Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

To 20.12.2018 Jokerit - TsSKA Moskova

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana sämpylä89, 20.12.2018 klo 11.39.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Tiivis puolustuspelaaminen ja maalivahtipeli. Siinä se. Platt näytti mitä hän voi tehdä, kun saa olla maalilla.
   
 2. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuli taloudellisista syistä irtisanottua Viaplay hetkeksi. Ajattelin että nyt on muutenkin sopiva hetki kun ei pelikään kulje. Tämä oli eka peli mikä jäi näkemättä. Kiitos Jokerit tai jotain.
   
 3. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kiitos Late, toivottavasti nyt on viimeistään selvää, kuka on selkeä ykkönen.
   
 4. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli kyllä hyvä peli. Wärn tosiaan parantaa peliä. Iso voitto.
   
 5. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ruotsinkielinen Viasat-selostus eilisestä "Jokkerit" - CSKA-matsista menossa. Kovasti puhuivat ekassa erässä Jormakasta vaikka Puntti-Pekka ei kaukalossa koko iltana ollutkaan.

  Hyvää peliä, näin teeveenkin välityksellä nähtynä. Platt on kyllä timanttia yyveellä maskimiehenä. Maalivahdin takana olevasta kamerasta kun katsoo noita 2-1 ja 3-1 -maaleja niin kyllähän se melko tekemätön paikka Sorokinille on.