To 18.1.2024 KooKoo - JYP

  • 7 427
  • 235

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
JYP:in edellinen kahden tai useamman maalin voitto on pikaisesti katsottuna tullut lokakuussa SaiPaa vastaan. Tänään oli lähellä että se putki olisi mennyt poikki.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Stars, Oilers
Onneksi vähän Barcelonaa vielä tuohon loppuun.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kaikki edistykselliset tilastot hävittiin. Hävetkää :)
 
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan en kyllä nyt ymmärrä sitä, että miksi Jyp ei voisi olla juuri näin hyvä myös Sami Nikun kanssa? Eihän se voi olla mahdollista, että Niku itse olisi sellainen myrkyttäjä, eihän mikään viittaa siihen? Itse en näiden kahden ottelun ilmeen perusteella voi vielä uskoa siihen.

Toki buustia voi joukkue saada siitä, että taitava yksilö on poissa, ja silloin joka jätkän on helpompi motivoitua pelaamaan tänään vähän paremmin. Erityisesti Erosen esilläolo saattaa juontaa juuriaan osaksi myös siihen, että kiekollisen pakin roolia on valtavasti enemmän tarjolla. Eihän nuo laukaukset millä se tykitti eilen ja tänään ole minkään puukäsipakin (esim. M. Viitasen tai M. Heiskasen) laukauksia. Mutta ei tällasesta lisäbuustista ollu Mikkelissä vielä tietoakaan, tai sillon ku Niku oli maajoukkueessa (muistaakseni).

Mutta itse unelmoin märissä päiväunissa siitä, että Jyp voisi pelata tämmösellä asenteella, työnteolla ja yllättävän esiintulon tehneellä pelurin luonteella myös S. Nikun läsnäollessa (ja myös Niku mukaanlukien, noihin asenteeseen ym.), jolloin joukkueessa alkaisi olla aika pelottavaa potentiaalia.

Tämä kaikki on luultavasti Nikusta itsestään eniten kiinni. Joko lähtee kävelemään ja Jyp taistelee ja raapii kollektiivina ilman häntä tehden yv:llä loppukauden aikana yhteensä 0 maalia viivasta, tai herra jollain ihmeen kaupalla palaa takaisin niin kuin mikään ei olisi muuttunut ja jatkaa kiukuttelua ja löysäilyä, tai best case scenario:

Niku ottaa itseään niskasta kiinni, tekee sovun Heiskasen kanssa, nöyrtyy, tajuaa oman asemansa että hän ei ole kingi ja joukkue pysyy elossa ilman häntä, ja että hänen on itsekin tuotava 105 % peliin joka ilta jotta olisi joukkueelleen edes lähellekään yhtä arvokas kuin kuvittelee olevansa. Se tarkoittaa yhtä paljon sekä Vainion, Vidgrenin & co kaltaista (omasta mielestäni, älkää nyt tarttuko tähän, tai esittäkää itse parempia esimerkkejä... :D) laadukasta ja nöyrää peruspelaamista ja sielun laittamista kentälle, että oman erikoisosaamisensa tuomista peliin eli rauhallinen kiekkokosketus, pää ylhäällä omassa päässä, hyvät avaussyötöt, ja lämärit viivasta yläkulmaan, muun muassa.

Itselläni ei siis ole Nikua vastaan mitään, toivoisin sydämestäni että mies pelaisi loppuun asti täällä. Mutta pakko tunnustaa tosiasiat että myös hänellä on iso peiliinkatsomisen paikka, nimenomaan peliesitysten osalta.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kaikki edistykselliset tilastot hävittiin. Hävetkää :)

Mutta häviääkö Mikko Heiskasen JYP jääkiekko-ottelua enää koskaan? Yhtä kaikki, kymppisijan kilpailusta saattaa tulla vielä entistä mielenkiintoisempi.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta häviääkö Mikko Heiskasen JYP jääkiekko-ottelua enää koskaan? Yhtä kaikki, kymppisijan kilpailusta saattaa tulla vielä entistä mielenkiintoisempi.
Oisko loppukausi 9 ottelun putkissa aina vuorotellen? Tietäis etukäteen millon kannattaa ostaa lippua ja millon ei
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös