Radek

Jäsen
korkki sanoi:
Siellä on joku ollut katsomassa alkukauden Jokerit-Ässät ottelua jossa Eerolle kävi pikkuinen lipsahdus.
Taisi olla Kaltiainen, joka silloin imuroi, joten laatuskouttausta sinänsä..

Toni "kakkossyöttö & tyjämaali" Häppöläkin vaan rikkoi jo 30 pisteen rajan. Vai pitäisikö sanoa parjattu.. Konttinenkin pääsi pisteille, joten olisikos tulokaspystiä tulossa?

Seuraavana veretseisauttava vierailu Raumalle.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Number 11 sanoi:
Bluesilaisten pinna alkoi todellakin pettää pelin vanhetessa ja lähes joka jätkä kävi kuumana jossain tilanteessa. Jopa Martin Kariya hermostui (Favoriniin?) toisessa erässä huitaisten mailallaan päin pleksejä ja lujaa kiekon ollessa jo muualla.
Kariya taisi hermostua kun peli ei sillä hetkellä kulkenut. Mielestäni Kariya ei ollut mitenkään maaginen tänään. Mave oli selkeästi parempi.

Aivan Radek, Kaltiainenhan tuossa pelissä oli maalissa ja Eero sitten imuroi seuraavan pelin Tampereella.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

papa durdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Oliko Maven viimeinen?

Ei perhana! Tollasta pelimiestä olis kattonu Porissa pitempäänkin! On se äijä ei voi muuta sanoa. Raumalaisten mällihousujen laulama "Nämä boikki o vast..." on lähinnä pilkantekoa sen rinnalla kun Mave laulattaa seisomokatsomossa patasydäntä.

Kiitos Mave!
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Kun noita Ässien maaleja katseli, niin huippukuntoinen Brücks olis noista hoitanu pari kolme. Nyt oli väsynyt Bernd maalissa ja tulos tämä. Lepoa jo kaveri vaatii.

Ei kai tässä kummempaa hätää siis ole. Paikkoja luodaan, kai ne joskus sisäänkin menee? Pleijarikiekossa ollaan kuitenkin parhaimmillaan, kun pelit on vähämaalisia.

Kivenmäeltä ihan hienonnäköiset veivit.
 
"Don’t worry about my cap" - Lou Lamoriello

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
RaikkA sanoi:
Kyllä tällä kertaa saa Viitaluoma syyttää itseään, hakkasi mailaa plekseihin vaihtoaitiossa josta tuli kymppi(tämän ehkä olisi voinut jättää antamatta) , mutta kympin saamisen jälkeen Viitaluoma pillastui täysin ja yritti vielä päästä väkisin ulos jäähyaitiosta. Aikansa Viitaluoman riehumista katseltuaan Favorin pisti ukon suihkuun. Tämän jälkeen kyllä kieltämättä otti vielä yleisön hienosti mukaan kunniakierroksilla, kädet pään päällä taputtaen.

Edittiä...
Kiekko-kansan videopätkän perusteella taas kerran TF:ltä käsittämätön kilahdus. Mutta takuu Favoa taas kerran.
 
Ehdottomasti vastaan kaikkea vastustamista ja ehdottomuutta.

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
Major Julli sanoi:
Kiekko-kansan videopätkän perusteella taas kerran TF:ltä käsittämätön kilahdus. Mutta takuu Favoa taas kerran.
Itse olen eri mieltä. Kyllä pelaajan pitäisi tietää, ettei jäähyaitiosta tuomarille kannata enää huudella. Ihan aiheellinen ulosajo! Viitaluoman tunnetilaa kuvasti hyvin tuuletukset ulos luistellessa, joten aika kuumana tuntui käyvän...
 

Tuamas

Jäsen
Lauri sanoi:
Kun noita Ässien maaleja katseli, niin huippukuntoinen Brücks olis noista hoitanu pari kolme. Nyt oli väsynyt Bernd maalissa ja tulos tämä. Lepoa jo kaveri vaatii.
Itselläkin pisti silmään Brúcklerin epävarmuus. Ensimmäisessä erässä pudotteli vaarallisesti todella helppojakin vetoja ja useammassa tilanteessa oli kiekko täysin hukassa, mutta tuuria riitti.
Mutta jos/kun koko kauden vetänyt käytännössä kaikki pelit, niin kyllä tuon ymmärtääkin.
"Normikuntoinen" veskari oli todennäköisessti voinut saada Kuuselan vedon kiinni, mutta muut maalit olivat sen verran hyvin pedattuja, ettei niissä juurikaan ollut veskarilla sanottavaa. Ensimmäisessä maalissa veskari pelattiin täysin ulos, toisessa B-pisteen kieppeiltä maskin takaa tarkka veto, kolmas olikin sitten Brúckleriltä todella omituinen suoritus kun ei heittänyt maihin, eikä tehnyt mitään muutakaan ja Kivenmäen soolomaali veivillä sivuttaisliikkeestä. Eli ehkä tuon Kuuselan maalin olisi voinut saada parempana päivänä kiinni, mutta muuten menee kyllä kenttäpelaajien piikkiin tämä matsi.

Itse peli oli yksi parhaista mitä olen Ässiltä nähnyt, suunnanmuutospeli toimi ja pakitkin saivat kiekkoa liikkeelle kohtuullisen hyvin.
Siihen päälle vielä hyvä taistelu, sopivasti vittumainen karvaus ja Bluesin jannujen hiillostaminen, niin oli kerrankin taas kiva katsoa Padan pelaamista.

Crombeen hoiteli järkevästi muutaman tilanteen, kun Bluessin jannut olivat ilmeisesti löytäneet Joensuun Ässien tähdeksi jota kannatti hiillostaa. BJ haki äijät pois kimpusta fiksusti, joutumatta itse pidemmille jäähyille. Toki kunnon myllykin olisi ollut kiva, mutta turha tarkoituksella on päätyovien lähteä kesken peliä lähteä jos joukkueen peli kulkee noin hyvin.

Viitaluomalta totaalinen kilahdus, oli tosin odotettavissa jo ensimmäisen erän jälkeen kun hän kävi sen verran kovilla kierroksilla. Favorinilta aivan oikea tuomio, koska Viitaluoma aloitti mussuttamisen jo aikaisemmissa tilanteissa, tuossa sitten jäähylle jouduttuaan ansaitsi ensin kympin huuteluilla ja fiksuna miehenä alkoi vielä takomaan jäähyaition pleksiä ja huutamaan Favorinille kun kymppi oli annettu. En näkisi tilannetta mitenkään poikkeuksellisena, kyllä noista on ennenkin annettu isoja rangaistuksia tuomarien toimesta.
 
Åja.

vykoukal #51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Tuamas sanoi:
En näkisi tilannetta mitenkään poikkeuksellisena, kyllä noista on ennenkin annettu isoja rangaistuksia tuomarien toimesta.
Varmasti on. Miten näitä tapauksia vaan tuntuu sattuvan useammin silloin kun Favorin on tuomaroimassa? Sattumaa? En usko...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy