To 2.12.2010 SaiPa - HIFK

  • 13 533
  • 42

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Lappeenrannassa käydään torstaina lätkäkamppailu, jossa meikäläisen mielestä SaiPalla on mahdollisuus voittaa kotiyleisön tuki puolelleen. Huomenna yleisöä ollee ihan mukavasti lehtereillä ja tuosta jos nappaisi SaiPa yllätysvoiton, niin yleisön tukisi ainakin toviksi olisi taattu.

Ei mikään helppo tehtävä tosiaankaan, IFK ihan hirmutikissä ja SaiPa oli Tapparaa vastaan tiistaina surkea. YV toimi ihan kohtalaisesti uusien pakkien Lintnerin ja Salcidon ansiosta, mutta muutoin oli todella hiljaista. Nyt jos ei perkele ala työnteko kiinnostamaan, niin yleisöä ei ole loppukaudesta hallissa ketään.

Ennakoita matsista:

Jatkoaika.com ** SaiPa haastaa kovavireisen HIFK:n

SaiPa.fi
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos tämä peli olisi pelattu viikko sitten, olisi ennakko-odotukset samalla tasolla kuin taannoin Jyppiä vastaan pelattua perseraiskaus-matsia ennen. Toki jos jengi jatkaa samalla tasolla kun Tapparaa vastaan, eli Lintner ja Salcido on ainoat jotka pelaa jääkiekkoa, ja loput puhaltelee omiin tai kaverin muniin, voi tämänkin pelin lopputulos olla ihan yhtä ruma. Vaikkakin HIFK:ltä puuttuu alkukauden hehkutetuimmat naamat Granlund ja Peltonen (mitkä niiden 'homobaarin jono'-nimet on? Micke ja Vilde? Granis ja Peldsi?) on punanutuissa silti niin pelottavaa ryhmää että vähän meinaa oksennus nousta suuhun. Hamilton (Jefu? Häm-Häm?) ja Wirtanen (Petsqu? Wirtsa?) on viime aikoina ollut aika vittumaisessa vireessä. Söderholm (Tontza? Södis?) on jostain syystä noussut tämän kauden aikana kuolleista, kumma ukko. Vähän ku Jeesus (Jezze? Krisdis?) Sitten siellä on vielä ikinuori Kuhta (Kibe? Homo?) ja ties mitä Ramua, Jädeä, Jerskaa, Håkania, Raaka-Arskaa ja Åttåa ettei normihetero enää pysy edes perässä. Pelottava jengi. Eikä vaan lempinimiensä osalta.

JOS Selin saisi vätykset pelaamaan edes niinkuin keskiverto SM-liigapelaajat, JOS maalivahti - Myllyniemi vissiin - pelaisi hyvän pelin ja JOS tuomarit ei ihan avoimesti luistele jäälle HIFK-paidassa niin SaiPa voisi jopa voittaa. Ylivoima on nyt niin hyvässä tikissä että sen avulla voidaan matsi ratkaista. Vähän on jossittelua, mutta ei se nyt ihan mahdoton tehtävä ole.

Arvataan että SaiPa aloittaa tänään hyvin, mutta lopussa tutisee puntit siihen malliin että alussa saatu johto menetetään 3-3 tasapeliksi. SaiPan perinteiden vastaisesti jatkoajalla Redenbach onnistuu kuitenkin tekaisemaan maalin, ja 2 pistettä jää Kisapuistoon.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
HIFK lähtee näillä:

Kuhta - Wirtanen - Hamilton
Järvinen - Töykkälä - Petrell
Ahtola - Ramstedt - Haataja
Tallberg - Liivik - Pöysti

Järventie - Kankaanperä
Vallin - Kousa
Söderholm - Melart

Lundell
Niemi

Ellei sitten aamutreenien jälkeen tule jotain muutoksia?!

edit. kakkosveska vaihdettu HIFKin omaan junnuun -> Timo Niemi
 
Viimeksi muokattu:

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
HIFK lähtee näillä:

Kuhta - Wirtanen - Hamilton
Järvinen - Töykkälä - Petrell
Ahtola - Ramstedt - Haataja
Tallberg - Liivik - Pöysti

Järventie - Kankaanperä
Vallin - Kousa
Söderholm - Melart

Lundell
Norja

Hmm... Hieman ihmettelen Turren ja Pöystin paikkoja. Henkilökohtaisesti olisin vaihtanut ne päittäin. En näe millään sitä lisäarvoa, jonka pöysti tuo tuohon jarrruun (vaikkakaan ei ole ihan puhdas jarrukenttä). Niin paljon, kuin Järvisestä pidänkin uskoisin, että paikan tullen Pöysti pistää kiekon vähintäänkin samalla tarkkuudella pussiin ja Turre voisi keskittyä ydinosaamiseensa.

Tuo Norja olisi mielenkiintoista nähdä joskus liigapelissä.
 
Viimeksi muokattu:

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Nyt on taas käsillä "varma" ja vieläpä vieraissa eli ratkaisua haetaan todennäköisesti aikaisintaan kolmannessa erässä. En ole pahemmin nähnyt Saipan pelaamista, mutta kovin uomissa se ei vissiin ole ollut, kun taas HIFK on onnistunut erinomaisesti loukkaantumisista huolimatta. K.Kuhta maalaa taas ja Hamiltonin "kuiva kausi" olisi kiva saada poikki. J-P. Haatajalle soisi lisää osumia, eikä J.Ahtolankaan sihti ole ollut kohdallaan. Tuohan tekee sen neljä maalia vieraille, eikö? Noiden lisäksi kaikki on pelkkää plussaa.

Kaikesta huolimatta ja tavoistani poiketen veikkaan 1-4 lopputulosta.

P.S. Jopa on nimim. FASlapsi kovasti mieltynyt persepanoihin ja homobaarin jonoihin? Ettei vaan olisi "niitä miehiä"?
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Ja SaiPan illan soturit

Poukkula - Redenbach - Saarinen
Salcido - Nakander

Jokila - Koskiranta - McTavish
Pukka - Lintner

Aarnio - Kiilholma - Junnila
Levokari - Pulli

Koskinen - Kaksonen - Mankinen

Myllyniemi -Väre

Mikä Joni Tuomista vaivaa, ei ainakaan SaiPan nettisivujen mukaan ole loukkaantunut ( Tuomisella kuulemma jonkin asteinen kuumesairaus). Pakisto muuten hyvä mutta Pauli olisi voinut jäädä lepäilemään senverran jäässä oli tuossa Tappara pelissä. Löfman myös näköjään sivussa toivottavasti ei ole vaivat uusiutuneet. Toivottavasti Saarinen rupea pikkuhiljaa saamaan jotain aikaiseksi ja neppailu loppuisi. 2- ja 3-ketju näyttävät kohtuullisilta. Vielä lopuksi pakollinen veikkaus SaiPa - HIFK 4 - 2 ;). Hallilta kuultua, Saarinen saanut kiekon naamaan harjoituksista, saa nähdä pelaako tänään.
edit. Tietoa Tuomisesta ja Saarisesta
 
Viimeksi muokattu:

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toi kolmoskenttä on mielenkiintoista nähdä pelissä, oululaisilla on varmasti omat kuvionsa ja toivottavasti Aarnio jakelee kovia pommeja.

Ehdottomasti lähdettävä tsekkaamaan uudet pakkivahvistukset, harvoin Lintnerin tapaisia pelaajia näkee Lappeenrannassa, tai SM-liigassa ylipäätänsä. Voitto on täysin mahdollinen, mutta se vaatii nyt joka jätkältä asennetta, ja tietysti Myllyniemen onnistumista. Tuo HIFK:n ykkönen on käsittääkseni helvetin kovassa vireessä ollut, ja Kuhtakin tosiaan koulutti keltamustia aika kovalla kädellä viime vierailullaan. Jos se saadaan pidettyä kurissa, niin SaiPalla on erinomaiset mahdollisuudet ottaa kolme pistettä. Saa nähdä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Bernard viskattu näköjään jonnekin heti yhden huonomman pelin jälkeen. Onko junnujen mukana? Sehän olisi ihan järkevää, saa jamppa peliaikaa nyt kun Jere on ottamassa taas ykköspaikkaa ja tää uus luukunavaajakin pääsee näyttämään taitonsa luukunavailun lisäksi laitaannojaamisessa ja yleisessä vaihtoaitiossa härväyksessä.

Missä Löfman, missä Tuominen, missä Lipari.. jotain pipejä vielä vissiin pojilla, vaikka SaiPan sivujen mukaan ovat jo pelikuntoisia. Redeä käy sääliksi, miehen upeita lättyjä on viskelemässä muikkuverkkoihin tai maalivahdin mahaan lihava lahtelainen ja joku ylijäämä-Valtra. Miksei Dale pelaa tasaviisikoin Redenbachin kanssa? Onko Saarinen ja Poukkula jotenkin parempia puolustussuuntaan kuin McTavish? Vai miksi nämä ilmeisen hyvin toistensa kanssa pelaavat kanukit on yhdessä kentällä vain ylivoimissa?

2. ja 3. sitten kompensoi mielenkiintoisuudellaan tuota vähän onnetonta ykköstä, ja 4. on täynnä laitureita. No, ei sentään pakkeja enää.

P.S. Harald, vai pitäiskö sanoo "Hardis", taisit nähdä mut viime viikolla jonossa? Vink vink! T: Fasu.
 

Lord Byron

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, LauTP, Byron Dafoe & Jon Casey
Kukakohan on SaiPan kapteeni illan pelissä. Koho kuumeessa, Backman kanssa poissa ja Barneykin on poistunut vahvuudesta.
 
Jos Lintnerille saataisiin jatkoa ja Sondell ja Tuominen pelikuntoon niin pakisto näyttäisi todella hyvälle. Aikamoinen kontrasti tuossa Pukka-Lintner pakkiparissa kiekollisen osaamisen muodossa. Pukka onkin SaiPan Luc Robitaille... syöttää vain paremmilleen.
 
Taannoisen Pelicans- ottelun alku- ja jälkimainingeista kehkeytyi sen verran mielenkiintoinen olotila ettei edes koneella ole jaksanut istua hehkuttamassa uusia hankintoja ja purnaamassa tiistaisen pelin perseilyä.

Nyt kun alkaa taas päästä elävien kirjoihin, ovat fiilikset illan pelistä yllättävänkin hyvät. Voitto tänään vaatisi nappisuoritusta, mutta kenties nyt on juuri se päivä, jolloin jokainen keltamusta painaa 110 lasissa niin, että höyry suorastaan tupruaa korvista.

Sen kun näkis.

No jaa, mielenkiintoista nähdä uudet sateentekijät livenä kotikaukalossa. Tappara- pelin perusteella kaksikosta tulee olemaan SaiPalle suurta iloa ja toivottavasti tänään tulisi paljon ylivoimaa, joka kai olisi se todennäköisin avain hakiessa yllätysvoittoa.

Saarinen saisi kyllä alkaa pikku hiljaa onnistua. Kovin on ollut tehojen valossa hiljaista ja tähän astisten otteiden valossa pitää suht pettynyt olla. Odotin kaverilta maaleja, mutta ei ole näyttänyt uppoavan. Mutta tilaisuutensa saa vielä, ainakaan tarjoilusta ei tänään pitäisi olla kiinni jos Taylori ollenkaan pelipäällä.

Hallille siis ja visusti kartellen väkijuomia, vaikka toisaalta hieman kutkuttaisi; kolkutteleehan viikonloppu jo aivan kulman takana. Toivottavasti tällä kertaa Kisapuistosta ei tarvitsisi poistua pää kumarassa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Mielenkiintoista nähdä Lintner SM-liigassa, sillä jo useamman kauden ajan olen ajatellut kaverin olevan IFKoon näköinen äijä. Ei vaan ole natsannut.

SaiPalla ja HIFKillä on ollut aina läheiset välit aina Lallin ajoista alkaen ja aika monta IFK-kaveria on kierrätetty myös lappeen Rannan suuntaan, taitaa nytkin olla Grunn ja Levokari ainakin.

Veikkaan tasaista peliä ja nyt Jannekin varmasti ymmärtää olla viimeisillä sekunneilla hereillä peliä seuraten eikä vilkuile kelloa.
 

Carlos

Jäsen
Mielenkiintoista nähdä Lintner SM-liigassa, sillä jo useamman kauden ajan olen ajatellut kaverin olevan IFKoon näköinen äijä. Ei vaan ole natsannut.

Ei ole mielestäni ainakaan nyky-HIFK:n näköinen äijä. On kyllä hemmetin taitava, loistava pelisilmä, laukauskin on kunnossa, mutta muuten vaan hiukan slaavi. Eli laiska mutta vetelä. Sen takia onkin päätynyt aikamoiseksi kiekkokiertolaiseksi, taidot ja pistepörssisijoitus takaa aina uuden kiinnostuneen palkanmaksajan, vanhat seurat tuumaavat että ilmankin tullaan toimeen.

Olisi silti kyllä kelvannut varmasti muillekin, ei niitä taitavia puolustajia niin paljoa ole. Tsemppareita kyllä löytyy muualtakin.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Sen takia onkin päätynyt aikamoiseksi kiekkokiertolaiseksi, taidot ja pistepörssisijoitus takaa aina uuden kiinnostuneen palkanmaksajan, vanhat seurat tuumaavat että ilmankin tullaan toimeen.

Puhutko Dale Clarckesta?

Väitän, että varma kakkonen, eli Saipa voittaa. Katselen pelin radiosta, joten voin tulla tänne ottelun jälkeen viisastelemaan. Tai sitten lähden FASlapsen kanssa DTM:ään.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tämä matsi on selkeästi HIFKin heiniä. Toivotaan vain, ettei tulisi kovin rumasti turpaan että jonkinlainen itseluottamus SaiPallakin säilyisi. Tosin sitä itseluottamusta taitaa joillakin pelaajilla olla liiankin kanssa.

Taurun kauttahan tätäkin spektaakkelia on taasen kuunneltava, niin raastavaa kuin se onkin. Siellä lentelevät taas tutut rouva fortunat, harmin kanat ja loistavat syötöt puhumattakaan ansaitusta johtoasemasta tai taikakaulimesta.
 

scholl

Jäsen
Taurun kauttahan tätäkin spektaakkelia on taasen kuunneltava, niin raastavaa kuin se onkin. Siellä lentelevät taas tutut rouva fortunat, harmin kanat ja loistavat syötöt puhumattakaan ansaitusta johtoasemasta tai taikakaulimesta.

Onko tämä se tyyppi, joka syyttää Karalahtea kaikesta ja syyttää myöskin IFK:ta kovasta ja likaisesta pelistä koko ajan? Jännä nähdä, millainen veijari se Urhon selostaja sitten on. Mahtaa olla muuten tänään ilo irti ja balalaikka soida, kun Venäjä sai futiskisatkin. Puoli Lappeenrantaa on varmaan nyt torilla ja punaliput heiluvat. Hipheijaa ja harasoo.

Tänään on IFK:lla taas pakkovoiton ilta. Vieraissa ei ole kulkenut hyvin ja SaiPaa vastaan ensimmäinenkin peli taisi olla vaikea. Lisäksi nimekkäitä poissaoloja ja lappeenrantalaisilla uusia vahvistuksia. Fokus pitää olla kuitenkin mukana, koska nyt 3p niin kärkeen on eroa 7 pistettä. Se on sitten uusi taistelu runkosarjan voitosta sen jälkeen.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko tämä se tyyppi, joka syyttää Karalahtea kaikesta ja syyttää myöskin IFK:ta kovasta ja likaisesta pelistä koko ajan?

Sama tyyppi. HIFK:n maaleissa on aina vähän tuuriakin mukana ja "söderholm ansaitulle kakkoselle" (kun kaksi saipan pelaajaa törmäävät keskenään eikä söderholm ole edes kentällä). Joku tuommoinen jäähy joskus HIFK-SaiPa -matsissa tuli ja videokuva kertoi hieman eri asioita kuin Taurun selostus.

Mutta ei siinä mitään. Niin tahattoman koominen ettei sitä voi tosissaan ottaa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Sama tyyppi.
- - -
Niin tahattoman koominen ettei sitä voi tosissaan ottaa.

Katupoika-Luttinen on myös ollut silmätikkuna; saas nähdä onko se nykyään sitten Lennu vai kuka. Sinänsä harmittaa ettei kuule selostusta kun katsoo peliä töllöstä. Muuten voisi mutta kun toinen on ana- ja toinen digitaalinen niin ei ihan synkkaa yhteen.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katupoika-Luttinen on myös ollut silmätikkuna;

Ei, kyllähän se oli Katupoika-Järvinen, joka Sheddenin kaudella aiheutti suurta pahennusta. Ja tekikin sitten ratkaisumaalin puolivälierissä. Oliko peräti jatkoerässä?

Ja joku taika sillä Järvisellä näyttää Lappeenrannassa olevan, koska pari maalia jo plakkarissa ja peli vasta puolivälissä. Meidän puukäsi-Turolla. Tää on meidän kausi! Jospa se Tauru sytyttää :)?
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Hmm... Hieman ihmettelen Turren ja Pöystin paikkoja. Henkilökohtaisesti olisin vaihtanut ne päittäin. En näe millään sitä lisäarvoa, jonka pöysti tuo tuohon jarrruun (vaikkakaan ei ole ihan puhdas jarrukenttä). Niin paljon, kuin Järvisestä pidänkin uskoisin, että paikan tullen Pöysti pistää kiekon vähintäänkin samalla tarkkuudella pussiin ja Turre voisi keskittyä ydinosaamiseensa.

Hyvä on, hyvä on Turre. Ei tarvitse suuttua saatana :D

Eikä tarvita Norjaakaan, kun maalissa Metusalem näyttää edelleen venyvän suuntaan jos toiseenkin.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolme pistettä, hieno homma.

Duunariketjut saivat onnistumisia ja hyökkääjien peliajat saatiin pidettyä suht maltillisina huominen Pelicans-ottelua silmällä pitäen. Lunkalta ilmeisesti myös hyvä peli... onkohan mies huomennakin maalilla?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
onkohan mies huomennakin maalilla?

Tuskin sinne tuota kakkosveskarina ollutta Norjaakaan päästetään? Hyvin pelasi Lundell ja neloskenttää lukuunottamatta muut ketjut pelasivat läpi ottelun täysin puolivaloilla. Noh, mitäs väliä, kun tuntuu niitä pisteitä tulevan tuollakin tavalla. Huomenna pitää kuitenkin olla ihan erilainen meno kaukalossa, kun pelataan kotona ja Pelsut eivät ole kuitenkaan viimeistelyssä näin surkeita kuin SaiPa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Mahtaa olla muuten tänään ilo irti ja balalaikka soida, kun Venäjä sai futiskisatkin. Puoli Lappeenrantaa on varmaan nyt torilla ja punaliput heiluvat. Hipheijaa ja harasoo.
ja meidän metroseksuaali kirjoittelee samaan aikaan kirjeitä FIFA:lle kuinka kisat Venäjällä on häpeä ja aikoo itse boikotoida niitä. Saat sä ikinä vastauksia niihin? Kannattaisko kokeilla vaikka Heppahullua, Busteria, tai Aku Ankkaa seuraavaksi? Nehän on mielissään, kun ne saa pontevia ja hellyttäviä viestejä ihmisiltä. :P
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niin perinteistä SaiPaa taas, välillä näennäistä hallintaa mutta maaleja ei osata tehdä. Sitten tulee taitavampi vastustaja ja pistää paikoista maalit, osaa näistä avustavat vielä SaiPan virheet. SaiPa laukoi taas paljon mutta huonoja laukauksia huonoista paikoista, maalinedessä oltiin sitten ihan sukkia, reboundit johon päästiin oli varmaan laskettavissa yhden käden sormin.

Uusia pakkeja kuormitettiin taas reilusti, pelasivat ylivoimat käytännössä kokonaan ja aina kun SaiPalla oli hyökkäyspään aloitus niin Lintner oli kentällä. Harmi vaan että kertaakaan näistä hyökkäyspään aloituksista ei taidettu saada hänelle vetopaikkaa, jos aloitus satuttiin voittamaan niin laituri lähti punnertamaan kiekkoa nurkkaan. HIFKin alivoima oli erinomaista, niissä ei saatu oikein kenellekään SaiPalaiselle laukaisupaikkaa rakennettua. Salcido näytti tänään että kädet ovat nopeat, ainakin kiekkojen nappaamisessa ilmasta siniviivalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös