To 26.10.2006 K-Vantaa-KooKoo

  • 1 473
  • 15

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Jaa-a...mielenkiintoinen peli luvassa. Vastakkain kaksi joukkuetta, jotka ovat juuri katkaisseet tappioputkensa. Vaikea heittää mitään ennakkoarvioita, sillä molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä melko arvoituksia, peli voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Kovalla asenteella molemmat porukat varmasti otteluun lähtevät, koska nyt on napsittava niitä elintärkeitä pisteitä, joita viime kierroksilla on tasaiseen tahtiin menetetty.

6PU lienee edustettuna minimikokoonpanossaan tässäkin koitoksessa.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Monta monessa... Jos kuupan jumitus KiValla hellittää ja "nimimiehet" alkavat tehdä nöyrästi ja kovalla asenteella töitä läpi ottelun niin KiVa vie (ei edes Heinonen pelasta)! Jos taas asenne ei ole kohdallaan niin Luigin heittää muutaman kaapin ja muu joukkue sumputtaa => KooKoo vie...?

Mielenkiinnolla odotellaan miten käypi?
 

Salama44

Jäsen
Äärimmäisen tasainen ottelu tulossa. KooKoo voitti vieraissa Salamat 3-2 ja K-Vantaa FPS:n kotonaan samoin numeroin. Sami Heinonen sai hyvän ottelun alle ja haluaa varmasti näyttää entiselle seuralleen. K-Vantaalla onnistuivat edellisessä pelissä lähinnä vain lainapelaajat, joten hieman kallistuisi KooKoon suuntaan. KooKoo on kuitenkin yhä varsin arvoituksellinen joukkue ja jos K-Vantaa saa samanlaista painetta kaksi erää kuin Salamat kolmannessa erässä KooKoota vastaan niin voi olla että kiekko ei enää "pompi" KooKoo:lle.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
HCM kirjoitti:

Olipa hyvä ennakko!

Tasaisempia alkuasetelmia ei oikeastaan voi olla. Nämä joukkueet ovat siis kohdanneet Vantaalla mestiksessä yhteensä 12 kertaa, joista molemmilla viisi voittoa ja kaksi peleistä on päättynyt tasuriin. Yhteismaalit ovat tasan. Ja tasan ovat myöskin Veikkauksen kertoimet tähän peliin.

KooKoon iskukykyä on vaikea ennustaa. Se on tiedossa, että Jokipoikia vastaan pelattiin uskomattoman surkeasti, mutta Salamat-peli jäi vähän epäselväksi. Riippuu kai siitä, keneltä asiaa kysyy. Kolekille ensimmäiset 2,5 erää kelpasi.
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
KooKoon iskukyky voi olla itseasiassa aivan huipussa. Listalta löytyy paljon pelaajia, jotka "palaavat" vanhaan kotihalliin. Näyttöhaluja luulisi olevan!?

Nyrhinen, Kolehmainen, Lindholm, Ilola ja tietysti Heinonen.

KooKoo syttyy siis varmasti, mutta miten on K-Vantaan liekki?
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Palmu mukana kokoonpanossa! Melkoinen yllätys. No Heinonen kuitenkin aloittaa maalissa Onko se 2 kuukautta mennyt jo? :) Varmasti tasainen matsi tulossa. Liukkosen kuiva kausi loppui hienosti kahdella maalilla Salamoita vastaan. Toivottavasti sama jatkuu tänään.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos! Ei muutakaan voi sanoa, tästä vaan eteenpäin! Ja ylöspäin. Tosin hieman vähemmän jäähyjä, pliis. Vai olisko sama jos toivoisi, vähemmän tuomareita? Olihan tämän päiväinen melkoista tilastohurmiota. Paljonkohan on todellinen 5-5 pelaamisaika...
 

Big mama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ny Rangers,Kärpät ja Mestis-joukkueet
Olihan tapahtuma, voi v...., että pitikin mennä Valttiin. Kookoon liike ja muutamien "Vantaan" apujen pelaaminen miellytti ainoastaan meikäläistä.

Vantaalaisten pelaajien usko on kyllä loppunut valmennnusjohtoon, sen näkee jo Teboilille saakka. Ei ole liekkiä, ei tipan tippaa. Ollaan muka laitettu pelivehkeet päälle, mutta sytytyslanka jää lyhyeksi. Nykysääntöjen mukaan heittäydytään ja filmataan, sekö on tämänpäivän Kiekko-Vantaata?

Heinonen pääsi tosi helpolla ja varmaan hykertelee.... Lindholm tyhjiin, hykertelee.... Nyrhinen jäähyboxissa hykerteli....
 

Afan

Jäsen
Vantaalta perusnihkeä esitys. Mihin lie joukkue selkärankansa myynyt.

KooKoo oli vähän energisempi ja pyöritti kiekkoa lukuisissa ylivoimissa vähän paremmin ja ansaitsi siten voittonsa.

KooKoo voitti myös maalivahtien taiston. Heinonen oli ok, mutta KiVan Kuusivuoresta näki, että Mestis-rutiinia ei ole. Vantaa olisi kerrankin saanut hyvän alun, mutta KooKoo pääsi tasoittamaan pikavauhdilla 1-1:een, kun Kuusivuori seuloi pienestä kulmasta laidalta tulleen Mikko Mattilan kudin.

Tiistaina Kirkkonummella Ville Vuohtoniemi vihelsi hyvin, tänään Tikkurilassa Tuomas Pöyhönen ei. Siinä missä Vuohtoniemi otti selvät rikkeet linjakkaasti pois, tuntui siltä, että Pöyhönen etsimällä etsi jäähyjä. Aina kun joku oli nurin, piti nostaa käsi.

Hyvät maalipaikat 8-10 (4-5, 4-3, 0-2)

Ketjuittain:

Oikariset 0/2
Haapasaaret 2/5
Lehtiset 1/1
Eroset 0/0, tasakentällisin 1 omiin

Nurmbergit 3/5
Skytät 0/0, tasakentällisin 1 omiin
Hokkaset 2/4 + Lindholm tyhjiin
Vimparit 0/0
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Parempaan suuntaan

Hurja kehitys KooKoolta oikeaan suuntaan Kirkkonummen pelistä. Nyt peliä hallittiin ja ei ollut mitään hätää, mutta tosin peli oli vielä varsin tehotonta. Eli avoimista paikoista ei laitettu sisään, mutta onneksi pari helppoa sitten paikkasi tilannetta. Täytyy sanoa, että ei K-Vantaan maalivahtipeli ainakaan parempaan suuntaan Heinosen potkimisella mennyt. Ei tosin Heinonenkaan vakuuttanut. Nyt ei vaan kannatta alkaa leijumaan, nimittäin K-Vantaa oli erittäin erittäin huono. Eli nöyrästi on lähdettävä lauantaina TuToa kaatamaan.

KooKoosta ykkönen pelasi hyvän pelin. Tinkelläkin oli vähän asennetta mukana ja Liukkonen parantaa jatkuvasti. Paikkoja kolmikolla olisi ollut useampaankin maaliin. Hokkanen on ollut mainio vahvistus, itseasiassa paljon Silvennoista parempi. Ylivoimakin pelasi aivan eri tavalla. Eilen oli oikeasti kaksi kenttää, jotka saivat ylivoiman pyörimään. Pakeista Tarkiainen oli hyvä, mutta myös ykköspari onnistui hyvin. Hilpas pelasti iltansa maalilla ja Gärdi istui koko pelin penkillä.

Sitten jos lähdetään etsimään negatiivisia asioita, niin Somppi oli taas täysin kuutamolla. Siitä palkinnoksi jo toistamiseen muutaman pelin sisään yli puoli ottelua kestänyt vilttikomennus. Asia varmistui, kun Somppi pilasi hyvän hyökkäyksen menemällä aivan omia tahtejaan paitsioon. Kolek oli aika hermostunut miestä kohtaan, johon Somppi vastasi vain virnuilemalla. Tämän jälkeen Kolekin pinna näytti palavan lopullisesti ja katsomoon kuului selvästi, kun Somppi komennettiin penkin päähän.

Itse tapahtumasta on sanottava, että yllättipä positiivisesti. Kiitoksia Vantaan suuntaan, nimittäin kyseessä on ehkäpä paras mitä olen Mestiksessä kokenut. Halli on aivan loistava tähän sarjaan. Ravintolapuoli on erinomainen ja itse pelitapahtuma erittäin viihdyttävä. Kymmenen pistettä, monet seurat voisivat tehdä opintomatkan Vantaalle näiden asioiden tiimoilta.

Kultainen banaani: Ykkönen - hyvää peliä tänään molempiin suuntiin. Myös Hokkasen kentälle kunniamaininta.

Nihkeä rypäle: Sumppi, eikä tarvi edes perustella enempää.

Märkä merileijona: Joukkueen reaktio, kun Hilpas teki maalin heh.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ice Hockey kirjoitti:
No millainen se sit oli?

Koko joukkue pomppasi jäälle ja meteli oli maalin syntyessä melkoinen. Hienoa vain, tuollaiset varmasti korottavat yhteishenkeä. Joten kiitos Hilpas heh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös