To 21.2.2008 Jokerit-HPK

  • 14 153
  • 60
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
tämänkertainen el clásico

Ei niin kakkaa kun olettaa sopi, muttei mikään tajunnanräjäyttävä elämyskään. Mukavaa tsemppausta jopa ilman Anderssonia ja Sailiota. Makkonen vaikuttaa hyvältä kaverilta ja maali oli hienoin koskaan näkemäni paitsiomaali. Aivan oikein että reilu linjuri ei alkanut turhaan vislailemaan kun näki että hieno suoritus on tuloillaan.

Seikolan maalin olisin suonut jollekin muulle, sillä herra oli varsinkin ensimmäisessä erässä (jonka ensimmäistä 7 minuuttia en luojan kiitos ehtinyt näkemään, vaan sain mukavan yllätyksen katsoessani ensi kertaa tulostaululle) niin haluton, että haluaisin nähdä Markuksen aivosähkökäyrät.

Pasilta erinomainen vaihto 3. erässä: Tulee jäälle, saman tien himmee kelaus omasta päästä kiekkoa noutavan narripakin perään, ajo täysiä ohi kunnon mäjäyksen kera, siitä kelaus kiekon saaneen toisen pakin perään, hitti osuu sentään puolittain - ja sit vaihtoon snikkerssille.

Tiedättehän miten vaikeeta on esim. futiksessa harhauttaa vastustajaa, joka ei osaa pelata YHTÄÄN? Se saattaa olla vaikeampaa kuin edes hieman pelanneen harhauttaminen. Juuri tämän vuoksi El Pasin laukaukset ja ohjaukset ovat niin vaarallisia ja tämän vuoksi mies tekeekin JOKA KAUSI vähintään yhden kassin.

Ja jos Veli-Pekan tilalla olisi ollut 20 sekuntia ennen loppua Mikko Mäenpää taikka Teemu Aalto, oltaisiin ehkä menty jatkoajalle. Nyt ei menty.

Otteluanalyysini on sen verran hyvin jäsennelty ja kylmänviileän analyyttinen, että odottelen tässä jo Urheilulehden työntarjousta.

Taas Hassuttelee Vastustajaa HooPeeKoo!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Oliko tuo Kerhon ensimmäinen maali sitten paitsio? Sieltä hienolta videotaululta sitä kelattiin suhteellisen monesti ja jotenkin lasien läpi paistoi, ettei paitsiota siinä ollut. Aivan niukin naukin kuitenkin. Kerhon hylätty maali? Olin siinä takana ja mielestäni, ei yllätys, ollut korkea maila. Vaikea sanoa kyllä yläviistosta katsottuna. Onko muuten tuohon kulmaan millään kameralla asiaa? Kun sitä tilannetta ei näytetty kertaakaan uusintana, toisin kuin Kerhon ensimmäistä. Hmm.. Mutta näinhän sen kuuluukin mennä, kotiin kaikki mahdollinen.

Mieli teki kotiin seitsemän minuutin jälkeen. Kolmannessa ylivoimalla oli jo lähellä tasoitus ja ilman maalivahtia todella lähellä. Hieman kun Loikas olisi saanu nousemaan enemmän, perkele!

Yllättävän tiukka lopputulema kuitenkin. Kiva juttu.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Harvoin tulee pelejä, joissa on suht pettynyt voiton jälkeen, mutta tänään sellainen oli. Surullisinta tässä on se, HPK ei edes erityisen hyvin pelannut kahta vikaa erää, vaan Jokerit oli koomailla totaalisesti voiton muualle. Varsinkin pelin alussa näki, että HPK:nkin tilanne on hyvin huono. Ei välttämättä voittaisi tällä hetkellä Ässiä tai KalPaakaan, mutta eipä olisi se 100% varmaa Jokereillakaan. Pitää vain toivoa, että voitto ja 3 pistettä helpottaisi edes hiukan, mutta kyllä lauantain vierasmatsi SaiPaa astaan haiskahtaa pahasti tappiolta. Vastassa joukkue, jolla on vielä paljon pelattavaa.
 

hyder

Jäsen
Ihan hyvä eka erä mutta voiko tollasta paskaa ollakaan mitä nuo tokassa ja kolmannessa erässä esittivät?

Vittu melkeen toivon, että päästään aloittamaan ne kauden tärkeimmät pelit vieraissa ja ihan tuplasti perkele.

Ruvetkaa nyt pelaamaan jookos kookos?
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Oliko tuo Kerhon ensimmäinen maali sitten paitsio? Sieltä hienolta videotaululta sitä kelattiin suhteellisen monesti ja jotenkin lasien läpi paistoi, ettei paitsiota siinä ollut.

En tiedä minkä hallin videotaulua olet katsellut, mutta ainakin Hartwall Areenan videotaululta näytetty 3-1 maali syntyi 100% varmasta paitsiotilanteesta. Videokuvasta sen näki päivänselvästi, sillä pelaaja oli reippaasti paitsion puolella.

Muilta osin en juuri jaksa peliin ottaa kantaa, sen verran väsähtänyttä oli Jokereiden peli ensimmäisen 8 minuutin jälkeen. No, se tärkein eli 3 pistettä tästä jäi käteen ja Stapleton osoitti taas olevansa mies paikallaan, täytyy vaan toivoa että pojat syttyvät paremmin Isoihin Peleihin(tm) ja saavat oikean pelivaihteen päälle.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
7 minuuttia pelattiin, 53 surffailtiin. Onneks se riitti tällä kertaa. Ei vakuuttanut Jokerit, ei todellakaan sillä jos vastassa olisi ollut hiemankaan parempi jengi niin turpaan ois tullu. Kaikella kunnioituksella Kerhoa kohtaan, mutta on siellä pakka sekaisin, yks huonoimmista ellei jopa huonoin tällä kaudella Areenalla vieraillut joukkue.

Paljon on Jokereilla töitä vielä edessä, että pitkälle mentäisiin keväällä. Ei se Leinon ketju yksin loppuun asti voi vaan viedä, muidenkin ois herättävä pikkuhiljaa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Huhujen mukaan Helenius oli meidän paras puolustajamme tänään? Joku vahvistaa tämän? Kun Kauppiset, Strömbergit ja Tuulolat pettävät, niin Helenius astuu esiin!

No aika lailla totta.

Kaikella kunnioituksella Kerhoa kohtaan, mutta on siellä pakka sekaisin, yks huonoimmista ellei jopa huonoin tällä kaudella Areenalla vieraillut joukkue.

Jos olet seurannut pelaajasiirtoja huomaat että ei pakka ole sekaisin, pakasta on myyty ne vähät kympit, akat ja jätkätkin mitä oli. Nyt mennään naapurin bridgemummon vanhan jämäpakan nelosilla ja seiskoilla.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Turhan harvoin tulee Areenassa käytyä, mutta kun eilen olin paikalla, pitänee kommentoida jotain.

- Puurulan Jonista on hyvät muistot hänen FPS-kaudeltaan. Vaikka hänellä tänä talvena vaikeaa on ollutkin ja sontaa on kaadettu jatkuvasti niskaan, otti hän ainakin nyt hyvän tasurin Lassilasta maalivahtien taistossa. Joni on hieno mies ja pelaa seuraavassa pelissään taas hieman paremmin.

- Helenius tosiaan oli ehdottomasti joukkueen ykköspakki ja saikin vastuuta viime minuuteille asti. Ei ollut kertaakaan väärässä paikassa tai muuten vietävänä, sai kakkossyötön avausmaaliin kun pisti kiekkoa liikkeelle, ja oli lähellä maalintekoa järjestettyään vahvasti itselleen tekopaikan.

- Leino on ihmemies, jolle kultakypärä päässä pelaamisesta on vain hyötyä. Vastustaja näkee aina kuka on kiekon kanssa ja rupeaa miettimään kuinka tyhmältä saattaa itse näyttääkään muutaman sekunnin päästä, kun on joutunut #89:n narraamaksi.

- HPK:n avausmaali hermostutti paikan päällä, mutta kun kotona tilannetta katsoi oikein hitaasti tai jopa pysäytti kuvan, voin sanoa ettei ollut missään tapauksessa paitsio. Grünnin(?) takimmainen luistin oli vielä siniviivassa kiinni kun Makkonen oli jo kuskannut kiekon alueelle.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
- HPK:n avausmaali hermostutti paikan päällä, mutta kun kotona tilannetta katsoi oikein hitaasti tai jopa pysäytti kuvan, voin sanoa ettei ollut missään tapauksessa paitsio. Grünnin(?) takimmainen luistin oli vielä siniviivassa kiinni kun Makkonen oli jo kuskannut kiekon alueelle.

Aivan totta, paitsion rajamailla liikuttiin, mutta kiekko ylitti viivan juuri samoihin aikoihin kun luistin irtosi viivalta, joten ihan oikein vihelletty. Silti sanoisin, että tilanteesta n. 95% linjatuomareista olisi viheltänyt paitsion, sillä livetilanteesta on mahdoton nähdä kunnolla noin rajatapauksia.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
- Areena oli mainiossa luistelukunnossa iltapäivällä
- 10 minuutia pelattiin ja 50 minuuttia hirsoiltiin, siitä huolimatta yllätysvoitto
- Huikea Jamppa on huonoin SM-liigavahti ikinä missään
- Tuulolan selkä ei anna myöten luistelulle saatika sitten laukaisuille
- Santala oli maaginen
- Leino oli omalla tasollaan
- Timppa hoiti tonttinsa
- Helge loisti piilokärkenä, mutta palkinto jäi saamatta (onko videokuvaa missään?)
- Kerholle annettiin paitsiomaali ja hylättiin yksi mukamas korkeasta mailasta
- kahvi ei ollut tarjouksessa, joten uni meinas tulla kun join vain pari mukillista
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Aivan totta, paitsion rajamailla liikuttiin, mutta kiekko ylitti viivan juuri samoihin aikoihin kun luistin irtosi viivalta, joten ihan oikein vihelletty. Silti sanoisin, että tilanteesta n. 95% linjatuomareista olisi viheltänyt paitsion, sillä livetilanteesta on mahdoton nähdä kunnolla noin rajatapauksia.

Sehän riittää, että viivalla ollaan. Varmasti sitä tarkoititkin. Puhuttiin varmaan sentin eroista tässä tilanteessa ja mielestäni ei ollut paitsio ja vittuako se oikeastaan enää kiinnostaakaan, heippa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös