To 19.1.2017 TPS - KooKoo

  • 2 905
  • 13

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Turussa iskevät tänään yhteen TPS ja KooKoo. Turkulaiset majailevat sarjassa tukevasti kolmantena, kun taas kouvolalaiset taistelevat tiukasti pääsystä säälipleijareihin sijalla 13. Kauden kaksi edellistä kohtaamista ovat molemmat päättyneet Tepsin juhliin. Turussa voitto irtosi peräti lukemin 8-2 ja vieraissa 2-5. Näin ollen tänäänkin on syytä odottaa runsasmaalista kamppailua. Ennakkoon TPS on selvä suosikki, mutta jääkiekossa kaikki on mahdollista. Mielenkiintoinen seikka on, että kuinka KooKoon jalka riittää alkuviikon levännyttä Tepsiä vastaan. Eilen tiukka kamppailu ja saavat tänään jalkeille vain 17 kenttäpelaajaa.

TPS tänään:
Thorell - Ahtola - Spina
Lindsten - Perrin - Kallio
Pikkarainen - Virtanen - Virta
Taavitsainen - Vähätalo - Lahtinen

Tallinder - Eronen
Berger - Heikkinen
Forsström - Tikkanen
Kojo

Georgiev (Setänen)

KooKoo tänään:
Hakulinen - Malinen - Haataja
Broadhurst - Immonen - Kantola
Alikoski - Virtanen - Hyvärinen
Savilahti - Heikkilä

Lehtonen - Nyqvist
Jacobsson - O’Connor
Eklund - Grönholm

Irving (Perhonen)
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#82 Erik Thorell - #22 Jerry Ahtola - #12 Dave Spina
#67 Jasper Lindsten - #10 Eric Perrin - #71 Tomi Kallio
#84 Ilkka Pikkarainen - #29 Jonne Virtanen - #37 Patrik Virta
#65 Topi Taavitsainen - #48 Julius Vähätalo - #77 Timi Lahtinen

# 7 Henrik Tallinder - #36 Elmeri Eronen
#40 Martin Berger - #49 Ilkka Heikkinen
#20 Jani Forsström - #55 Harri Tikkanen
#26 Markus Kojo

#30 Aleksandar Georgiev
(#34 Oskari Setänen)

Loukkaantuneet: #17 Tadas Kumeliauskas (28.11.2016 - loppukausi), #25 Teemu Väyrynen (19.01.2017 - "selviää myöhemmin" - hm... Marko Virtala -syndrooma?), #46 Miro Keskitalo (19.01.2017 - ylävartalovamma, "viikon sisällä")
Rotaatio: #41 Oskari Siiki, #43 Otto Nieminen
Lainat: #31 Karolus Kaarlehto (21.05.2016 - TuTo - kausi 2016-17), #44 Elias Karvonen (02.01.2017 - TuTo, kaksi viikkoa), #45 Teemu Lämsä (13.12.2016 - SaPKo, 31.01.2017 saakka), #51 Markus Nurmi (11.01.2017 - TuTo, toistaiseksi), #53 Tarmo Reunanen (TuTo - kausi 2016-17)

Vajaan viikon sisään TPS:n pelaavassa kokoonpanossa on tapahtunut muutamia muutoksia. Tärkeimpänä lienee Eric Perrinin paluu. Lavalin Leijona ottaa paikkansa kakkosketjun keskeltä Jasper Lindstenin ja Tomi Kallion välistä. Jotenkin huvittavaa on se, että "kolmosketjun laituri" - Jerry Ahtola - jatkaa edelleen ykkösketjun sentterinä. "Tuleva ykkösketjun sentteri" - Patrik Virta - sitä vastoin tipahtaa kolmosketjun laituriksi Ilkka Pikkaraisen ja Jonne Virtasen laidalle. Jotenkin tuo on sellainen ketju, että siinä haluaisin ennemmin nähdä vaikkapa isä-Virran. Ykkönen ja nelonen siis pysyvät muuttumattomina Raksilan kamppailusta (14.01.2017). Perrin palaa kokoonpanoon, Virta valuu alaspäin, ja Otto Nieminen singahtaa pop corn -osastolle. Myöskään kolmattatoista hyökkääjää (Oskari Siiki) ei ole kokoonpanossa.

Puolustusosasto pysyy pelaavan kuusikon osalta muuttumattomana. Martin Berger on edelleen liian kovassa paikassa, joka osoittaa sen, kuinka kovasti puolustuspää kaipaisi vahvistusta. Lisäksi kokoonpanoon ollaan jälleen merkitty seiskapakki Markus Kojo. Maalilla aloittaa Aleksandar Georgiev. Itselleni pienoisena yllätyksenä tuli, että Teemu Väyrynen on loukkaantumisen takia sivussa. Väyrynen pelasi U20-kisojen jälkeen muistaakseni yhdessä ottelussa. Ainakaan omiin silmiini ei ole tarttunut aiempaa ilmoitusta loukkaantumisesta. Tämän päivän matsiennakossa TPS:n kotisivuilla aihe sivutaan ohimennen yhdellä lauseella: "Väyrysen tilanne selviää myöhemmin".

EDIT: onko joku muuten huomannut Elias Karvosen tilanteesta mitään ilmoitusta? Periaatteessa TuTo-laina pitäisi olla jo loppu, mutta sille on ilmeisesti tullut jatkoa. Omiin silmiini ei ainakaan ole tarttunut mitään virallista infoa.
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei meidän ukoilla kuuhun mennä. Kuitenkaan mitään maali-iloittelua tuskin luvassa koska Irving maalissa.
 

Mutanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei meidän ukoilla kuuhun mennä. Kuitenkaan mitään maali-iloittelua tuskin luvassa koska Irving maalissa.

Tuskin on luvassa, Geogievillä kun sama torjunta%, kun Irvingillä ja vielä liigan ylivoimaisesti paras päästettyjen maalien keskiarvo. Lisäksi TPS on päästänyt sarjan vähiten maaleja ja Kookoo tehnyt vähiten.
 
Eikö tuonne oikeasti löydy lisähyökkääjää matkanvarrelta, että saisi täydet neljä kentällistä? Esim. Kauppila olisi voinut ottaa hokkarit matkalle mukaan.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Miten KooKoo ei saa 18 äijää kokoonpanoon? Onko yllättävä paskatauti vai monta loukkaantumista? Yleensä näitä vajaita kokoonpanoja näkee lähinnä tyhjennysmyyntijoukkueilla.

Kolme pistettä ois TPS:n otettava. Vastustaja on pelannut eilen (mitä helvettiä liiga nyt taas!) ja materiaalietu on kiistaton.

Perrinin paluu on myös kiva nähdä.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei vaan ole äijiä, loukkaantumisia piisaa. Viikon sisään on tippunut pois Juutilainen, Green, Tuhkanen ja Koivisto. Tuokkola ei halua ottaa Tammista ja Espoa selvästikään niin aktiivisesti junnuista stunttaamaan kuin Mattila.

Kylmää on kyyti, mutta itse hyydyttiin kauden kriittisimmissä peleissä SaiPa-Ilves-Jukurit.
 

Steus

Jäsen
Miten KooKoo ei saa 18 äijää kokoonpanoon? Onko yllättävä paskatauti vai monta loukkaantumista? Yleensä näitä vajaita kokoonpanoja näkee lähinnä tyhjennysmyyntijoukkueilla.

Kolme pistettä ois TPS:n otettava. Vastustaja on pelannut eilen (mitä helvettiä liiga nyt taas!) ja materiaalietu on kiistaton.
KooKoo lähti kuluvaan kauteen huomattavasti ohuemmalla kokoonpanolla kuin viime vuonna ja budjetissa panostettiin laatuun määrän sijaan.

Lainaus KooKoon poissaolotiedotteesta tiistailta:
Ossi-Petteri Grönholm, tilannetta tarkkaillaan päivittäin
Mikko Jokela, noin 3-4 viikkoa
Jan-Mikael Juutilainen, noin 1-2 viikkoa
Juha Järvenpää, noin 1,5 kuukautta
Mika Koivisto, noin 2 viikkoa
Niko Tuhkanen, noin 4-5 viikkoa
Veeti Vainio, loppukausi

Viime viikko karsi KooKoon kokoonpanoa neljällä pelaajalla: puolustaja Ossi-Petteri Grönholmilla, hyökkääjä Jan-Mikael Juutilaisella, hyökkääjä Mika Koivistolla ja puolustaja Niko Tuhkasella. Hyökkääjä Toni Hyvärinen sen sijaan on saanut taas peliluvan.
Pakkiosastolla OPG pelaa siis puolikuntoisena, kun kolme ukkoa on klesana ja parin viime kauden aikana kokoonpanossa monesti nähty Arttu Pelli on lainalla SaPKossa kehittymässä tasaisella vastuulla (pelasi alkukauden seiska-kasipakkia). Yksi 16-kesäinen kaveri siellä on käynyt hutkimassa parissa pelissä, mutta ainakin viimeksi Santeri Salmela huilasi peräkkäisistä peleistä jälkimmäisen, jottei rasitus kasva nuorelle miehelle liian suureksi. Hyökkääjäosastolla KooKoo ilmeisesti laski sen varaan, että stuntteja saadaan omista kehittyvistä junnuista. Valitettavasti ilmeisesti joko taso ei riitä tai sitten ovat poissa jostain muusta syystä. Josh Green tosiaan tipahti vielä eilen pois rivistä päävamman takia.

Lepoetu ja kotietu siihen päällle on kyllä ikävä combo.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kouvolan rosterin nähneenä kaikki paitsi 3 pistettä on megalomaanisia pettymyksiä tästä. Irving kiusaa Tepsiä kaksi ja puoli erää, mutta sitten nousee KooKoon silta ja TPS korjaa potin.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Yhtä päätyä koko peli. Ihan mukava seurata kun arvailut on siinä että monellako maalilla voittaa
 

JohnDorian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL, Winnipeg Jets
Onko missään tullut ilmi, miksi Irving ei pelannutkaan? Tuliko alkulämmöissä tälliä yms.?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Onko missään tullut ilmi, miksi Irving ei pelannutkaan? Tuliko alkulämmöissä tälliä yms.?

Tuokkolta kysyttiin tota lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen, ja Tuokkolan vastaus kuului:

"En kerro".

Ehkä meni pissit housuun. Irvingillä siis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös