Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

To 20.12.2018 Jokerit - TsSKA Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana sämpylä89, 20.12.2018 klo 11.39.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Tiivis puolustuspelaaminen ja maalivahtipeli. Siinä se. Platt näytti mitä hän voi tehdä, kun saa olla maalilla.
   
 2. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuli taloudellisista syistä irtisanottua Viaplay hetkeksi. Ajattelin että nyt on muutenkin sopiva hetki kun ei pelikään kulje. Tämä oli eka peli mikä jäi näkemättä. Kiitos Jokerit tai jotain.
   
 3. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kiitos Late, toivottavasti nyt on viimeistään selvää, kuka on selkeä ykkönen.
   
 4. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli kyllä hyvä peli. Wärn tosiaan parantaa peliä. Iso voitto.
   
 5. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ruotsinkielinen Viasat-selostus eilisestä "Jokkerit" - CSKA-matsista menossa. Kovasti puhuivat ekassa erässä Jormakasta vaikka Puntti-Pekka ei kaukalossa koko iltana ollutkaan.

  Hyvää peliä, näin teeveenkin välityksellä nähtynä. Platt on kyllä timanttia yyveellä maskimiehenä. Maalivahdin takana olevasta kamerasta kun katsoo noita 2-1 ja 3-1 -maaleja niin kyllähän se melko tekemätön paikka Sorokinille on.