To 25.10.2007 Pelicans - Blues

  • 6 168
  • 44

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Lahdessa on hyppyrimäki ja tänään jääkiekko-ottelu Pelicans vs. Blues.

Nyt Bluesilla on todellakin hyvä revanssin paikka, mutta valitettavasti loukkaantumiset verottavat mahkuja. Toivottavasti Niemen kohtaaminen sytyttää eikä pelota Bluesin pelaajia. Kotonaan Pelicans tuskin harrastaa ihan samanlaista kilpikonnapuolustusta mitä Espoossa nähtiin. Tosin eipä taida olla tarvetta, sillä Pelicans ei ole vielä kotimatsia tällä kaudella hävinnyt.

Pelicansilla on pikkuinen tauko alla, ja Bluesin sauma taitaakin olla siinä että Pelicansin pelirytmi on nyt hieman kateissa. Toivottavasti tulee siis tasainen matsi, ja pistekin sarjajohtajalta vieraissa olisi Bluesilta saavutus. Bluesilla on muuten ihan kiva otteluohjelma Pelikaanipelin jälkeen edessä: Kärpät, Hifk, Jyp ja Lukko. Joten pisteitä pitäisi saada, sillä muuten alkaa toi sääliplayoffin huonompi viiva tulla nopeasti vastaan.

Jos peli menee jatkoajalle, niin Bluesin kannattaa hakea ratkaisua hirvellä riskillä sillä eiköhän se ole selvää miten hommassa käy jos peli menee rankkareille. Odotukset ovat alhaalla, joten toivottavasti Blues pettää taas.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toki Pelicans on hävinnyt kotimatsin, tosin ristiriitaisten päätösten jälkeen Jokereille jatkoajalla. Muuten on tuloksellisesti ainakin mennyt hyvin, vaikkei SaiPaa vastaan ilmeisesti vakuutettukaan.

Saa nähdä, minkälaisen kilpikonnan Matikainen kehittelee Bluesille Lahteen. Jotenkin voisin kuvitella, että totaalipuolustuksella Bluesilla olisi Lahessa jopa paremmat saumat voittaa Pelicans kuin hyökkäämällä Espoossa.

Nyt viimeistään tehoja Lopeille ainakin ylivoimilla, muuten alkaa huolestuttaa. Pelicansin kotipelissä Blues ei kuitenkaan pysty peluuttamaan miten haluaa, vaan tämä oikeus on kotijoukkueella. Itse uskon tasaiseen otteluun, joka päättyy parilla maalilla kotivoittoon.

Edit: Tähän liittyen niille, jotka ovat tulossa paikalle, mutta eivät omista vielä lippua:

Isku Areena täyttymässä taas
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Eiköhän tänään ole Satosaaren vuoro pelata, eikö niin Ara?
Tässä vaiheessa kautta kannattaa jakaa vastuuta tasaisesti, turha ottaa riskejä ylipeluuttamalla Niemeä heti kauden alussa. Ettei nivuset kipeydy. Sitä paitsi Satosaari on tunnollinen urheilija ja viimeisen päälle symppis jätkä. Kyllä Tommi on ansainnut näyttöpaikan!
 

lade

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ois ihan kiva jos Satosaari ois maalissa - mutta kun ei ole. Vitun Niemi. Ottaa päähän jo koko jätkä.

Odotusarvoisesti Pelicans korjaa helpon 3-1 -voiton, mutta ainahan Bluesilla on yllätysmomentti. :-)
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Bluesin kokoonpano:

Maalissa:
30 Bernd Brückler
Varalla:
38 Jere Myllyniemi

1. kenttä:
26 Oskar Osala
39 Ville Viitaluoma
29 Carlo Grünn
42 Arto Laatikainen
22 Rami Alanko

2. kenttä:
18 Erkki Rajamäki
41 Stefan Öhman
25 Ryan Keller
8 Kimmo Pikkarainen
9 Dale Clarke

3. kenttä:
12 Joni Töykkälä
52 Cami Miettinen
85 Toni Kähkönen
5 Miika Huczkowski
3 Santeri Heiskanen

4. ketju:
20 Pentti Nöyränen
21 Tero Koskiranta
6 Mikael Kurki
2 Juha Gustafsson
34 Ismo Kuoppala

Kuki poissa lievän aivotärähdyksen takia, jonka takia Kurki pelaa hyökkääjänä. Itse olisin laittanut kyllä hyökääjäksi Heiskasen, mutta näillä kai mennään...
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans kokoonpano

Maalivahdit:
#33 Antti Niemi
#41 Tommi Satosaari (varalla)

1.kenttä
#77 Leo Komarov
#61 Henri Heino
#19 Jussi Saarinen
#24 Tuukka Mäkelä
#44 Henri Laurila

2.kenttä
#20 Tuomas Santavuori
#94 Toni Koivunen
#10 Jesse Saarinen
#7 Joonas Jalvanti
#26 Jan Latvala

3.kenttä
#90 Marko Jantunen
#3 Matias Loppi
#15 Vili Sopanen
#80 Samuli Suhonen
#55 Jani Forsström

4.kenttä
#9 Olli Julkunen
#51 Evan Schwabe
#22 Karo Koivunen
#52 Ville Uusitalo
#92 Erik Kakko

Eli sori vaan espoolaiset, Sato on tänään(kin) luukkuvahtina. Pääseekö Andy tänään parantelemaan jo valmiiksi huikeaa torjuntaprosenttiaan Blues-pelaajien kustannuksella? Jokohan Lopen kentällinenkin saisi taas tehoja alkukauden malliin. Kuka joutuu Leksan verbaaliakrobatian kohteeksi? Tässä kuutama kysymys, joihin jään odottamaan vastauksia. Peli voisi päättyä vaikka 5-2, eli ei rankkareita tänään :-)
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Täysi, tai ainakin melkein täysi, tupa siis tulossa hieman yllättäenkin. Onhan kyseessä sentään välisarjalohkon mukainen paikallisottelu. Normaalisti nämä täydet matsit ovat olleet niitä kaikkein nihkeimpiä, mutta onneksi tämänvuotinen joukkue on sen verran erityistapaus että voi odottaa hyvääkin matsia. Santavuoren palattua on taas täydet kolme maalintekoon pystyvää ketjua kasassa. Espoostakin ilmeisesti tulossa vajaa bussillinen peruukkipäitä katsomoon, joten hienoa kiekkoiltaa odotellessa.

Mainitaan nyt kaksi nimeä koska kaikki muutkin mainitsee:
Niemi
Loppi
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pelicans vie selvästi, on veikkaukseni. Tuo nelosketju on todellinen "ynnämuut"-setti, oisikos Karlssonille sittenkin ollut käyttöä, mitä luulet Hole?

No, pistekin olisi voitto.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Keränen, Vesa, päätuomari
Sorakangas, Tuomo, päätuomari
Terho, Jussi, linjatuomari
Pesonen, Jani, linjatuomari
Tervo, Mika, linjatuomari

Reilusti tuomareita ainakin tässä pelissä. Tasainen peli tulee varmastikkin, toivottavasti Clarken hermot pitää, ettei vaan satu mitään.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Fiilis odottava. Mitä vaan voi tänään tapahtua, mutta ennen kaikkea odotan tunteita herättäävää kiekko-iltaa.

Menossa on nyt se vaihe jolloin Pelicansin pitää näyttää, että se sama taso löytyy sen varmaakin varmemman suvantovaiheen jälkeen. Pisteitä on tullut pelillisestä lamasta huolimatta, mikä onnen omiaan jatkamaan puolivillaista pelikirjan toteutusta ja asennetta.

Enää reilu viikko seuraavaan lauantai-kotipeliin. Ai, mutta nythän siel on täys tupa joka kerta. Lahtiko ei ole kiekkokaupunki? Osansa sieltä paskasta noususta saa ottaa myös se noin 3000 ihmisen joukko joka kävi katsomassa pelejä vuodesta toiseen, vaikka hyviä pelejä sai silloin suurennuslasilla hakea. Tiedän, että nyt tästä osataan nauttia.
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Poikkeus vahvistaa säännön

Vastoin kaikkia odotuksia vie Blues illan matsin 2-5. Perustelut? Vanha kunnon häränpyllyteoria, kaikki menee päälaelleen. Sitä paitsi Blues on tänä vuonna parempi kuin aikoihin eikä tule konttaamaan montaa ottelua peräkkäin. Osala kertaa kaks, pakit tekee loput.
 
Onneks tuomarinelikko ei ollu kännissä....JA SIT MÄÄÄÄ HERÄSIN!

Tää tuomaritouhu saa kyllä jo komedian piirteitä, ei vittu mitä perseilyä noilta pelleiltä.

Voiko joku "vähän" kertoo seuraavista:

Part #1: Toisen erän kuudennen minuutin paikkeilla Saarisen Jeppe puolittain yksin läpi, hänet kaadetaan, mutta...Jeppe saakin jäähyn???

Part #2: Toisen erän kahdennentoista minuutin paikkeilla Blegin meesi piiskaa Uusiksen laitaan selästä,tuomari kattoo vierestä eikä jäähyä selvästä laitataklauksesta???

Part #3: Blegin toinen maali: Linjamies näyttää, että kiekko karkasi blegiltä siniviivan yli, mutta maali hyväksytään. Maalin saa tehdä näköjään vaikka on paitsio...okei??????

Part #4: Aravirran rangaistus???

Ei täs oikee tiiä et pitäskö itkeä vai nauraa. Tää oli selkeesti meijän peli, mut palkinto jäi saamatta. Paikkoja oli kymmeneen maalin, mut tuuria ei ollu tippaakaa.

Bluessilta huikeaa alivoimapelaamista.


Tuomarit saavat varmasti jatkaa huseeraamista tästä eteenkinpäin, kiitos Arto I Järvelän, EROTUOMARITARKKAILIJAN. Kiitä luojaa, että en tiedä missä asut.

Joo, eiköhän tää ollu tässä. Onnittelut Bluessille voitosta, vaikka meille ne pisteet oliski tänää kuulunu :D
 

lihaani

Jäsen
Minne on kadonnut Pelsujen ylivoima? Tuossa ajassa olisi voinut sen maalin tai pari tehdä. Mutta ei kun ei niin ei! Blues käytti yv:t hyväkseen ja tulos on tämmoinen.

Clarke ja Laatikainen ovat varmaan liigan parhaat pakit. Olisi täälläkin käyttöä juuri tämmosille kiekollisille pakeille!

Onnittelut Bluesille hyvästä loppukiristä!
 

ScottStevens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, NasKi
2-3

Noniin, pientä raporttia pelistä:

Bluusi siis voitti ihan suht vauhdikkaan ja tapahtumarikkaan kiekkomatsin.

2 päätuomaria näköjään tarkottaa 2 kertainen määrä jäähyjä. Molemmat sai pelata ylivoimaa reilusti ja Blues oli ylivoimalla pikkusen tarkempi.
Linja oli tiukka mutta tasapuolinen.

Pelsuilla oli peli melko hyvin hanskassa toisen erän lopuun asti ja johti 2-0, mutta sitte Ara otti jäähyn ja heti perään Kakko lauko kiekon laidan yli. Blues rankaisi kovalla kädellä ja peli olikin yhtäkkiä 2-2.

Kolmannessa erässämolemmilla oli taas paikkoja ja yhen Blues teki.

Huomioita:
-Pelsuilla poltti tänää kiekko lavassa varsinkin ylivoimalla ja muutenkin
ei oo tälläkaudella tollasta näkyny
-Bluesin alivoima oli erittäin agressiivinen eikä Pelsut saanu oikein kuviota kuntoo
-Osala oli niin hyvä kun on mainostettu
-Näköjään Niemellekki menee joskus helpohkoja maaleja (toinen maali viivalta ilman maskia)
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Oliko loppuunmyyty

Jossain Radio 99:ssa mainittiin useaan otteeseen ottelun olevan loppuunmyyty, "täysi tupa" tms. Kuitenkin virallisen tiedon mukaan katsojia oli 4330. Edellisessä Pelicans-SaiPa ottelussa oli yleisöä 4910 katsojaa ja silloinkin ottelu oli loppuunmyyty.

Oliko tämä ottelu siis loppuunmyyty, vai mitä se Radio 99 selostaja horisee? Varmaan moni potentiaalinen katsoja jätti menemättä tuon "täysi tupa" maininnan ansiosta.
 

danz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvää peliä Bluesilta ja pelsullakin oli paikkoja todella paljon, mutta ei vaan mennyt häkkiin. Tuomarit oli jälleen aivan surkeita.. tuntuu, että kaksi Päätuomaria näkee vähemmän kuin yksi, mutta ei voi mitään.
Onnittelut espoon suuntaan.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vitun idiootit vol. 6 125

Eipä ollut eka kerta kun tuomarit on paskoja, mutta voiko näin paskoja olla? Kuin paska pitää tuomarin olla jotta pääsee liigaan tuomaroimaan? Ei vaan mee kaaliin, miten kahdella päätuomarilla + kahdella linjamiehellä voi pistää pelin vituiksi. Paljon jäi viheltämättä, paljon vihellettiin tyhjästä, paljon vihellettiin päin persettä. Kaiken kruunuksi Bluesin toinen maali, joka oli päivänselvä paitsiomaali. Kiekko kävi oman leveytensä verran viivan toisella puolella, ja mielestäni linjamise näytti, että ei olisi ollut paitsio vai mitä ihmettä siinä oikeen tapahtu. Käsittämätöntä. EI VITTU KIINNOSTA ENÄÄ YHTÄÄ KERTAA MENNÄ KATTOMAA PELIÄ JONKA TUOMARIT PILAA TOLLA TAVALLA (kotijoukkueen kannattajan näkökulma...)

Pelicansin pelissä oli jo jotain positiivista. Pelin kulku kävi niin, että Pelsu vei ja Blues vikisi. Ehkä ainoina tahroina oli muutamat pimeät vaiheet tokassa ja kolmannessa erässä. Niemelle tosissaan meni pari helppoa, mutta kuka tietää vaikka hän olisi jo lopettanut pelaamisen siinä tokassa maalissa, kun niin selvä paitsio laukausta edelsi. Loppi oli yhtä paska kuin aiemmin, Latvalalle kävi pari tyhmää mokaa ja Forsström oli ihan munaton paska.

Blues tosissaan pelasi loistavaa alivoimaa, eikä me saatu edes tyhjistä sisään. Peli oli omissa käsissä, mutta joskus käy näin. Ja koska kannatan Pelicansia, pistän tappion tuomareiden piikkiin. 2 lahjamaalia Bluesille tokan erän loppuun.

Vituttaa
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Aika paska maku jäi. Tietysti tappio harmittaa, mutta enemmän vitutti se että tuomarit onnistuivat tappamaan pelistä fiiliksen viheltämällä molemmilta äijää boksiin ties mistä pienestä hipaisusta. Sitten välillä siellä sai tehdä mitä tahansa. 5 vs 3 yv:tä päästiin vääntämään molempien toimesta ja Blues käytti kyllä paikkansa hyvin. Lisäksi kun maalivahtien taisto meni tänään Brücklerille niin kyllä aika ansaitut pisteet Blues haki. Rajamäelle olisi käyttöä meilläkin vaikkei mies maalia saanutkaan aikaiseksi. Osalakin oli ihan ok, mutta ei noilla erikoistilanne määrillä kaverista oikein selvää saanut ja mieleen jäi myös kaverin isku Ju.Saarista käsille heti kolmannen erän alussa, jota yksikään neljästä dumarista ei nähnyt. Onneksi Jussille ei siinä mitään tainut sattua.

Jos noista jäähyistä vielä sen verran että vaikka Bluesille vihellettiin 13kpl aika kyseenalaisia kakkosia niin joukkueella pysyi kyllä hermokontrolli helvetin hyvin kuosissa. Tuntuu että Pelicansilla oli joku koko ajan juttelemassa tuomarille ja sitten kruununa tuo Aran kakkonen. En tosiaan tiedä mitä siellä on sanottu mutta ei noita pitäisi siltikään tulla. Kakko kruunasi tuon tilanteen vielä toimittamalla kiekon suoraan katsomoon aikalailla vaarattomassa tilanteessa. Jos jotain positiivista haetaan vielä niin voitin frendiltä bissen ottelun lopussa. Lyötiin nimittäin vetoa siitä että dumarit antavat meille vielä mahdollisuuden tulla tasoihin lopussa ja eihän parivaljakko Sorakangas/Keränen pettänyt. En tosin ihan kahden äijän yv:tä osannut arvata mutta ihan kivahan sekin oli.
 

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
Tylsä peli jonka siniset vei ansaitusti. Ei tommosella koomailulla tarvi saada enää yhtään pinnaa. Ylivoima toimi näköjään sitten kauden alkuun, yhtä pitkään kuin viime kaudellakin. Lopin ketjulta kokonaisuudessaan taas huolestuttavan ponneton esitys. Miksi vitussa Sihvonen taas sivussa!
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sitä tilannetta mistä Ara kakkosen sai, kuvaili hän lehdistötilaisuudessa jotenkin näin: Siinä tilanteessa Schwabe sai kiekollisena poikittaisesta mailasta ja sanoin tuomarille edes kirosanoja käyttämättä, että miksi et vihellä samalla linjalla noita. Tuomari ei edes antanut varoitusta ennen tätä tapausta

Käsittämätön tuomio. Tuomari ois voinu kysyä itteltää: Mitä vittua mä täällä teen??????
 

Kapo

Jäsen
Sitä tilannetta mistä Ara kakkosen sai, kuvaili hän lehdistötilaisuudessa jotenkin näin: Siinä tilanteessa Schwabe sai kiekollisena poikittaisesta mailasta ja sanoin tuomarille edes kirosanoja käyttämättä, että miksi et vihellä samalla linjalla noita. Tuomari ei edes antanut varoitusta ennen tätä tapausta

Käsittämätön tuomio. Tuomari ois voinu kysyä itteltää: Mitä vittua mä täällä teen??????

Mitään mistään tietämättä sanon että ei Aran sanomisten perusteella voi olla suoraan laittamassa tilannetta tuomarin piikkiin. Näitä kumminkin näkee niin harvoin että ihan peruskyssäristä Ara ei jäähyään varmasti saanut. Luultavimmin Araa vitutti vielä lehdistötilaisuudessakin ja yritti saada sympatioita puolelleen.

Edit. Eli siis Aran kannattaisi kysyä itsetään: Miten vitussa näin kokeneella valmentajalla keittää yli kesken perus runkosarjamatsin?
 

Favor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Edmonton Oilers.
Miksi vitussa Sihvonen taas sivussa!
Sihvonen ehdottomasti mukaan seuraavaan matsiin.

Missä vaiheessa me muututtiin liigan parhaasta ylivoimaporukasta huonoimpaan? Toki Blues pelasi todella hyvää alivoimaa mutta välillä oli pelsuilta todella aivotonta pelaamista. Sopanenkin voisi ottaa ne laput silmiltään ja katsella vähän ympärilleen, kyllä ne syöttöpisteetkin on joskus ihan mukavia. Samainen herra voisi myös katsoa vähän minne ampuu.

Juomareiden taso ei kyllä päätä huimannut mutta oli sentään melko tasapuolinen. Meillä taitaa noita pisteitä olla liikaa kun ne lisäpisteet ei näköjään kelpaa.

Mahtoikohan Öhman käydä vaihdossa ollenkaan? Tuntui, että oli koko ajan kentällä, tosin sen verran hyvin pelasikin. Pelsuista plussat Saarisille ja koomalle.
 

#30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans.
Jossain Radio 99:ssa mainittiin useaan otteeseen ottelun olevan loppuunmyyty, "täysi tupa" tms. Kuitenkin virallisen tiedon mukaan katsojia oli 4330. Edellisessä Pelicans-SaiPa ottelussa oli yleisöä 4910 katsojaa ja silloinkin ottelu oli loppuunmyyty.

Oliko tämä ottelu siis loppuunmyyty, vai mitä se Radio 99 selostaja horisee? Varmaan moni potentiaalinen katsoja jätti menemättä tuon "täysi tupa" maininnan ansiosta.

Pelihän oli "loppuun myyty" jo aamulla. Joku lukee lehdestä että lippuja on myyty paljon ennakkoon, siitä juttu kasvaa niin että peli on loppuun myyty. Näin ollen ihmiset eivät enää tule hallille ostamaan sinne myyntiin jätettyjä lippuja. Näinhän siinä yleensä käy. Saipa peliin mitään tälläistä huhua ei ollut liikkellä joten ihmiset tulivan normaalisti hallille ostamaan lippuja.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Mitään mistään tietämättä sanon että ei Aran sanomisten perusteella voi olla suoraan laittamassa tilannetta tuomarin piikkiin. Näitä kumminkin näkee niin harvoin että ihan peruskyssäristä Ara ei jäähyään varmasti saanut. Luultavimmin Araa vitutti vielä lehdistötilaisuudessakin ja yritti saada sympatioita puolelleen.

Peliä myöskään näkemättä, uskoisin jälleen käyneen niin, että tuomari loukkaantui henkisesti niin pahasti ettei muuta keksinyt kuin antaa jäähy. Näitähän Sm-liigassa nähdään jatkuvasti eli tuomareille ei voi sanoa mitään, kun tulee jo käytösrangaistusta ja kakkosia. Sanoisivat perkele takaisin ja vastaisi kuin mies. Perseestä jos jotain yrittää tuomarille sanoa ja sieltä tulee suoraan boksia.

Propsit Aralle lehdistötilaisuudesta! Erittäin suoraselkäistä tekstiä liigan ehkä parhaimmalta koutsilta. Arvostus nousee näiden jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös