To 14.9.2006 SaPKo - Hokki

  • 1 249
  • 6

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
Noniin, Mestis-kiekko on palannut Savonlinnaan.

Huomenna kaupunginjohtaja Laine tiputtaa avauskiekon jäähän ja pässipaidat lähtevät tavoittelemaan voittotilin avaamista.

SaPKolle pamahti eilen vielä pari kovan luokan vahvistusta (Virkki ja Tiihonen) ja näin pakkikalustokin kestää vertailun Mestis-tasolla.

Todella mielenkiintoinen seikka tulee olemaan ottelun yleisömäärä. Vähintäänkin vajaata tuhatta katsojaa odotetaan, mutta savolaiset saattavat yllättää... no, katsotaan.

Uskon pässilauman tulevan kovalla taistelulla peliin ja tasainen ottelu kääntyy lopulta jomman kumman niukaksi voitoksi.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Tänään se tapahtuu, SaPKo avaa kuuden vuoden tauon ja korpivaelluksen jälkeen Mestiksessä!

Paikka olisi nyt otollinen sillä Hokilta puuttunee kolmea ukkoa avauksesta+nousijan ensimmäisen ottelun hurja innokkuus+puolustuksen vahveneminen(Virkki, Tiihonen ja Tuomaala)

Luulisi myös yleisöä saapuvan edes se n. 700 katsomaan Mestisavausta ja Talvisalossahan on tunnelmaa jos SaPKo ja katsojat sitä sinne saavat järjestettyä.

Hokki on tosiaan vahva ja paperilla takuulla kovempi joukkue mutta pahaan paikkaan joutuvat Kajjaanin poijjaat nyt. Luvassa on nimittäin 100%sti latautunut pässipaitajoukkue joka taistelee pisteistä verenmaku suussa.

Uskoisin SaPKon kykevän jopa kotivoittoon tässä, ei se olisi edes mikään ihme. Ihmettyttää Veikkauksen tarjoama 3,35 SaPKolle sillä tuon odotusarvo lienee kovaa luokkaa. Itseltäni lähtee pässipaitoihin peliä joten luotto on kova, katsotaan sitten pystyykö "Pässit" vastaamaan huutoon.

Avausmaali on ottelussa varmasti avainasemassa kuten se, että ainakin SaPKon on onnistuttava pysymään poissa jäähyboxista. Hartus kuumentamaan kajaanilaisia ja kajaanin miestä jäähylle ja verkko soimaan Hokin päädyssä. Yksinkertaista mutta joskus niin tuskallisen vaikeaa. 5-3 SaPKolle!
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureiden kauden avauksen ohella kiinnostaa kyllä todella suuresti kuinka Savonlinnan ylpeys SaPKo tänään saa kautensa avattua. Itselläni ei kieltämättä joukkueen menestymistä kohtaan kovin suurta uskoa ole, mutta se ei silti vähennä mielenkiintoa joukkueen edesottamuksia kohtaan.

Tämän illan kauden avaus tulee olemaan SaPKolle erittäin tärkeä. Hokin kaato olisi ainakin meikäläisen näkövinkkelistä todella suuri yllätys, olkoonkin, että peli pelataan Savonlinnassa. Hokki on kova joukkue ja linnapaitojen kaataminen tänä iltana tarjoaisi kyllä sarjaan palanneille pässipaidoille aivan loistavat asetelmat jatkaa kautta. Koska kyllähän totuus on se, että SaPKon, kuten kaikkien muidenkin "alakastin" joukkueen tärkeimmät pelit pelataan nimenomaan "alakastin" joukkueita vastaan. Ja niiden päälle saadut pisteet Sportilta, Jukureilta, KooKoolta, TuTolta, Hokilta jne. tulevat lopulta kauniisti sanottuna "budjetoimattomana tulona". Mutta tämä siis vaan ennakkoasetelmana; mistäs sitä tietää vaikka Jukurit jäisi SaPKon jalkoihin vielä sarjataulukossa... ;-)

Jännä ykistyiskohta SaPKon kokoonpanoa katsoessani oli Huillan paikka kolmosen sentterinä.. Eikös äijä ollut harkkamatseissa ihan kohtuullisen hyvä? Tosin varmasti ketjuja on sitten roolitettu hieman erilailla ja kun SaPKolla kuitenkin on viimeinen vaihto-oikeus, niin näillä nyt ei sikäli ole väliä, mutta kuitenkin...

Toivotaan, että matsista tulee hyvä ja tasainen, kumpi ikinä pisteet sitten nappaakaan...
 

_Travolta_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Tura, HIFK
En tiedä Sapkon kunnosta, mutta Hokille pitäisi riittää perusvarma suoritus illan ottelussa. Surffailuun ei ole varaa, joten kurinalaisella viisikkopelillä heti alusta saakka ja 3-5 pisteet Kajaaniin. Veikkauksen 3,35:tä pelatkoon ne jotka siihen uskovat.

Mielenkiinnolla seuraan myös Suikkasen otteita mestis joukkueen peräsimessä. Onko joukkue jäällä yksi joukkue, miten henkilökemiat toimivat, riittääkö vauhti mestiksen kärkijoukkueita vastaan (joihin itse en Hokkia automaattisesti lue)? Juttuja olen kuullut miehestä monenlaisia, mutta katsotaan nyt ensin ja arvostellaan vasta sitten :)
 

Nätki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, SaPKo
Hallilta palattiin ääni käheänä. SaPKo-Hokki 1-2 jatkoajan jälkeen.

Mielestäni SaPKo esitti hienoja otteitä ennalta arvioiden kovempaa vastustajaa vastaa. Tasakentällisin SaPKo jopa hallitsi peliä ainakin toisen erän osalta. 2. erässä kiekko myös kävi Hokin maalin takaraudassa, mutta maalituomari ei havainnut selvää maalia jostain kumman syystä (istuin itse maaliviivan kohdalla, joten näin kiekon käyvän maalissa).

SaPKosta mielestäni erottuivat edukseen maalin tehnyt Turtiainen, hienosti taistelleet pakit Niemi ja Tiihonen sekä erinomaisen pelin pelannut Lohtander. Myös Huilla ja Mäenpää saivat toistuvasti painetta vastustajan maalille.

Noiden otteiden jatkuessa ei kovin moni porukka tule Talvisalosta pisteitä mukaansa saamaan. Hyvä SaPKo!
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Olipas viihdyttävä ottelu eilen Talvisalossa SaPKo-Hokki, aivan mahtavan hienoa hokia!

SaPKo pystyi taistelemaan tasakentällisin aivan samalla tasolla kuin Hokkikin joten todella lupauksia herättävää oli SaPKon peli. Jäähyjä tulee edelleen liikaa mutta kyllä tuomari Savolainen viritteli hernettään turhan herkästi varsinkin kun jotain "pikkuvilppiä" onnistui pässipaita aikaan saamaan.

Toisessa erässä Toni Vähämäki ohjasi todella hienosti kiekon Hokkimaalin takarautaan ja se olisi ollut voittomaali! Maalituomari ilmeisesti kaiveli juuri silloin nenäänsä eikä nähnyt mitään, voi herranjestas.

Jatkoajalla Hokki sai sitten voittomaalin joka oli kieltämättä Virtalan upean syötön johdosta ihan ansaittu. Harmitti vähän kun Lohtander pelasi loistopelin ja sitten tulee takaisku puoli minuuttia ennen loppua.

Jokatapauksessa SaPKo avasi pistetilinsä eka pelissä ja kaksikaan pistettä ei olisi ollut huutava vääryys varsinkin Vähämäen ohjausmaalin(hylätyn sellaisen) vuoksi.

SaPKo osoitti eilen että sarjataso on oikea ja tästä on todella hyvä lähteä aina niin vaikeaan vieraspeliin HeKiä vastaan lauantaina. Hyvä SaPKo!
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Makopide kirjoitti:
Hyvä SaPKo!
Ehdottomasti. Eilinen peli oli varsin viihdyttävää kiekkoa. Hyvin tyypillistä Mestis pelille; vauhtia paljon, yritystä paljon ja taitoa puolestaan vähän vähemmän. En millään jaksanut uskoa ennen kauden alkua SaPKon mahdollisuuksiin, mutta Hokki-pelin perusteella mahdollisuudet ainakin säilyä sarjassa ovat erinomaiset. Varsinkin kotona SaPKo voi pistää yllättävänkin tiukalle lähes tulkoon kenet tahansa. Toivottavasti pojilla kunto kestää, sillä sarjasta tulee äärimmäisen rasittava tiukan pelirytmin takia. Sen tarkemmin analysoimatta voi sanoa, että Hokki oli sen sijaan pienoinen pettymys. Enempi olisi pitänyt pystyä paikkoja luomaan. Lohtander oli ehdottomasti kentän paras. Pelannut loistavasti ne pari peliä mitä olen häneltä nähnyt. Toinen onnistuja oli mielestäni päätuomari Savolainen. Pari virhettä, mutta muuten varsin johdonmukainen ja hyvä linja. Tietenkin Savonlinnalais yleisö ei aina tuomioista tykännyt, mutta näin puolueettoman silmään tuomari oli ehdottomasti mies paikallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös