To 18.8.2022 KalPa - Ilves

  • 1 561
  • 7

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Ensimmäisen erän jälkeen tulos kotijoukkueelle 2-0. KalPa aloitti ottelun vahvemmin ja Ilves oli aikalailla telineissä. Erän loppua kohden puntit tasoittuivat ja vierasjoukkuekkin sai kiekon kerran rautoihin.

Avausmaalissa Görtz ampui ranteella viivalta ja pahassa maskissa ollut vierailijoiden maalivahti ei voinut sille mitään. Toisessa KalPan maalissa Homer Simpson laukoi kiekon 2v1 hyökkäyksessä maalia kohti ja taisi ottaa Ilveksen puolustajasta kimmokkeen ohjautuen maaliin.

Molemmilta joukkueilta kakkosketju oli ensimmäisessä erässä näkyvin koostumus jäällä.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Toisessa erässä Ilves jatkoi vahvaa ensimmäisen erän loppua ja kolmesta ylivoimasta kaksi tuotti tulosta. Jani Nyman oli vierailta erittäin vahva tässä erässä ja painoi Kontiolan sekä Lancasterin syötöistä kaksi kertaa lähes identtiset onetimer lämärit maaliin. Lisäksi junnu paini miehekkäästi myös maalin edessä tilanteiden jälkeen.

KalPalta toisessa erässä ei juuri kukaan erottunut edukseen. Lampaanperseet menee Sissonssin sekä Miettisen suuntaan heikosta eräsuorituksesta.
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
KalPan kakkosketju ollut kyllä toimivan näköinen yhdistelmä.

Ilvekseltä molemmat pakki-Otot väläytelleet, on vähän positiivinen ongelma minkä seitsikon kokoonpanoon arpoo kun/jos kaikki ovat pelikuntoisia.
 

Since 1931

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös