Ilmoitukset

Nimimerkki Konsta Kepuli ei kirjoita palstalle seuraavaan viikkoon arvailtuaan nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes vitsinä. 

Samasta syystä nimimerkki Vatman huilaa seuraavan kuukauden ajan. Hänellä oli taustalla jo historiaa sääntöjen 10§:n rikkomisesta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

To 20.12.2018 Jokerit - TsSKA Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana sämpylä89, 20.12.2018 klo 11.39.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Tiivis puolustuspelaaminen ja maalivahtipeli. Siinä se. Platt näytti mitä hän voi tehdä, kun saa olla maalilla.
   
 2. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuli taloudellisista syistä irtisanottua Viaplay hetkeksi. Ajattelin että nyt on muutenkin sopiva hetki kun ei pelikään kulje. Tämä oli eka peli mikä jäi näkemättä. Kiitos Jokerit tai jotain.
   
 3. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kiitos Late, toivottavasti nyt on viimeistään selvää, kuka on selkeä ykkönen.
   
 4. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli kyllä hyvä peli. Wärn tosiaan parantaa peliä. Iso voitto.
   
 5. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ruotsinkielinen Viasat-selostus eilisestä "Jokkerit" - CSKA-matsista menossa. Kovasti puhuivat ekassa erässä Jormakasta vaikka Puntti-Pekka ei kaukalossa koko iltana ollutkaan.

  Hyvää peliä, näin teeveenkin välityksellä nähtynä. Platt on kyllä timanttia yyveellä maskimiehenä. Maalivahdin takana olevasta kamerasta kun katsoo noita 2-1 ja 3-1 -maaleja niin kyllähän se melko tekemätön paikka Sorokinille on.