To 18.8.2016 Jukurit - Sport

  • 3 293
  • 15

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kauden ensimmäinen täyspitkä harkkapeli Sportille Suomessa, ja vielä Kokkolassa, ja vastassa "tylsä, tylsä" Jukurit.
Niin vain RA: n bussikin on matkalla pohjoiseen päin. Täällä tien päällä vähän netti pätkii, joten jatkakaa muut kokoonpanoista ym.
Sport teki onnistuneen Tanskan kiertueen voittaen molemmat pelinsä Sonderjyskea (?) vastaan.
Jukurit puolestaan kärsi niukan 2-1 -tappion Ässille alkuviikosta.
Sportilta sivussa ainakin E. Riska, Vauhkonen, Komulainen ja Kokkala. Rinne kuulemma aloittaa tänään.
 

Orvelo

Jäsen
Näyttää Kokkosen Mikko vieläkin jatkavan kokoonpanossa. Onko tosiaan näin korkealla pakkihierarkiassa vai vieläkin kokeillaan ja hankitaan kokemusta.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportilta sivussa ainakin E. Riska, Vauhkonen, Komulainen ja Kokkala.
Noiden lisäksi myös Karvinen, Kiviranta ja Rantamäki hyökkääjistä sekä Laakso ja Salo pakeista.

Sport tänään, Sport idag:

Nenonen - Viitaluoma - Vänttinen
Nordlund - Kankaanperä

Vaskivuo - F.Riska - Blomqvist
Pukka - Gröndahl

Westermarck - Tikka - Körkkö
Väkelä - Saukko

Braskén - Sundfors - Vähäkangas
Laitamäki

Rinne (AM)
Järvinen

Nelosella on peli alla eiliseltä, joten saa nähdä jaksavatko junnut painaa. Peliaikaa ei välttämättä kovin paljoa kuitenkaan tule.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ai Sportillakin on oma VVV
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ensimmäinen erä aika mitäänsanomaton. Jukurit pikkasen enemmän kiekollisempi mutta aikamoista kohottamista ja hyvillä paikoille pääsy aika vaikeaa. Yv varsin surkeaa Jukureilta. Vaarallisin tilanne jukureilla kun Jukuri pakki pommitti kankaanperää kypärään kiekakolla.

Sportin yv sensijaan tuotti tulosta mutta muutoin varsin huono erä. Tikka tekee hyvin töitä ja Kankaanperä puollustussuuntaan kentän kuningas. Muutoin 5 vs 5 peli aika hakusessa vielä niin sportilta kuin jukureiltakin
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Samoja filiksiä. Ekan erän alku Jukureille, kun Sporalla heti jäähy. Junnut hieman pulassa. Aika tehotonta puolin ja toisin. Kanki on varma, rauhoittava eikä tee vääriä ratkaisuja. Rinteeltä pari hyvää torjuntaa. Hyvä uusi veska meillä!
Toinen erä selkeämmin Sportin. Tikka et co. selvästi fyysisempiä kuin Jukurit. Filip ollut pirteä. Taitaapi olla keräilyharvinaisuus tuo Filipin #24 game worn-paita nimellä Riska E.
Mikkeliläisistä M. Koivisto ja Piitulainen plussaa. Valkonen kohkaa ja on myöhässä koko ajan, niin kuin Vaasassakin. Tokassa erässä Sportin junnu #4 oli vahva ja yritteliäs! Nyt makkarajonoon...
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toinenkin erä aikamoista hakemista. Jukureille annettiin ylivoimaa aluksi mutta valitettavan ratkaisuköyhää tuo on... Viivavedoista tuskin yksikään on mennyt maalia kohti ja tosi monta kertaa se veto jää ensimmäiseen mieheen.

Sport ei myöskään paria väläytystä lukuunottamatta päässyt kunnolla pyörittään. Markus Kankaanperä otti erän alussa aika heppoisen 2+10 minuuttien päähän kohdistuneesta taklauksesta. Erän paras paikka jukuripuollustuksen hölmöilyn jälkeen tuli vaskivuolle joka pommitti suoraan logoon kolmesta metristä
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Jukureillehan se meni voittomaalikisan jälkeen. Onneksi Jukurit tekee itsestään ennakkosuosikin avauspeliin. Helpompi Sportin silloin voittaa kiimainen peli :)

Viitaluomalle kolme kakkosta. Aika paljon.
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kolmas erä Jukureiden osalta parempi. Tasoitus tulee kun sport tuplaa omassa kulmauksessaan Henritiuksen joka heittää no look syötön keskelle Lähteelle jonka perässä Westermarck ei pysy ja rystyltä patjan yli maaliin.


Jatkoaika pääosin jukureiden pyöritystä mutta sportillaki yksi hyvä paikka.

Pilkut jukureille 2-1
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Miten 15-v Mikko Kokkonen pärjäsi tänään? Entä Norja?
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ilmeisesti peli on siis vielä kaukana valmiista tai edes tyydyttävästä? Ottaen kuitenkin huomioon, että puolet oletetusta avauskokoonpanosta on sivussa, niin tulos oli kuitenkin kelvollinen.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sellainen peli. Tasaista. Jatkis meni Jukureille. Sportin pakeista puhtaat paperit Kankaanperälle, Pukalle, Gröndahlille ja varauksin Nordlundille. Väkelä ja Laitamäki olivat valitettavasti vaikeuksissa usein. Rinne hyvä. Hyökkääjistä hieman arvelluttaa Viitaluoma, turhia jäähyjä ja ja:lla lopetti pelaamisen, kun eri mieltä jostain tilanteesta ja tuomiosta! Rinne onneksi otti tilanteesta syntyneen läpiajon.
Norja ei joutunut kovin kovaan paineeseen. Ihan ok. Olikos Kokkonen vain 15 vee? Siellähän se meni hyvin muiden mukana.
Tikan fyysisyys jäi mieleen ja Pukan ja Kangen virheetön peli. No joo, Kanki 2+ 10 heppoisesti.
Huomenna koko joukkueella kasvojen kohotus kotona Kuparisaaren avauksessa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös