To 22.2.2007. TPS-Lukko

  • 7 239
  • 60

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Ohmi kirjoitti:
Käsittämätöntä porukkaa tuntuu pelaavan molemmissa joukkueissa. Pelataan kauden tärkeimpiä pelejä ja annetaan pisteitä ihan suosiolla jollekin vitun Jypille - ei perkele!

Ennen kuin oksennat yhtään enempää mielipiteitäsi, niin voi vakuuttaa, että JYPin tiistainen esitys varsinkin toisessa erässä oli luokkaa jäätävä. Sellaista aktiivisuutta en ole tällä kaudella näkemissäni otteluissa kokenut. Samoin JYP sai Strakan näyttämään tavalliselta kuolevaiselta (ilmeisesti mies on siis kuolevainen). Eli mikään häpeä ei tämän päivän SM-liigassa ole hävitä kenellekään.

Ja kun katsoo ihan vaikka Palloseuran kakkossentteriä tai puolustuspareja, löytää toisen pihvin.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No niin, työpaikan illanvietto jäi väliin pitkälti sen takia että haluan nähdä rakastamani seuran pyristelyä vieläkin vain, huolimatta suunnattomasta vitutuksesta paikan päällä hallissa lauantaina ja hyvästä taistelusta huolimatta perseilyn kautta menetystä pistepotista Oulussa.

Olisi kiva välillä kokea taas onnistumisenkin elämyksiä myös tällä lätkärintamalla..

Sitten vain ruokaa ja juomaa ja let the show begin...
 
Viimeksi muokattu:

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Niin siinä sitten kävi, että Jamppa vei Tomppaa ja se iso ja se ruma vei Lukon puolustusta mennen tullen ja kultarannekin maalin teki. Rautee oli parempi kuin Straka ja Tuomainen pihalla kuin lumiukko. Lukosta ei voi hyvää sanaa sanoa ja Tepsi pääsköön kuuden joukkoon, jos onnetar näin haluaa.

Lukko aloittaa sääleistä ja jos siitä jatkoon pääsee tuolla pelillä, niin jääkiekkojumalat ovat juovuksissa.

Onnea Tepsi.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kuonoon tuli ja esitys oli munaton. Ei uskoisi, että oli tärkeä ottelu kyseessä.

Kaikki kunnia TPS:lle, heiltä hyvää peliä varsinkin kaksi viimeistä erää.

Kyllä jälleen olisin kaivannut Toivolalta pelissä jotain uutta siinä vaiheessa, kun vastustaja alkaa mennä menojaan.

Aikalisää, ketjujen sekoittamista, maalivahdin vaihto (vaikka Lawson ei helppoja päästänytkään, niin eipä kovin maaginen ollut). Jostain jotain. Ja mielellään pitäisi reagoida ennen kuin on jo liian myöhäistä. Jotta ei jäisi aina näiden tappioiden jälkeen sellainen olo, että kaikkea ei annettu.

Muistanpa sellaisenkin TV-pelin tällä kaudella, jossa Lukko TPS:a vastaan nousi kolmannessa erässä voittoon, ja silloin erätauolla uusitut ketjut toimivat loistavasti. Nyt ei mitään yritystä edes.
 
No niin, tulihan se sieltä. Hyvä 6-3 voitto Lukosta, kyllä taisi Toivolan Mikaakin tappio sen verta kismittää tärkeästä pelistä, ettei oikein suostunut edes kunnon haastatteluun. Niin hyvää ettei sanotuksi saa:)

No ensimmäinen erä tasaista ja tauolle mentiinkin numeroissa 2-2. Hurme teki muutaman hyvän torjunnan perustorjuntojen lisäksi, eikä oikeastaan maaleille voinut mitään. Rauteen ketju vastasi molemmista TPS osumista ja oli kyllä ihanne veto pakin jaloista tuo Rakun 2-1 johtomaali. Samoin Juntuselta 2-2 tasoituksessa hyvä veto ja ei jättänyt Jampalle oikeen mitään sanottavaa. Mainittaakoon vielä, että ihme tilanteesta Japa heitti Kanteen boxiin kiekon sulkemisesta ja TPS 5-3 av:lle ja siitä sitten Lukko teki Bergin jalan kautta 1-1 tasoitusmaalin.

Toiseen erään oli sitten Lukko jättänyt jotain oleellista koppiin ja Tepsi tuli entistä kovempaa ja paine vastustajan pakkeihin toimi. Oikeastaan koko toinen erä pelattiin Lukko päädyssä ja maalipaikkoja oli useampaankin lisämaaliin. Kuitenkin 2 yv-maalia saatiin. Molemmissa vedot painuivat ohi Lawsonin hyvän maskipelaamisen ansioista. TPS ylivoima ei ennen näitä osumia ollut toiminut koko pelissä, mutta onneksi nyt saatiin tulosta. Kolmanteen erään siis lähdettiin 4-2 tilanteessa.

Kolmannessa erässä pelailtiin sitten tasatahtia. TPS ei enää lähtenyt ottamaan riskejä ja ikäänkuin jäädytteli peliä. Raku pääsi kuitenkin niittaamaan illan toisensa ja numeroiksi 5-2. Tätä maalia edelsi koko ketjun hyvä peli hyökkäysalueella, kulmasta kaivettiin kiekko ja toimitettiin Rakulle maalille. Lukko sai vielä kavennettua 5-3:n Tepsin puolustuspään virheestä. Pari minuuttia ennen loppua Kipru ottaa vielä "kiekko katsomoon"-jäähyn ja Lukko yrittää vielä maali tyhjänä 6 vs. 3, josta Berg heittää omasta päästä Hurmeen syötöstä laatan häkkiin ja that`s it!

Ihmeen vaisu oli Lukko tänään jopa siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt pistää kaikki lasiin edes jonkinnäköisen kirin virittämiseksi, mutta fiksusti Tepsi pelasi. Ottelun parhaimmistoa tänään vitja YT-Raku-Altsi, loistavaa peliä läpi ottelun, tätä lisää! Berg pelasi varmasti sen 30min ja hyvin pelasi, samoin pakistosta onnistui Kipru ja myös Saarinen pelasi mielestäni kelpo pelin. Saarinen oli positiivinen yllätys niin kuin Kanteekin.

Jortsu antoi pelin jälkeen pyyhkeitä Ulmerin ykkösvitjalle ja erityisesti Vahalle. Enemmän tehoja kuulemma kaivataan. Mielestäni pelasivat kuitenkin ihan mukiinmenevästi, vaikka maaleja ei hyvistä(kään) paikoista saatu kuin tuo yksi Vahan maali. Vaha taisi vielä yhden tolpan kilistellä.

Tässäpä tämä lyhykäisyydessään ja nopeasti kirjoitettuna.
 
Viimeksi muokattu:

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko oli paska, ei voi muuta sanoa. Jotenkin vaikutti siltä, että joukkue haluaakin pelata säälipleijareita. Liikaa jäähyjä taas kerran, liike ei riittänyt, eikä näemmä asennekaan ollut vaadittavalla tasolla. Juntunen teki 2 hienoa maalia, mutta muuten ei voi paljoa positiivista tästä matsista löytää. Ykkösketjun peli ei taaskaan toiminut, kyllä siinä se yhden laiturin mentävä aukko edelleen on.

Lopuista viidestä matsista Lukko pelaa peräti neljä kotonaan, joista toivottavasti saadaan sen verran pisteitä, että onnistutaan säilyttämään kotietu säälipleijareihin.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno peli Rakun ketjulta, Altsikin vaikutti uudestisyntyneeltä. Kiitos äijät. Kyllä nyt ihmetyttää muuttunut maailma; voi sitä itkun ja hammastenkiristysten määrää keväällä 2005 kun siirtorajan umpeutuessa Rautee tuli meille...ja kuinka arvokas äijä tämän hetken Tepsissä onkaan.

Levoselta käsittämätön jäähy Saariselle joka pelasi kenties parhaan pelinsä mitä mieheltä mustavalkoisissa olen nähnyt, juuri sitä mitä mieheltä haetaan eli peruspakin perusvarmaa peliä. PS. terveiset J-P Jalolle: ei ole mies ihan vielä valmis kauppatieteiden maisteri..

Omista purut (kaksi jäähyä taas pelin viivyttämisestä, lisäksi järjetön määrä sinisellä katkaistuja löysiä purkuja) ja erityisesti aloitusten - varsinkin Ulmer ihmetyttää tässä suhteessa - merkillinen vaikeus varsinkin omassa päässä edelleen mystisiä asioita.

Kannatti jättää väliin illanistujaiset ja jännätä omiaan töllön ääressä. Paikan päällä oleminen olisi jo aikataulujen ja etäisyyden vuoksi vaatinut aikamoista fakiirityötä. Kivahan tuota Toivolaa on kyykyttää ja mukava oli nähdä hyväntuulinen Rouvali studiossa.
 

rivet

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, ManU
Aiai kun tuli hieno voitto! TPS pelasi hyvän pelin, ja erityisesti YT-Raku-Altsi kenttä näytti piristyneen ja Altsillekin vihdoin pisteitä. Oli kyllä hienoa katsella peliä, Tepsi pelasi hyvin, vaikkei McDonell-Ulmer-Vaha ketju oikein päässytkään omalle tasolleen, vaikka paransikin loppua kohden. Tyytyväinen sopii olla myös Pakistoon, joka sortui yllättävän vähän tekemään virheitä. Lukko oli todella vaisu, ja oikeastaan missään vaiheessa ei tepsillä ollut vaikeuksia hoitaa ottelua, paitsi ehkä 1.erässä lukko pystyi haastamaan hieman. Tästä on hyvä jatkaa KalPan kaatoon lauantaina!!!
 
kopo kirjoitti:
Levoselta käsittämätön jäähy Saariselle joka pelasi kenties parhaan pelinsä mitä mieheltä mustavalkoisissa olen nähnyt, juuri sitä mitä mieheltä haetaan eli peruspakin perusvarmaa peliä. PS. terveiset J-P Jalolle: ei ole mies ihan vielä valmis kauppatieteiden maisteri..

Tosiaan käsittämätön jäähy. Saarinen otti puhtaasti miestä, niin kuin tuossa tilanteessa ainoa oikea ratkaisu onkin, ei katsota kiekkoa vaan miestä. Taisi Japa itekkin tajuta, että heppoisesti tuli vihellettyä, kun seuraavassa Lukko jäähyssä vähän tasoittelun makua. Mutta tänään tosiaan Saariselta hyvä peli, paras mitä olen mieheltä nähnyt, ainoa vaan, että jalkoihin kun saisi vähän enemmän liikettä.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alatalon 200. syöttöpiste

Miehen jäähyväiskauden puolesta hieno homma että Altsi sai syötöistä tasalukemat tehtyä. 200 maalista uupuu kuusi, jotka taitavat jäädä tekemättä. Tai eihän tuosta ikinä tiedä.

Itse voitosta sen verran että juonihan tässä on selkeästi. Tämän jälkeen tuleva tappio KalPalle vituttaa tuplasti.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Olipa vaisu esitys Lukolta vaikka ekan jälkeen tuntuikin että Lukko pisteet vie. Tiedä sitten oliko tuo leposen annetaan poikien pelata linja Lukon kohtalo vai mikä, mutta eihän tota toisen alkua oikein tasaviisikoin päästy edes pelaamaan.

Juntunen sai kuitenkin jotain ihme suonenvetoja, joten jotain hyvääkin sentään pelissä oli.

Oikeesti hirveää toi Lukon tohu Juntusta lukuunottamatta oli. Onnittelut tepsille jatkopaikasta..
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko voi pikku hiljaa ruveta varmistelemaan 1. kierroksen kotietua. Toisaalta voi olla hyväkin jos paineet kuuden sakkiin pääsemisestä helpottavat, sillä kauhean tuskaista kaikinpuolin tuo Lukon peli nyt taas tuntuu olevan, jopa radiosta kuuntelemalla sen pystyy aistimaan.

Henkka Juntusen suonenvetoja ihmettelin itsekin. Harvemmin osuva jannu iski tänään kahdesti, mutta siihen se ilonpito Lukolta taisi jäädäkin.

Ei muuta kuin Myllyniemi maaliin lauantaina, pää kylmänä ja Ilvestä kuonon päähän ja elämä hymyilee taas.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
kopo kirjoitti:
Hieno peli Rakun ketjulta, Altsikin vaikutti uudestisyntyneeltä. Kiitos äijät. Kyllä nyt ihmetyttää muuttunut maailma; voi sitä itkun ja hammastenkiristysten määrää keväällä 2005 kun siirtorajan umpeutuessa Rautee tuli meille...ja kuinka arvokas äijä tämän hetken Tepsissä onkaan.
Minäkin katselin pelin netistä canalilta. Olen aina ollut Rakun ihailija jo pelkästään sen perusteella, että äijä on aidosti oma itsensä.

Toinen positiivinen pelaaja, joka on petrannut peliään kuin sika juoksuaan, on Tomi Sykkö. Tästä kaverista saattaa tulla ihan vaikka mitä. Hienoa!
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hunajata !

Kerrankin tärkeässä paikassa TPS osoitti kunnon hokia ja palkinnoksi räpsähti tärkeät kolme pistettä. En tiedä oliko Lukon vaisuutta vai Tepsin hyvyyttä, mutta kyllä kotijoukkue oli tänään kaikessa selvästi Lukkoa edellä. Iloa tuotti Rakun kentällisen upeat otteet. Mielestäni myös Mäkisen Makko ansaitsee maininnan hyvän ottelun pelanneena. Oli useasti kentällä, kun tapahtui positiivisia asioita ja asenne oli vaihdosta toiseen täysillä niin kuin pitääkin!

La:na ei saa KalPalle hävitä missään tapauksessa. Tuskin TPS lepsuilemaan lähtee jos on yhtään tämän illan tuloksia vilkuillut. Nautitaan nyt tästä Lukon kurmoottamisesta hetki ja la:na sitten kaikki peliin kalakukkoja vastaan.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kyllä toivola kenttiä sekoitti, mutta paluu vanhaan taisi tulla aika nopeasti, kun se ei paskan vertaa auttanut. Muutan vaihdon veti mm. kentät Dahlman - Yli-Junnila - Straka ja Lamppu - Koponen - Juntunen. Lisäksi Lamppu pääsi pari kertaa Tuomaisen tilalle yv:hen. Mutta kuten sanottu, ei näillä mitään merkitystä ollut ja sama surffailu jatkui.

Onnistujia ei Juntusen lisäksi juuri ollut. Heikkinen purki muutaman kerran hyvin av:lla. Nelosketjun ollessa jäällä lähes joka kerta tuli menetys ja tepseleiden vastaisku. Ainakin 2 maalia tehtiin nelosta vastaan. Lopuista lusmuilijoista pahimmat olivat Dalla, ja Tuomainen. Ykkösen ainoat laukaukset tulivat, kun Straka kuljetti siihen asti, että pääsi edes jonkinlaiseen vetopaikkaan.

Aloitukset tepsi vei noin arviolta 50-3. Lisäksi Lukon pelaajat ottivat syöttöjä vastaan pääosin luistimilla ja loput menivät vajaa 3 metriä eteen tai taakse. Taistele siinä sitten suorasta po-paikasta, kun viikon saldona etukäteen heikompaa sekä päävastustajaa vastaan yksi piste kuudesta mahdollisesta.

Onneksi tps teki maaleja ja sai pahoja paikkoja, että ei sentään täydellisessä hiljaisuudessa pitänyt istua. Ensimmäisen erän lopulla meinasin aivastaa, mutta en uskaltanut, koska se olisi rikkonut tämän rauhallisen tunnelman ja minut olisi varmaan poistettu katsomosta, koska häiritsen yleisön keskittymistä.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
OK kotipeli Jyp-pelin rämpimisen jälkeen. Mukavaa peliä jossa kontrolli pysyi kutakuinkin 60 minuuttia itsellä eikä annettu sen repsahtaa.
Itse en Rakun ihailijoihin kuulu, mutta hyvä peli nyt kuitenkin. Turhat ylistyssanat voidaan kuitenkin unohtaa mieheltä joka on tehnyt 4 maalia tällä kaudella. Pakistossa Berg ja Kantee hyviä, hyökkäyksessä Ulmer, Mäkinen, Yli-Torkko ja tietysti ranteen yks sivallus pisti mieleen. Kalpasta ja Hifkistä nyt kolme pistettä ni toivoa on sääläreiden välttämisestä
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Pressiboxi kirjoitti:
Sanotaan vaikka näin, että jos TPS:n tämänpäiväinen kakkosketju suoriutuu illastaan alle ulkoilman pakkaslukemien, on suoritus huima ja nousu SM-finaaleihin valmis alkamaan.

Ilmeisesti kultaa tulee tai ainakaan minusta ei tule meteorologia. Ulkona oli -16 tullessa hallille ja lähtiessä -13. Sykön kakkonen taisi pelata yhteenlaskettuna osuutensa +-0, mukana myös yhdessä YV-maalissa. Ehkä tämä tästä? :)
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Voittoon asti..

..tällä kertaa riitti -onneksi- se kolmen maalin johto, joka Raumalla vastaavasti hukattiin. Edistystä vai mitä hyvänsä, niin lopputulos toki tyydyttää.

Ylivoimapeli oli taas ottelun alussa aivan hakusessa, joka onneksi ainakin tuloksellisesti toimi toisessa erässä. Hurme oli jälleen kerran mies paikallaan läpi ottelun ja etenkin kun voitosta pelattiin, eikä taakse helppoja mennyt. TPS sekä ajoi että rakensi tilanteita Lukon maalille mukavan kiitettävästi. Haluttiin voittaa ottelu ja painittiin siinä vastustajan maalin edessä.

Alatalo oli erittäin hyvä Rauteen ja YT:n rinnalla. Hyvää karvausta, vääntöä laidoilla ja mahtavia syöttöjä maalin eteen. Nurminen nyt vaan on kone ja teki erinomaista peliä ketjukavereille hänkin. Pelinrakentaminen vaan on pois laukausten määrästä.
Vahalahti oli varsinainen tuhlaajapoika niissä kaikissa maalipaikoissaan, vaikka tekikin varmasti hommia eniten koko joukkueesta. Aikooko Berg aloittaa taklaamisen tällä kaudella vai säästeleekö jo kenties ensi kauteen? Ulmerin esitys oli myöskin ihan ok. McDonell on kapteeniksi nimittämisen jälkeen pelannut jotenkin mailaa puristaen, eikä tulosta tunnu tulevan ihan samalla tahdilla kuin aiemmin.

Sykkö ansaitsee kehut viimeisimmästä kymmenestä pelistään. Ahosta näkyi selkeästi ettei kipeän olkapään takia taklannut totuttuun malliin.

Barrett oli alussa todella vetelä surkimus, jonka asenne vaikutti olevan alle kaiken arvostelun. Hyvät kädet, korkeintaan keskinkertainen laukaus, heikko liikkuminen yhdistettynä hiukan löysään asenteeseen ja fyysisyyttä vaan ei ole. Positiivista on toki maalin edessä oleminen vaikka väkisin. Kiire tulee jos aikoo vahvistukseksi muuttua. Ulmer&McDonell ovat sellaisia, selkeästi.

Lukosta jäi mieleen vain Juntunen maaleillaan, joista varsinkin jälkimmäinen oli kohtuullisen vastustamaton veto.

Levonen puhalteli ihan käsittämättömiä jäähyjä läpi pelin ja vastaavasti jätti ihan päivänselviä tilanteita puhaltamatta. Helppo ottelu kuitenkin piiparoida.

Yleisöä oli se nykyiset keskimääräiset vakiot tällä kaudella ~6300. Tunnelma oli kahden taapertaneen alavireisen joukkueen kohdatessa hiukan odottava, joka onneksi sitten parani loppua kohden.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
TheManager kirjoitti:
Ottelun parhaimmistoa tänään vitja YT-Raku-Altsi, loistavaa peliä läpi ottelun, tätä lisää! Berg pelasi varmasti sen 30min ja hyvin pelasi, samoin pakistosta onnistui Kipru ja myös Saarinen pelasi mielestäni kelpo pelin. Saarinen oli positiivinen yllätys niin kuin Kanteekin.

30.27 min Akihitolla, melko hapokasta: http://www.artukka.net/TOI/TPS/statistic/26TPS.htm

Onnittelut Tepsille pisteistä. Silti matka on vielä kesken. Sääläriviivan taakse jättämiseen on edelleen matkaa yhden-kahden voiton verran. Nordikselle on rakentumassa kunnon söy ensi viikolla. Melkein pitäisi poiketa paikalle.
 

Jackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Anaheim Ducks
kone82 kirjoitti:
Miehen jäähyväiskauden puolesta hieno homma että Altsi sai syötöistä tasalukemat tehtyä. 200 maalista uupuu kuusi, jotka taitavat jäädä tekemättä. Tai eihän tuosta ikinä tiedä.

Ja tietysti Ville Vahalahti, pisteiden valossa jo uran paras kausi: 50 ottelua, 19+23 = 42 (edellinen 03-04; 50 ottelua, 18+22)
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Jackal kirjoitti:
Ja tietysti Ville Vahalahti, pisteiden valossa jo uran paras kausi: 50 ottelua, 19+23 = 42 (edellinen 03-04; 50 ottelua, 18+22)

Niin tosiaan, tämä tiedoksi varsinkin Vahalahti-kriitikoille...:)
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Panokset kovenee ja Lukon peli alkaa muistuttamaan alkukauden surffailua. Pelistä ei positiivisesti mieleen jäänyt kuin Heikkinen jonka pelaaminen on todella hienoa katseltavaa. Juntunen kaksi maalia. Siinä olikin sitten sen pelin positiiviset asiat.

Negatiivisia en jaksa edes kirjoittaa koska siinä menisi koko päivä.

Playoffit lähenee ja pelit kovenee ja Lukkoa ei tunnu pelaaminen kiinnostavan pätkääkään, no jos on varaa kurvailla ja pelata kuin ämmälauma niin mikäs siinä, olisihan se nyt kamalaa jos yksi mustelma pelin jälkeen kropassa on, tepsi pelistä niitä ei ainakaan tullut joten tavoite saavutettu.


Hurmeelle pitää toki nostaa hattua, otti ekassa erässä kaksi aivan loistokoppia niistä kaksi maalia ja peli olisi hyvinkin voinut kääntyä lukolle. Veikkaan että niitä ei yksikään muu kassari tässä liigassa olisi napannut.
 
Viimeksi muokattu:

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Pressiboxi kirjoitti:
Ilmeisesti kultaa tulee tai ainakaan minusta ei tule meteorologia.

Eikä minusta pitkävetokeisaria. Kaikki rivit kosahtavat palloseuraan. Ihme joukkue, voittaa silloin kun kaikki viisarit näyttävät varmaa tappiota ja tvärtom. Lopputuloksen lisäksi veikkasin myös onnistujat 90 % väärin. Niin että kehoitan lukemaan näitä mun viiltäviä ennakkoanalyysejä ja tekemään päinvastaiset lopputulemat.

Joten ei voi kun todeta että todella törkeä/tärkeä voitto tähän väliin. Nyt kun vaan loppuosa sujuisi kitkatta niin olisihan se hienoa aloittaa säälittä. Eipä silti kova on vastus ensimmäisellä kierroksella joka tapauksessa, säälin kautta tai ilman. Säälit voittamalla Jokerit/Kärpät ja suoralla jatkopaikalla painajainen nimeltä kerho. Nämä arviot perusolettamilla, blues jo karussa yms.

En nyt ala mitään kiittelemään voitosta mutta sen sanon että vähän saatanan hyvin pelattu ja oikeassa kohdassa, erinomaista!
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
kausi kirjoitti:
Nyt kun vaan loppuosa sujuisi kitkatta niin olisihan se hienoa aloittaa säälittä.

Heh, naurattaa jo valmiiksi miten tämän voiton myötä omasta mielestään maailman parhaiksi julistetut TPS-pelaajat suuntaavat takki auki tai jopa ilman takkia kohti Savon ylpeyttä Kalpaa vastaan. Siinä sitä sitten taas luetaan pelin jälkeisenä aamuna Jortikan lässytystä joukkueen huonosta valmistautumisesta. Ei se tarvi nähkääs olla isokaan vika, jos se on päässä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Ohmi kirjoitti:
Heh, naurattaa jo valmiiksi miten tämän voiton myötä omasta mielestään maailman parhaiksi julistetut TPS-pelaajat suuntaavat takki auki tai jopa ilman takkia kohti Savon ylpeyttä Kalpaa vastaan. Siinä sitä sitten taas luetaan pelin jälkeisenä aamuna Jortikan lässytystä joukkueen huonosta valmistautumisesta. Ei se tarvi nähkääs olla isokaan vika, jos se on päässä.

Äijä pitäis saada palloseuran henkiseksi valmentajaksi. Jo vain loppuisi leijuminen kun Ohmi palauttaisi starat ruotuun. Saatanan paskat, mitä te luulette olevanne olisi varmaan ollut eilenkin palaute heti ensitöiksesi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös