To 19.1.2023 Ilves - KalPa

  • 14 003
  • 306

Brooklyn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varsinais-Suomalainen juniorikiekko
KalPalle kiintiösuihku.

Ilves oli tehoton ja KalPa oli kuin tillilihaa. Pelasi myös yllättävän kovaa, kuten Turussa taannoin. Siisti matsi puolueettomana.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eihän ollut kuitenkaan väärin hankittuja katsojia?

Ei Ilveksen tarvii jakaa ilmaislippuja. Se on Tapparan heiniä ( todellisuudessa sponsorit ovat niitä osittain ostaneet. Tai sit on jaettu kersoille ja aikuiset ovat sit ostaneet täydellä hinnalla oman lippunsa )
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Sehän oli miellyttävä matsi katsella vaikka tappio tulikin. Mielissään voi olla Kalpan mokkerin pelistä vaikka Ipa aikalailla tuhnuilikin. Tommosta tää kiakko välillä on.

Mukava myös huomata, että muutaman toppahousun yleisömäärävänkäys löytyi myös tähän keskusteluun
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Ihan viihdyttävä ottelu, vaikka tappio tulikin. Kalpa lähti realistisesti ja fiksusti peliin, roikkui mukana minkä pystyi ja oli kärsivällinen. Sen verran oli poissaoloja että nyt oli oikea taktiikka tähän matsiin lähteä kärsivällisesti hakemaan sitä kolmea pojoa. Lainamolari?? oli ihan yllättävän hyvä ja Ilves tosi tehoton. Muutamalla Ilves-pelaajalla tuntui olevan melkoinen gorilla harteilla ja turhautumista ilmoilla. Se on välillä sellaista.

Tuosta ulosajosta, Kantola näytti hakevan jotain "highlight-tason" taklausta, mutta nyt osui huonosti ja ulosajohan siitä tuli. Välillä käy näin ja kyllä itsellä oli välillä vastaavalla tavalla ärsytys päällä kun vastaavia osunut Ilveksen pelureille.

Ei mitään, eteenpäin.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Mun mielestä tässä pelissä näkyi se ase Ilvestä vastaan. Kalpa pelasi nopeaa peliä Ilveksen nopeaa peliä vastaan, jolloin Ilveksen oma nopeus hidastui puolustuspelaamiseen.

Näin oman joukkueen (JYP) kannalta se omassa päässä nähty viisikon rakentaminen on surkein tapa pärjätä Ilvestä vastaan, jolla on puolustuspeli aika timanttia ja ehtivät ryhmittyä. Tuon Kalpan röyhkeyden takia peli oli myös näin vauhdikas, ja viihdyttävä peli. Onnea Kalpalle Ilveksen rikkomisesta!
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei tarvinnut Randelinin venyä gamesavereihin tänään. Riitti, kun ei antanur yhtään helppoa ja antoi Ilveksen laukoa logoon tai pitkin pleksejä. Lopussa ei juuri edes jännittänyt, tuli vaan vilkuiltua kelloon ja katsottua, koskahan voi lähteä autolle. Kolmannen erän ensimmäisen jäähyn jälkeen tuli vahva tunne, että tänään Ilves ei tee maalia.

Täällä on kovasti kehuttu peliä. Hallilla se tuntui haalealta höntsältä. Ei katkoja, ei taklauksia eikä intensiteettiä. Muutama pieni naaman hierominen sentään mutta muuten kädenlämpöinen läpsyttely.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaken ei tarvinnut ku olla maalilla, Ilveksen miljoona miehet ampui patjoihin logoon ja seinille, Antti sen sanoi haastattelussa repaleinen legioona tuli sydämellä peliin ja halusi voittaa. Ilves oli vain kasa veristä ripulia. Viihdearvo tällä pelillä oli nolla, toinen oli tullut selviytymään ja taistelemaan ja toinen neppailemaan, rahat takaisin tällaisista.
 

Tuplahuuru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalapa
Tässä jo ennakkovaroitus Lahelaisille:
”Pää ja polvet ylhäällä! Koko ilta tulee!” T:Liigan sikailijajoukkue KalPan lähes kolmemetriset goonit
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei voi kukaan koko matsin katsonut ottaa mitään Randelinilta pois. Pelasi älyttömän rauhallisesti ja oli tasan hänen taitoaan, että kotijoukkueen faneista tuntui, että logoon vaan ammuttiin....
Myös Malek pelasi hyvin, vaikea peli hänelle ja se ainut Kalpan maali... no ei top10:ssa...
Tolpat taisi molemmat maalivahdit pelastaa kerran...
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Pelin alkupuolella melkein aloin toivoa KalPan voittoa kun kuunteli Mertarannan selostusta. Vittu kuulosti että kentällä on kaljaliigan joukkue ja vastassa Colorado. Oli ilmeisen yllättävää, jos KalPa pääsi vahingossa edes alueelle. Luulin että Mertsi on raskas kun se on Ilvestä vastaan, mutta tänään se oli entistä raskaampi...

Helvetin hieno taistelu KalPalta. Itse olin kirjoittelemaan etukäteen että haluan nähdä Ilvekselta tylyyttä. Viesti jäi draftiksi mutta ei näkynyt minkäänlaista tylyyttä. Mutta tänään se oli kyllä myös osaltaan KalPan hyvyyttä. Helvetillinen taistelu. Onnea Kuopioon.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaikki kunnia Kalpalle. Kovalla asenteella ja työnteon moraalilla painettiin 60 min.

Ilves sai paikkansa ja hukkasi ne. Silti on vaikea haukkua ketään. Vastustaja söi kiekkoja ja teki kaikkensa Randelinin tueksi.
 

Ilvessydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves. TUTO
Itse tykkäsin pelistä, vaikka hävittiinkin, oli tunnetta ja liikettä. Kalpa yllätti, miten hyvin pelasi tuolla rosterilla, hienoa kiekkoa.
Ei ihan parasta Ilvestä maalipaikoilla, mutta Randelin oli hiton hyvä maalilla. Samoin toki Malek, ainokaiselle ei voinut oikeen mitään ja jos omat ei tee yhtään, niin ei voi voittaa.
Randelin sai pelistä varmasti hitosti itseluottamusta, kauden eka peli liigassa ja nollat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös