To 20.1.2011 HPK - Tappara

  • 6 214
  • 20

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Tänään HPK hakee erästä nimimerkkiä siteeratakseni selkeää hyötyä vastustajan kustannuksella. Suurin mielenkiinto kohdistuu luonnollisesti Scott Barneyn comebackiin. Lähtökohtaisesti tässä pelissä ei pitäisi olla kotijoukkueella suurempia ongelmia pitää pisteet Hämeenlinnassa. Tapparalla edelleen avainpuolustajia sivussa ja nyt myös hyvin pelannut Säteri toipilaana.

Vierasjoukkue tänään :

34 Jouni Virpiö - 19 Tuomas Vänttinen - 81 Jukka Peltola
22 Kim Strömberg - 25 Kevin Doell - 88 Shayne Toporowski
11 Timo Koskela - 71 Antti Kangasniemi - 73 Niclas Lucenius
27 Tomi Pekkala - 17 Joonas Koskinen - 23 Joni Karjalainen

18 Tuukka Mäntylä - 47 Kai Syväsalmi
77 Harri Ilvonen - 9 Juha Leimu
26 Jani Honkanen - 82 Atte Pentikäinen

39 Jani Nieminen
(1 Mikael Edelmann)
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
HPK on tehnyt ala-astelaisten kanssa mainossopimuksen ja ensimmäinen mainoslause on saatu julkisuuteen.

Tule katsomaan kun Lucenius-neidon kynttilä sammuu !

Hmmmm.. no kaippa se sitten toimii innottavana lauseena.

Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Tapparan pitää jatkaa sitä hyvää oman maali suojelua ja iskeä terävillä vastahyökkäyksillä tarvittavat maalit.

Luce 2+1
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Tänään HPK hakee erästä nimimerkkiä siteeratakseni selkeää hyötyä vastustajan kustannuksella.

Eikös kilpaurheilun (tai vaikka elämän yleensäkin) syvin olemus ole se, että haetaan selkeää hyötyä vastustajan kustannuksella? Lisämielenkiintoa illan otteluun tuo Syväsalmen paluu Hämeenlinnaan. Rinkelinmäen kestosuosikki otettaneen lämpimästi vastaan.

HPK on tehnyt ala-astelaisten kanssa mainossopimuksen ja ensimmäinen mainoslause on saatu julkisuuteen.

Tule katsomaan kun Lucenius-neidon kynttilä sammuu !

Pikku humoristeilla on tiedossa kukoistava ura mainostoimistossa tai sikakatsomossa, kunhan oppivat ensin kirjoittamaan.
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Heh, jo on huikea slogan illan otteluun.

Tänään onkin sitten pitkästä pitkästä aikaa jotakin uutta ja yllättävää Kerhon kokoonpanossa, jos ei lasketa Metsolan aloittamista Oulussa, kun Barney pelaa. Todella mielenkiintoista millainen herra kaukaloon luistelee. Toivottavasti saa positiivisen startin peliin ja homma lähtee heti luistamaan.

Kerho ollut kohtalaisen hyvä kotona, mitä nyt viimeksi Ilvestä vastaan pelattiin aivan hirveä peli, toisaalta Lukko kaatui varsin komeasti tiistaina Raumalla.

Hyvää peliä ja kunnon mökää toivoen.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kyllä harmittaa, kun en itse paikalle pääse Barneyn debyyttiä katsomaan.

Hyvin pitkälle loukkaantumisten takia Kerholla on tänään kaikki munat yhdessä korissa eli Barney aloittaa yhdessä Viitaluoman ja Puustisen kanssa mikäli HPK:n sivuja on uskominen.

Kyllähän Kerho keskushyökkääjää kaipaisi, jotta saataisiin toinenkin ketju aikaiseksi, mutta mikäs tässä, hyvinhän se on toistaiseksi mennyt näinkin.

Syväsalmi, huoh!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kotijoukkueen paras mahdollinen tänään:

Barney#44-Viitaluoma-Puustinen
Tuulola-Porseland

Kolehmainen-Pulliainen-Karevaara
Haverinen-Laamanen

Louhi-Berzins-Saulietis
Mäkelä-Alatalo

Turtiainen-Honka-Roppo

Maalissa Lassila ja varalla Metsola


Barney siis pelaa numerolla 44 ja muuten tuo onkin sitten perussettiä tuo Kerhon kokoonpano. Metsolalle olisi vaikka voinut antaa kotistartin tänään, mutta menköön nyt kun Lassila pelasi Raumalla ihan kivasti tiistaina.
 

M10

Jäsen
Kuka viimeksi vetänyt Kerhossa numerolla #44? Hate Laurila kymmenen vuotta sitten?

Onko Kerholla muuten tällä kaudella ollut yhtään myllyä? Sitä Tyrväisen päällekarkausta pre-seasonilla ei lasketa. Tänään voisi olla handuesperanton paikka. Saulietis vs. Honkanen, anyone? Olisi Kasparsistakin jotain iloa.
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onko Kerholla muuten tällä kaudella ollut yhtään myllyä? Sitä Tyrväisen päällekarkausta pre-seasonilla ei lasketa. Tänään voisi olla handuesperanton paikka. Saulietis vs. Honkanen, anyone? Olisi Kasparsistakin jotain iloa.
No jos lasketaan Turtiaisen Gordie How ensimmäisessä koti-HIFK pelissä, tosin aika laimea ja lyhyen puoleinen mylly oli sekin.
Kyllähän se tosiaan myllyn paikka tänään voisi vaikka olla. Ja voitto. Ei muuta.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kyllä toi Kerhon ykkösvitja näyttää nyt piirun verran kovemmalta kun Barney ilmestyi kokoonpanoon. Toivottavasti herra onnistuu heti.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Niin, kyllähän tämä Kerhon voitolta haiskahtaa, mutta kiusa se on pienikin kiusa. Lucenius on ollutkin sen verran hiljaa pisteiden osalta nyt, että jokohan rävähtäisi taas vaihteeksi. Hänet kyllä on kieltämättä kautta-aikain ajettu aika usein pystyyn. Mutta harvoin "loukkaantuu" näissä kontakteissa, mikä on aina positiivista. Lamppuhan se tapaa sammua, Mäntylän kohdatessaan.
Ojanen ja V. Nieminen vissiin puuttuu, nehän näitä Hpk pelejä käänsi Tapparalle. Pelaako Andrijevski? Entä Kivelä?
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Ihan mielenkiintoinen peli vaikka nyt rikkonaiseksi menikin.

Lassila oli mies paikallaan ja otti ne tarvittavat kopit kun taas virkaveli toisessa päässä (oletetusti) haparoi hieman ja oli epävarma koko pelin ajan.

Peltolan Jukalla oli avoimien laitojen ilta, järjestään aina saman kaavan mukaan ohi vastustajasta ja ketju pelasi muutenkin pirteästi koko illan.

Hazardipari Ilvonen-Leimu voi ottaa yhden omaan piikkiinsä, kertauksena vain se että pakit ovat vierekkäin eikä päällekkäin/saman vastustajan päällä/yhdessä pyyhkimässä lunta kiekosta/jne.

HPK oli suoraviivaisempi, pelasi paremmin kiekkoa maalille. Tappara sentään lopussa yritti vaikka 3. erän alku näyttikin luovutukselta.
 

Zigismund

Jäsen
Videokoosteen perusteella tuo Kerhon AV-maali oli kyllä nättiä sähläystä Tapparan pakeilta, Ilvonen-Leimu ilmeisesti. Paikalla olijat voisivat myös kertoa, miten Barney pelasi ja kuinka nuo kemiat kohtasivat Puustisen ja Viitaluoman kanssa.

Kerhon kolmanteen maaliin on merkattu syöttäjäksi Laamanen. Miten helvetissä mies on voinut saada syöttöpisteen? Viitaluoma voittaa aloituksen Porselandille, joka vetää kiekon suoraan maaliin. Kiekko ei todellakaan käy missään vaiheessa Laamasella.
 

Chello

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Glasgow Celtic
Aika puuduttavaa peliä molemmilta, mutta tärkein kai tuo 3 pistettä. Molareille ei paljon laukauksia tullut ja tuomarit viheltivät miten sattui.

Pakko mainita noista peliasuista, jotka ovat kyllä välillä erittäin vaikeat erottaa toisistaan. Muutenkin suht jännä, että molemmat joukkueet pelasivat valkoisissa kypärissä, vaikka siellä koti- ja vierasjoukkue on.

Sääntökirjassa lukee muuten näin: "c) Pelipaidan, hihat mukaan lukien, ja sukkien on oltava saman väriset.". Tapparallahan ei taaskaan asiat menneet oikein, vaan pelasivat sinisellä paidalla ja valkoisilla sukilla. Aika pilkunviilaustahan tämä on, mutta...
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Pääsin katselemaan vasta toista erää, mutta annetaan vajavainen kuva omin silmin nähdystä:

- 2. erä oli aikamoista sekamelskaa. Välillä Tappara painosti ja välillä taas HPK. Jäähyjä nähtiin paljon ja pääosin kaikki oli tyhmiä jäähyjä. 3. erä alkoi Kerhon painostuksella ja tuntui että tehdään pari lisää. Sitten alkoi sähellys ja Tappara pääsi painostamaan. Kerholla todella luokatonta roisimista omalla alueella ja irtokiekot pomppivat Tapparalle.
- 3. erässä Jäämise otti gamesaverin, kun Topo pääsi läpi ja kerkesi harhauttamaan Temen jo maihin, mutta jostain se jalka sieltä nousi.
- Barney oli perusjämäkkä äijä joka on vahva kulmissa ja maalinedessä. Muuten oli vielä pihalla kuvioista. En usko että Barney sopii tuohon ykköseen. Tai olisi hän siinäkin ihan ok, mutta hän toisi huomattavasti enemmän leveyttä jos peluutettaisiin vaikka 2. kentässä. Viitaluoma ja Puustinen on jo kaksistaan niin vaarallisia, että Barneyn tyylinen pelaaja ei tuo periaattessa sitä vaaramomentia lisää, eikä hän saa tarpeeksi kiekkoa heiltä. Jos halutaan saada lisää tehoja ykkösestä niin joku nopea ja taitavempi (esim. Laakkonen) toisi sitä. Barney tulisi tehoilemaan ihan yhtä hyvin vaikka Pulliaisen laidalla.
- Kerholla on muuten aika isokokoinen joukkue. Muistan vielä ne päivät, jolloin Sami Nuutinen oli isoin ja ilkein Kerholainen.
- Kaspars vaikka ottikin parit jäähyt oli silti pelipäällä. Yritys oli raakaa ja nähtiin jopa hieman kovuuttakin. :) Kerhon toisessa maalissa loistava maalille punnertaminen josta pääsi sitten Kole lakaisemaan irtokiekon sisään.
- Tuulola-Porseland parilta hieman heikompi peli, vaikka Porseland voittomaalin tekikin.
- Haverinen oli hyvin esillä hyökkäyspäässä. Viime pelissä tehty maali toi itseluottamusta.
- Pulliaisesta kyllä tykkään, ei voi mitään.
- Karevaarasta tulee vielä kova kun hiukan äijistyy. Laukaus on vaarallinen.
- Nuorisoketju taas taattua laatua. Peukku pojille.
- Katsojamäärä ihan ok!
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihan hyvä torstai-illan peli.

Aloitetaan Viitaluomasta. Ville vei tänään tuon HPK:n tunnetutuksi tulleen uhrautumisen ihan uudelle tasolle, toteuttaen sitä jo hyökkäyspäässäkin. Ville makaa maassa kahden pakin välissä, tökkii ja tökkii kiekkoa ja saa sen pelattua Puustiselle, joka odottaa polvi jäässä - Tuloksena kiekko yläpesässä. Hienoa, ei voi muuta sanoa.

Alivoima oli tänäänkin hyvää, tosin ne täysilukuiseksi tulemisen jälkeiset sekunnit olivat tänään vaikeita. Jotenkin se selkä suoristui molemmilla kerroilla hetkeksi AV:n jälkeen, kuin ei tarvitsisikaan enää pelata kovaa kun ei olla enää AV:llä.
Molempien YV:t säälittävää räpellystä lukuunottamatta Porselandin hienoa viimeisen sekunnin maalia. Tai voi sen kääntää niinkin, että molemmat pelasivat hyvää AV:tä.

Teemu oli maalilla taas jäämise. Läpiajo, kylki Hasek, muutama "puolihuolimaton" koppi tosta noin vaan ja hansassa on, ja sitten vielä se yksi näpsäkkä mailatorjunta mailaa näyttävästi heilauttamalla. On se vaan niin rennon näköistä, ei tarvitse pelätä jokaista kutia.

HPK Taklasi tänään paljon, kiitos siitä Kolehmaiselle, Mäkelälle ja Louhelle. Sauliettisin ja Honkasen tunteetkin vähän kuumenivat siinä ensimmäisen erän lopulla, ilman linjureita siitä olisi jotain voinut tullakkin. Mutta propsit tuomareille siitä että kaverit selvisivät kakkosilla. Sauliettis oli muutenkin tänään ihan pirteässä vedossa.

Ja sitten päästään siihen mitä moni kaipaa, Scott Barneyyn.
Melko vaisu esitys mielestäni. Muutaman kerran väläytteli olemalla oikeassa paikassa maalinteko alueella, mutta ruuti oli kosteaa. Ei mielestäni sopinut oikein Viitaluoman ja Puustisen rinnalle, ketju oli ajoittain omassa päässä pahoissa vaikeuksissa, ja hyökkäyspäässä Puustinen ja Viitaluoma pyörittivät peliä lähinnä kaksistaan. Toisaalta peli oli hyvin rikkonainen, joten Villen ja Juuson pelatessa paljon AV:tä, jäi Scotin peliaikakin aika pieneksi. Scott kaipaa ehkä vähän sellaista maalia kohti roiskivampaa ketjua ympärilleen, Viitaluoman ja Puustisen pelitapa kun on tehdä se varma maalipaikka ja siitä häkki. Mutta katsotaan rauhassa, tämä oli vasta ensimmäinen peli ja eiköhän se peli siitä parane, kun kaveriin ehditään tutustua.
 

M10

Jäsen
Videokoosteen perusteella tuo Kerhon AV-maali oli kyllä nättiä sähläystä Tapparan pakeilta, Ilvonen-Leimu ilmeisesti.

Juu, oli kyllä totaalista perseilyä Tapparan pakeilta tuo tilanne, vaikka Viitaluoma upeasti kiekosta taistelikin. Luulisi silti, että kaksi seisaallaan olevaa pelaajaa voittaa jään pinnassa makaavalta pelaajalta kiekon, kun tilanne on kaiken lisäksi lähes seisova.

Zigismund kirjoitti:
Paikalla olijat voisivat myös kertoa, miten Barney pelasi ja kuinka nuo kemiat kohtasivat Puustisen ja Viitaluoman kanssa.

Juu, parempi varmaan tässä ketjussa puhua Barneysta, kun tuolla miestä koskevassa ketjussa, mikä on täynnä jeesustelijoiden kuraa.

Barney ei kyllä suoraan sanottuna vakuuttanut tänään. Näytti pirun kankealta. Oli syy mikä tahansa, niin heikko esitys. Silti, kun tietää miehen potentiaalin niin en lähtisi viiltelemään ranteita. Pitää antaa aikaa tottua juttuihin. Ja kyllähän Barney muutaman kerran näytti, että maalinedustalla mies on ihan kurko. Kerholla ei tuon tyylisiä hyökkääjiä juuri ole, joten siinä mielessä tervetullut vahvistus.

Iso kysymys on, onko ykkösvitja Barneylle oikea paikka? Omasta mielestä ei. Noh, katsotaan mitä valmennusjohto tekee, kun Männikkö ja muut palaa.

Zigismund kirjoitti:
Kerhon kolmanteen maaliin on merkattu syöttäjäksi Laamanen. Miten helvetissä mies on voinut saada syöttöpisteen? Viitaluoma voittaa aloituksen Porselandille, joka vetää kiekon suoraan maaliin. Kiekko ei todellakaan käy missään vaiheessa Laamasella.

Tätä samaa ihmeteltiin kaverin kanssa. Lamppu teki hirsot, ja puhumatta!

Chello kirjoitti:
Pakko mainita noista peliasuista, jotka ovat kyllä välillä erittäin vaikeat erottaa toisistaan. Muutenkin suht jännä, että molemmat joukkueet pelasivat valkoisissa kypärissä, vaikka siellä koti- ja vierasjoukkue on.

Juu, ja kun molemmilla jengeillä oli vielä oranssit olkapäät, niin hankalaa oli välillä hahmottaa joukkueita toisistaan ainakaan sivusilmällä.

Squit kirjoitti:
3. erässä Jäämise otti gamesaverin, kun Topo pääsi läpi ja kerkesi harhauttamaan Temen jo maihin, mutta jostain se jalka sieltä nousi.

Kuka oli se Tapparan pakki (?), joka toi tuossa kiekon ylös ja syöttö Topperille? Oli meinaan huikea esityö, kuten oli myös Jäämisen torjuntakin.

Squit kirjoitti:
Kaspars vaikka ottikin parit jäähyt oli silti pelipäällä. Yritys oli raakaa ja nähtiin jopa hieman kovuuttakin. :) Kerhon toisessa maalissa loistava maalille punnertaminen josta pääsi sitten Kole lakaisemaan irtokiekon sisään.

Saulietikselta ihan ok peli tänään. Tykkäsin kun vähän kuumeni Honkaselle. Perkele tuollaista paloa pitäisi olla joka ottelussa. Kyllähän Sauli jäi taas sen muutaman kerran kolan alle ja oli perseellään, mutta noi on tälle meidän jämälatvialaiselle aika kiintiö-hommia.

**
**

On ilo katsoa, kuinka hyvä pakkivahvistus tuosta Haverisesta on pikkuhiljaa kehkeytynyt. Mies vetää isolla itseluottamuksella ja osallistuu hyökkäyksiinkin aktiivisesti. Kertoo siitä, että peli kulkee ja mennään eikä meinata.

Tappara oli odotetun hyvä tänään eikä antanut Kerholle mitään ilmaiseksi. Keskialueen ylittäminen hallitusti oli tosi haastavaa tänään - siitä propsit vastustajalle. Onneksi tuli taas kolmen pisteen voitto, mitkä ovat aina isoja juttuja ihan mitä vastustajaa vastaan tahansa. Yleisömäärä (hieman vajaat 3700) miellytti tänään myös.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Strömbergin Kim sen kiekon toi. Säkällä hävittiin. Miksei ne puusilmät palkinneet Hannu Lassilaa? Ilman sitä miestä pisteet olisi karanneet Tampereelle.
 

Lsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Barney ei kyllä suoraan sanottuna vakuuttanut tänään. Näytti pirun kankealta. Oli syy mikä tahansa, niin heikko esitys. Silti, kun tietää miehen potentiaalin niin en lähtisi viiltelemään ranteita. Pitää antaa aikaa tottua juttuihin. Ja kyllähän Barney muutaman kerran näytti, että maalinedustalla mies on ihan kurko. Kerholla ei tuon tyylisiä hyökkääjiä juuri ole, joten siinä mielessä tervetullut vahvistus.

Iso kysymys on, onko ykkösvitja Barneylle oikea paikka? Omasta mielestä ei. Noh, katsotaan mitä valmennusjohto tekee, kun Männikkö ja muut palaa.

Ei kanukki räjäyttänyt pankkia heti ensimmäisessä pelissä, mutta kyllä siitä vielä ehta pyssy saadaan kunhan kuviot hieman selkiävät. Suunnanmuutoksissa kankea jätkä, mutta suoraluistelun loppuvauhti on kokoon suhteutettuna ihan reipas. Tapparaa vastaan parhautta oli kyllä Barneyn maalineduspelaaminen - ukko marssi maalille kohtuullisen määrätietoisesti, ja sitoi nätisti parikin vihollista kiinni samaan rysään. Silti olin bongaavinani, että äijä piti mailansa hyvin pelattavissa ja katseen kiekossa. Kyllä se noista vielä aika monta häkkiä vääntää, kunhan myös pelikaverit tajuavat miten Scottin kanssa on parasta pelata.

Yksi syy tuohon ykkösen pieneen tehottomuuteen muuten varmaan löytyy Viitaluoman aloituksissa. Hankalaa tehdä maaleja, jos leijonasosa vaihdosta kuluu ryöstettäessä kiekkoa takaisin aloitustappion jälkeen.
 

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Juu, oli kyllä totaalista perseilyä Tapparan pakeilta tuo tilanne, vaikka Viitaluoma upeasti kiekosta taistelikin. Luulisi silti, että kaksi seisaallaan olevaa pelaajaa voittaa jään pinnassa makaavalta pelaajalta kiekon, kun tilanne on kaiken lisäksi lähes seisova.
Ei voi kyllä käsittää, miten HPK tuosta tilanteesta vielä maalin sai aikaiseksi. Suurin perseilyhän siinä oli Ilvosen suorittama. Minkä helvetin takia senkin piti vielä mennä sitä kiekkoa sutimaan, olisi vaan tehnyt sen minkä puolustajan tuossa tilanteessa täytyy tehdä, ottaa se vapaa mies takatolpalta. No, kai se kiekko sitten yv:llä kiinnostaa enemmän, kuin oman miehen pitäminen.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Sääntökirjassa lukee muuten näin: "c) Pelipaidan, hihat mukaan lukien, ja sukkien on oltava saman väriset.". Tapparallahan ei taaskaan asiat menneet oikein, vaan pelasivat sinisellä paidalla ja valkoisilla sukilla. Aika pilkunviilaustahan tämä on, mutta...

Vai oliskohan kyse siitä että kaikilla pelaajilla pitää ne olla samanväriset? Eli ettei esim. yksi ketju pelaa keltaisilla ja toinen vihreillä sukilla/hihoilla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös