To 19.3.2009 TPS-JYP (4. puolivälierä)

  • 36 735
  • 179

Handyy

Jäsen
Kieltämättä tässä herkistyy kun niin moni jyväskyläläinen tuntuu olevan aidosti huolissaan onko Salakilla paikat kipeänä edellisistä otteluista. Lehdistön edustajakin kysyi kuinka Salak jaksaa. Suikkasen näkemys oli: "hyvin".
Minua tuo asia kyllä ihan aidosti kiinnostaa kuinka tuosta tiistaista ehtii palautumaan, sillä en ole ikinä nähnyt maalivahdin olevan noin puhki 50 pelatun minuutin jälkeen. Väsyneitä maalivahteja on tietenkin tullut nähtyä, mutta Salakin tyyli on niin agressivinen, että nyt se lopussa kostautui pahimman kaavan kautta. Tuli ihan oikeasti mieleen, että maalivahtia olisi kannattanut vaihtaa, mutta ehkäpä siinä on se henkinen puoli jota pitää kunnioittaa enemmän.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Eiköhän ammattikseen urheileva palaudu jo seuraavaksi päiväksi joten spekulaatiot Salakin väsymisestä ovat turhia. Kysymys kuuluukin milloin Salakille sattuu huono peli? Ainakaa viimeiseen viiteen ei ole tullut.

JYPillä luultavasti Peki maalissa ja kokoonpano samanlainen kuin kahdessa edellisessä. Toivottavasti vain jaksavat tehdä töitä niinkuin edellisissä peleissä "turnaus"-väsymyksestä huolimatta.

Tasaista on ja veikkaampa, että taas mennään turkuses jatkoajalle.
 

colpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Haka
Kysymys kuuluukin milloin Salakille sattuu huono peli? Ainakaa viimeiseen viiteen ei ole tullut.

Pieni tarina, kun runkosarjan lopulla oli HPK-TPS ja Tps johti tokassa erässä 0-3, niin yks tps-fani edessäni totesi, että tässä on voitto varma (melkein), että Salakille ei 4:ää maalia mene. No, meni sit 5 ;=). Kyllä niitä kaikille tulee, vähän heikompia pelejä. En kuitenkaan sano, että olisi ollut Salakin maaleja.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
TS: TPS:n kultajoukkue 1989 kokoontuu luokkakokoukseen

Hallilla on siis tänään niin paljon arvokkaita vieraita, että ellei naamoja tunne, niin kannattaa varmuuden vuoksi niiata, ottaa lakki päästä ja kääntää katse alaviistoon jokaisen yli 40v herrasmiehen kohdalla.

Tussarissa myös muuta ennakon tynkää: Laitetaan kaikki likoon, ollaan altavastaajia, yleisö kuudes kenttäpelaaja... plaaplaa. Klo 14 olisi Turkuhallissa A-junnujen viimeinen välieräottelu Ässiä vastaan. Voittaja vinaaliin. Jos tuo peli menee jatkoille, niin tulee kiire tyhjentää hallia ennen illan koitosta.
Eiköhän ammattikseen urheileva palaudu jo seuraavaksi päiväksi joten spekulaatiot Salakin väsymisestä ovat turhia.
Salakilla ei ole kokemusta näin raskaista sarjoista ja kroppa ei varmasti ole vielä "valmiiksi" kehittynyt. Jos alle 2 vrk sitten on lihakset ehkä jopa krampanneet, niin varmasti vaikuttaa vielä. Onneksi meillä on temppeliritari Ikonen, jota ei normaalin lääketieteen säännöt koske.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Kyllä on mielenkiintoista nähdä, että jatkuuko Salakin hurja vire.
Tuskin samanlaista ilotulitusta on tiedossa JYPiltä tänään, kun mitä tiistaina oli, mutta vahva luotto silti vierasvoittoon tänäänkin.
Villin arvauksen heitän, että ratkaisun tekee tänään joko Riska tai Vänttinen.

Tuokkola saisi jatkaa puolestani maalilla. Luotto on ainakin mulla kovempi Pekiin, kun Sinkkuun.
Itse ainakin aion seurata Kaijomaan otteita suurennuslasin kanssa. Edellisessä (Turun) pelissä ei vakuuttanut ja muutenkin ymmärtääkseni melkoinen tasonlasku viime kaudesta. Vaikka onkin ollut loukkaantuneena. Joku tietysti voi korjata jos olen väärässä. Aika vähän pelejä tullut nähtyä tällä kaudella.

Mites paljon porukkaa tulossa Jyväskylästä? Kai se yksi bussi on ainakin täynnä?
 
Viimeksi muokattu:

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Taas pelataan. Nyt voi puhua jo vedenjakajasta, mennäänkö tämän jälkeen tasoissa vai lähteekö JYP pienelle karkumatkalle. Oikeastaan oli hyvä, että tiistain voitto oli totaalisesta hallinnasta huolimatta numerollisesti noin tasainen, niin meidän puolustajatkin ajattelevat edelleen että "eipäs olekaan helppo sarja".

Mikä on tähän mennessä ollut merkittävää, niin JYP on johtanut jokaista peliä, ja aina TPS on tullut tasoihin. Ekassa pelissä TPS meni ohi ja siinä sitten oltiin. Pystyykö JYP nousemaan tasoihin jos hunajamiehet saavat sen ekan erän ainoan vedon sisään ja vastaavasti kotipäädyssä Salak torjuu taas kaiken?

Kyllä tiistain pelin jälkeen on luotto omiin todella kova. Sori jos "vähän" nyt keulii. Ei tuollaisella pelillä vaan voi olla voittamatta. Ja turkulaiset - kiittäkää onneanne että ette olleet näkemässä kuinka selkeästi JYP vei tepsiä tiistaina - usko omiin olisi varmasti vähissä tiistaipelin nähneillä. Toisaalta jos ollaan oltu huolissaan Salakin jaksamisesta niin kyllä siellä kotijoukkueenkin hyökkayskalusto vähän piiputti lopussa, sen verran kovaa pommitettiin jo ensimmäisen vitosen aikana.

Mutta NHL-tason Salakilla ja uskomattoman tehokkaalla viimeistelyllä voi pärjätä pleijareissa näemmä ihan hyvin. Tähän kun lisätään se, että jos TPS tänään vaikka yrittäisi hyökätä niin pelistä voi tulla myös JYPille vaikea. Ei olekaan helppo sarja sitten.

JYPistä kannattaa tarkkailla mikä on Harri Pesosen (#82) vire. Onnistuuko Lemieux-veivi tällä kertaa vai mitä mies yrittää loppumattoman itseluottamuksen turvin. Taklaisiko vaikka ...Kolua? Siihen ei taida vielä pokka riittää. Toinen huomion arvoinen seikka on peluutus, tiistaina mentiin tasaisesti neljällä kentällä, kuinka tänään?

Uskotaan siis omiin, enemmän kuin koskaan tämän sarjan aikana. Ylimääräinen mailasta puristaminen on kadonnut, tehoja on löytynyt ykkösen takaa ja paineet alkavat olla "me ollaan jo voittajia kun päästiin 8 sakkiin" -joukkueen puolella. Toisaalta jos AnaMasan tilastoihin on katsominen, niin tänään voidaan jäädä nollille. Pakkohan Salakille on joskus se nollapeli tulla :) Tulosvetolappuun siis vaihtoehdot 1-0 tai 1-4, riippuen siitä kumpi saa (TPS) tai tekee (JYP) ekan maalin.

Niin ja varmuuden vuoksi Turkuun päin menevät JYP-fanit voisivat ottaa pari ylimääräistä lakanaa Suikkaselle hamekankaaksi ja paketin tai kaksi Nessuja niin on hävityn pelin jälkeen jotain mihin itkeä tuomareista.
 

CamNeely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Jepjep, ensimmäistä kertaa Turkuun paikan päälle. Vähän kuin ulkomaille lähtisi. Toivotaan samanlaista tunnelmaa kuin viime lauantain pelissä ja toimivia palveluita.
Aika vahvaa luottoa näkyy olean JYP-leirissä. Eipä siinä, itsekin uskon niukkaan vierasvoittoon, mutta kaikki on kyllä täysin mahdollista. Mä en oikein ymmärrä tuonoiniin puheita Salakin väsymyksestä tähän matsiin. Ehkä oli tosiaan puhki viime matsin lopussa, mutta onhan tässä nyt ammattiurheilijalla ollu pari päivää aikaa palautua. Eiköhän äijä ole tikissä, nyt lienee kyse osuuko jälleen kerran hyvä päivä vai joko olis huonon vuoro tässä sarjassa.

Jos JYP jaksaa samallalailla painaa kuin kotonaan viimeksi, niin eiköhän 1/2-3 voitto ole plakkarissa. Tepsi laittaa varmasti kaikki peliin. Eiköhän miestä ajella puolin ja toisin kunnolla. JYPillä varmaan kyllä pahin mailanpuristus jo mennyt ohi.
Jännää tulee taas. Hieno sarja menossa.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Neljättä kertaa tänä keväänä ei enään Turkuun viitsis lähteä eli eiköhän pistetä sarja katkolle jo tänään. Ja näin tulee myös tapahtumaan jos jatketaan sillä samalla eläimen raivolla millä tiistaina pelattiin. TPS ei voi pelata yhtään huonommin kuin tiistaina ja toisaalta Salak ei voi parantaa enään yhtään peliään eli ainoa suunta on alaspäin. Pitkän sarjan hyvä puoli (riippuu näkökulmasta) on se että materiaali kävelee hengen ylitse joka kerta jos sarja venyy minimistään yhtään. Näistä asetelmista on hyvä lähteä Turkuun parin tunnin päästä.
(Ainakin yksi linja-autollinen on täältäpäin tulossa).
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Jatkaa? Tarkoitat kai, että pitäisi alkaa pelata fyysistä peliä. Tiistaina nimittäin TPS oli sillä saralla täysi sukka Suikkasen mediauhoamisesta huolimatta.

Hephep. Siinä, missä JYP ilmeisesti heräsi taklaamaan kolmannessa ottelussa, oli toinen matsi täysin TPS:n tällä fyysisyyden saralla. Taklauksia ihan liukuhihnalta, ja JYP oli ihan vastaantulijä tällä saralla. Ymmärrettävästi vieraspelissä ei samalla tavalla pystytty jakamaan pommeja pelitavasta ja karvauksen hienoisesta passiivisuudesta johtuen, tuota on nähty tämän kauden Palloseuralta.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No niin, täällähän on taas mahtavaa tunnepitoista asiaa tarjolla. Ja näinhän se pitää ollakin, kyllä meidän isi teidän isin voittaa.

Joitakin seikkoja illan pelistä :

Salak - Miten jaksaa ja voiko noin huikea taso säilyä edelleen ? ...TPS:n tärkein pelaaja.

Jäähyt - Pysyykö TPS poissa aitiosta, ei varaa jäähyillä jos aikoo jaksaa koko pelin kovalla intensiteetillä. Saako JYP toisaalta ylivoimapelin tulokselliseksi.

Henkinen puoli - Kuka kestää paineet ja kellä niitä on. TPS:llä mielestäni pakkovoiton paikka, muuten liian iso kakku seuraavaan peliin. JYP vaikuttaisi saaneen nyt pelin kulkemaan vapautuneesti, heillä hyvä jatkaa siitä mihin vimeksi jäätiin. Selkeä haastajan asema toisaalta sopii niin hyvin TPS:lle, että mahdollisuuksia kyllä on.

JYP:in maalivahdit - Tuokkolan Turun visiittiä lukuunottamatta Salak on vienyt 6-0; miten menee tänään. Pitäisi jo löytyä tasoa, sillä kaikkia haparointeja ei saa anteeksi pitkässä juoksussa.
 

dabs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni ottelun käännekohdiksi muodostuu seuraavat asiat:

- Jatkuuko Allun vire?

- Saadaanko vastustajan maalivahdille laukauksia?

- Mennäänkö reboundeihin mustelmia kaihtamatta?

- Saadaanko JYP:in pelihuumori pois fyysisellä pelillä ja kovalla karvauksella?

- Ajaako MAX POWER!!! puhtaalla avojään pommilla ilmat pihalle jostain VIP:n viheltäjästä?

Hallille katsomaan miten käy, tiukkaa tulee olemaan ja avausmaalin tekijä on todennäköinen illan voittaja.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kysymys kuuluukin milloin Salakille sattuu huono peli? Ainakaa viimeiseen viiteen ei ole tullut.
Menee nyt hieman kuriositeettien puolelle, mutta oliko tuo runkosarjan viimeinen matsi HIFKiä vastaan (4-6) Salakin mestarisuoritus? Niin on annettu kaikkialla ymmärtää. Torjuntaprosentti tuossa pelissä 88,58. Joku muu osa-alue oli sitten paska kun noin paljon meni omiin. Mutta menneillä nyt ei ole tänään väliä, kunhan nousi mieleen...

Edellisen ottelun jälkeen joiltakin tepsifaneilta nähtiin nöyrää tekstiä: "ei mopolla kuuhun". Se taitaa olla käsikirjoitus tänäänkin. Vastakkain on hyvin viritetty mopo ja hiljalleen vauhtiin pääsevä traktori. Näissä peleissä hevosvoimista kun on apua, niin kyllä mopo tarvitsee jonkinmoista ylempää sallimusta avuksi, jos meinaa kotivoiton saada. Traktori taitaa keulia taas, mutta niinhän siinä käy kun on niin helvetisti niitä hevosvoimia ja kaasu pohjassa.

Tänään kannattaa turkulaisten ehdottomasti lähteä hallille. On nimittäin kauden viimeinen kotimatsi.
 

Läski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En näe tuota veskariasetelmaa ihan niin selvästi Tepsille menevänä kuin muutamat muut täällä.

Salakin torjuntaprossa 95,4 tässä sarjassa on erinomainen, siitä ei epäilystäkään. Mielestäni Tuokkolan 93,4 ei kuitenkaan täytä mitään imurin kriteerejä. Varsinkin kun lisäksi löytyy voittoprossa vaatimattomasti 100.

Mikäli on ymmärtänyt, niin TPS-fanit ovat olleet tyytyväisiä omiensa peli-ilmeeseen edellisessä Turun ottelussa. Ja silti tämän JYPin heikon lenkin taakse meni vain yksi kiekko. Joku tässä yhtälössä ei täsmää.

Kolmannessa matsissa Tuokkolan taakse meni toki helppoja, mutta sama pätee Salakiin.

Lisäksi JYPin tehtyjen maalien trendi osoittaa oikeaan suuntaan. Joka matsissa on Salakin taakse saatu yksi kiekko enemmän kuin edellisellä kerralla. Hyvin tsekki on siellä heilunut, mutta joka kerta Jyppi on siihen paremmin pystynyt vastaamaan.

Mutta saas nähdä, mihin suuntaan tänään lähdetään. Veikataan kolme lätkää Salakin taakse.
 

Malaco

Jäsen
Menee nyt hieman kuriositeettien puolelle, mutta oliko tuo runkosarjan viimeinen matsi HIFKiä vastaan (4-6) Salakin mestarisuoritus?

Viimeisillä viidellä ottelulla tarkoitetaan varmaan säälimatsit Hifkiä vastaan (2 kpl) ja puolivälierät Jypiä vastaan (3 kpl) eli siitä tulisi se viisi (5). Ainakin näin nopeesti turkulaisten lasien läpi. Näissä peleissä Allu on ollut huikea! Parempi kuin yksikään pelaajaa kummassakaan näissä sarjoissa, uskallan väittää.

Kohta alkaa marssi kohti Turkua ja matkaan menee 2-3h. Toivottavasti vaivannäkö palkitaan parhaalla mahdollisella tavalla eli kotivoitolla. Avainasemassa on tänäänkin A. Salak. Ilman tuota miestä, ja erityisesti hänen taitojaan, ei TPS:llä ole kummoisia mahdollisuukisa Jypiä vastaan. Semmonen tunne, että Kipru heittää pari lättyä tänään maalille, joista komeat 1+1 tilastoihin.

Pois boxista, neljä kertaa hunajata, niin eiköhän voitto irtoa!

Edit: Lippupalvelun perusteella melko täysi halli tiedossa. Eilen aamupäivällä ostin lipun ja sain vielä ihan hyvälle paikalle, mutta eilen illalla töiden jälkeen katoin, että kiikareita alkaa tarvii, jos haluaa vielä lipun ostaa.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
TPS tänään:

Maalivahti:
Salak (Engren)

1. kenttä
Kolu - Töykkälä - Sinisalo
Berg - Järvinen

2. kenttä
Eloranta – Uusikartano - Erkinjuntti
Nordlund - Klubertanz

3. kenttä
Vahalahti - Johnson - Venäläinen
Halonen - Kiprusoff

4. kenttä
Hattunen - Filppula - Hannus
Heikkinen - Laine (h)

Hienoa huomata, että Nordlund ei pahemmin loukkaantunut tiistaina, ja pelaa siis tänään. Sinisalo.. jaah.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kovat on odotukset illan peliltä, kun kerran olen esimmäistä kertaa Turkuhalliin matkalla. Lähtöaikaa joutui rukkaamaan aikaisemmaksi ruuhkien pelossa, joten eiköhän sitä hallille ehditä ennen pelin alkua.

Avainkysymyksiä illan otteluun:

- jatkuuko sama teema avausmaalin osalta, eli JYP tekee ja TPS tasoittaa heti perään? Avausmaali JYPille -> tasainen peli, avausmaali TPS:lle -> nihkeä ja tuskainen Salak vs. JYP -viivytystaistelu.
- millä intensiteetillä vierasjoukkue tulee kaukaloon? Leveässä kaukalossa taklauspeli vaatii paremman ajoituksen, onko TPS vahvempi tässä lauantain tapaan, vai jatkaako JYP tiistain aggressiivisella linjalla. Ja salliiko tuomaripeli tämän vai lähdetäänkö tönäisyistä jäähypenkille...
- kuinka monta maalia kotijoukkueen "kuudes kenttäpelaajaa" saa aikaan, entä monta jäähyä vastustajalle? Kunnon äänekäs kotiyleisö saa joka pelissä myötävaikutettua tuomarityöskentelyyn kotijoukkuetta suosivasti, onnistuuko sama myös tänään? Sehän on yksi yleisön tehtävistä.
- onnistuuko A. S. yhtä hyvin kuin aiemmissa sarjan peleissä? Ja toisaalta, saako TPS aikaan tarpeeksi laukauksia pitääkseen Tuokkolan hereillä? Jos ei, lipsahduksia menee tänäänkin. Kylmänä on vaikea päästä rytmiin kiinni. Lauantaina töitä riitti, joten veikkailen molemmille kassareille n. 30 torjuntaa.
- onko TPS:n ylivoimasta otettu pois lauantaina kiekkoa hautonut Filppula, sillä suoraviivaisuutta YV ainakin lauantaina kaipasi. Toisaalta, jatkaako JYP tehokasta vierasylivoimaa vai tehotonta kotiylivoimaa. Onko halukkaita ottamaan iskuja vastaan maalin edessä? Pihlman ja Jääskeläinen ovat jo näyttäneet esimerkkiä räkämaalien muodossa.
- saako Berg upeilla avojääpommeillaan hallin lauantain kaltaiseen kiimaan? Jyväskylässä näitä ei (kuulemma) nähty. Odotan kauniita ja puhtaita pommeja molemmilta joukkueilta, molemmat siihen kuitenkin pystyvät.

Varmasti hieno ilta tiedossa! Mutta kun vapaaehtoisesti ajaa sen n. 200 km suuntaansa, tappio tuntuu normaaliakin raskaammalta, ja tästä on kokemuksia lähivuosilta liiankin kanssa (Hämeenlinna = check, Tampere = check, Turku = ?). Voitto sitten, no, niistä ei olekaan kokemuksia.

Ai niin! Pitänee vielä löytää asukokonaisuuteen jotain punaista, ettei aivan mustavalkoiseksi jää...

Olemme pienellä 4 hengen porukalla katsomossa D2. Jos jotakuta (TPS- tai JYP-kannattajaa) kiinnostaisi törmätä hallilla ja vaihtaa kuulumisia, voipi pistää YV:tä, vaihdetaan yhteystietoja sitä kautta ja törmätään kaljan tms. merkeissä (jos siihen kaljajonoon ylipäätään ehtii).
 

Torspo82

Jäsen
TPS:n maalimäärät: 3, 1, 2
JYP:n maalimäärät: 1, 2, 3

Ei tarvita edes Mensa-tason älykkyyttä, että pystyy jatkamaan lukujonojen seuraavat luvut: TPS 0, JYP 4. Näinkö on ottelun lopputulos siis jo selvillä? Tänään pääsen pitkästä aikaa itsekin seuraamaan peliä, ainut toive on, ettei JYPin peli olisi yhtä huonoa kuin mitä viimeksi katsomassa ollessani (helmikuussa).
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Taas kerran samat mantrat, The Joukkue vastaan yksilötaito. Salak vastaan Sinkku tai Tuokkola.

Henkinen puoli ratkaisee tänään, eiköhän siellä JYP-leirissä jo henkselit pauku rumpuryhmän tahtiin ja miettitään seuraavaa otteluvastustajaa välieriin. TPS:n fyysinen ylivoima ja kotiyleisön hieno kannustus saa väsymykset unohtumaan ja ottelusarja on tasan.

TPS on onnistunut tähän asti hienosti VIP-ketjun eliminoimisessa, nyt vaan sama hurmos päälle heti ottelun alussa. Lihaa maalille mustelmia pelkäämättä ja likaisia maaleja.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Henkinen puoli ratkaisee tänään, eiköhän siellä JYP-leirissä jo henkselit pauku rumpuryhmän tahtiin ja miettitään seuraavaa otteluvastustajaa välieriin. TPS:n fyysinen ylivoima ja kotiyleisön hieno kannustus saa väsymykset unohtumaan ja ottelusarja on tasan.

Kohta joku Valtra tulee tänne keulimaan Jypin tiistaisesta fyysisen puolen ylivoimasta. Mutta kuten nähty jo aikaisemmin kaudella, vieraspeleissä Tepsi on yllättävänkin aneeminen välillä, jäähyjen pelossa ei uskalleta taklata, mutta silti pelataan pikkusikaa ja jäähyillään senkin edestä.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tepsin kannalta peli on todella tärkeä, sillä jos JYP vie tämän ottelun, niin Tepsi joutuu saalistamaan 3 otteluvoittoa putkeen. Eli paineet ovat nyt TPS:llä.

Ponto kaipaa Immosen tehoja. Vaikka herran peli näyttää hyvältä, niin tehot uupuu. Immonen voisi tehdä vaikka tehot 1+1, Louhivaara voisi puolestaan tehdä maalin pitkästä aikaa ja myös Tuppurainen voisi näyttää miksi hänet hankittiin Jyväskylään. Veikkaus, tänään repeää maalihanat: TPS 2-3 maalia, JYP 4-5 maalia.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuskin todellakaan on Salak tai muutkaan niin väsyneitä, että peli siihen ratkeaisi, mutta kyllä nyt on vahva usko voittoon. Tiistaina vietiin peliä täysin jokaisella osa-alueella (paitsi mv-peli). Peli päättyi silti vain 3-2, ja sen näkisin nimenomaan hyvänä asiana JYP:n kannalta. Maalin voitto, niin ei varmasti lähdetä Turkuun tippaakaan hyvän olon tunne taskussa. Eri asia voisi olla jos peli olisi mennyt 5-0 (kenttätapahtumien mukaan ;-)), tosin eipä pudotuspeleissä koskaan saa lähteä edes takin ylin nappi auki seuraavaan peliin.

Ei auta edes turkulaisten kannustuslaulu-karaoket, tän illan jälkeen sarja on 3-1, siitä lähdetään.
 

12961

Jäsen
Kovat on odotukset illan peliltä, kun kerran olen esimmäistä kertaa Turkuhalliin matkalla. Lähtöaikaa joutui rukkaamaan aikaisemmaksi ruuhkien pelossa, joten eiköhän sitä hallille ehditä ennen pelin alkua.

Mikäli tuntee yhtään Turkua, kannattaa tulla hallille ns. takakautta, eli pansion puolelta. Naantalin pikatietä poispäin Turusta, pois liittymästä jossa lukee Ihala ja vasempaan ison tien ali. Sitten näkyykin jo starkki, jonka jälkeen on opastus Turkuhallille. Huomattavasti lyhyemmät jonot hallille ja pois sieltä.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Uskon, että niin valitettavaa kuin se onkin, Marli-miehet voittavat tänään. Miksi? Koska melko usein kun fanien luotto on korkealla ja JYPin odotetaan voittavan, se häviääkin yllättäen. Lisäksi olen pessimisti :P

Toivon hartaasti, että olen väärässä ja JYP vie matsin. Tämä vaatii JYPiltä kuitenkin nykyistä huomattavasti tarkempaa viimeistelyä sekä onnistumisia maalivahtipelissä. Salakin työtä ei tarvitse helpottaa ohi- ja yli-vedetyillä laukauksilla, eihän? Toivon myös, että JYPin pelissä nähdään samaa fyysisyyttä kuin tiistaina ja että puhtaista taklauksista ei edelleenkään vihelletä. Tuomarikaksikko Favorin-Henriksson ei varmastikaan miellytä monia, mutta pyritään siihen, että JYP voittaa teki tuo kaksikko sitten mitä hyvänsä. Pelaajat ratkaisevat pelit, eivät tuomarit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös