To 17.4.2014 Otteluseurantaketju Liiga, 2. finaali

  • 87 071
  • 514
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei jeesus mitä jermuja tuolla Tampereella Nelonen Pro:n lähetyksessä huusi Essiä...:) pipot vinossa, silmät harittaa mihin saattuun :D
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on mielenkiintoista nähdä miten Kärpät nousee tästä, vai nouseeko. Tappara on ollut viimeiset kaksi vuotta sarjan paras joukkue, kun pelataan johtoasemassa.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät ilmeisesti ei halua enää yhtään omiin. Seuraava erä on uusi alku
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Kärpillä ei oo mitään toivoa päästä ton Tapparan muurin läpi. Tulossa "huikeat" kaksi erää.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tappara sai Game 7 Lukkoa vastaan jalat liikkeelle. Nyt sama tahti näkyy jatkuvan finaaleissa. Jopa Niäminen melko raikkaalla liikkeellä, pääsee taklaamaan. Jukkan kunnon ajoitus mennyt nappiin?
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät tulee kakkosessa tasoihin, kolmannessa ohi. Mark my words
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Toivottavasti Kärppien huoltaja hakee erätauolla pelaajien jalat Pirkkalan lentokentältä.
 

Katto

Jäsen
aaltonen ihan pimennossa. putosko se pyörälä siihen oman jätkän taklaukseen vai oliko vielä kentällä?
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä, että sai Tarparakin pari maalia. Tuo vähän lisämielenkiintoa tähän. Vähän nihkeä erä, mutta eiköhän se tästä muutu paremmaksi.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Neljännessä välieräpelissä kun SaiPa meni 2-0 -johtoon Lappeenrannassa, niin kirjoitin tänne heti että Kärpät nousee vielä. Nyt ei aivan ole samaa fiilistä, ja tuo erän loppu oli kyllä todella heikko Kärpiltä. Nyt pitää jätkien koota itsensä erätauolla ja kammeta itsensä matsiin takaisin. Tapparan johtomaaliin saakka tuo oli Kärppien hallintaa, mutta pieni virhe meille ja homma kääntyi.
 

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
2-0 Tapparalle eka erän jälkeen. Jotenkin ei kärppäfanina silti huolestuta yhtään. Maalipaikat selkeästi kärpille, joten jos pelin kuva jatkuu tällaisena niin poro tulee takaa ohi, niin että suhina kuuluu. Boksista tulee toki pysyä poissa, Tapparan yyvee on luokkaa murhaava. 5-5 pelissä ei minkäänlaista hätää.

Voi olla että tämä peli silti hävitään, mutta jos Tapparalla ei ole esittää muuta kuin murhaavaa ylivoimaa, niin ei tule paras 7:stä sarjassa riittämään. Luottavaisin mielin.
 
...Jukkan kunnon ajoitus mennyt nappiin?
Eieiei. Tauolla ei olisi saanut harjoitella. Liikaa ovat rääkänneet.

Kyllähän Kärpät oli alun jälkeen täysin kusessa ja 3-0 lähellä. Järvisen ketju alkoi pelaamaan ja se näkyi.

Kärppien fyysisyys ei riittänyt Tapparan paineessa. Nieminen viskoi poikia ympäriinsä, Ohtamaa kun koitti päätä pienempää Kuuselaa taklata, niin yritykseksi jäi.

Nyt vain huolellisesti, mutta aktiivisesti eteenpäin.

Ja nyt hyvä esimerkki Kärppä-faneille siitä mistä oli puhe ensimmäisen pelin jälkeen. Nyt ne kiekot alkoi menemään Karhusen ohi. Siihen loppui se maagisuus, godmode, päällään seisonta jne.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Kaik on männy! voe rähmä, voe rähmä.

Paikoista vain sisään niin kärpät vie tämän pelin selvästi. Niin ja luukut kiini omassa päädyssä. Luotto on kova näätiin!
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Kärppien on pakko panna kaikki tiskiin tokan erän alussa, muuten tulee noutaja.
 

Ränse

Jäsen
Hyvin Tappara rankoi kun Kärpät ei onnistunut momentumia hyödyntämään. Ei noita maalipaikkoja parane missailla tähän tahtiin. Sinänsä hyvä erä Kärpiltä kyllä.
 

JPL

Jäsen
Hyvää lätkää edelleen. Kärppien kolmospakkipari on tuo akilleen kantapää ja sinnehän se 1-0 menikin ja vielä virheiden summana. Ensin huono "avaus" paineettomassa tilanteessa, mistä Palola sai kopattua kiekon ja sitten vielä hävisi kaksinkamppailun ja sama mies molemmissa, eli Eminger.

yv-maali nyt sitten oli todella komea, eikä oikein kenenkään piikkiin.
 

Urheilija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On tuo Ville Nieminen aivan huikea pelaaja. Kärpät jäätyi täysin Tapparan toisen maalin jälkeen ja tuota menoa matsi päättyy rumin lukemin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös