To 21.9.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 24 629
  • 325

Kiekura

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tappara dominoi kyllä aivan täysin ja jyppi on jäänyt ihan täysin valoihin. Ei Tappara tosin koko peliä jaksa tohon tapaa luistella, mutta ei ollut kyllä jypillä mitään saumaa noin muutenkaan. Tappara lukenut jypin karvauksen ja omista lähdön todella hyvin pois
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tappara hyvä, JYP huono. Heti ottelun alusta JYP lähti kunnioittamaan ja pelkäämään Tapparaa liikaa, Tappara sai oman pelinsä käyntiin, kotiluola, maali ja lumipallo kasvoi vain isommaksi. JYP hävisi helpostikin kaksinkamppailuja, samoin aloitukset niin hyvä että ollaan vielä 2-0 eikä suuremmissa luvuissa.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Salosella on satiaisia.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Peli lienee ohi, Jyp ei ole tainnut nousta parin maalin takaa ohi. Tokaan erään vaan hellitetään vähän jalkaa kaasulta ja säästellään seuraavaan peliin.
 

chubster

Jäsen
Todella vahva erä, tätä on Dominointi. Se että tilanne vasta 2-0 lopulta melkone armonpala JYPille. Kova työ on jos JYP meinaa tähän peliin mukaan kammeta. Tappara on edellä kaikessa, aivan kaikessa.

Yksi suuri kysymysmerkki kauden alla JYPin pelissä, ainakin tämän erän perusteella, realisoitui. JYP on jalalla liian hidas joukkue, vanhojen sotaratsujen nopeus ei riitä millään. Lisäksi pakiston vääntövoima näytti myös liian heikolta. Yonkmanilla olisi, mutta kun jalat on betonia niin ei ehdi sitä hyödyntämään.

Toiseen erään toivottavasti saadaan tasaväkisempää peliä!

Ja mikä parasta, kaiken voi laittaa nyt Tapparan hyvyyden pikkiin! Tästä on turha lähteä Marko Virtasta syyttämään pelillisistä jutuista. Ekassa erässä Tappara oli ylivoimainen ja JYPillä ei riittänyt jalka eikä haba.

Koska viimeksi JYP jäänyt noin puhtaasti jyrän alle? Oikeasti.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yonkman huitoo ilmaa liian kovaa ja ilmavirta kaataa tapparammiähen. Kaksi minuuttia boksia ja "vitunhuono" -tuomiot Jatkiksen asiantuntijoilta kaupan päälle.

Värilasit pois vaikka näin aluksi. Päivänselvä kampitus ja tässä matsissa Yonkman on ollut aivan vitun huono. Turha sitä on kaunistella vaikka kuinka on miehisen näköinen ja kokoinen pakki. Toki niin on ollut huono moni muukin JYP:n pakki. Huonoja pelejä sattuu kaikille se on selvä, ei Yogi ole noin huono pakki sen tiedän ja sitä vielä korostan. Tappara-fanit teilasi Finleyn pelaajana kevään Tapparan kohtaamisten perusteella aika reilusti, ja se ei ole oikea reitti arvioida pelaajien kokonaisuutta tai yleistä tasoa, varsinkaan olkapäävamman kanssa pelaavan kohdalla.

Tapparalta loistava erä, energiatasot tapissa ja JYP oli ihan helisemässä. JYP ei ollut yhtään valmiina tuohon paineistukseen. Mielenkiintoista nähdä miten paljon peli tasoittuu toiseen erään, tuolla vauhdilla Tappara ei jaksa koko matsia, joten viisasta johdon puolustamistakin varmaan loppua kohden tiedossa. Tärkeintä että rynnistys konkretisoitui kahden maalin muodossa.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hrachovinalle 5 torjuntaa, tais olla Tappara nesteessä ensimmäiset viisi minuuttia kun en niitä ehtinyt näkemään, Loppuerässä Hrachovinalle heitettiin yksi pomppukiekko puolestakentästä enkä usko, että siitä torjuntaa merkattiin. Lähimpänä JYP oli maalintekoa siinä hyökkäyksessä jossa Puustinen tökkäsi kiekon yhden käden rystyllä toiselle JYP pelaajalle joka sai kiekon hyökkäysalueella omaan lapaansa. Semmonen erä, niiden 15min jotka näin pelistä JYP oli ehkä kaksi kertaa kiekon kanssa punasen paremmalla puolella.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Alkaako kilpparit heti tokan erän alusta, jännittävää,

Taktiikka nro 2: Paniikki päälle ja kädet tutajaan. Jyp ottaa kiekon hallinnan, veikkaan mää.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Peli lienee ohi, Jyp ei ole tainnut nousta parin maalin takaa ohi. Tokaan erään vaan hellitetään vähän jalkaa kaasulta ja säästellään seuraavaan peliin.
En tiedä onko jekkuvitsi, mutta JYP tuli HIFKiä vastaan 3-0 tappioasemasta voittoon ja Kärppiä vastaan 2-0 tappioasemasta voittoon. Toki Tappara on eri levelin joukkue kuin kaksi aiemmin mainittua. Katsotaan miten toka erä lähtee.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Hyvä haastattelu Juuso Puustisesta, mutta miten ihmeessä voi puhua jo täyttä Jyväskylän jos ei nyt murretta, niin voimakasta puhetyyliä painotuksineen...
 
Viimeksi muokattu:

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Jotenkin tämä JYPin nelonen on niin onneton. Varsinkin Sund ja Saari tuntuvat pelaavan väärässä sarjassa.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Kyllähän nuo tuolla vääntää, mutta eivät pääse oikein tekosektoriin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Siellähän vaihdettiin laji kreikkalais-roomalaiseen painiin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Rantakari luulee olevansa joku popiorri.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
0+2 heitti ihan samannäköistä yritystä kuin Ässissä sata vuotta sitten.. JYP otti isännän roolin vuorostaan, maali tekisi pelille terää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös