To 16.10.2008 TPS - Pelicans

  • 6 133
  • 34

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
No joo, voitto tuli. Yllätyin torjuntatilastoja kotona. Ei ihan kuvastanut kenttätäpahtumia vaikka varsinkin toinen erä enemmän kun paskaa. Jälleen tuli ihan perkeleesti oman alueen virheitä ja varsinkin hyökkäykseen lähdöt yhtä puuroa.

Pitäiskö käydä oikein treeneissä mulgasemassa tehdäänkö siellä muutakuin kaljotellaan. Ylivoima niin vitun onnetonta jälleen. Salak jaksaa illasta toiseen venyä. Illan kruununa ekan erän venyminen Pelikaanien 2-0 hyökkäyksestä. Tämäkin seurasi kotijoukkueen suosiollisella perseilyllä.

Ja Hannu jälleen avasi kommentit:" Jämäkkä peli ja suurella sydämmellä jne." Ei tainnut herkistyä itkuun tällä kertaa. Jatkossa tällä pelillä pisteet aika tiukassa....
 

Tyrannos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljannostajat
Jäähyt tappoivat jatkuvasti Palloseuran pelistä kaiken momentumin, niin omat kuin Pelikaanienkin. Kerran taisi pyöriä yv näyttävästi, muuten todella heikkoa. En muista nähneeni ainuttakaan puolenvaihtoa sen jälkeen kun "kuvio" saatiin pyörimään. Laidassa pyöri. Syöttö viivamiehelle, joka palautti nurkkaan. Heikkoa.

Muuten pelissä oli ihan hyviä merkkejä:
- Salakilla on tosi nopeat jalat, otti mm. yhden kiireettömän 2 vs 0:n kiinni tosi vikkelästi alakulmasta.
- Hannuksella yksi paikka, harmi ettei saanut sisään. Olisi voinut aueta.
- Nordlund oli yllättäen taas muutamaan otteeseen hyökkäyksen kärjessä. Sai yv-aikaa Klubertanzin rinnalla. Vaikutti paljon vihaisemmalta kuin aikaisemmin omassa päässä. Taklasi suorastaan useasti ja intoutui kerran vääntämään maalinedushässäkässä. Toki mukaan muutamia karmeita harhoja omassa päässä.
- Jamie Johnson oli varsin näkymätön.
- Uusikartano pelasi paljon. Hyvä oivallus voittomaalissa. Pystyy pitämään ajatuksen mukana pelissä. Jos pysyy terveenä, erittäin tärkeä mies TPS:lle.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Harvoin harmittaa näin paljon voitetun ottelun jälkeen. Pelicans olisi ansainnut voiton vaikka pelasi täysin torsolla joukkueella. Tepsiltä erittäin munaton esitys ilman fyysisyyttä. Salak piti jengiä pystyssä ja se olikin siinä. Laukaukset kertovat juuri sen mitä pelistä kerrottavaa on. Lahtelaiset hallitsivat ja vain onnella TPS otti kolme pistettä. Kaikki on jälleen hyvin...voi saatana.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mietin, että mistä tämäniltainen salaperäinen päänsärkyni johtui ja avasinpa teksti-tv:n ja Hantan tädithän "veivät" pelsua numeroin 3-2. Ei nyt ihan mennyt kahvi väärään kurkkuun, mutta tuli jotenkin epärealistinen olo, ei ole tasavallassa nyt kaikki hyvin. Meidän munaanpuhaltetu joukkueemme voitti pussinokat. Meillä on kahden ottelun voittoputki, joten luulen, että Sepi on nyt tähän tyytyväinen. Voidaan puhua jo taloudellisesta riemuvoitosta ja seuraavassa pelissä jonot hallille ovat Artukaisissa 400 metrin luokkaa. Mites Klubi pelasi?
 

RomuLumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kotivoitto

Iloinen pitäisi olla kun pisteitä tulee, mutta kyllä siinä pelissä vielä paljon parannettavaakin oli. Annetaan nyt normi palaute

Onnistujat:
Aki Uusikartano - kokonaisvaltaisesti hieno peliä niin hyökkäys, kuin puolustuspäässa. Kaveri on ollut Tepsille täyttä kultaa ottelusta toiseen. Voittaa kaksinkamppailuja, oikea-aikaisia syöttöjä ja maalinteko voimaa!
Vahalahti - Joopa joo. Enenkaikkea mainitsen, koska nyt jokaisen olisi syytä nähdä vaikka perssilmälläänkin, että AUK-Vahalahti kuuluu samaan kenttään. piste.piste.piste. Nuo kaksi kun pystyvät ratkaisemaan Tepsille otteluita. Vaihto tapahtui nyt vasta kolmannen erän puolivälissä ja heti taas tuli tulosta. Toivottavasti seuraavassa ottelussa yhdessä alusta alkaen.
Salak - Olisi kai pitänyt laittaa ylimmäksi. Parantaa koko ajan ja tähän ei Tepsi kaadu. Piti todellakin pystyssä Tepsiä ensimmäisessä erässä.
Kolu - Hei, hei, hei. Taas maali. Voi herranjestas sentään. Nimi selässä ei merkkaa mitään, eikä taito, vaan asenne!
Tommi Laine - Jos pikku Mestis keikka tekee miehestä jääkiekkoilijan, suosittelen muillekin alisuorittajille. Hienoa ja itsevarmaa peliä. Toi kiekkoa ylös, hyviä syöttöjä ja jopa kutejakin! Hienoa Laine!
EJ - pitää kiekkoa...pitää kiekkoa...pitää kiekkoa ja veivaa sen maaliin. Vihdoinkin se onnistui! Nousua näkyvissä.
Numero 36 Pelicans. Ei sano mitään, mutta röyhkeä kaveri. Mun makuun.
Ulkomaalaiset opiskelijat - kannustivat ja pitivät hauskaa. Tervetuloa uudestaan!

Lohdutonta:
Hannus - Oi miksi, oi miksi kenelläkään tulee mieleenkään peluuttaa kaveria Tepsin ykkösessä. Paikka on ansaittava, vai miten se meni? Oi miksi, oi miksi!
Tepsin ylivoima - Jopa melkein maali, mutta vain melkein.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Ensimmäinen erä oli ihan jees TPS:ltä. Toka heikko ja kolmannessa tehtiin tarvittavat maalit. Tunnelma hallissa oli ihan hyvä torstai peliksi. GH:t ovat jääneet kotiin ja paikkalla ne jota oikeasti kiinnostaa seura.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Ja Hannu jälleen avasi kommentit:" Jämäkkä peli ja suurella sydämmellä jne." Ei tainnut herkistyä itkuun tällä kertaa. Jatkossa tällä pelillä pisteet aika tiukassa....
Hmm... Kumpaakohan Hannua tässä tarkoitetaan? Kuvaus sopii kumpaankin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Hmm... Kumpaakohan Hannua tässä tarkoitetaan? Kuvaus sopii kumpaankin.

Kyllä se oli Jortsu Canalin studiossa, kun kuuli Palloseuran pelistä?
Kolu on selvästi alkanut pelaamaan, joten Max the ihmiskuulalle enemmän peliaikaa. Samoin olen odottanut pari kautta jo, milloin Tommi Laine ottaa roolia ja vastuuta. Nyt katastrofikaudella sekin toteutui. Salakia ei saa nyt tämän jälkeen päästää mihinkään jos alkaa tarjouksia satelemaan, jos häntä nyt kukaan haluaa.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei Pelicansin esitys ainakaan munaton ollut, kuten joku ehti jo kommentoida. Noilla ukoilla oikeasti tuon lähemmäs voittoa ei voida päästä! Ensimmäisessä erässä näkyi selvää hätäilyä ja erä olikin TPS:n, vaikkakin Rohtla ja Sopanen ryssivätkin tuhannen taalan paikan. Toisaalta Hoviseltakin hieno mailavenytys, kun tyhjä maali oli vain edessä. Tosin TPS:n avausmaali meni kyllä Hovisen piikkiin, ei voi mitään.

Toinen erä oli sitten enemmän Pelicansin ja enemmänkin osumia olisi voinut tulla. Ei mitään hätää oikeastaan koko erässä ja peli oli hyvin kontrollissa. Julkuselta nätti ohjauskin. Sama tahti jatkui kolmannessa erässä, kunnes Erkinjuntti teki hienon yksilösuorituksen, tosin pitkälti Tuhkasen avustuksella. Eipä ole Antti varmaan koskaan helpommin päässyt matsissa maalille nousemaan. Tuhkanen taisi olla pääsyyllinen kolmanteenkin maaliin, jos oikein näin. Ei mennyt ilta ihan nappiin.

Pelicans lamaantui TPS:n johtomaalin jälkeen ja kahden maalin tappioasemasta on vaikea nousta, vaikkei se ihan hirveän kaukana ollutkaan. Kaiken kaikkiaan mielestäni vierasjoukkue olisi vähintään pisteen ansainnut, mutta tällä kertaa näin. Tasainen ottelu, joka kääntyi kotijoukkueelle terävämmän viimeistelyn ansiosta.

Pelicansista täytyy kyllä nostaa esiin nuoret Rinkinen, Rohtla ja miksei Tavikin. Kaikilta hieno ilta ja varsinkin Rinkinen oli ottelun parhaita pelaajia. Pari kertaa todella lähellä tehdä maalinkin, mutta Salak oli hyvä tänään. TPS antoi kyllä käsittämättömän paljon tilaa keskellä ja ehkä sen takia Pelicansin avuaspelaaminenkin näytti suorastaan hyvältä ottaen huomioon käytettävissä olevan materiaalin.

Turkuhallista jäi lähinnä mieleen varusmiesten kovaääninen vastaus Saijalle, vaihto-oppilaiden aallot sekä yleisön vähyys, mikä ei tosin yllättänyt. Vaikeahan noita on arvioida, mutta silti tuntui, että ilmoitettu yleisömäärä oli jonkin verran yläkanttiin.

Ihan hyvä reissu ja Pelicans oli yritteliäs ja pelaajiinsa nähden hyvä. Vain pisteettömyys jäi harmittamaan, sillä ei voittokaan ollut kovin kaukana.
 

1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + Maajoukkue + NHL
Alexander Salak 9+13+15=37, Niko Hovinen 8+4+4=16
että miten sitä oltiin ainakin noiden tilastojen valossa noinkin alakynnessä kotikaukalossa vastustajaa vastaan, jolta puuttui lähes puolet avainmiehistöstä? Valehteleeko tilastot? Ei kai?

tilastoon ei merkitä ohi laukauksia. Näitä tepsillä on kohtuttoman paljon. Toisen erän ensimmäisellä ylivoimalla tepsille tuli ainakin viisi laukausta, jotka meni ohi maalin. Mutta parempi näin, että joskus meidänkin maalivahdista tehdään sankari, eikä aina toisinpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös