To 20.11.2014 HPK-JYP

  • 3 137
  • 10

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Joukkueiden kolmas keskinäinen ottelu tällä kaudella. Syyskuun puolivälissä Jyväskylässä JYP oli parempi luvuin 5-3 ja edellisessä ottelussa lokakuussa HPK voitti 2-1 Hämeenlinnassa.
Joukkueet ahertavat suurinpiirtein samassa tahdissa tällä hetkellä ja majailevat suoran playoff-viivan yläpuolella. Lokakuinen peli oli tiukkaa vääntöä ja olisi saattanut kallistua myös JYPille, mutta onneksi näin ei käynyt. Silloiseen otteluketjuun Ralph veikkasi lopputuloksen täysin oikein(lukuunottamatta ratkaisevan maalintekijää), joten jätän veikkaamisen tänäänkin hänen kontolleen.
Tänäänkin luvassa tasaista vääntöä ja katsotaan millainen ryhmä saadaan karsittua kasaan, kun on tuolla lasaretin puolella jonkun verran porukkaa.

Kerho tänään:

Saarinen - Hamill - Somervuori
Vänttinen - Viedensky - Jasu
Koivisto - Paajanen - Vihko
Vuoti - Virta - Arkiomaa

Laakso - Schira
Nikkilä - Niemi
Grönholm - Vainio
Haapanen

Saros
Myllykoski

Eli Hamillille annetaan vastuuta ykkösen sentterinä, koska homma alkanut luistamaan Jepen ja Eeron kanssa. Viedenskyllä koitetaan saada kakkonenkin toimimaan. Tosin olisin itse vaihtanut Jasun tilalle Vihkon. Nuorisoketju hämmentää nelosessa, jossa Vuoti pääsee tekemään liigadebyyttinsä. Näillä mennään.
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
JYP tänään:

Hubácek - Perrin - Pihlman
Mäenpää - Kalteva

Ikonen - Lahti - Boyce
Hietanen - Kauppinen

Hännikäinen - Löfman - Tuppurainen
Luoma - Niku

Poukkula - Kanninen - Jaatinen
YP: Auvinen

Tarkki
Rajaniemi (luukkuvahtina)

JYPillä on muutamia muutoksia kokoonpanossa. Kemiläinen on tippunut kokoonpanosta pois ja samoin on käynyt Topi Nättiselle. Kemiläisen tilalla kokoonpanossa on tänään Auvinen joka tosin aloittaa tänään ylimääräisenä puolustajana. Pakkipareja on pistetty uusiksi tämän seurauksena. Kalteva siirtyy Mäenpään pariksi ja vastaavasti Hietanen siirtyy pykälän ylös Kauppisen pariksi. Näin Niku saa olla Luoman parina. Niku saa tänään taas mahdollisuuden, sillä hän ei ollut edellisessä ottelussa kokoonpanossa. Nättisen paikan nelosen keskeltä ottaa Henri Kanninen joka oli edellisessä ottelussa ylimääräinen hyökkääjä. Suurimmat muutokset ovat JYPin osalta pakistossa jossa jokainen pari on nyt uudessa koostumuksessa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eihän meillä ole mitään hätää, kunhan Hännikäinen ei hölmöile itseään taas pihalle heti pelin alkuun. Hännikäinen-Tuppurainen -parivaljakkoa JYP tarvitsee, sillä heiltä luonnistuu maalinteko vaikka koko muu joukkue olisi ulapalla.

Tykkään pakkipareista kovasti nyt. Tykkäisin ehkä vielä enemmän, jos Auvinen olisi Nikun tilalla kolmosparissa, mutta Niku kyllä ansaitsee näyttöpaikkoja lisää, joten en siitäkään missään nimessä valita. Kolmospari nyt on vain ainoa, josta löytyy kaksi hyökkäävämpää pakkia. Niku on kyllä osoittanut ihan pätevää puolustuspelaamista, eikä Luoma ole mikään höntyilevä hyökkäävä pakki, vaan enemmän all-around -tyyppinen. Enivei, hyvät pakkiparit lähtökohtaisesti, toivotaan että pelaavatkin hyvin. Pakkiosastolla JYPin suurimmat ongelmat ovat tällä kaudella olleet.

Nelosketjulle lisää peliaikaa, siellä on nälkäisiä kavereita ja ovat pelanneet hyvin viime peleissä. Suurin huolenaihe kohdistuu Lahden kenttään, mutta potentiaalia siinäkin toki on. Ikonen tarvitsisi vierelleen enemmän taitoa.. Boyce ja Lahti ovat hyviä pelaajia, mutta eivät taitopelaajia.

HPK on aina ollut JYPille paha vastus ja niin tulee olemaan tänäänkin. En missään nimessä odota "pakkovoittoa", vaan kyllä jokaisesta pisteestä on taisteltava tosissaan. Uskon joukkueen ryhdistäytyneen nyt, kun kaksi edellistä matsia päättyivät pettymyksiin.
 

marras

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itsellänikin ihan positiiviset fiilikset kokoonpanosta ja illasta ylipäätään, mutta Virtasena kokeilisin vaihtaa Hubacekin ja Ikosen paikkaa. Ykkönen on pelannut hieman ja Ikonenkin, mutta tuolla tavalla Ikosesta voisi saada vielä enemmän esiin ja Lahden kenttä olisi todellinen pimennysketju.
Salmiota ja Nenostakin on hieman ikävä, mutta kyllähän Jaatinen ja etenkin Poukkula näyttöpaikkansa ansaitsee.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kemiläinen on tippunut kokoonpanosta pois ja samoin on käynyt Topi Nättiselle.

Nättinen nyt joutaakin pois, mutta olisiko Kemiläisellä jotain pientä vammaa? Ei pelannut Sport-pelissä kahden viimeisen erän aikana kuin ylivoimaa ja vähän samaa olin havaitsevinani tiistaina SaiPaa vastaan.
 

Seppochu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jeff Foss
Nättinen nyt joutaakin pois, mutta olisiko Kemiläisellä jotain pientä vammaa? Ei pelannut Sport-pelissä kahden viimeisen erän aikana kuin ylivoimaa ja vähän samaa olin havaitsevinani tiistaina SaiPaa vastaan.
Kyllä se ihan koko pelin SaiPaa vastaan pelasi. Lahjoitti vaan SaiPalle sen 1-0-maalin, jonka jälkeen pelasi Kauppisen kanssa loppupelin.

Puolustusparit ovat nyt huomattavasti järkevämmässä koostumuksessa. Lisäksi on mielenkiintoista nähdä Henri Kannisen otteet, joko saa kohtalaisen näppärät kätensä toimimaan myös Liigan puolella?
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Itse odotan vain ja ainoastaan vierasvoittoa, ihan riittävästi on "lahjoitettu" pelin voittoja otteluiden lopussa. Kookonpano JYPillä ei tämän paremmaksi voi tulla, ehkä Salosen olisin ottanut saikulta mukaan.

Mikään SaiPa pelin jälkeinen selittely, pimeästä Marraskuusta, peliin syttymisestä ym. paskan jauhannasta ei saa jatkua.
Tänään olisi aika korjata vieraspelaamista ja jättää selittelyt.
 

lennu1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Mielenkiintoinen ehtoo. Kerhon neloseen oli kasattu Arkiomaa, Virta ja Vuoti.
Ainesta joka sällissä. Toivottavasti pojat saa edes yhden häkin tehtyä.
Tulosta en vetoa, mutta tasaista on.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Aika heikkoa oli HPK n pelaaminen tänään, JYP pelas kyllä energisen pelin. Hienoa että Lahti sai ketsupit rinnukselle. Jotenkin alistunutta pelailua HPK esitti, vänällä ainakin kolme paikkaa, mutta ei tänään.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Eipä tuosta pelistä nyt hirveästi kirjoiteltavaa sinänsä jäänyt, ehkäpä päällimmäisenä tuli mieleen jo muuallakin useamman kerran toisteltu juttu, että tosiaan HPK oli harvinaisen vaisu, jopa heikko, tänään. JYP korjasi pisteet lopulta varsin helpohkosti, mutta toki pelasi siinä sivussa ihan hyvän vieraspelin. Sopii meille, itseluottamusta tarvitaan myös vieraspelaamiseen sekä ennen kaikkea johtoasemassa pelaamiseen, ja kaikki pisteet otetaan vastaan.

Lahden ketjulta tosiaan hyvää peliä, ja Virtaselta hyvää reagointia ylivoima-ajassa siten, että kuumat pelaajat pääsevät myös sitä pyörittämään.

Kiitos tästä JYP!
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suurin huolenaihe kohdistuu Lahden kenttään, mutta potentiaalia siinäkin toki on. Ikonen tarvitsisi vierelleen enemmän taitoa.. Boyce ja Lahti ovat hyviä pelaajia, mutta eivät taitopelaajia.
Mitäs ketjua lähtisin seuraavaksi dissaamaan? Näköjään innostuivat heti kun hieman tuota ketjua epäilin..

Todella hyvä vierasmatsi JYPiltä. Ehjä 60min, eli tehtiin juuri se mihin jokaisessa matsissa pitäisi pystyä. Lahenramin maalit olivat tärkeitä. Ensimmäisen maalin jälkeen Ramin kasvoilta näki, että jumalauta kun helpottaa. Ketsuppipullo aukesi, varokaa vastustajat!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös