To 15.9.2011 Jokerit-HIFK

  • 66 425
  • 201

Advertius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Itsemoderointi
Ja onko näillä asioilla jotain konkreettista merkitystä torstain otteluun, tuskinpa? Jarkko Ruutu-nimi terrorisoi jo lähes kaikkia ketjuja JA:ssa, on se aikamoinen ilmiö. :)

Eiköhän jätetä tämä epäolennainen väittely ja keskitytä vaikka siihen itse otteluun, joka siellä Hartwallilla pelataan torstaina...

Ei toki olekkaan, eikä tuon ko. nimimerkin viesteihin näköjään kannata enempää kommentoida.

Torstaina tosiaan mennään ja odotan erittäin kovaa kamppailua Stadin herruudesta sekä pisteistä. Pitkästä aikaa näissä peleissä on kunnolla jännitettä. Enää kaksi yötä...
 
Suosikkijoukkue
JypFabun poliittinen ideologia
Jos nyt jätetään nämä narrien luokattomat provot omaan arvoonsa tosiaan ja keskitytään itse otteluun.
Peruspessimistinä tuntuisi että pellet vie ja Mestarit vikisee. En pidä Melartia minään sateentekijänä, mutta nykyjoukkueessa on tärkeä lenkki kuitenkin. Varsinkin kun katsoo mahdollisia paikkaajia (Tuohilampi, Salmi, Silfver). Tuskin Ruutu mihinkään lapsellisiin nokkapokkiin tai rähinöihin on ainakaan ensimmäisenä menossa, mutta tuskin myöskään perääntyy. Jotenkin jäi HIFK:n viimeisistä ET-peleistä vähän valju kuva ja torttulakit ovat porskuttaneet vahvasti eteenpäin. Toivottavasti olen väärässä, mutta HIFK miinus Riksman, Kuhta, Melart jne on aika heikoilla jookkereita vastaan.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Täysin munaton nysväys, jonka Jarksterin olisi pitänyt hoitaa 100-0. Vaan eipä hoitanut. Selkeä tasapeli. Oliko muuta kysyttävää?

Oho, eihän satu mihinkään? Ruutu vs. Tucker on Ruudun selkeää näytöstä. Siinä on totuuden siemen, että noilla iskumäärillä kaverilta tulisi aina sammuttaa valot. SM liigassa ei taida Jakelle juuri vastusta löytyä, ikävä kyllä.

Asiaan: Itse pelissä Granlund - Peltonen akseli jatkaa siitä mihin viime kausi päättyi. Narreilla ei vain ole ketään muuta kyvykästä pakkia kuin Väänänen ja tähän matsi ratkeaa. A-J Niemi - vieläkö on mukana? Miten voi kaveri taso romahtaa niin lyhyessä ajassa? Taisi olla se injury taannoin, jonka jälkeen AJ on ollut täysi lapanen.

Ainoa herra, jota narrien hyökkäyksessä aidosti pelkään ovat mr. Eaves ja hra Filppula. Taitoa on aivan saatanasti ja viisikon auki repiviä oivalluksia tulee vaihdosta toiseen. Onko Eaves sitten täysin kondiksessa nyt, siitä ei hajuakaan?

LT: 2-5
 

Filosofem

Jäsen
Kun lasketaan nämä yleiset jargonit veks paikallispelien ja avausottelun arvaamattomuudesta, niin yksi seikka joka puoltaa IFK:ta, on pieni NHL-kaukalo. IFK:oon isot ja hitaat pelaajat hyötyvät pienestä boksista erityisesti Jokereiden pienikokoista/heiveröistä puolustusta (Dehner, Eronen, Klingberg) vastaan. Ja tämän voi kuitenkin kääntää vielä siten, että laatikko on tuttu Jokereille, kun IFK pääsee vasta ekaa kertaa ihmettelemään Areenan turvakaukaloa.

En tiedä miten isoja kehitysaskeleita Melart on ottanut kesän aikana, mutta varmasti IFK:oolle olisi nyt Melartista iso apu, vaikka mä taas näen miten iisisti meidän taitohyökkääjät olisivat päässeet hassuttelemaan tämän nuoren järkäleen kustannuksella. Anyway, Matikaisen ajokoirakiekon karma loukkaantumisten suhteen on orastavasti alkamassa.

Juuri noiden kirjoittamatta jääneiden perusjargoneiden vuoksi mä uskon, että tämä on IFK:oon paras sauma voittaa Jokerit tällä kaudella. En jaksa sen kummempia perusteluja ja kunhan nyt sivalsin, antaa tulevaisuuden näyttää kui käy.

Mun veikkaus on, että luvassa on maalirikas matsi ja vaikka Kilpeläinen päästääkin pari helppoa, niin Jokerit latoo taululle kahta kauheammin. Oisko joku 7-3 luvassa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vähän kotivoitolta haiskahtaa, vaikka parasta toki toivotaan. Tilastoista/raporteista katsottuna Jokerit on saanut harjoituskaudella pelinsä hieman paremmin uomiinsa, ja kotiedullakin on oma pieni merkityksensä.

HIFK:n puolesta puhuu sitten henkimaailman asiat, Jokereilla voi olla jopa hieman liikaa näyttöhaluja paikallisvastustajan kurmootettua heitä viime aikoina todella karvaasti, kun taas HIFK luultavasti malttaa hermonsa mestarin varmuudella ja itseluottamuksella. Jos Lunkka on tutussa syysvireessä, niin kuppi alkaa kääntyä ehkä sittenkin stadiin päin.

Loukkaantumiset taitavat taasen pedata pottia Jokereille, meiltä lienee pois Juuso, Kuhta ja Melart ainakin, Jokereista ei muistaakseni ole oikein ketään tekijämiestä telakalla. Ruutu hakee varmasti pommeja, mutta tuskin menee ylilyönneiksi, halunnee todistaa tulleensa tänne pelaamaan. Tarvittaessa vastusta löytyy kyllä. Ihan oikeasti hei, Jarkko Ruutu ei ole tappelija. Ei ole koskaan ollutkaan. Ja kun joku kuitenkin kysyy, niin ei, ei ole meilläkään mitään tappelijaa. Ei ole Melartkaan mikään huippukova luu, vaikka olisi mukanakin. Kanki olisi ehkä kovin, mutta tuskin tälläkään kaudella ehdoin tahdoin niihin hommiin lähtee, ilman erittäin hyvää syytä. Varsinkaan nyt, kun menetys olisi meille paljon kovempi.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Fiilis on kuin joulua odotellessa... milloin se pukki tulee?

Kesä on kesäilty ja lehdet puissa alkavat vaihtaa väriään, ja näin ollen on taas uuden liigakauden aika. Ja todella mielenkiintoisen sellaisen. Viime kausi meni omalta osaltani ohitse, mutta jälkeenpäin se on ihan hyvä juttu, kun rämpi viime kevään ratkaisupelien aikaan jossain höpön valtion järjestämillä leireillä tetsaten, eikä tarvinnut kokea kevään pettymystä konkreettisesti. Mutta se siitä viime kaudesta.

---

Klingberg, Nordlund, Filppula - esim. heidän näkemistään odotan mielenkiinnolla. Hahlin pakaslahtimaista peliä myöskin. Ja Jarkko Ruudun tykitystä.


Pöytä on katettu!

EDIT: Unohti mainita, että Lundellin Jannea kyllä vähän pelkään. On masentanut muistikuvieni mukaan useasti Jokerit Jaffalla eleettömillä suorituksillaan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ainoa pelkoni on, että Lunkka pelaa taas uskomattoman nollapelin ja Kilpeläinen päästää pari helppoa. Toivottavasti tulee vauhdikas, värikäs ja tapahtumarikas ottelu. Täytyy yrittää jostakin tämä kytätä jälkilähetyksenä.

Peloista huolimatta veikataan kotivoittoa, 3-1.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ei tästä ensimmäisestä tosipelistä koskaan tiedä kumpi tämän tulee voittamaan. Sen saattaa arvata, että tunnetta ei puutu.

Kotijoukkueen puolesta puhuu laajentunut ratkaisuvoima, kauden alla yllättävän hyvin toiminut pelisysteemi, haastajan näytönhalu mestareille.

Vierasjoukkueen etuna pidän kuitenkin, että peli pelataan Ilmalassa, koska sieltä on otettu tiukoissa paikoissa ennenkin tärkeitä voittoja. Vierasjoukkueen maalivahtina aloittanee Lundell, joka on todella on/off -maalivahti. Hyvänä päivänä mies on huikea jamppa, huonompana päivänä menee helpohkoja maaleja. HIFK:lla on vaarallinen ylivoima. Ainakin viime keväänä. Tiedä nyt, kun en ole tarkemmin seurannut.

Lopputulos voi olla kaikkea kotijoukkueen 5-1, vierasjoukkueen 1-5 ja 5-5 tasapelin väliltä. Tähän kun lisätään vielä kahden kolmen pelaajan ulosajo mahdollisuus, niin hyvin jännä ilta on tulossa.
 

Jne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
Ainoa pelkoni on, että Lunkka pelaa taas uskomattoman nollapelin ja Kilpeläinen päästää pari helppoa.
Minun ainoa pelkoni on, että Lunkka pelaa.
Kilpeläinen oli Ässissä hyvä, onko myös Jokereissa vai käykö kuten Mika Järviselle viime kaudella? Asiaan saataneen ainakin jotain osviittaa torstaina.
Veikkaan tiukkaa 2-3 voittoa IFK:lle.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kyynel ja nostalgiahuokaus! Tsiigasin just Urholta game Sevenin narreja vastaan ja vittu melkeen spiidaan?! Siis onnesta saatana ja iso mies. Vaikka olin tuolloinkin mestoilla, niin edelleenkin aivan himmeet sävärit ja selkäpiin väristelyt. Aivan käsittämätön fiilis The Hallissa ja Standing O viimeiset 3 minsaa. Hartwallilla ei koskaan tule olemaan edes lähelläkään moista fiilistä.

Alkais nyt jo tämä kausi!!!

Miten tää liittyy itse matsiin? Siten, että vain Stadin hegemonia voi tarjota näin vahvoja fiiliksiä! Viimeiset 10 vuotta ennen huikeaa viime kautta tuntui siltä, että vähitellen alkaa näistäkin matseista fiilis laimentua ja lähennytään pelottavasti perus SM-liiga höntsää. Toivon sydämestäni, että nämä kaksi hienoa jengiä tarjoavat meille faneille jatkossakin taivaan ja helvetin kaikki värit. Saa aloittaa jo huomenna, kiitos!

Ps. jäätävät oli KJ:n kommentit ratkaisevan voiton jälkeen: "Erkka Westerlund oli sarjan ainoa ÄMMÄ". Jatkaako Erkka Ämmäilyään? Se nähdään parin pvän päästä.
 

|Henguli|

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Keittoralli, Team-Huijaus
Hartwallilla ei koskaan tule olemaan edes lähelläkään moista fiilistä.

Et tainnut olla paikalla, kun Jokerit voitti kotona ja siirtyi sarjassa 2-0 johtoon. Silloin oltiin hyvin lähellä tuota fiilistä. Melart ei pääse sitten mukaan itseäni tämä kyllä harmittaa, koska nyt ei välttämättä valsseja nähdä toivottavasti kuitenkin jotain tapahtuu, eikä vaan söpöä neppailua.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
Aivan käsittämätön fiilis The Hallissa ja Standing O viimeiset 3 minsaa. Hartwallilla ei koskaan tule olemaan edes lähelläkään moista fiilistä.

Taisipa olla pelkästään jokerifaneja jotka pitivät noin 30 kertaa pidemmän standing ovationin vaikka ottelussa kunnolla turpaan tulikin. Mainittakoon vielä joukkueen bussin saatto pois Nordikselta - tappion jälkeen. Koska teillä? You're singing when you're winning, onnea vaan sinne! Ja tervetuloa todistamaan Areenalle tunnelmaa vastaavassa tilanteessa, saattaa hymy hyytyä kun lähtötaso alakuloisuudesta on jo aika murskaava.

Mitäs tässä ottelusta turhaan lätisemään. Vedonlyöjän painajainen, itse laitan toki lapulle yli 5,5 maalia ja helpot rahat kotiin, siellä on Lunkka maalissa ja IFK:n Sexy-Micket ja Brändi-Villet terässä. Tunnelman odotan olevan katossa ja paljon IFK-faneja ja enenevissä määrin "faneja" eksynee hallille katselemaan ihq-pelaajansa ensiesiintymistä tällä kaudella liigajäillä. Jokerien olisi parasta ottaa tästä voitto, sillä jo ihan runkosarjasijoitusta ajatellen voi kyseessä olla 6 pisteen ottelu.
 
No niin, tämä ketju käsittelee tulevaa ottelua, eikä sen paremmin viimekeväistä, kuin vuoden 2003 play offs-sarjaakaan näiden joukkueiden välillä. Joten eiköhän siirretä katseet eteenpäin eli pikaisesti takaisin tulevan ottelun ennakointiin.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vihdoin ja viimein kausi on alkamassa ja se alkaa parhaalla (tai kauheimmalla) tavalla kun viime kauden hienoimman pleijarisarjan osanottajat iskevät toisiaan vastaan.

Joukkueet on rakennettu varsin eri tavalla. HIFK luottaa mestaruuskauden runkoon, jossa on sopivassa suhteessa uskomatonta yksilötaitoa ja joukkuepelaamista. Varsinkin pakisto näyttää vahvalta ja varmalta, varsinkin jos Jokela pelaa omalla tasollaan. Tasapainoinen kokonaisuus, joka takuuvarmasti on kuin omiaan pelaamaan Matikaisen spartakiekkoa. Peltonen ja Granlund voivat ratkaista matsin kahdestaan tai varsinkin Peltonen vaikka yksinään jos sille päälle sattuu. Lundell on yleensä ollut Jokereita vastaan todella hyvä, eli siihen en usko HIFKin kaatuvan.

Tämän kauden Jokerit taas on paluu menneisyyden taitokiekkoon. Joukkueen jokaisesta kentästä löytyy potentiaalia maalintekoon ja vastustajalla tuleekin eteen mielenkiintoinen ongelma, minkä kolmesta ensimmäisestä ketjusta laittaa erikoisvartiointiin. Iso kysymys onkin miten Erkka peluuttaa joukkojaan. HIFKin ykköstä vastaan voidaan nimittäin laittaa R-line (Ruutu-Riku Hahl-Rita) tai sitten puolustuksen (ja vastaiskujen) erikoismiehet Mäki-Heino-Tyrväinen. Toinen iso asia on miten HIFKin kolmonen ja nelonen pärjäävät Hardt-Filppula-Eaves kenttää ja LKPtä vastaan. Jokereiden heikko kohta on pakistossa ja yltiöpäinen hyökkäys voi kostautua omassa päässä. Kilpeläinen on kysymysmerkki, eikä todellakaan pääse helpolla jos HIFKin ykkönen pääsee hääräämään liian rauhassa hyökkäyspäässä. Luulen että ainakin kerran matsin aikana Peltonen vie Klingbergiä kuin litran mittaa ja lopputuloksena on maali. Henkilökohtaisesti veikkaisin voittoa Jokereille jos meillä olisi byyrissä Lasak, mutta nyt en todellakaan tiedä.

Veikkaan että peli ratkaistaan ylivoimalla, jossa Jokereilla on paperilla lievästi parempi kalusto. Toisaalta harjoitusotteluissa YV ei ole toiminut ollenkaan. Isosti erikoistilanteisiin vaikuttava seikka on se, että onko tuossa Areenan änärikaukalossa myös siniviivat NHL - mitoissa? Nimittäin silloin keskialue on pienempi ja ylivoimalla viivalle jää SM-liigaa selvästi enemmän tilaa. Tällöin toistaiseksi Stadin valoihin totutellut Nordlund voisi saada tarvitsemansa ajan ja tilan ylivoimatykkinsä kohdilleen saamiseksi.

Joko matsista tulee nihkeä nyhjäys pienessä kaukalossa, jonka HIFK vie Lundellin muurattua maalin umpeen 3-1 tai sitten Jokereiden hyökkäyskalusto laittaa ison vaihteen silmään ja peli päättyy Kilpeläisen haparointien jälkeen kotiyleisön riemuksi 7-3.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Jes, vihdoin. Kohta se alkaa. Paikallismatsilla on hyvä aloittaa. Nämä pelit on aina yhtä kivoja faneille. Tunnetta ei varmasti tule puuttamaan. Ja Jokereiden viimeisimmät harkka-pelien aktiivinen peli toivottavasti näkyy torstaina jäällä, ja että töitä tehdään, eikä anneta periksi. Taitoa löytyy kummastakin hyökkäyspäästä, joten tasaista vääntöä odottelen. Mutta veikkaan kumminkin kotipelin ansiosta, Jokerit vie maalilla tai kahdella tän ekan paikallisen.

Jarkko Ruuttu tuo tietenkin peliin oman panoksensa. Ja tästähän on jauhettu, jo pitkään. Henkistä sotaa käydään kumminkin vielä ennen peliä fanien kesken.

Mutta pelihän ratkaistaan kentällä, mutta varmasti viihtyisä kiekko-ilta saadaan tästä aikaan. Ja halli kun tulee olemaan loppuunmyyty, niin fiilistä ei tuu ainakaan puuttumaan.

Tule jo torstai, tule . Kohta se alkaa.
 

Iskias

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, maajoukkue
Vielä 43,5 tuntia ja kiekko tippuu jäähän Hartwall arenassa. Luvassa on heti kauden alkuun kuuma paikalliskamppailu, jossa vastakkain asettuvat viime kauden mestari HIFK ja niille puolivälierissä niukasti tippunut Jokerit. Herkullisesta lähtöasemasta huolimatta kyseessä on kuitenkin kauden avausottelu eli luvassa tuskin on mikään "klassikko". Vauhtia ei ottelusta tule varmasti puuttumaan, mutta eri asia on pysyykö kiekko aina mukana vauhdissa.

Uskoisin että luvassa on rikkonainen ottelu, joka ratkeaa lopulta erikoistilainteisiin ja maalivahtipeliin. Jatkaako HIFK harjoitusotteluiden jäähymäärillä? Kestääkö Kilpeläinen Ilmalan valot? Onko Lundellilla hyvä vai huono päivä?

Luvassa vedonlyöjän painajainen. Itse pistän rahat HIFK:n yhden maalin voitolle, kun veikkaus tarjoaa siitä mukavan 7,2 kertoimen.
 

naapuri

Jäsen
Lundell puolestaan alkaa olemaan vahvasti veteraani-iässä, joten en uskalla lähteä arvioimaan vieläkö miehestä on torjumaan voittoja, mutta olen sen käsityksen saanut, että HIFK-fanitkaan eivät mieheen ykkösvahtina enää luota, joten väitän edun tällä sektorilla menevän Jokereille.
Ei IFK-fanit oo varsinaisesti koskaan luottanu Lundelliin, mutta viimeiset 428 Jokerit-IFK-ottelua joissa Janne on ollut maalilla, mies on ollut melkolailla ohittamaton. Tämä on yksi niistä asioista joita mä en oo koskaan ymmärtänyt, kaveri imee kiekkoja kaikkia muita vastaan mutta meitä vastaan Lunkka on aina ihan liekeissä. Lopettais jo.

Ottelusta kokonaisuutena tulee Tapahtuma isolla Teellä. Tai ainakin toivon niin. Ennusmerkit on hyvät, uusia miehiä, uusi valmentaja toisella, viime kevät, paikalliskilpailija, halli täynnä...niin ja Jarkko Ruutu. Ruutu tuskin esittelee mitään ihmeellistä mutta monelle riittää se että Jarkko Ruutu on Jarkko Ruutu. Maaleja saattaa tulla yllättävän paljon sillä vaikka kuviot ovatkin edelleen vaiheessa "me vasta opetellaan", taitoa löytyy kummaltakin niin paljon että puolustuksen virheistä voidaan rokottaa kovalla kädellä. Filppula, Eaves, Lahti ja Pulkkinen-vs-Granlund, Peltonen, Somervuori ja Hirschovits. Eihän tästä voi tulla kuin hyvä.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Selvä vierasvoitto, ai että miksi?

1) Lundell maalissa ja kauden avauspeli
2) Pieni kaukalo suosii IFK:ta paljon enemmän
3) Jokerien pakisto tulee olemaan aivan helvetin pahassa pulassa IFK:n ajokoirakarvauksen kanssa
4) Eerosta tehdään (yllätys yllätys) heti ensimmäisessä ottelussa reikäjuustoa

Loppuen lopuksi kuitenkin mielenkiintoinen matsi tulossa, vaikka voittaja on jo selvillä. Jokerien uudistunut joukkue ja Matikaisen johtama IFK.

Jokerit - HIFK 4-7

Ugh!
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Selvä vierasvoitto, ai että miksi?
Ei. Uljas myytinmurtaja ratsastaa paikalle valkealla ratsullaan.
1) Lundell maalissa ja kauden avauspeli
Viime kaudella Jokerit - Lundell -parin otteluvoitot menivät 3-1. Kotona 2-0. Jos laskin oikein.
2) Pieni kaukalo suosii IFK:ta paljon enemmän
Väääärin. Meillä ainakin pitäisi olla paremmin fyysiseen peliin kykenevä hyökkäys ja nopeammat jalat. Pienessä kaukalossa ehtii hyvin iholle.
3) Jokerien pakisto tulee olemaan aivan helvetin pahassa pulassa IFK:n ajokoirakarvauksen kanssa
Väärin taas. Jokereilla on käytännössä ihan optimaalinen pakisto ajokoirakarvausta vastaan. Kevyellä jalalla varustettuja kiekkovarmoja kavereita, jotka livahtavat karvaajien alta kuin saippua.
4) Eerosta tehdään (yllätys yllätys) heti ensimmäisessä ottelussa reikäjuustoa
Ei mitenkään voi tietää etukäteen. Kilpeläinen on pelastanut Ässät putoamiselta, joten siihen nähden yksi paikallismatsi ei pääkopassa paljon pakota. Huippumaalivahdilta on perusteltua odottaa huippumaalivahdin otteita.

Ugh! itsellesi.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taisipa olla pelkästään jokerifaneja jotka pitivät noin 30 kertaa pidemmän standing ovationin vaikka ottelussa kunnolla turpaan tulikin. Mainittakoon vielä joukkueen bussin saatto pois Nordikselta - tappion jälkeen. Koska teillä? You're singing when you're winning, onnea vaan sinne!
Laulaminen (mestaruuden) voittamisen jälkeen ei ole ollenkaan hassumpaa - koska teillä?

No joo, hassuttelut sikseen. Kauden avauspelien lopputulokset ovat perinteisesti olleet ennakkoon vaikeita veikata, mutta itse arvaisin Jokereiden olevan ennakkoon suosikki jotain 60-40. Suurimpana yksittäisenä tekijänä Jokereiden voiton puolesta näkisin sen, että viime kevään karvaan tappion jälkeen joukkue latautuu ensimmäiseen peliin todella kovaa ja haluaa ottaa luulot pois vastustajalta välittömästi. Vähän samaan tapaan kuin HIFK viime kauden ensimmäisessä pelissä, kun se takoi 5-0 tauluun vajaassa parissa erässä. Sillä saatiin hyvä startti kauteen ja edellisen kevään HPK-sarjan pettymys painui unholaan.

Lisäksi uskon Jokereiden puolustuspelaamisen, viimeisenä lukkonaan Kilpeläinen, jatkuvan samalla tehokkuudella kuin play-offeissa, joten 3 maalia narrien verkkoon lienee ehdoton maksimi, joten HIFKn puolustukselta ja varsinkin Lunkalta vaaditaan nappisuoritusta.

Lopputulos 4-2 narreille. Jarkko Ruutu 3+1, 4 min.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Kauden alku lähestyy ja kieltämättä pieni kuume jo nousussa. Täälläkin näemmä tuttuun tapaan taas provot lentelevät ja naapuria kuumennetaan. Itse ennakoisin tulevasta kamppailusta tasaista, mutta luultavasti maalirikasta (ellei Lundell pidä nollaa) peliä, joka toivottavasti ratkeaa vasta loppumetreillä. Jarkko Ruutu ei tule tekemään mitään tyhmyyksiä, siitä olen lähes varma. Kovaa peliä on silti luvassa ja itselläni on täysi luotto siihen, että IFK vastaa samalla mitalla. Matikainen ei ole suoranaisesti tunnettu siitä toisen posken kääntämisestä.

IFK antaa valitettavasti tasoitusta kokoonpanossaan, sillä sekä Melart, Kuhta että Riksman olisivat olleet tärkeitä pelaajia kentällä huomenna. Pelaavaan kokoonpanoon nouseva Kristian Tuohilampi ei ole valitettavasti vielä ihan liigatason pakki, mutta toivotaan pojalle onnistumisia (ja kokenutta pakkiparia) huomenna.

Jokereissa vaaralliselta näin ennakkoon näyttävät herrat Lahti, Pulkkinen, Eaves ja Filppula. Keräläkin saattaa olla taas esillä paremmin, kun intensiteetti on laskenut sitten kevään pelien. Hahl on mielenkiintoinen näky taas liigassa. Duunarit ovat aina olleet omia suosikkejani, mutta Hahl osaa käsittääkseni tehdä pisteitäkin. Ja nyt on rinnalla tutut pelikaverit. En tiedä, muistelenko kovin väärin, mutta WC:ssa 2004 taisivat Ruudun kanssa pelata samassa ketjussa?

itse odotan tulevalta kaudelta kiivaita taisteluja näiden kahden seuran kesken. Molempien kokoonpanot tulevat elämään kauden aikana ja uusia pelaajia tulee varmasti sisään, mutta tässä ensimmäisessä pelissä Jokerit ovat rosterin osalta hienoisessa etulyöntiasemassa lähinnä Kiben ja Juuson poissaolojen vuoksi. Luotto omiin on silti kova, koostuuhan tuo vierasjoukkue kuitenkin pääosin hallitsevista Suomen Mestareista.

Game on!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereista ei muistaakseni ole oikein ketään tekijämiestä telakalla.
Tähän sellainen pieni korjaus, että pena muuri on tekijämiehistä poissa.

Kuten kaikkia muitakin, myös minua Lundell pelottaa. En muista ukolta yhtään huonoa peliä Jokereita vastaan ja se on huono juttu se.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Kuten kaikkia muitakin, myös minua Lundell pelottaa. En muista ukolta yhtään huonoa peliä Jokereita vastaan ja se on huono juttu se.

Veli Bozik ,tiedän että olet jo vanha ja muisti sprakailee mutta kerrottakoon että Lundell pelasi Jokereita vastaan huonosti vuonna -82 tuolla Mustikkamaan luonnon jäällä. Kyseessä oli toki F-73 junioreiden peli jossain Ahtojää sarjassa. Silloin uus/vanhoilla Pallaksen kamoilla pelannut "Jankku" hieman hörppi, huikean Jokeri -lauman edessä. :).

Eka 5min 0-2 ja Kilpeläinen pois.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Toivotaan että Jarkko Ruutu taklaa "järkevästi" esim. Granlundin uran poikki, jotta Hjallis, Kekäläinen ja Jokeri-fanit saavat lusikallisen housuun.

Tämän jälkeen joukkotappelu jossa Jarkko Ruutu hakkaa kaikki.

Vaikka meillä ei niin kovia pelimiehiä ole kun Jokereilla, niin voimme yllättää. Esim. nimet Granlund, Peltonen, Hirschovits osaavat ainakin luistella ja voivat jonkun maalin tehdäkin.

Katsotaan. Selkeänä altavastaajan lähdetään. Onhan narreille Jarkko "8 ällän ylioppilas ja fiksuin ikinä missään" joukkueessa.
 

Advertius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Itsemoderointi
Ihanaa lukea näitä tiki kympin viestejä. Ottaa hänelle todella, todella koville Ruudun siirto Jokereihin. Mikäs sen hienompaa, näin Jokerikannattajan mielestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös