisteluilmeen joukkueesta esiin, mistä vain silloin tällöin tänä kautena on saatu "nauttia". Samalla odotan astetta runsaslukuisemmalta yleisöltäkin tänään kauden tähän asti parasta tukea. Tähän otan äänihuulet hellänä osaa itsekin tutusti G-kulmassa, jengi paikalle !

PS: Lasaretista palaava (Kerhon sivut ilmoittivat yhä loukkantuneeksi ?) Kole naulaa tänään pari komeaa niittiä ja siinä samalla tekee ottelun voittomaalin....
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Kolehmainen tekee paluun kokoonpanoon ja Barney on siirretty Hämäläisen rinnalle. Lisäksi Paajanen on tiputettu kokoonpanosta, ilmeisesti rotaatio hommia.
Jep luulisin että Paajaselle annetaan huilia kun edellispelin jälkeen oli Hirvosen mukaan valitellut että ei oikeen jaksa pelata ja Petteri puheli että huilia annetaan nuorille mahdollisuuksien mukaan.

Tämän päivän ottelua pidän hyvänä mittarina jolla voidaan nähdä missä oikeasti mennään. Tappara ja Saipa pitikin kaataa, mutta nyt on jo kovan tason joukkue vastassa. Jos IFK tänään kaatuu niin sitten ollaan todennäköisesti todella hyvissä asemissa jatkoa ajatellen.
 

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tolvanen on kyllä ollut viimeiset kolme peliä aika vakuuttavassa torjuntavireessä (torjuntaprosentti 96,7 %). Nyt vastaan tulee kuitenkin hieman eri kaliiberin hyökkääjiä kuin viime peleissä.

Jotenkin on positiivinen kutina että HIFK tänään kaatuisi lukemin 3-1. Tosin HPK:n itseluottamus ei varmaankaan vielä ole millään huipputasolla ja jos esim. HIFK saa heti alkuun parikin maalia etumatkaa voi selkäranka napsahtaa ja lopussa tulostaululla seisoo lukemat 1-7.

Jospa saataisiin kuitenkin edes toinen maalien tekoon kykenevä kentällinen kun Kolehmainen palaa kokoonpanoon. Ei tuo Laakkonen-Leavitt-Luomala ketju nyt yksinään pysty kaikkia voittoja ratkomaan..
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Mukava nähdä miten Iivo Hokkanen pelaa vanhassa kotihallissa. Toisaalta toivon onnistumista, toisaalta en.. Saas nähdä pitääkö KooKoon toiminnanjohtaja lupauksensa että Kulta-Hokkanen palaa tämän ottelun jälkeen Kouvolaan. Ehkä hieman erikoinen ketju Iivolla, joku nälkäinen, nuori laituri voisi sopia paremmin viereen kuin Hirso? Kaksi taiteilijaa nyt samassa ketjussa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ehkä hieman erikoinen ketju Iivolla, joku nälkäinen, nuori laituri voisi sopia paremmin viereen kuin Hirso? Kaksi taiteilijaa nyt samassa ketjussa.

Siinähän pelaa nuori ja nälkäinen pelaaja toisella laidalla -> Markus Granlund. Hokkasella on aika hyvin pullat uunissa laitureiden suhteen. Jos pääsee tontille, niin kiekon pitäisi löytyä lapaan?

Edit. Hirschovitsillä juhlaottelu tiedossa, vuorossa ottelu nro 500, onnittelut!
 
Viimeksi muokattu:

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Plus Markus granlund, joka ei ihan perus ristikulmiin heittelijä ole. Kolmen sentterin ketju.

Jep. kolme kiekkoahnetta sentteriä. Tätä Hokkasta en sen paremmin tunne, mutta kyllähän tuo vaikuttaa todella oudolta koostumukselta.

Vielä ei kuitenkaan takaiskuja ole tullut ja Hirson kävi heittämässä tyylikkään taklauksenkin heti pelin alkuun, joten ehkä tuollaisilla peluuttamisella on jotain käänteispsykologista vaikutusta...
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Kuuntelin matsin radio Jannen kautta ja propsit myös sinne. Omien kautta selostettu hieno ottelulähetys. On kiva kun oma joukkue voittaa, mutta tällä kertaa myös "vieraan" radioselostuksen kuuntelu oli mukavaa. Omien kannustaminen oli hyvässä linjassa pelitilanteiden selostuksen mukana. Kiitos.

Pelistä radion kautta nähtynä, toinen erä kääntyi meille, mutta ensimmäinen ja kolmas erä oli melkoista fifty-sixty-peliä(?)

Valistuneempia näkemyksiä odotellessa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Valistuneempia näkemyksiä odotellessa.
Paitsio.

Kyllähän tuosta Kerholle voi hiukan nostaa hattua viimeisen erän pienehköstä kiristä, vaikka se aavistuksen tuomarin avustuksella alkoikin. Eikä puolustuspäässäkään paria avopaikkaa lukuunottamatta ollut oikeastaan mitään hävettävää.

Ei ollut kyllä jääkiekon riemujuhlaa. En sitä tosin odottanutkaan. Odotin kyllä HIFKiltä hyökkäyspeliltä hiukan enemmän. Vetoja tuli kyllä molemmilta, mutta hienoudet jäi minimiin.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Ei ollut häpeä hävitä

Helvetin iso kiitos Kerholle. Parissa viikossa aivan järjetön asennemuutos.

Itse pelihän ei juuri hienouksia sisältänyt kummaltakaan, mutta hyvää asennetta ja yritystä löytyi mielinmäärin. Järkeäkään ei kummallakaan juuri pelissä ollut mutta silti viihdyttävä kiekkoilta.

Hajahuomioita:

- Kiva että Tolvasesta on kasvanut luotettava kassari, vaikka Huikean Jampan elkeitä on eittmättä aika paljon.
- Selkeitä parantajia alkukaudesta Laamanen, Porseland ja ykkösketju.
- Joku järki kun tulee tuohon hyökkäyspelaamiseen, niin säälipleijarit kutsuu.
- Hifkillä on läjä pirun taitavia jätkiä, mutta ne pelaa ihan eri peliä
- Riksman oli varma kuten virkaveljensä
- Molemmilla jengeillä on paskat #44
- Dumarit oli jotenkin hassuja tänään

Joo, saappaat jalassa kun hävitään, niin ei se edes harmita. Kiitos.
 

J.Petke

Jäsen
Vaikkakin aika katkeralla tavalla hävittiin niin ei jäänyt edes vitutus päällimmäisenä tunteena jäljelle. Pystyttiin kuitenkin puolustamaan hyvin ja hyökkäyskin oli saanut ideaa.

Hienoa kovuutta on HIFK:n puolustuksessa. Se sitten korvaakin nämä pari donnaa hyökkäyksessä. Riksman pomputteli aivan liian paljon kiekkoja ja jos oikeasti menestystä halutaan niin kyllähän tuo osasto on tavalla tai toisella saatava kuntoon.

HPK:n osalta todellakin alkaa peli näyttämään edes etäisesti siltä että voisi olla mahdollisuuksia pleijareihin jos sama nouseva trendi jatkuu.

Tulikohan valmentajanhaastattelussa puhetta tuomareista?
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Tulikohan valmentajanhaastattelussa puhetta tuomareista?
Hirvosen Petterihän siellä vähän kritisoi suurinpiirtein näin: '' Tässä liigassa pelaa hyviä pelaajia, maailmanmestareitakin, ammatipelaajia ovat kaikki ja kaikkee.. Mutta tuomarit eivät ole ammattilaisia eikä lohduta yhtään että otteluvalvoja soittaa aamulla että kärsitte vääryyttä. Tämä ei olemikään työharjoittelupaikka ne ovat muualla. Mutta nämä tuomareiden tasot eivät vastaa yhtään pelaajien tasoa. Nää pelaajat ansaitsisivat tasoisensa tuomarit.''

Hienoa että saatiin IFK ahtaalle, tästä on hyvä jatkaa!
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
En kyllä ihmettele, että myös Helsingin suunnalla alkaa kuppi oleen täynnä numeroa 44. Aikamoista surffailua ja tulee viime kauden Matias Loppi mieleen.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Tulikohan valmentajanhaastattelussa puhetta tuomareista?

Tuli. Kerholta oli Hirvonen äänessä, eikä muuta oikein sanonutkaan, kuin että korpeaa ala-arvoiset tuomarit, jotka ei ole pelaajien tasolla jne. Pennaselta joku kysyi kommenttia asiaan, niin lähetys ikävä kyllä katkesi jostain syystä. Pennanen myös myönsi, että IFK oli todella paniikissa kolmannen erän.

On kyllä harvinaista, että hävityn pelin jälkeen on tavallaan hyvä fiilis. Jos tuommoinen meininki jatkuu, niin ei ole kyllä pelkoa ainakaan jumbosijasta. Ja jos vielä ykkössentterikin saadaan, niin tästä saatta vielä jotain tullakin. Tai tervehtyisi edes Arsi siihen Pulliaisen paikalle.

Ja plussat Kolehmaiselle ja varsinkin Tuukalle, aina yhtä huikeaa kun se tulee kiekon kanssa hyökkäysalueelle.

edit: myöhässä olin.

Minkähän takia Pesonen sai kolme tähteä? Tekikö se oikein mitään muuta oikein, kuin maalin?
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Riksman pomputteli aivan liian paljon kiekkoja ja jos oikeasti menestystä halutaan niin kyllähän tuo osasto on tavalla tai toisella saatava kuntoon.

Tämä on varmaan joku outo vitsi. Juusoa en vaihtaisi kehenkään muuhun liigavahtiin, niin rauhallinen ja varma äijä. Ei ikinä romahda vaikka tulisikin joku nolo imurointi välillä. Erikoisempaa pomputteluakaan en tänään nähnyt, sanoisin että Juuso ohjaa torjuessaan poikkeuksellisen hyvin kiekkoa omille pakeille tai kulmiin.

Kuhdan ranne on jumalainen, siinä tärkeimmät päivän pelistä.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Huh huh, mikä kaksikko. Liiga siirtyy luultavasti ensi kaudella kolmen päätuomarin järjestelmään, ja 21.12.2012 tämä RR-tutkapari saa jatkeekseen Jyri Rönnin.
Todellisuus oli sitten tuomareiden osalta ennakoitua ja taruakin ihmeellisempi. Kokonaisuutena oikein hyvä peli Kerholta: täysin viisikoin ihan tasapäistä vääntöä IFK:n kanssa sekä tiivistä keskialueen peliä. Tasoitus olisi ollut lopussa enemmän kuin ansaittu.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pelin nähneet voisi kommentoida noita HIFK-pelaajien peliaikoja? Loukkaantuiko Kankaanperä, kun peliaikaa vain 2.33? Tuomainen 3.35?

Eikö Peltosestakin saataisi enemmän irti tasaisemmalla peluutuksella? Tiedän, että pelaa mm. alivoimaa, mutta eikö sinne saataisi muita miehiä, niin Peltosen ei tarvitsisi pelata ~24 min?
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelin nähneet voisi kommentoida noita HIFK-pelaajien peliaikoja? Loukkaantuiko Kankaanperä, kun peliaikaa vain 2.33? Tuomainen 3.35?

En peliä ole nähnyt, mutta tilastoista kun on mielenkiinnosta noita peliaikoja katsonut, niin ihan normaalia HIFK:n peluutustahan se on ollut että sielä on 3-4 hyökkääjää pelannut otteluissa sen vajaan 10 minuuttia ja sit taas toiset 3-4 puolestaan yli 20 minuuttia.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pelin nähneet voisi kommentoida noita HIFK-pelaajien peliaikoja? Loukkaantuiko Kankaanperä, kun peliaikaa vain 2.33? Tuomainen 3.35?

Kankaaperä loukkaantui jo ekassa erässä, ei mitään hajua mitä tapahtunut, kaiketi jossain normaalissa pelitilanteessa? Nelosketju ei saanut peliaikaan kuin lähinnä ensimmäisessä erässä, Petu tykkää peluuttaa kolmea ketjua ja niistäkin erityisesti kahta ensimmäistä. On katsos varaa peluuttaa, kun viikonloppukin vapaa ja kaikkee, ylikuormittamisesta/loukkaantumisista ei tarvitse välittää.

PS* on niin kova jätkä, peluutuksen messias.


*= Paskan Syöjä -> Petri Matikainen
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Matsi on taputeltu. Kibe on järjettömän tärkeä palanen IFK:n hyökkäysarsenaalia ... Paloposti lappaa rannarillaan verkot solmuun - katse vedon aikana luonnollisesti sivukatsomon yläriville.
Ps. Pesonen tekee taas!

Kibe ja Pesonen ja mä rupeen ennustajaks.

Hieno voitto ja niin harvinaiset pisteet HML:stä.
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
Hehee!

SM-liigan sivuilta Kerhon parhaana palkittiin yhdellä IS-tähdellä Tolvanen vaikka hän ei tilastojen mukaan käynyt kentällä ollenkaan:)
Vilttimies ei tietysti paljon virheitä tee...

33 Mikko Tolvanen 0 0 0 - - - - 0 - -
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös