To 2.1.2020 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  • 109 585
  • 1 412

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Vähän tempo laski erän jälkipuoliskolla, mutta viihdyttävää nollanollaa pelataan siitä huolimatta.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ihan hyvää peliä Suomelta, mutta ei tuo jenkkienkään porukka oikein vakuuta, ainakin jos miettii edellisten vuosien joukkueita.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Asiallisen oloinen pakki tuo USA:n Miller.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Maccelli on kyllä taitava ja ratkaisuhalukas kaveri, mutta rakastaa hiukkasen liian paljon kiekkoa ja jatkoratkaisuissa siksi heikko. Kyllä tuosta peluri vielä tulee kun oppii pelaamaan joukkueelle.
Vahvasti tulee mieleen Kupari kärppäajoiltaan, toki hänellä oli jopa leuhkamaista, ylimielistä tyyliä. Kiekko liikkeelle niin muut ei joudu hakemaan aina uusiksi paikkaansa viivyttelyn takia.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Studiossa ja kaikissa keskusteluissa hirveä ulina Usan erän alusta. "Yhdysvaltojen erä, aivan selkeästi." Höpö höpö. Alun jälkeen Suomi vienyt taas peliä.
 
K

Kiekkokatsoja

Hyvä peli! Lopulta parempi voittaa, ja se voi olla kumpi vain.. Kiitos että Suomi pelaa kisan parasta peliä!
Usan maalivahti on päässyt helpommalla. Tota, kokeilisin ampua matalan, mutta patjan yli. Maalivahti jää usein odottamaan vetoja, jotka kohdistuu.. no oikeaoppisesti yläkulmia kohti.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
No siis ymmärsin JA:n keskustelusta, että ottelu päättyy 16-0 USA:lle niin siihen nähden ihan hyvinhän tämä menee. Tiukkaa puolustamista, vastahyökkäyksiäkin saadaan eikä ole ollenkaan mitään yhtä päätyä. Notta missä vika, ettei tilanne ole jo 0-8?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös