To 26.12.2019 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

  • 67 747
  • 831

Snagari

Jäsen
No olihan jonkun verran ansaittu. Suomen oman pään peli on ihan järjetöntä seisoskelua. Yritetään pelata box-outtia a'la 2014, mutta ruotsalaiset koko ajan huipputonteilla.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kävin tutkimassa. Samalla kun Ruotsi teki.

Player Entry
  • The teams submit the names of the participating players at the first Championship Directorate.
  • The maximum number of players allowed on a Team Registration Form at the beginning of the World Junior Championship is 20 skaters and 3 goalies. The minimum is 15 skaters and 2 goalies.
  • At the first Directorate meeting, the teams must name at least the minimum number of 15 skaters and 2 goalkeepers. The players entered must be present at the championship venue by the time of the Directorate meeting.
  • The remaining players up to the allowed maximum of 20 + 3 must be submitted for players' control two hours before any of the following championship games. Players can be added throughout the tournament until the roster is full.
  • During a game, a team may enter (dress) 20 skaters and 2 goalkeepers on the Official Game Sheet, with the emergency goalkeeper standing by if a goalie entered to the Official Game Sheet is unable to play.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Ihan ansaittu tasoitus, ei voi mitään.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nuorten nousussa liigapelaajaksi on hyviä puolia ja huonoja puolia. Jos itseluottamus on piirunkaan liian suurta, käy niin, että kuvittelee tietävänsä jo kaiken tietämisen arvoisen pelistä, eikä ole nk. "valmennettavissa". Jos taas itseluottamusta on liian vähän, ei luota omiin kykyihinsä, ja on silloinkin huonosti valmennettavissa.

Annunen on ehkä ainoa, jolla nämä itseluottamusasiat ovat napsahtaneet oikeille paikoilleen. Tasoituksesta huolimatta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Persetin otava. Kyllä on aina veemäistä seurata tätäkin ottelua. Hyökkääjiä ei tarpeeksi ja ne vähätkin tippuvat samalla, kun länsinaapuri tasoittaa.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Annusen tarvitsee itse siivota irtokiekotkin pois. Nyt löi valitettavasti ohi. On nämä Suomen ylimieliset paskapakit kyllä huonoja.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En ole hirveästi Raipen joukkueiden edesottamuksia seurannut, mutta Suomen peli näyttää valitettavan paljon siltä Raipe-lätkältä jonka itse muistan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös