To 25.11.2010 Jokerit-HPK

  • 20 139
  • 90

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Jokerit tänään:

Väävänen - Eronen
Forrest - Dehner
Niemi - Kauppinen

Kyllähän toi puolustus oikeasti huutaa Forrestin tilalle sitä ÄIJÄÄ (Lue:Jokelaa), sen jälkeen puolustus on ihan ok. Kivistö, Manelius ja Mälkiä tervehdyttyään, voivat milloin vaan ottaa Niemen paikan kokoonpanosta.

Hmm, Niemi ja Kauppinen samassa pakkiparissa, ei oo tainut Erkka katsella pariin kauteen Jokerien pelejä. :) Mukavaa, että Eronen on ottanut paikan ykkösparista.

Eiköhän tästä perus 3-1 voitto tuu, Pirnes 2 maalia. HPK on niin mukava pisteautomaatti Jokereille kotipeleistä. :)
 

Ralph

Jäsen
HPK on niin mukava pisteautomaatti Jokereille kotipeleistä. :)

Kaikki putket katkeavat ainakaan sanoi Antti Roppo kun JYPin kaatoi. Pakko joskus on HPK:n voitettava ja se tapahtuu tänään. Kiva on kovempi velho kuin Erkka. Varsinkin jos Mäkelä-Shvalev on parina. Siinä tulee sitten Jokereiden kovanaama, 150cm sulka päässä oleva karpaasi Tomi Mäki maalille rähinöimään niin Mäkelä/Shvalev ottaa rinnuksesta kiinni ja kantaa vaihtoon.

EDIT: Jaa niin. mm. Kärpät-HPK ja KalPa-HPK pelissä Kärpät/KalPa fanit höpöttivät: "Joo onnea HPK:lle ilmaisista pisteistä.." Ja sitten Kärpät ja KalPa voittivat. Nyt Jokeri fanit sanoo: "Satavarma voitto.." Ja Jokerit häviää. Tiedoksi teillekin.
 
Viimeksi muokattu:

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Eipä taida tänäänkään katketa. Teemu Lassila kuumeessa. Voi Metsolaa(kin) häikäistä taas Areenan valot.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mielenkiintoista nähdä mitä Jortikan vaihtuminen Erkkaan vaikuttaa näin lyhyessä ajassa, pelitavallisesti tuskin mitään mutta aktiivisuuteen luultavasti. Kerho on kovassa vireessä siitä kertoo juuri tiistaina kaatunut JYP, Jokeritkin pelasi IFK:ta vastaan reilut kaksi erää erittäin vahvasti ja kontrolloiden peliä mutta ote ei pitänyt ihan loppuun asti vaikka ottelu sitten jatkoajalla voittoon päättyikin. Kerälän ketju on aivan oletetusti pidetty kasassa, Pirnes näkyy palanneen mukaan samoin AJ. Erkan rakentamat ketjut on mielestäni varsin onnistuneet, harmi ettei Erkka ole huomannut heittää Forrestia helvettiin tuolta eiköhän Forrest turoile tässäkin pelissä ainakin yhden maalin Kerholle. Pitää toivoa että Erkka näkee Forrestin paskuuden jo tässä pelissä niin päästäisiin tuosta paskakasasta mahdollisimman pian eroon. Ei tulisi ikävä.

Mielenkiintoinen tilasto tosiaan Kerholla Areenasta ja siihen tuskin tulee tänäänkään Kerholle parannusta vaikka en uskokaan niiden pisteiden helposti jäävän Helsinkiin. Tietenkin jos Lassila ei pelaa se saattaa helpottaa Jokereiden urakkaa, tai sitten ei.
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Kerho tänään

Nieminen-Viitaluoma-Puustinen
Tuulola-Alatalo

Saulietis-Berzins-Männikkö
Haverinen-Laamanen

Kolehmainen-Piispanen-Roppo
Shvalev-Holmberg

Louhi-Pulliainen-Karevaara

Metsola


Pitkät kalsarit.
 

Ralph

Jäsen
85 Niko Nieminen - 39 Ville Viitaluoma - 71 Juuso Puustinen
91 Kaspars Saulietis - 12 Armands Berzins - 14 Miikka Männikkö
37 Juuso Honka - 72 Arsi Piispanen - 10 Antti Roppo
9 Jyrki Louhi - 80 Tuukka Pulliainen - 61 Joona Karevaara

36 Marko Tuulola - 25 Santeri Alatalo
34 Joni Haverinen - 21 Jukka-Pekka Laamanen
41 Aleksei Shvalev - 50 Aleksi Holmberg

77 Juha Metsola
1 Kimmo Meriläinen

Eli Pulliainen palaa, Lassila kuumeessa. Ei muuta uutta.

EDIT. Hidas..
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teemu Lassila kuumeessa..
Teemu hannaa, ei uskalla tulla areenalle ;)

Nyt on muuten pakko olla flintin kanssa samaa mieltä, Justin Forrest on harvinaisen huono puolustaja. Laitoin äijän viime pelissä erityistarkkailuun ja plussaa oli vaikea löytää, miinusta sitten sitäkin enemmän. Missään nimessä tuon sopimusta ei saa jatkaa ja tänäänkin Kerholla on paikka iskeä kun jäällä "puolustavat" Amerikan avut.

Tämän keskustelun perusteella Kertsi vie tänään reilusti. Kun omiin ei luota (Hifk peli) niin homma hoituu, mutta kun omiin luottaa (tämä peli) niin turpaan varmaan tulee. Kumma laji tämä jäähoki.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Teemu hannaa, ei uskalla tulla areenalle ;).

Se on tehnyt sopimuksen Jokerithin ensi kaudelle, eikä halua pelata tulevaa palkanmaksajaa vastaan.

Veikkauksen kerroin ja viime pelien tulokset houkuttelevat pistämään rahat likoon HPKn puolesta, mutta pihiys ja pettämätön areenahistoria taas taistelee vastaan. Joten jätän rahat taskuun, mutta veikkaan vastustajan pieksäjäisiä HPKn muikistellessa kuin Buddha.

Onko tuossa leuassa hymykuoppa vai luomi?

Että silleen...
 

TJ MACKEY

Jäsen
Teemu Lassila kuumeessa. Voi Metsolaa(kin) häikäistä taas Areenan valot.
Onko tämä kuume varmistettu jossain? Lassila on nimttäin Kerholle täysin korvaamaton, joten toivottavasti ei ole pitkä saikku. No ainakin osan Kerho faneista rukouksiin vastataan, kun sympaattinen ja lupaava Metsola saa viimein pelejä alle. Ehkä se ensimmäinen voittokin liigassa sieltä vielä jossain vaiheessa tulee. Tänään on Metukalla hyvä paikka näyttää kyynisyydelleni persettä.

Kaksi vuotta sitten lopetin uskomasta HPK:n mahdollisuuteen voittaa Areenassa, kun 3-2 Jokereiden voittoon päättyneessä ottelussa toisen erän torjunnat olivat jotakin 16-0 Jokereille ja silti Jokerit vei toisen erän 2-0.

Toivotaan joka tapauksessa että HPK:n loistava peli/ilme jatkuu, antaa sitten korkeimpien voimien päättää ottelun voittaja. Pelillisesti HPK ei ole ollut noin huono Areenassa kuin tilastot antavat ymmärtää, ehkä se on sitten ne kirkkaat valot, tai hallin paska tunnelma.
 

Kennel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ylivoima tehot huomiseen peliin lähdettäessä ovat seuraavat.
Jokerit 128,46 min yv maaleja 19 ( SIJA 11)
HPK 162,31 min, yv maaleja 18 (Sija 6 )

Tätä ei nähdäkseni kukaan korjannut.

Liigan lista on nimittäin nurinkurinen, eli Jokerit on ylivoimalla neljänneksi paras ja melkein yhtä hyvä kuin IFK, Lukko ja JYP. Toi ylivoimapeli on mielenkiintoinen illuusio, sillä joka vuosi se tuntuu täydeltä kuralta, mutta silti ollaan tilastossa kärjen tuntumassa.

Kovin vähän ollaan pelattu ylivoimaa muuten. Jos olisi saman verran minuutteja/peli kuin julleilla, oltaisiin tehty ~6 maalia enempi. Tuo näkyisi jo taulukossa.

HPK siis vastaavasti yhdeksänneksi paras.
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onko tämä kuume varmistettu jossain? Lassila on nimttäin Kerholle täysin korvaamaton, joten toivottavasti ei ole pitkä saikku. No ainakin osan Kerho faneista rukouksiin vastataan, kun sympaattinen ja lupaava Metsola saa viimein pelejä alle. Ehkä se ensimmäinen voittokin liigassa sieltä vielä jossain vaiheessa tulee. Tänään on Metukalla hyvä paikka näyttää kyynisyydelleni persettä.
Mä en Lassilan kuumeista tiedä, mutta kun katselin jokin aika sitten milloin mahtaisi Metsolalla olla seuraava peli tiedossa, niin oikeastaan ainoaksi mahdolliseksi pitkään aikaan nousi juuri tämä peli. En sitten tiedä onko tästä pelistä jo valmiiksi laskettu ettei mitään menetettävää ole, joten voidaan lepuuttaa Lassilaa. Myös viimevuonna Metsola pelasi ainoan (?) kokonaisen pelinsä Jaffalassa. Jos Metsola pelaa hyvän pelin, näkisin hänet mielelläni kyllä myös lauantaina Hämeenlinnassa.

Jännä peli jokatapauksessa tulossa. Kovakuntoinen HPK vs ryhdistäytymistä yrittävä narrilauma. Mäkelää ei ikäväkyllä vieläkään kentällä näy. Mä veikkaan että tänään ei HPK paljoa hyökkäyspäässä höntyile, kurinalainen vieraspeli ja pistetään noita rumia tilastoja pikkuisen siistimmiksi
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Onko tämä kuume varmistettu jossain? Lassila on nimttäin Kerholle täysin korvaamaton, joten toivottavasti ei ole pitkä saikku.
Se mikään korvaamaton ole. Välillä pelaa pisteet Kerholle, välillä ei. Välillä pelaa huonosti, mutta Kerho voittaa silti. Keskimäärin arvokas kaveri, sitä ei käy kiistäminen. Mutta Metsola on saanut muistaakseni tällä kaudella tasan yhden armopalan, ja pelasi kuuleman mukaan aivan helvetin hyvin. Sikäli en ole huolissani tästä ottelusta, koska kaikki tappiosta ylöspäin on pelkkää plussaa. Ja Lassila olisi kuitenkin koomaillut kuusi harhasyöttöä ja kaksi kiekko katsomoon -jäähyä joka tapauksessa tänään. Ja kolmannessa erässä perinteinen tuupparilla Hentusta turpaan + jäähy.
 

Ralph

Jäsen
Se mikään korvaamaton ole. Välillä pelaa pisteet Kerholle, välillä ei. Välillä pelaa huonosti, mutta Kerho voittaa silti. Keskimäärin arvokas kaveri, sitä ei käy kiistäminen.

Näinpä näin. JYP pelissä ei ilmeisesti loistanut vaikka kaatuikin sarjakärki. Sitten taas Lukko pelissä ei kenttäpelaajat olleet parhaimmillaan mutta voitto Lassilan avulla. Kyllä Lassila on joukkueen MVP. Ainoastaan Tuulola pystyy pelaamaan lähes kaikki pelit samalla tasolla mutta Lassila on silti tärkeämpi.

Ja hyvä että Metsola pääsee maaliin, huono että syy onkin Teemun kuumeilu. Metukka ottanee mallia taas Temestä ja ottaa sen pakollisen kaksiminuuttisen. Oli tosiaan KalPaa vastaan loistava ja samaa vaaditaan nyt kun vastassa on Erkka and company. Lasak voisi imuroida pari.. Alivoima on Kerholla viimeaikoina toiminut mutta ei silti ole varaa ottaa jäähyjä. Ja taas ylivoima on hukassa mutta silti Jokerit saa ottaa jäähyjä. On se jännä.

Tänään maalaa Shvalev. Ennustajaeukko ennusti.

EDIT: SM-Liigan.fin etusivun Veikkausennakko kysyy: "Jatkuuko Jokereiden voittoputki HPK:ta vastaan?" Voittoputki on siis yhden ottelun mittainen. Mistä lähtien sitä on kutsuttu oikein putkeksi?
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
EDIT: SM-Liigan.fin etusivun Veikkausennakko kysyy: "Jatkuuko Jokereiden voittoputki HPK:ta vastaan?" Voittoputki on siis yhden ottelun mittainen. Mistä lähtien sitä on kutsuttu oikein putkeksi?
Varmaankin viitataan Kerhon Areena-kammoon. Ei Jokereiden tämän kauden runkosarjaan.
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
Se mikään korvaamaton ole. Välillä pelaa pisteet Kerholle, välillä ei. Välillä pelaa huonosti, mutta Kerho voittaa silti. Keskimäärin arvokas kaveri, sitä ei käy kiistäminen. Mutta Metsola on saanut muistaakseni tällä kaudella tasan yhden armopalan, ja pelasi kuuleman mukaan aivan helvetin hyvin. Sikäli en ole huolissani tästä ottelusta, koska kaikki tappiosta ylöspäin on pelkkää plussaa. Ja Lassila olisi kuitenkin koomaillut kuusi harhasyöttöä ja kaksi kiekko katsomoon -jäähyä joka tapauksessa tänään. Ja kolmannessa erässä perinteinen tuupparilla Hentusta turpaan + jäähy.

Jes! Vittu nyt oli meininkiä tässä viestissä. ME LIKE! Pääsin viestin tunnelmaan ja repesinkin kaiken lisäksi hetkeksi miltei kahtia.

Kepa on tänään ylikiree ja teurastaa jokerit 1-2.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikki putket katkeavat ainakaan sanoi Antti Roppo kun JYPin kaatoi. Pakko joskus on HPK:n voitettava ja se tapahtuu tänään. Kiva on kovempi velho kuin Erkka. Varsinkin jos Mäkelä-Shvalev on parina. Siinä tulee sitten Jokereiden kovanaama, 150cm sulka päässä oleva karpaasi Tomi Mäki maalille rähinöimään niin Mäkelä/Shvalev ottaa rinnuksesta kiinni ja kantaa vaihtoon.

EDIT: Jaa niin. mm. Kärpät-HPK ja KalPa-HPK pelissä Kärpät/KalPa fanit höpöttivät: "Joo onnea HPK:lle ilmaisista pisteistä.." Ja sitten Kärpät ja KalPa voittivat. Nyt Jokeri fanit sanoo: "Satavarma voitto.." Ja Jokerit häviää. Tiedoksi teillekin.

Ei varmasti kukaan Jokeri-fani pidä tätä satavarmana voittona. Kunhan vain hekumoidaan Areena-saldolla Kerhoa vastaan, 19-3-2 on jotain täysin murskaavaa. Ja nuo 19 voittoa nimenomaan varsinaisen peliajan voittoja! Ja tappioistakin toinen oli tahallinen kuten edellisellä sivulla kirjoitin.

Jos lasketaan näistä otteluista pisteet siten että voitosta olisi aina saanut 3 pistettä ja tasapeleistä pisteet molemmille, niin pisteet Jokerit-HPK-otteluista Areenalla ovat 61-9!

Tämän vuoden Jokerit tuskin lähtee yhteenkään otteluun varmana voittajana.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Ei varmasti kukaan Jokeri-fani pidä tätä satavarmana voittona. Kunhan vain hekumoidaan Areena-saldolla Kerhoa vastaan, 19-3-2 on jotain täysin murskaavaa. Ja nuo 19 voittoa nimenomaan varsinaisen peliajan voittoja! Ja tappioistakin toinen oli tahallinen kuten edellisellä sivulla kirjoitin.

Miksi tuosta hissakatsauksesta oli jätetty ysärin viimeisten vuosien pelit? Sieltä löytyy lisää!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi tuosta hissakatsauksesta oli jätetty ysärin viimeisten vuosien pelit? Sieltä löytyy lisää!
Se menisi jo hävyttömyyden puolelle. Tuolla otannalla homma näyttää sentään kohtuullisen tasaiselta.

Harmittaa Eavesin poissaolo. Joko se nyt meni rikki, kiekollista osaamista ei edelleenkään ole liikaa. Mielenkiintoista seurata viitsivätkö Jokeri-pelaajat tänään ajaa Kerhon maalille vai tyydytäänkö surffailemaan mukavalla alueella. Jokereita vastaan on tällä kaudella puhallettu kaksi kertaa rike "mies maalivhdin alueella". Noista molemmat sattui Hifk-pelissä. Omituista, mutta totta.
 

tutzba

Jäsen
Vaikeaa tulee olemaan voiton saaminen jos HPK painaa samalla hurmoksella kuin tiistaina. JYP oli ajoittain pahasti helisemässä kun metriviiskytmittaiset kerholaiset painoivat hulluna kiekon perään. Kuulopuheiden perusteella Jokerit on ollut melko aneeminen, joten jos pelkästään tahtotilan perusteella pitäisi jakaa kolme pistettä, olisin heti valmis antamaan sen HPK:lle.

Mutta onneksi minä en päätä pisteitä, vaan pelaajat kaukalossa. Jännä nähdä millaista intohimoa Erkka on saanut poikiin tartutettua.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vaikeaa tulee olemaan voiton saaminen jos HPK painaa samalla hurmoksella kuin tiistaina. JYP oli ajoittain pahasti helisemässä kun metriviiskytmittaiset kerholaiset painoivat hulluna kiekon perään. Kuulopuheiden perusteella Jokerit on ollut melko aneeminen, joten jos pelkästään tahtotilan perusteella pitäisi jakaa kolme pistettä, olisin heti valmis antamaan sen HPK:lle.

Mutta onneksi minä en päätä pisteitä, vaan pelaajat kaukalossa. Jännä nähdä millaista intohimoa Erkka on saanut poikiin tartutettua.
Onneksi et päätä, koska et ole ihan kartalla. Jokereiden tunne oli hyvä julleja vastaan ja kerho on ollut todella aneeminen lähes aina Hjalliksen valoissa. 1x2 siis. :)
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Miksi tuosta hissakatsauksesta oli jätetty ysärin viimeisten vuosien pelit? Sieltä löytyy lisää!

Katos en itse huomannutkaan. Joo tosiaan löysin parit tulokset 00-01 kaudelta:

21.09.2000 Jokerit - HPK 6-0
16.01.2001 Jokerit - HPK 7-3

Vanhempia ottelutuloksia en löytänyt kirveelläkään. Mutta jos en väärin muista niin tosiaan tuo voitto reilu 5 vuotta sitten oli ensimmäinen, joten kyllä nuo statsit ovat jopa vieläkin rumemmat. Huh huh on se paha kammo.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katos en itse huomannutkaan. Joo tosiaan löysin parit tulokset 00-01 kaudelta:

21.09.2000 Jokerit - HPK 6-0
16.01.2001 Jokerit - HPK 7-3

Tässä nuo loput:

28.9.1999 Jokerit-HPK 5-2
18.1.2000 Jokerit-HPK 4-3
xx.xx.2000 Jokerit-HPK 7-0 (2. välierä)

22.10.1998 Jokerit-HPK 4-3
24.2.1999 Jokerit-HPK 2-1

14.9.1997 Jokerit-HPK 5-4
20.1.1998 Jokerit-HPK 4-3

Eli Areena-saldo Kerhoa vastaan on aivan käsittämätön 28-3-2*, laskennalliset pisteet 88-9!

Täytyy sanoa, että huh huh huh! On tuo vaan järkyttävä tilasto.

edit. juhanan viestistä poimittu loputkin Areena-ajan pelit.

*Kolmesta "tasapelistä" yksi on Jokerien jatkoaika-voitto kevään 2007 välierissä, jos se listataan Jokerien voitoksi on saldo 29-2-2.
 
Viimeksi muokattu:

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Kerhon bussissa käyty keskustelu tänään:

Harri: Tänään pojat hoidetaan, eiks niin?
Nieminen: Mutta kun niin usein ollaan hävitty.
Viitaluoma: Onkohan jaffalassa joku kirous päällä.
Puustinen: Ei olla taikauskoisia!
Tuulola: Saas nähä
Alatalo: Jää nähtäväksi
Saulietis: What are you talking people?
Berzins: What are they talking mate?
Männikkö: Juu sii vii hävent von veri often in jaffa ariina.
Haverinen: Kyl mää hifkis on voittanu siälä
Laamanen: Pannaan kaikki likoon
Kolehmainen: Mä laitoin varmuuden vuoksi satasen jokereille
Piispanen: Mullon uudet erkkarit mailassa
Roppo: Mulla taas eilen terotetut luikkarit
Shvalev: Multi jaipu tis iivening pazalusta
Holmberg: Joo kyllä ne tekee tarpeeksi
Louhi: Narrit ei kestä kolmee erää
Pulliainen: Niin ja sit ne leijuu kun niillä on Westis ny
Karevaara: Laittakaa mulle vaan kiekkoo, mä hoidan
Metsola: Mä en varmana päästä ainakaan kolmee enempää
Harri: Näillä mennään jätkät.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On tuo kyllä käsittämätön kirous, kun ottaa huomioon että Kerho on noista kausista seitsemänä vuonna sijoittunut Jokerien yläpuolelle runkosarjassa. Pelaajat ja valmentajatkin ovat vaihtuneet vuosien saatossa, joten mistä ihmeestä tällainen tilasto voi johtua? Onko Areena todellakin kirottu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös