To 18.2.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 40 338
  • 464

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kuka helvetti syötti kiekon aivan suoraan Riskan lapaan?
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Ihan liian kurkona Tappara häärii Nordiksella, jotain pitäisi tehdä. Generous kyselikin jo Kangen lähtöhaluja mutta ei taida vanha herra enää harrastaa myllyjä.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On, ja pahinta että käyvät yleensä uhkailemassa valmentajia "seuraavasta jäähylle" -tyylisesti heti kun peliin saadaan tunnetta. Antaa poikien painia, sitä kansa ja pelaajat haluaa.

Se mitä kansa ei halua on tuo tuomarilinja roikkumisissa ja huitomisissa.

Juuri näin. Ei tuomarin pitäisi näin herkästi olla tappamassa tunnetta, ei ole mielestäni ollut mitään syytä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jesse Puljujärvi, Oulun Kärpät.

3-1. Ihan hyvä kuti on kyllä silläkin.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kärppien viimeistely on ollut selkeästi parempaa kuin Ässien. Ei riitä että ollaan pelillisesti edellä jos ei tehdä mistään maalia
 

Gneisenau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Metropolitans
Tappara pelaa kyllä väsyneistä joukkueista paremmin, hyödyntäen tuomarilinjaa. Tämän Tappara on kyllä aina osannut ja siitä on turha purnata.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kyllähän tuo Aittokallio on tähän peliin ihan hienoja venytyksiäkin tehnyt, mutta vähän silti harmi kun tuntuu joka pelissä menevän yksi helppo maali sisään.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
King of the jungle jo ylempänä viittasi samaan mutta kyllähän esim. päällä oleva kortisoonikuuri pyöreyttää kasvoja melkoisesti ja kyseisen sairauden takia kortisoonin syöminen on ihan arkipäivää.

Piti googlata:

"Crohnin tautiin eli tulehdukselliseen suolistosairauteen voi liittyä huulten ja kasvojen turvotusta, poskien limakalvojen paksuuntumista"

Olin elänyt luulossa, että Crohnin taudissa vaikutus olisi päinvastainen, kun paino putoaa. Pahoittelen asiatonta kommenttia.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sellainen kysymys HIFKin miehille, että minkä takia tuohon ykkösketjuun ei ole laitettu yhtään kovuutta vaan siihen on pistetty kolme pumpulipoikaa? Eikö Rask pelannut viime kaudella Ramstedtin kanssa vai muistanko väärin?

Hyvä kysymys, Puustista yritettiin herättää siirtämällä ykköseen. Mittojen puolesta ja parhaimmillaan Pude taitaa myös fyysisen pelin, halu vaan tahtoo puuttua. Rask on liekehtinyt Hintzin ja Partasen kanssa ja olisi sääli erottaa heitä.

Silti tuo ykkösen peli on tehotonta, parhaat paikat hukkaa tänäänkin Zaborsky. Jumalauta kun äijällä voi olla paska veto. Osaa tasan yhden laukauksen, lämäsy joko patjaan, logoon tai seinille. Helvetti kun ärsyttää tuo Zabon paska veto joka maksaa jatkuvasti paikkoja. Ramu jakoi Zabolle keskelle toisessa erässä ja laukaus plekseihin. Ekassa erässä perus yksinläpi veto logoon..hohhoijaa..
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Iso Pate ja mikä maali, 1-3. Hussolla ei mitään palaa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät on liigan huonoin joukkue ylivoimahyökkäyksissä. 3vs2 ja 4vs3 hyökkäyksissä menee aina sormi suuhun ja pelataan todella huonosti.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Täysin perus rysty kämmen harhautus ja selostamo tyyliin laukee housuihin koska Laine.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Nyt on pitkä matka pisteille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös