To 16.09.2010 Lukko-Ässät

  • 34 066
  • 147

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Ah-hah-hah.. kunnon vyön alle -provo

Joku taisi jo aiemmin jossain mainitakin, ihan vaan samaan tematiikkaan liittyen, että Iiro Suipon ammatiksi on siinä esittelyvideossa merkitty konduktööri, ja tarkennuksena perässä "pitkäaikaistyötön".. eli hulvattoman kekseliäs juttu; raumalainen konduktööri. Sillä eihän Raumalla ole edes.. no niin, antaa olla

Tää on meidän peli! Porilaisten koominen ylivoima on niin musertava..

Suippohan on raumalainen työtön puiggomies..

ÄLKÄÄ NYT PETTÄKÖ ÄSSÄT!
 

johnlee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mahtavaa ja todella hyvä eli näin kauden ensinmäiseksi ja jännittävä, tietysti näin porilaisin lasein.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei voi olla enää parempaa päivää tänään. Heti voitto ja vielä mistä joukkueesta, ostojoukkueesta!

Ja muuten, kiitos veikkaus!!! Rahaa tulee, ei tosin paljoa :D
 

-backley-

Jäsen
Suosikkijoukkue
L U K K O
Ei paljoa sanottavaa muuten mutta kyä ny jyrsii tappion lisäks oma laiskuus: ajatuksena oli käydä varmistamassa kympin investoinnilla hyvää mieltä Veikkauksen Ässille tarjoamalla ylikertoimella, vaan kun satoi niin pirusti ni enpä jaksanut lähikauppaan lampsia.

Onnittelut Poriin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jesh!!

Loppuiko pikkuisen bensa kolmannen erän aikana?? Ei se kaunista ollut ensimmäisen 30min jälkeen, mutta väliäkös hällä.. kuva kuulla miltä homma näytti paikanpäältä

V***u kun en mennyt sitä kymppiä pistämään tulosvetoon Padalle, kuten aioin..
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ai ai ai ai....nyt tekee höpöä.

Kuten ounastelin, niin nyt oli Ässien sauma yllättää lugu ja näin kävikin. Peliä en seurannut mistään mediasta, mutta mielenkiintoista nähdä onko jo heti kauden avausmatsin jälkeen käyttöä "the kaavalle"?

Kiitos psychodadille lopputulosveikkauksesta kesken ottelun, kiitos jupsterille mainiosta ennakosta ja kiitos lukolle täysistä pisteistä.

Tästä on perkeleen kiva jatkaa ja suurin stressi on heti kärkeen purettu joukkueen harteilta pois.
 

The Rock

Jäsen
Ohhoh... kuinkas tässä nyt näin kävi? Syksyn mestariyhdistelmä Rauman Lukonhan piti viedä tämä peli aivan pystyyn. Kyllä nyt hämmästyttää, kummastuttaa pientä kirjoittelijaa.

Tilastojen perusteella Ässät ollut täysin suvereeni Raumalla. Nopeaan tahtiin 0-3-johtoon ja sitten muutama säälipala raumalaisille etteivät joutuisi täysin murheen synkkään alhoon.

Yetman täräytti heti maalin, joka lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Voitto antaa varmasti myös koko joukkueelle ison itseluottamusbuustin, jonka myötä lauantain TPS-taisto ja Maven paluu Poriin tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen näytös.

Pikkupoika kysyi Teemu Aallolta "Onk nättii lämät täysil?" Sitä miettii huomenna tähän aikaan Kilpeläisen Eero.

No olik nättii lämät täysil? Ilmeisen makea maali Aallolle, mutta tuskinpa Kilpeläinen päästämäänsä takaiskua miettii voittoherkuttelunsa keskellä...

NA-SU-LI-A-!
 

Isonive

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Lajinsa Viimeiset, Fc Dynamo
Jess! ÄSSÄT!!! Rauman miljoonilla kasattu joukkue ei pärjännyt!!! Yetman on pelimies!!!
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Hyvä peli Ässiltä. Ihmettelen suuresti kun porukat valittaa 0-3 johdon mentystä. Missään tapauksessa ei voi olettaa, että joukku pitäisi nollat, etenkin Lukon tasoista joukkuetta vastaan vieraissa.
Ässät pelasi todella hyvän ja kypsän vieraspelin. Peli oli myös yllättävän vauhdikas ja hyvätasoinen kauden avauspeliksi. Lukon viisikkoeplissä oli ehkä hieman enemmän ruostetta.

Ässistä pisti silmään Salonen ja Santavuori. Erinomainen peli kummaltakin.
Molemmat maalivahdit pelasivat hyvin. Kummallakin tosin maalitaustapelissä vaarallisia tilanteita.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Parempi voitti, Lukon peli oli aika tukkoisen oloista eikä luistin liikkunut toivottuun malliin. Ässillä oli enemmän paikkoja lisämaaleihin kuin Lukolla tasoitukseen, joten eipä tässä paljoa selittelyn varaa jäänyt. Lukon toisen erän yv-maalit olivat illan ainoa positiivinen asia, tasakentällisin ei maalipaikkoja kovinkaan paljoa saatu aikaiseksi. Syksyn mestaruudesta ei tällä kaudella varmastikaan ole pelkoa, aika näyttää onko se hyvä vai huono juttu.

Onneksi on kuitenkin vielä 59 peliä aikaa ottaa pisteitä ja parantaa peliä. Lauantaina on paha paikka Lappeenrannassa, mutta toivottavasti kauden avauspisteet lähtisivät sieltä matkaan.
 

taipale

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Puusilmät, WTF
Tähän kun Jupsteri saisi ylläpidolta banaanit *tun turhasta provoilusta, niin kaikki olisi todellaki ok! Jollei saa, on sukulaisia jatkoajan ylläpidossa...

Urholta kattelin, vika erä tuli ok! Muut erät kuraa! Armia o kurko! Pakit paineessa lopussa! Hyvä ilme muute! Tästä on hyvä jatkaa!

Lauantaina halli piukassa!? Toivottavasti!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Hieman komeampi kauden avaus, kuin vuosi sitten Porissa. Takaa on hyvä tulla, sanoi joku viisas joskus. Kuparinen 1+1 ja Yetmanille heti maali. Eero ilmeisesti pelasi kohtuu hyvin?

Voittoa en tästä odottanut, mutta sitäkin makeammalta se tuntuu, varsinki lugulaisten ylimielisten kommenttien jälkeen. Kiitos ja hei, lauantaina kaatuu tepsu.
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Näin Urhototalin välitykseltä katsottuna, Ässät näytti suoraan sanottuna ylivoimaiselta ekat 30 minuuttia. Muutama turha jäähy ja Lugu mukaan peliin parilla komealla YV:ee maalilla. Jyrkkiö on kehittynyt huimasti viime kaudesta, paljon varmempi omassa päässä ja yksi aivan uskomaton nousu. Armia oli ihan ok, tosin muutama junnumainen virhe. Santavuori täyttää mielestäni Maven ruudun loistavasti. Kilppari oli myös hyvässä vireessä, kuten myös Lugun Wiikman, maaleille ei kumpikaan oikein voinut mitään.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Noniin pojat ja siskot! Kuormaa annetaan ja kuormaa saadaan. Tappiosta huolimatta kiva kun minua ajatellaan.

Kyllä Ässät voittonsa tänään ansaitsi. Lukolla oli kyllä paikat totaalisen jumissa tänään, ei liike yksinkertaisesti riittänyt. Hetkittäin päästiin peliin mukaan ja liki tasoitustakin, mutta kyllä voitosta taistelu jäi kauas tänään.

Puutteellisen liikkeen vuoksi ei saatu hyökkäyksiä täyteen vauhtiin, oltiin omassa päässä koko ajan ongelmissa ja vastustajan liike taas pari astetta parempaa.

Yksittäisistä pelaajista en muista viitsi mainita kuin Aallosta, jonka pommista Kilpeläinen ja moni muu tulee varmasti näkemään vielä painajaisia. Toisaalta sitten tänään ratkaisuhetkellä jäätyminen viivassa. Elo ja Tukonen olivat Lukon pahimmat tuhlaajat tänään, ensimmäinen ei tainnut enää kolmannessa pelatakaan. Vilttiinkö joutui?

Koko joukkueella nyt skarppaamisen paikka ja toivottavasti liike on lauantaina Lappeenrannassa "hieman" sulavampaa.

Onnea Poriin.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Aah, käänteinen asenne toimi, ja katkeran kalastajakylän ostoporukka nostelee housujaan. Jos nyt sitten ihan vähän hehkuttelisi.....

Viime vuonna Lukko pöllyytti vastaavassa kamppailussa Ässiä 6-1 ja kun Lukko on nyt vahvistunut ja Ässät heikentynyt niin realistinen tulosveikkaukseni on 8-1. Muutoinkin nämä paikalliskamppailut ovat olleet täysin Lukon heiniä viime vuodet.

Viimeinen harjoitusmatsi 7-6 Ässille, ja nyt makkarahallissa kauden avaus 2-3 Ässille. Realismi, missä pelaa? Ei ainakaan Raumalla.

Väitän, että Lukko tekee huomenna vähintään 3 yv-häkkiä ja Antti Raanta alistaa taas porilaisia. Petruzalek ja Lindgren tekevät tuhoja ja Elo paukauttaa ranteella ylös - ainakin kerran. Saa lainata tulosveikkauksiin.

Väitän, että sun ei kannata lotota. Petruzalek ja Elo, todella masentavat suoritukset molemmilta. Ja Aantti Raaaanta nyt ei pelannuutkaaan.

Vierasjoukkue on sekaisin kuin Kuparisen Matti viikonloppuisin.

Ja jatkossakin Masa saa olla aivan yhtä sekaisin, jos se auttaa pistämään kettutyttöjä yhtä kassalle kuin tänään.


Lähes yhtä Classic kuin Kettujen mitalijahti.

Muutoinkin tuo Porissa painotettu urheilullisuus tuntuu olevan vain toive siitä, että kesällä on tehty muutakin kuin istuttu terassilla ja vedetty paskamaha pullolleen sipsejä.

Sipsimahat voitti tänään.

Jumalauta, tulihan sitä tunnetta tähänkin kauteen.

Onnittelut meille, tsemppiä pikkuveljelle.
 
Viimeksi muokattu:

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ässät pelasi ajoittain samanlaista kiekkoa kuin Lukko viime syksynä. Eli ansaittu voitto Poriin, ilman soraääniä. Kotijoukkueesta voisi vetää ranskiksilla yhteen illan tapahtumat:

- Tikkasella lyijypainot luistimissa tai vahva puudutus kropassa?

- Wiikman ei riitä, toivottavasti Raanta paikkaa.

- Ulkomaalaiset myös melko kohmeessa.

- #44 seilasi totaalisesti ulapalla ja pakkipari A.B. on korvattava liigatason pelurilla.

- Pelaajien koomailusta huolimatta valmennusjohdon tulee kantaa vastuu tällaisesta limbosta.

- Ainoa plussa tulee Aallon pyssysstä. On se kova!

Okei, lauantaina Lappeenrannasta turpaan ja sen jälkeen Raumalla istutaan jo porukalla paniikkinappulan päällä. Ainakin "toriparlamentissa".

Lisätään vielä sellainen tosiasia, että kotiyleisö oli todella aneeminen. Eikä mikään ihme sinänsä. Patafanejakin oli yllättävän vähän paikalla, mutta ne muutamat saivat enemmän ääntä aikaan kuin 5000 raumalaista.
 
Viimeksi muokattu:

Pakki105kg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New England Patriots
Olipahan suoraan sanottuna kauhea Jääkiekko-ottelu.
Ässät oli kahdesta surkeasta joukkueesta parempi tänään. Lindgrenin ketju sai jotain aikaiseksi, silloin kun näytti kiinnostavan. Honkaheimo oli niin syvältä, että sinne ei taida edes kesällä aurinko paistaa. McLean taas näytti olevan aivan tukossa, luistin ei liikkunut ollenkaan samaan tahtiin mitä se viime vuonna näytti.
Lukon paras oli Tuomainen. Ässistä jäi pirteällä pelillä mieliin Yateman ja Armia.

Ei ollut mitään merkkiä Lukon viimekauden pelityylistä, enemmän sellaista vastustajan virheiden kyttäämistä. Ässät tuli alussa sen verran kovaa päälle, että Lukko ei päässyt edes omalta alueltaan pois.
Yatemanin 0-1 maali oli kyllä komea, ihan ylänurkkaan. Lukon 1-3 kavennus oli hienon kuvion päätteksi tehty.

Eipä Lukolla ole tästä kuin yksi suunta ja Ässillä näyttää olevan aika liikkuva ja näppärä hyökkäyskalusto tällä kaudella, sen verran hienosi äijät ja kiekko liikkui Lukon alueella.
 
Huomionarvoista on ainakin se, että Eero Elo pelasi Lukon pelaajista selvästi vähiten, peliaikaa tänään 8:44. Ja olipahan Elolla pari maukasta paikkaa laittaa kiekko häkkiin, muttei vielä tänään osunut.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
En olisi treenipelien jälkeen uskonut Saloselta tuollaista tason nousua. Aika helvetin hieno peli kaverilta ja mikä maali! Kuparinen, Santavuori ja Niemi pelasivat myös todella huikean pelin. Pakeista Jyrkkiö oli loistava kuten myös Uusitalo, Kudroc, ja Malkamäki yhtä hassia lukuunottamatta. Oikeastaan ainoat pettymykset olivat Savinainen ja Mielonen jotka eivät yltäneet muun joukkueen tasolle. Hienointa ottelussa oli että kaikki maalit oli tehtyjä maaleja ja etenkin Ässillä oli lukuisia hyviä paikkoja muutenkin. Lukolta Tukosella oli kyllä pari miljoonan taalan paikkaa. Aika huikea oli myös Wiikmanin torjunta Jyrkkiö-Yetman 2-0 hyökkäyksessä. Eleetön hanska heilahti. Kummankin joukkueen maalivahdit pelasivat todella hyvän pelin eikä ykskään maali ollut torjuttavissa.

Erityismaininta tosiaan Saloselle ja ehdottomasti myös Santavuorelle, jos tuollaista tarjoilua kaveri jatkaa niin Yetman on maalikuningas. Uskokaa pois! Kudroc petrasi myös selkeästi treenipeleistä.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Paikan päältä kävin vitutusta hakemassa. Sain enemmän kuin tarpeeksi.

Ässiä mitenkään väheksymättä, Lukko kyllä antoi nämä pisteet jäähyilemällä ja mokailemalla puolustuksessa urakalla. Luistin ei liikkunut ja syötöt oli Lukolta lähes jatkuvasti täyttä paskaa.

Ässiltä täytyy kehua Yetmania ja Uusikartanoa, on pelimiehiä. Armia on todella hyvä 17 vuotiaaksi, puutteita löytyy luistelussa ja mailan kanssa täytyy hioa niitä taitoja vielä. Siitä huolimatta on jo nyt parempi ja valmiimpi liigaan kuin moni nykyisin jo ammattilaiseksi itseään tituleeraava. Salonen oli mielestäni aika onnetton maalista huolimatta, vertaisin sitä maalia tilanteeseen jossa nainen levittää haarat sängyssä ja sitten ihmettelee et kui mua ny nussitiin...

Lukosta semmoisia positiivisia uutisia, että ainakin me tehtiin illan komein maali (Lindgren), ja toisaalta päästiin 3-0 tilanteessa vielä peliin mukaan. Mutta kolmanessa erässä taisivat unohtaa, että ollaan maali tappiolla ja että tämä on tosiaan viimeinen erä. Meidän Aaron the intiaani pelasi huomattavan paljon, ja mielestäni melko hyvin. Häviää tietysti ne fyysiset väännöt, mutta osaa pelata kiekon pois vastustajilta.

Lukon parhaaksi nostaisin Tuomaisen, entistä nopeampi, rannari lähtee kiljuen ja kiekonriistot keskialueella todella hyviä ja nopeita.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös