To 21.9.2023 Kiekko-Espoo - Jokerit

  • 34 448
  • 607

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ei nyt toki ihan verrattavissa tämä peli normaaliin liigamatsiin. Ymmärrät varmaan sen itsekin.
Tottakai. Spesiaalia on.

Tuli vain tässä vähän vanhat hyvät ajat mieleen, kun halleissa oli vielä enemmän meteliä eikä välillä kuullu edes omia ajatuksia. Jopa runkosarja peleissä.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Sitä mä oon tässä ihmetellyt, että kun Mestis/Jokerit ei kiinnosta ketään ja pelin tasokin kuulemma heikkoa liigaan verrattuna, niin miksi tässä ketjussa on niin paljon liigaseurojen kannattajia, ja kirjoituksiakin jo 385. Samaan aikaan on kuitenkin liigapelikin menossa, jossa on ehkä puolet tämän pelin yleisömäärästä paikanpäällä ja otteluseurantaankin on tullut 25 viestiä.
En tiedä. Itseäni kiinnostaa tämä matsi enemmän kuin yksikään liigamatsi, jossa HIFK ei pelaa.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Ossi on ottanut ainakin viis stobee, eikä se väärin oo!
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Mitenköhän kauan itämafian kustantamiin ökypelaajiin tottuneet helsinkiläiset jaksaa näiden junnujen sättäämistä. Kuinka kauan paluuhuuma kannattelee? Karsean näköistä!

Kyse on niin paljo muustakin kuin vain siitä, miltä se peli näyttää ja kuka siellä säätää. Mulla on molempien broidien ja faijan kanssa ollu tapana käydä hallilla kattomassa Narrien pelejä viimeiset ~20 vuotta junnusta saakka, ja sitä on ollu ikävä. Faija on aikanaan nähny nousun liigaan ysärillä, joten sieltä löytyy kokemusta tästäkin puolesta. Ei kukaan oikeesti odotakaan sen lätkän tason olevan samaa kuin mitä se on ollu moninkertaisella budjetilla.

Ite ootan ainakin innolla että päästään taas kundiporukalla hallille, vaikka sitten kiroilemaan tuomaripeliä ja jännittämään ja kiskomaan muutama huurteinen.

Ja tiiän ettei suinkaan olla ainoita jotka on tässä tilanteessa. Se fiilis viimeset pari vuotta kun peli-iltoina näkee jengiä paidat päällä ja baareissa kyttäämässä matseja ja itellä ei oo seuraa on ollu niin outo, että kyllä jengi tulee tätä seuraamaan pelin tasosta riippumatta. Tähän päälle vielä se osa vanhaa kaartia joka jätti seuraamisen välistä KHL:n myötä ja tekee nyt paluuta fanikatsomoon.

Isolle osalle stadilaisista hoki on bäck on the menu tän myötä, ja se on aivan helvetin hieno ja upee asia, ja uskon että tulee näkymään myös halleilla jatkossa.
 
Viimeksi muokattu:

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Miltäs peli on näyttänyt? Lentokoneen WiFi ei odotetusti riitä stresmiin.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno fiilis kyllä tämä paluu Suomen kaukaloihin! Omaa viestihistoriaa skrollaamalla yllätyin että olen kirjoittanut Jokereista ylipäätänsä mitään KHL:n aikakautena mutta jokunen viesti löyty 8-9 vuoden takaa, ihan paskaahan se oli aasta ööhön, kai sitä tärkeästä seurasta koitti pitää kiinni jonkinlaisessa shokkitilassa vaikka ei siitä mitään tullut eikä pitänytkään tulla.
 
Jokereiden paluu nyt Hesarin ykkösuutinena. Jokohan tämän päivän jälkeen toden totta nämä "Jokerit ei tuo lisäarvoa" ja "Jokerit ei kiinnosta"-puheet loppuisivat.
Nyt jokerifanit päästäkää jo irti tästä maitojunalla palaamisen asenteesta. Veikkaan, että valtaosa Suomi-kiekon ystävistä ottaa teidät ilolla takaisin, joten jätetään tämä ”ei Jokerit ketään kiinnosta” -levy nyt sinne hyllylle.

Omasta Jokerit-suhteesta täytyy sanoa, että junnuna pelattiin Jokereiden kummiseurassa ja peliasuna oli Jokereiden vihreä-violetit. Kun pitäjälle pystytettiin viimein jäähalli, niin Jokerit ja divari-Kärpät pelasivat avausottelun hallissa. Vaikka Kärpät vei liiganousun myötä mukanaan, niin kyllä tässä silti semmonen outo pieni sympatia näistä lähtökohdista on jäänyt. Tervetuloa takaisin!
 

Pitakissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko, HIFK, PiTa
Liigassa ei koskaan ole ollut näin hienoa. Upea ilta. Nevöföget.
Tottahan Narrien ja Espoon välinen peli on koko jääkiekko-nimisen lajin historian suurin tapahtuma tähän asti. Nyt muuten muistan tosi vahvasti, mikä siinä 90-luvun Jokeribuumissa ärsytti.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tottahan Narrien ja Espoon välinen peli on koko jääkiekko-nimisen lajin historian suurin tapahtuma tähän asti. Nyt muuten muistan tosi vahvasti, mikä siinä 90-luvun Jokeribuumissa ärsytti.
Keke, Wade ja Teme on ihqui.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös