To 22.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 85 773
  • 1 157

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Joo, ei tuo Rynnäs mikään pleijarivahti oo. Ei vittu voi olla paska. Ässillä ei ole maalipaikkoja sitten ollenkaan ja kaikki menee.
Muistelisin että Oulussa kotijoukkue sohi kaksi ensimmäistä maaliaan varsin onnekkaasti.. Tiedä sitten että onko Koiviston mahdollisella loukkaantumsella jotain vaikutusta Kärppien puolustajien tasoon..
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Ei jeesus Vaakanainen paukuttaa tuostakin pleksejä, nyt ne paikat pitää käyttää!
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Pikkuhiljaa vois ottaa sitä Virkkusta ylimääräisen paikalta Savilahden tilalle pakiksi... On toi vaan käsittämättömän surkea jääkiekkoilija.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Ei näytä Manner pystyneen lataamaan tunnetta joukkueeseen. Lauma lampaantaljoja koko sakki. Hävettää koko joukkueen ilme. Pata voittanut kaikki kaksinkamppailut... tai siis jos siellä ois uskaltanut kukaan Kärpistä taistelemaan kiekosta, niin olisi Ässälle silti jäänyt.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ässät taklaa kovaa: Junttila putoaa jäähän silkasta myötätunnosta, kun kaksi pelikaveria laminoidaan laitaan perätysten, Ilmeisesti Junttila ei vaan kestä katsoa?
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Montakohan tyhjää/puolityhjää maalia pitää tepsiläisille antaa tuossa takatolpalla ennenkuin ruvetaan miettimään, että asialle vois tehdä jotain.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Vaikeaksi menee kun ei saada omia paikkoja käytetyksi, ei väliä minkälainen paikka on, se tyritään. No vielä on aikaa.
 

Barney

Jäsen
Mitä selittämistä tuossa on? Varmaan jokainen SaiPa-kannattaja on tiedostanut, että vaikka tällä kaudella on pelattu jo 64 peliä, niin siitä huolimatta ensimmäinen erä ei ole tainnut kertaakaan olla ottelun paras erä SaiPalta.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Toivottavasti Kärppien valmennus on näiden linjoilla, Vehviläinen Kärppien maalissa jatkossa ja Ässät kävelee jatkoon.
En tiedä miten olet seurannut Kärppien pelejä mutta Vehviläinen näistä vakuuttavempi on ollut koko kauden otannalla. Ainakin itselläni on kovempi luotto Veiniin kuin Jussiin.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Iha lapasii o.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Ei paljoa kärpille annettu maalipaikkoja ja muutaman kerran kiekko uuniin toisessa päässä. Kärpillä on kyllä poikkeuksellisen kapea pakisto, kun ronkaiset ja puttulat yms kalustossa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös