To 26.10.2006 KalPa-SaiPa

  • 6 107
  • 32

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
KalPan ei ole uudella tulemisellaan vielä pystynyt SaiPaa kaatamaan, joten eiköhän olisi pikkuhiljaa aika katkaista tämäkin putki.

KalPa on pelannut kotona viime aikoina mukavaa lätkää. Mukavaa. Ilman voittoja. Vierasvoitto Pelicansista valaa uskoa siihen että jääkiekkopelin voittaminen ei ole KalPalle mahdoton tehtävä.

Jos nyt pää kestäis jätkillä. Kotipaineet kun tuntuu olevan niin helvetin kovat. Ihan suotta.

Kaksi tärkeää kotipeliä edessä. HIFK:ta tuskin kaadetaan, joten..torstaina on pakkovoiton paikka :)

edit: yhdistänette ketjut.
 
Viimeksi muokattu:

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
To 26.10.2006 KalPa - SaiPa

Ensimmäisen vierasvoittonsa tällä kaudella Pelicansista napannut KalPa saa Niiralaan vastaansa niinikään edellisen pelin voittaneen Saipan.

KalPalla Virran valmennusvastuun ottamisen jälkeen peli on mennyt huimasti eteenpäin, ja varsinkin asennepuolella on tapahtunut selvä muutos parempaan. Kuitenkin vasta Pelicansia vastaan KalPa pystyi pitämään johtoasemansa loppuun asti, ilman viime minuuttien sähläilyitä. Muutamat aiemmat pelit olivat KalPalta olleet pelillisesti jopa parempia, mutta pisteitä karttunut.

SaiPa keikkuu sarjataulukossa puolenvälin paikkeilla ja on pystynyt ottamaan monia maukkaita voittoja. Kuitenkin voitokasta Tappara ottelua edelsi reilu tappio Bluesille 7-0 kotonaan Kisapuistossa.

KalPalla on tällä hetkellä todella hyvä draivi päällä ja yrityksen taso hyvä, se pitäisi kuitenkin saada suunnattua edelleen enemmän oikein, jotta virheitä tulisi vähemmän. Ylivoimalla joukkueen peli puuroutuu ja maalipaikkojen luonti on vaivalloista. Puolustukseen ja alivoimaan joukkue on kuitenkin saanut paljon varmuutta, eikä vastustajat ole päässeet huseeraamaan maalilla enää miten sattuu.

KalPan Tuppurainen on ollut viime peleissä huikeassa vireessä. Siitä kertoo kuuden viime pelin komeat tehot, 6+4.

KalPalta maaliin asettunee Kapanen, joka pelasi ilmeisesti erittäin hyvin Lahdessa. Saipalla maalilla lienee totutusti Zepp.


Tiukkaa matsia odotellessa.

edit: ja moderaattoreille hommia
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Cmprs kirjoitti:
Saipalla maalilla lienee totutusti Zepp.
SaiPan maalille astunee edellisen ottelun Mälkiän puheiden perusteella Mikko Strömberg, joka pelasi nollapeln Tapparaa vastaan. (Zeppin päästäessä kummankin maalin ekassa erässä)

Mitäs tästä pelistä voisi odottaa? KalPa on parantanut ja SaiPa kaipaa voittoa tästäkin pelistä. Toivotaan nyt että Slovak on tuonut sen verran apua puolustukseen ettei mikäänlevokari joudu vetämään 20min+, vaikka niin taitaa nytkin käydä.

EDIT: mmh oho, tuolla olikin tyhjä ketju alhaalla joka oli aloitettu aikaisemmin...
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Brian Glough kirjoitti:
Kaksi tärkeää kotipeliä edessä. HIFK:ta tuskin kaadetaan, joten..torstaina on pakkovoiton paikka :)

Kai sitä on kotipaineita kun viimeiset pelit ennen pelicans voittoa olivat enemmän tai vähemmän "pakkovoittaa" pelejä. Jännityksellä odotan illan peliä.
Jatkaako Tuppurainen liekeissä, Saipan av ja yv tilastojen valossa heikommat kuin KalPan mutta näkyykö se kentällä. Pelicans peli meni "sixpakilla". Siihen ainakin yks pakki lisää, Jermu saa mun puolesta sairastaa.

Jos ilme pysyy illasta toiseen yritteliäänä pisteitä voidaan ottaa miltä tahansa joukkueelta.
Seuraa heitä:
Kalpan ykkösnyrkki
Koskela ja Qvist
Kapanen
Saipalta Petre ja Strömberg
 

menza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa tänään

SaiPa

Mikko Strömberg, Maalivahti
(Rob Zepp, Maalivahti)

1. kenttä

Harri Tikkanen, Vasen puolustaja AK
Mikko Palomäki, Oikea puolustaja AK
Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä AK
Emil Lundberg, Keskushyökkääjä AK
Ville Snellman, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

Pauli Levokari, Vasen puolustaja
Tomas Slovak, Oikea puolustaja
Janne Kolehmainen, Vasen laitahyökkääjä
Jarkko Immonen, Keskushyökkääjä
Sami Ryhänen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä


Kalle Kaijomaa, Vasen puolustaja
Joonas Rönnberg, Oikea puolustaja
Petri Koskinen, Vasen laitahyökkääjä
Mikko Hakkarainen, Keskushyökkääjä
Eetu Holma, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Jarno Virkki, Vasen puolustaja
Jarno Lippojoki, Oikea puolustaja
Jens Bergenström, Vasen laitahyökkääjä
Ville Koho, Keskushyökkääjä
Janne Jokila, Oikea laitahyökkääjä


Eetu Holma ja aivotärähdyksen viime pelissä saanut Janne Kolehmainen ovat vaihtaneet paikkaa, mielenkiintoinen ratkaisu! Jaska Vilen on jätetty huilaamaan kotiin, ja puolustukseen on nostettu mukaan kahdeksanneksi puolustajaksi Lippojoen Jarno.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
menza kirjoitti:
Eetu Holma ja aivotärähdyksen viime pelissä saanut Janne Kolehmainen ovat vaihtaneet paikkaa, mielenkiintoinen ratkaisu! Jaska Vilen on jätetty huilaamaan kotiin, ja puolustukseen on nostettu mukaan kahdeksanneksi puolustajaksi Lippojoen Jarno.

Ei välttämättä ollenkaan huono ratkaisu tuo Holman tuominen Koskisen ja Hakkaraisen kaveriksi. Petri Koskinen on tehnyt tällä kaudella vain kaksi maalia, mutta molemmat ovat olleet _todella_ komeita yksilösuorituksia. Yhtä lailla tältä ketjulta odottaa nyt maaleja kuin noilta muiltakin.

Immonen ja Ryhänen, joista ensinnä mainittu tosin on yllättävänkin hyvä laitaväännöissä, voisivat hekin hyötyä suoraviivaisesti rymistelevästä laiturista. Tiedä sitten miten tuo Kolehmainen rymistelee nyt, kun kerran pitäisi olla aivotärähdyspotilaana.

Lippojoelle toivotaan ennen kaikkea ylivoimaminuutteja ja nämä minuutit voi ottaa pois suoraan Levokarilta. Pauli toivottavasti skarppaa huomattavasti Tappara-pelistä, jossa neppaili taas ihan ihmeellisiä ratkaisuja.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
KalPa tänään:
Maalissa: 35 Kapanen, Kimmo
varalla: 30 Nissinen, Tuomas

1. kenttä:
12 Tuppurainen, Jani - 21 Sonnenberg, Martin - 19 Kiiskinen, Tuomas
33 Purontakanen, Mikko - 20 Kuusisto, Matti

2. kenttä:
11 Koskela, Timo - 10 Hämäläinen, Ville - 28 Kaartinen, Sami
5 Peto, Kyle - 29 Nordlund, Markus

3. kenttä:
14 Sinisalo, Tomas - 40 Kauvosaari, Jarkko - 23 Davidson, Matt
9 Hansson, Mats - 22 Alastalo, Juha

4. kenttä:
17 Salonen, Sami - 8 Qvist, Eetu - 42 Vidgren, Simo
7. puolustaja 4 Jalasvaara, Janne
13. hyökkääjä 25 *Hämäläinen, Aatu

Poissa:
Ahtonen, Tapio nilkka 30.10.
Kenig, Kasper nivunen 28.10.
Pekkarinen, Aku käsi 28.10.
Pisto, Jermu nivunen 30.10.
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
menza kirjoitti:
Eetu Holma ja aivotärähdyksen viime pelissä saanut Janne Kolehmainen ovat vaihtaneet paikkaa, mielenkiintoinen ratkaisu! Jaska Vilen on jätetty huilaamaan kotiin, ja puolustukseen on nostettu mukaan kahdeksanneksi puolustajaksi Lippojoen Jarno.

Vilen huilailee kotona ja parantelee nivustaan ainakin tämän viikon.
 

kisskiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mielenkiintoinen matsi odotettavissa, jotenkin on semmonen kutina että 3 pistettä jää Kuopioon. Toivottavasti voiton myötä kasvanut itseluottamus näkyy joukkueen otteissa. Kapanen oli liekeissä Pelicanssia vastaan, toivottavasti hyvät otteet jatkuvat.

Tiukka ottelu tulee, veikkaus 5-3 ja viimeinen tyhjiin.
 

Stormy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Real Madrid Club de Futbol
Jaa-a, toivotaan, että Strömberg onnistuu kun nyt kerta näyttöpaikkaa annetaan. Ihan ansaitusti tietenkin. Luulisin, että varsin tiukka vääntö on edessä, onhan SaiPalla ollut viime aikoina ainakin jonkinasteisia vaikeuksia ja KalPalla näyttäisi orasatva nosuskunto tekevän tuloaan. Olettaen, että Strömberg ja Kapanen jatkavat hyviä otteita, tiedossa voi olla vähämaalinenkin matsi. Veikataan nyt kuitenkin keltamustien lasien takaa, että SaiPalle menee 2-4. Viimeinen maali tyhjiin.
 

ahal

Jäsen
Omalla pelillä

olisi voitto otettavissa toiselta keltamustajoukkueelta. Eli tasaviisikoin tehdään sitä mitä on kuukausia harjoiteltu. Ja kun slovakki toi uskottavuuden takaisin pakistoon, KalPan pienet vikkelät miehet on pistettävissä kuriin – etunenässä Tuppurainen. Mutta malttia se vaatii, ei liioin jäähyjä kaivata. Veikkaan, että suurta maalijuhlaa ei tule, 1-2 maalia puoleen tai toiseen päädytään.

Kolehmainen jo kehissä! Aika kovapää taitaa olla, tai sitten kokoonpanoon on puikahtanut virhe. Tuolla miehityksellä 2-kenttä jyrää kuopiolaiset... Joka tapauksessa keltamustat voittaa tänään.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hävittiin. Yllätyys. Hemmetin hemmetin hemmetin hemmetti. Ei tässä nyt aina voi käydä näin. 1. erä Ihan hyvä erä KalPalta 2. ja 3. olis taas voitu jättää pelaamatta, tässä kun käy aina näin. Jotain hyvää jos etsimällä etsitään niin Ikku oli hyvä.

Ei näistä peleistä ole vaan mitään sanottavaa. Parempi hukuttaa murheet ja tulla sydän verillä lauantaina katsomaan kun Janne Laakkonen takoo maaleja väärässä paidassa.
 

Noppel

Jäsen
Yleensä tulee analysoitua pelejä monesta näkökulmasta, mutta tänään päätin harmituksen valtaamana listata illan turistit:
- Kyle Peto
- Musiikinsoittaja/Kuuluttaja
- Kotiyleisö
- Sami Salonen
- Kylmä makkara

Ei näin. Davidsonia voidaan vielä katella, mutta pistetään ny jumalauta tuo Peto pois, vaikka "pakkipula" onkin.
 

emz1

Jäsen
Tärkeitä pointseja tuli haettu, joskin radiosta katsottuna hyvinkin tiukalla pelillä, jonka SaiPa meinasi pilata lukuisilla jäähyillä kolmannessa erässä, noin paljon ei saisi ottaa edes koko ottelussa.

Mikko Strömberg sai viimein hyvän tilaisuuden Zepp'in haparoimisen ansiosta ja on käyttänyt tämän loistavasti. Tälle miehelle suo kyllä onnistumisia, kun peliaika on ollut kortilla. Anna mennä, Ströbä!

Harri Tikkanen veti sillä totutulla linjalla, milloinkas se maajoukkue julkaistiin sinne eurohockey-touriin? No, eiköhän Höylä löydy niistä ympyröistä vasta joulun turnauksen aikaan Venäjällä, jos tämä tahti tekee jatkuvuutta. TOP-5 suomalainen pakki kuitenkin tällä hetkellä liigassamme.

Eero kertoi, että Tomas Sinisaloa "ystävällisesti" tönäistiin kättelyssä, näin se pitää, kuittia tulee. :)
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
EmZ kirjoitti:
Eero kertoi, että Tomas Sinisaloa "ystävällisesti" tönäistiin kättelyssä, näin se pitää, kuittia tulee. :)

Tästä tilanteesta kaipaillaan lisätietoja paikalla fyysisesti olleilta. Tack.
 
Suosikkijoukkue
Liigan kärki ja jumbo
Hmph. Ei voi ymmärtää Favorinin hylkäämää, Sonnin tekemää maalia. Toisaalta, päästi hän kyllä KalPan testaamaan luokatonta ylivoimaa. Tälle kukkahattulinjalle nyt Favorinkaan ei voi mitään, ja tuomaariin ei missään nimessä ottelu kaatunut.

Sekaiset on tunteet heti näin ottelun jälkeen, harmittaa kun ei pisteitä tullut. Joku tomaskurka tuonne pitäisi saada pistämään ne kiekot pussiin noin valtavan työmäärän jälkeen.

+++ Tuomas Kiiskinen. Pirteää liikettä, hyviä harhautuksia ja komeita passeja. Todella positiivinen ilme läpi ottelun jälleen. Ketsuppipullo pitäisi vaan saada auki.

++ Martin Sonnenberg. Sonni kiskoi taas työhaalarit niskaan, mahtavaa raatamista ylivoimalla maalin edessä sekä alivoimalla. Noussut todellakin vahvistukseski.

+ Ikku. Ehkä hieman epävarma toisessa erässä, mutta muutamia tärkeitä koppeja ja nollasi SaiPan rynnistykset

--- Ylivoima. Huh huh, jos ylivoimallakin pitää alkaa kerta toisensa jälkeen räiskimään ristikulmaan. Aluelle päästyä kaveri pääsee puserolle liian helposti, vain Sonnin kenttä tuntui pystyvän jonkinnäköiseen pyöritykseen.

-- Yleisö. Monttu oli kuin kirjasto ajoittain, missä vika? Alkaako kausi jo puuduttaa? Muutenkin hieman uninen tunnelma.

- Peto. Terve, ei tuu ikävä.

Jos vielä pitää jotain positiivista nostaa esille, niin alivoima. Hyvää taistelua ja uhrautumista.
 

nikarena

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa!, Suomi, Lappeenrantalset joukkueet
Voisiko joku paikalla ollut kertoa mitä pelissä oikeasti tapahtui? Tähän mennessä viestit ovat olleet KalPan plussien ja miinuksien kertomista. Olisi kiva kuulla itse pelistä, että oliko SaiPa KalPaa selvästi parempi vai toisin päin. Vai tapahtuiko ottelussa jotain todella huvittavaa mitä haluaisit muillekin kertoa. Vai ottaako kaikkia päähän tappio? (älkää ottako tätä vittuiluna).
 

RedSox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC, Ottawa Senators, Boston RedSox, SaiPa
Bluesin antama nöyryytys olikin vain väärä hälytys. Viisi pistettä kahdesta viimeisestä pelistä ei ole huono suoritus olkoot vastustajat ketä tahansa. Tasaisessa keskikastissa tällaiset pistesaalistukset nostavat sijoitusta kummasti. Näyttäähän se paljon hienommalta olla ns. kuuden kovimman joukossa kuin viivan alapuolella seitsemäntenä.

Mälkiälle täytyy nostaa hattua, kun hän on saanut puolustuspelin kuntoon. Alkukaudesta puolustus- ja av-pelaaminen oli aikamoista hakemista. Tänäänkin istuttiin vuoronperään jäähyaitiossa, mutta vain yksi päästetty maali kertoo jotain puoluspelin paremmasta organisoitumisesta.

EmZ kirjoitti:
Mikko Strömberg sai viimein hyvän tilaisuuden Zepp'in haparoimisen ansiosta ja on käyttänyt tämän loistavasti. Tälle miehelle suo kyllä onnistumisia, kun peliaika on ollut kortilla. Anna mennä, Ströbä!

Maalivahtipeluutuksesta olen valmennusjohdon kanssa samaa mieltä. Vaikka Zepp onkin ykkönen (vielä), niin antaa huippukuntoisen olevan Strömbergin pelata. Eikös se muuan Kiprusoff aloittanut tilapäisenä tuuraajana, kun hänet hankittiin Flamesiin.
 
Viimeksi muokattu:

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kertokaapas nyt joku millainen oli Kauvosaaren taklaus? Itseltähän tuo välitettavasti meni ohi.

En jaksa tappion jälkeen mitään analyysia pelistä kirjoitella, mutta kaksi asiaa haluan tuoda julki.

Lappeenrantalaiset, teillä on käsissänne kultakimpale. En ole Petren pelejä nähnyt, mutta hyvin vaikea minun on kuvitella että Petre olisi parempi kuin tämä "korvike" Slovak. Huikea kaveri, jalkoja ja itseluottamusta löytyy. Sopimuskuvioista en tiedä, mutta jos Slovak on mahdollista kiinnittää pitemmäksi aikaa, tulisi se ehdottomasti tehdä.

Pauli Levokari veti päivän pohjat. Kun ei ole jalkoja, niin sitä ei voi millään korvata. Jopa Läski-Salonen piti Levokaria liikkeellään pilkkanaan. Ainut paikka missä Levokari pärjäsi, oli maalinedusta. Ja tietysti ne keskisormen heiluttelut katsomoon nostivat huimasti kunnioitusta.
 
Viimeksi muokattu:

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
plääh!

Takaisin arkeen.
Tahtoo nähdä 2 tilannetta videolta, Kalpan hylätty maali (ilmeisesti peli oli vihellytty poikki) ja taklaus josta Kauvosaari pihalle, tilanne oli jo toisessa päässä kun Favorin huomasi tilanteen, Saipan pelaaja jäi keräilemään ja ilmeisesti linjuri kävi näyttämässä kyynärpäätaklauksen. Livenä, ei näyttänyt miltään, ihan normaali taklaus. Vauhtia ei paljoakaan, kai siinä kädet nousi.

Tarjottiin, KalPalle yv:tä nousta tasoihin ja ohi. Näpertelyksi meni joka kentältä, kaikki pääsivät tosiaankin kokeilemaan.

Voisiko joku kertoa, mihin nykytoleranssilla tarvitaan hidasta pari-kolme metristä pakkia? Illan perusteella oikea vastaus (eeroakin kiinnostaa): esittelemään sentteriä yleisölle!
maksimaalista vitutusta!Täältä tähän
Edit: Kauvosaaren taklaus, http://video.savonsanomat.iwn.fi/kiekko/?video=061026_kapanen_kalpa_saipa.asx
Kyllähän se päähän osui, nykylinjan mukainen tuomio.
 
Viimeksi muokattu:

Juho M

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS.
nikarena kirjoitti:
Voisiko joku paikalla ollut kertoa mitä pelissä oikeasti tapahtui? Tähän mennessä viestit ovat olleet KalPan plussien ja miinuksien kertomista. Olisi kiva kuulla itse pelistä, että oliko SaiPa KalPaa selvästi parempi vai toisin päin. Vai tapahtuiko ottelussa jotain todella huvittavaa mitä haluaisit muillekin kertoa. Vai ottaako kaikkia päähän tappio? (älkää ottako tätä vittuiluna).

Me ei valitettavasti jakseta selostaa pelistä mitään, sen verran ollaan rikki. Tai voit käydä lukee edellisten kotipelejen raportteja, ei nimittäin paljon poikkea.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Tämä oli tosiaan taas tätä kauraa. Surkeuden huipennusta ja uuden masennuksen kelaamista. En enää IKINÄ TULE KALPAN PELIIN KUN TUO ON TÄLLAISTA PAS.. niin, lauantainahan tuo on jo ifk-peli, onkos autossa bensaa...? =)

KalPasta puuttuu voittamisen halu ja tahto. Tätä on itketty tässä jo edelliset pelit, mutta asia vaan konkretisoituu peli peliltä. Okei, voitettiin Lahdessa mutta kotiyleisö ei pääse voitonkamppailusta nauttimaan. Milloinkahan KalPa pystyisi venymään lopussa tasoihin? Tänäänkin paikkoja oli, mutta puuttui se viimeinen raivo ja halu runtata se kiekko vaikka väkisin maaliin. Hemmetti, onhan se kiva pyöritellä peliä lopussa, mutta kulmista harvoin tulee hyviä vetopaikkoja. Maalin edessä sen asenteen pitäisi olla sellainen, että jukoliste, nyt kyllä runttaan ton kiekon maaliin ja samalla päädystä läpi.

Pari hyvää vetoa tuli viivasta, Kuusistolta ja Pukelta, mutta eivät olleet tarpeeksi hyviä. Muutamat vedot olivat kyllä aivan luokattomia, jääpallomaalikin olisi ollut liian pieni. Sitä samaa vastuunsiirtelyä ja vetojen säästelyä jälleen ratkaisevissa paikoissa. Ja kaikista karmeinta on se, että ylivoimalla ollaan aivan kusessa. Joka kerta helpotti, kun SaiPa pääsi täysilukuiseksi.

Favorinin taso laski koko ajan pelin loppua kohden. Mälkiä itki, että aina kun pelaaja kaatui, siitä sai jäähyn. Ihan muuten hyvä, mutta Koskenkorvan filmi meni kerran läpi ja pari muutakin kertaa keltapaita kaatui suht lennokkaasti ja helpohkosti. Videon nähtyäni olen sitä mieltä, että Kauvosaaren tuomio oli oikea. Mutta Favorinin arvostus laski. Hylätyssä maalissa kiekko oli mielestäni koko ajan pelattavissa, mutta hätähousu kerkesi jo viheltää. Lopussa oikein tarjoamalla tarjosi KalPalle ylivoimaa, pari SaiPa-jäähyä oli suht helppoja...

Topit ja flopit
+ Ikku. Tätä on kaivattu. Maaleille ei mies mahtanut mitään. Av-maalikin oli koko kentän sähläyksen tuotos.
+ Hansson. Koko ajan parantaa, ja nytkin hyviä kiekon ylöstuonteja alueelle. Omassa päässä rauhoittunut hirveästi, ei enää hötkyile eikä ole niin pulassa.
+ Strömberg. Kylläpä on mies hurjassa vireessä. Komeita game-winner-saveja, ja muutenkin rauhallisen varmaa työskentelyä. Tuo mies torjuu SaiPalle voittoja.
+ Tikkasen lämäri. Kateellisena katselee tuollaisia vetoja toivoen, että joskus kilpi-nuttuisenkin pakin veto lähtisi vastaavalla tavalla.
+ Sonni. Ei jää homma asenteesta kiinni. Hommasi jäähyn, kun polki loistavasti av:lla kiekon perään ja pakotti vastustajan rikkeeseen.

- Peto. Missä on fyysisyys ja pelisilmä? Otti itselleen jäähyn, kun päästi vastustajan kiertämään itsensä helposti. Ei tehnyt yhtään mitään kun pelaaja oli kohdalla, vaan sen jälkeen rikkoi jäähyn arvoisesti. Olisi edes yrittänyt heittäytyä, kiekko oli ihan vieressä. Taklauksetkin lähinnä linnun henkäisyjä.
- Pauli. Meidän Samikin näyttää raketilta. Eri asia on jos joku pikkujunnu näyttää sentteriä katsomosta, mutta ei enää tuon ikäisen pelimiehen pitäisi alentua tuollaiseen. Käsittämättömän typerää.
- Koskenkorva. Ei oikein päässyt vauhtiin koko pelissä ja yksi uimahyppy laski osakkeita.
- KalPan ylivoima. Ei tarvinne perustella?
- Tapani Miettinen. Tuntuu, että puhe vain hidastuu ja mokat lisääntyy. Jokainen kuulutus tuntuu pitkältä ja loputtomalta.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Olipas makoisa voitto, vaikka KalPa nyt pitääkin voittaa joka kerta, mikäli hamuaa pudotuspeleihin.

Pelin tapahtumista muutama ranskalainen viiva, kun en jaksa romaania alkaa raapustelemaan:

- Slovakilta keskinkertainen suoritus. Enemmän huonoja ratkaisuja KalPaa kuin Tapparaa vastaan.
- Ykkösketju jotenkin vaisu, kuten kahdessa aiemmassakin viime ottelussa. Yritystä on mutta menee kikkailuksi.
- Alivoimapelaaminen mallikasta mutta toisaalta KalPan yv oli todella heikkoa. Nämä kuitenkin vaikuttavat toisiinsa, joten ei ole ihan yksioikoinen asia.
- Jokila pari kertaa hyvässä paikassa mutta ei uppoa. Ryhänen aivan kateissa ja finaaliksi jäätyi täydellisesti 3-1 -hyökkäyksessä.
- Strömberg vakuuttava!
- Tuppurainen väläytteli pari kertaa mutta epäonnistumiset turhauttivat. Tuli 2-3 kertaa päätöserässä vaihtoon huutaen omille kuin hinaaja. Onko noussut neste päähän vai onko tällainen aina?
- Kauvosaaren taklaus ei ollut suihkukomennuksen arvoinen.
- KalPan ongelma yhä auttamattoman heiveröinen materiaali. Yritystä oli mutta kun ei ole taitoa eikä ryminää..

Sitten pari sanaa muutamasta kuopiolaisesta.

Ensinnä tämä Levokarin kohtelu. Mikäli oikein TmiT:tä ymmärsin, oli Pauke vilauttanut keskaria? Typerä teko mikäli näin tapahtui mutta ymmärrän hermojen palamisen. Levokarille huudeltiin niin törkeitä huutoja pelin päätyttyä hiljaisessa hallissa, kun pelaajat odottelivat (järkyttävän amatöörimäisen kuuluttajan vuoksi) pitkään palkintoja. Ala-arvoisin huuto oli viittaus sodanaikaisiin joukkoteloituksiin: "Levokari, Huhtiniemessä on sinullekin tilaa!" Vittu häpeä kuka olitkaan. Vaikutti keski-ikäiseltä katkeralta savolaismieheltä.

Toinen käsittämätön tapaus oli legendaarisen selostajamme Eero Taurun kohtelu KalPan toimitsijoiden puolelta. Tauru oli puolitoista tuntia ennen peliä saapunut hallille ja kysynyt kokoonpanoja täyttäneiltä toimitsijoilta selostuskopista. Vastaukseksi oli tullut vittuilua tyyliin: "ei tiedetä onko ollenkaan". Kun tähän selostaja argumentoi, että liigan määräyksen mukaan koppi pitää olla vierasselostajalle osoitettuna vastaus kuului "Liiga saa määrätä mitä huvittaa, meitä ei kiinnosta."

Vielä Taurun poistuessa paikalta ymmärrettävän tuohtuneena oli perään huudeltu "selosta missä selostat".

Olisiko aika päivittää liigatasolle koko KalPan henkilökunta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös