To 14.9.2006 Lukko- Ässät

  • 22 978
  • 176
Tila
Viestiketju on suljettu.

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Snaipperi #16 kirjoitti:
Niin no viime kaudella olikin murtomaalisen vähän erikoistilannepelaamista verrattavissa alkavaan nollatoleranssi-kauteen... .

Niin, viime kaudella saatiin eniten jäähyjä ja pelattiin liki sarjan huonointa (tehottominta) ylivoimaa, ollen runkosarjassa sijalla 5. Tällä kaudella erikoistilannepelaaminen tuskin ainakaan heikkenee, joten ei hätää sillä osastolla. Nyt on lupa odottaa paremmin tehoja omalle ylivoimalle. Paljonko olet nähnyt esim. Astonin peliä viivalla ja sitä, miten kiekko lähtee lavasta?

Snaipperi #16 kirjoitti:
Pelitapa oli yksinkertainen mutta yllättävä koska se yllätti täysin varsinkin Kärpät jotka kuvittelivat virkamieskiekolla selviävänsä. Nyt suunnitelma on jo kaikkien tiedossa syksyllä ja mihin se johti viime keväänä. Enää Poriin ei tulla hakemaan varmoja 3 pojoa, vaan pelaamaan viisas vieraspeli.

Paljon tämän turhempia analyysejä ei voi tehdä? Sarjassa oli 56 matsia aikaa keksiä tuo helppo tapa voittaa Ässät, mutta kuitenkin löytyi 9 tyhmää joukkuetta, jotka eivät viitsineet käyttää oikeita keinoja voittaakseen Ässät kilpajuoksussa runkosarjan 5. sijasta? Ja Kärpät... voi juku. Pelaavatko joukkueet tänä vuonna myös viisaita kotipelejä, koska Ässät keräsi voittoja myös vieraskentiltä, lähes yhtä paljon kuin kotona viime kaudella?

Snaipperi #16 kirjoitti:
Ja Ässät on rämpinyt treenipeleissä, jos voittoja ei tule alkukaudesta niin halli ei täyty ja porilaiset nopeasti unohtavat että mahdollisuuksia voi olla.

Omasta mielestäni kolmen viimeisen harkka-turnauksen, jotka nyt on pelattu lähes niillä miehillä millä liigassa mennään, saldo on ihan ok. Onko Ässille mielestäsi rämpimistä voitto-tappio-voitto-tappio tahti, kun pelataan joukkueita Luleå, Lukko, Davos, Ilves vastaan?

Täyttyikö halli menneellä kaudella, kun pelattiin hyvä runkosarja ja taisteltiin suorasta pleijaripaikasta koko kevät kausi? Minusta siellä oli hieman reilut 4000 katsojaa keskimäärin, n. 1000 enemmän kuin silloin, kun menee täysin päin persettä. Tällä kaudella keskiarvo tullee olemaan väkisinkin hyvällä tasolla, koska kausikortteja on myyty ennätysmäärä ja joukkue tulee olemaan riittävän värikäs ja taistelua riittämään.


Mutta illan ottelusta..

Veikkaan, että mitään ihmeellistä ei tapahdu. Siis siinä muodossa, että jatkoaika jumittaa tänään klo 18.30-00.00. Jäähyjä vihelletään mailalla koputteluista ja mailan nostoista, maskimiehen tönäisystä av:lla pelatessa.. Kaikki kiroaa korkeintaan jäähyjä matsin jälkeen. Ässät saa Rönniltä palkinnoksi jo Raumalla tavaksi tulleen alivoiman, 1.30 pelattu ja liki täydet 2 minuuttia 5-3 peliä. Ensimmäinen jäähy ekasta taklauksesta, seuraava heti perään kun pakki työntää maskimiestä sivuun.

Jännittäähän tämä, mutta suuremmat paineet lienee Lukon leirissä. Odotuksia on luotu mukavasti ja paineita sitä mukaa. Floppaaminen tässä kohtaa ja Miksulin posket alkaa punoittaa mukavasti. Ässien tilanne on mukava, siantuntijat ovat tarjonneet taas pelkän kiusaajan roolin, joten eiköhän nautita taas jokaisesta hetkestä tällä kaudella! Varmaa on, että Lukolla on enemmän tekemistä saada viisikkopeli kuntoon tässä vaiheessa kautta, joten jos Ässät selviää erikoistilanteista kunnialla, on voitto lähellä. Myös pelaajien syttyminen tähän matsiin herättää kysymyksiä, miten ensimmäiseen oikeaan Lukko-Ässät matsiin syttyvät Lukko-joukkueen lukuisat uudet ostomiehet?

Maalivahdit myös melkoisia arpoja tänään, saas nähdä. 2,3,4 - 2,3,4 siinä se.
 

The Rock

Jäsen
Ässät tänään:

1. kenttä:
#21 Kivenmäki (AK) - #7 Häppölä (AK) - #8 Kuusela (AK)
#6 Peltonen (AK) - #20 Konttinen (AK)

2. kenttä:
#18 Joensuu - #43 Hirvonen - #44 Crombeen
#28 Tieranta - #15 Aston

3. kenttä:
#29 Forsbacka - #22 Kuparinen - #33 Naurov
#14 Rontti - #47 Sammalkangas

4. kenttä:
#11 Huhtanen - #9 Wandell - #23 Takala
#45 Törnvall (7.puolustaja) - #32 Tasku (13.hyökkääjä)

Maalivahdit:
#30 Kaltiainen (AK)
#37 Kilpeläinen

Lähde: www.sm-liiga.fi
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Crapbag kirjoitti:
Omasta mielestäni kolmen viimeisen harkka-turnauksen, jotka nyt on pelattu lähes niillä miehillä millä liigassa mennään, saldo on ihan ok. Onko Ässille mielestäsi rämpimistä voitto-tappio-voitto-tappio tahti, kun pelataan joukkueita Luleå, Lukko, Davos, Ilves vastaan?

Ihan suoraan ei tämä nyt liity illan peliin, mutta näistä tappioista Ilves vähän huoletti. Kun Ilveksen joukkue koostui lähinnä A-nuorista, oliko jopa joku B-ikäinenkin matkassa, niin ei olisi pakko hävitä. Pajuoja sanoi sen johtuneen siitä, että viimeisessä harkkapelissä ketään ei kiinnostanut paljon muu kuin varovaisuus. Mikä kyllä on sinänsä aika järkevääkin. Voitto Hämeenkyrössä ei kuitenkaan ole niin iso juttu, että se kannattaisi saavuttaa hinnalla millä hyvänsä.

Maalivahtipeli on kummallakin arvoitus. Häkkinen oli näkemässäni Porin pelissä loistava, Kaltiainen oli silloin aika pomputtelija. Riksmanin lähtö näkyy mielestäni parhaiten, sillä niin iso palanen The Juuso oli viime kautta.

Luotetaan pataan, kävi tänään sitten miten vaan. Hienoa kuitenkin, että kausi taas saadaan käyntiin. On sitä odotettukin. Viihtyisää iltaa vaan kaikille läsnäoleville!!
 

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Snaipperi #16 kirjoitti:
Ei ole kyllä mitään vihoja Ässiä kohtaan. Niin en ole väittänytkään että yv:ssä vaan pakki tekee maalit, mutta suuressa roolissa on ne yv:tä pyörittävät kiekolliset pakit jotka rauhoittavat kuvion mahdollisesti laukovat, tai heittävät lätyn takakulmalle Kuuselan lapaan jne. Niin voihan viivaan laittaa ketä vaan, mutta silloin ei voi pitää joukkueen parasta snaipperia kaaren ja takatolpan välimaastossa. Viime finaaleissa pisti aika paljon silmään tuo yv:n mielikuvituksettomuus ja viivapelaaminen.

Finaalipelit olivat osittain vaisut Ässiltä. Joukkue ei enää esittänyt parasta osaamistaan kuin hetkittäin, syinä voisi mainita HPK:n hyvyyden erityisesti alivoimapelissä, Kivenmäen, Nickersonin, Toivosen ja Forrestin loukkaantumiset ja kovien pelien aiheuttama väsymys. Ei kannata vetää viime vuoden finaalien perusteella johtopäätöksiä tämän kauden peleihin.

Ässillä on tällä kaudella pari uutta pakkia, jotka vaikuttavat aika hyviltä vaihtoehdoilta ylivoimaan. Suosittelen seuraamaan esim. herroja Aston ja Konttinen. Ja onhan meillä tietysti Peltonen, joka kaikesta kritiikistä huolimatta on varsin hyvä ylivoimalla. Yllätyskortteina voisi mainita Sammalkankaan ja Rontin, joilla on potentiaalia ottaa ylivoimalla vastuuta. Näkkäri jo mainitsikin erittäin hyvän laukauksen omaavat hyökkääjät Kuusela ja Crombeen, joita voidaan käyttää myös viivassa.

Katsotaan niitä pelejä ja mietitään sitten vasta mitkä asiat ovat kunnossa ja mitkä vaativat parannusta.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Crapbag kirjoitti:
Myös pelaajien syttyminen tähän matsiin herättää kysymyksiä, miten ensimmäiseen oikeaan Lukko-Ässät matsiin syttyvät Lukko-joukkueen lukuisat uudet ostomiehet?

Halli tulee olemaan tupaten täynnä, joten uskoisin, että joka keverilla on sata lasissa ja kova näyttämisen halu. Vaarana on pikemminkin se, että lataus menee yli.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko tänään:

33
Pasi Häkkinen, Maalivahti AK


1. kenttä

6
Mikko Viitanen, Vasen puolustaja AK

11
Kari Martikainen, Oikea puolustaja AK

17
Shayne Toporowski, Vasen laitahyökkääjä AK

78
Josef Straka, Keskushyökkääjä AK

16
Toni Dahlman, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

77
Erik Hämäläinen, Vasen puolustaja

20
Jiri Hunkes, Oikea puolustaja

10
Tommi Hannus, Vasen laitahyökkääjä

12
Pekka Saarenheimo, Keskushyökkääjä

27
Juha-Pekka Haataja, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

59
Tuukka Mäkelä, Vasen puolustaja

19
Jarkko Kauvosaari, Oikea puolustaja

31
Miikka Tuomainen, Vasen laitahyökkääjä

41
Juhamatti Yli-Junnila, Keskushyökkääjä

37
Henrik Juntunen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

83
Jan Platil, Vasen puolustaja

49
Ilkka Heikkinen, Oikea puolustaja

71
Marko Luomala, Vasen laitahyökkääjä

60
Ville-Vesa Vainiola, Keskushyökkääjä

14
Petri Lammassaari, Oikea laitahyökkääjä

Lähde: sm-liiga.fi

Lienevät kuitenkin kolmos- ja neloskentät toisinpäin.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Ainakin itse olin siinä uskossa että Yli-Junnila ja Heikkinen puuttuisivat kokoonpanosta. Mistä tuon sait?
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
LÄhteenä oli siis www.sm-liiga.fi, kuten viestin loppuun laitoinkin. Eipä tuossa myöskään yhtään miestä huhutun flunssa-aallon vuoksi näytä puuttuvan.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Mark Fox kirjoitti:
LÄhteenä oli siis www.sm-liiga.fi, kuten viestin loppuun laitoinkin. Eipä tuossa myöskään yhtään miestä huhutun flunssa-aallon vuoksi näytä puuttuvan.

Ei näytä ei, parhaalla miehistöllä jos tosiaan noilla lähdetään oikeasti. Sehän olisi helvetin hieno homma.

Niin tuossa on kolmonen ja nelonen ilmeisesti väärinpäin, eli mäkelä on seitsemäs pakki ja kauvo 13. hyökkääjä. Enemmän harjoituspeleissä pelannut Kauvosaari sai siis tehdä tilaa Vainiolalle? Ehkä siinä ainoa flunssan uhri?
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toivonpa totisesti, että Vainiola lunastaa paikkansa heti Lampun vierellä. Sen verran tuoreessa muistissa on herrojen dominointi A:ssa. Nykyliigassa uskoisin olevan mahdollista, että tämä tutkapari lyö itsensä läpi.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mark Fox kirjoitti:
Eipä tuossa myöskään yhtään miestä huhutun flunssa-aallon vuoksi näytä puuttuvan.

Saattaa olla hyvin Toivolan päästä keksimää juttua koko flunssa. Mies on mestari psyykkaamaan vastustajaa.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaltiainen pelasi elämänsä pelin Lukkoa vastaan avausturnauksessa, osin tolppien ja tuurin avustamana. Nehän ovat tunnetusti hyvän maalivahdin parhaat kaverit. Tuollaisia pelejä pelaamalla hän voi joskus lunastaa NHL-varauksensa.
Tämän illan ottelu lienee kuitenkin liian kova paikka noiden odotusten täyttämiseen. Jatkuvassa rumputulessakin iso mies väsyy ja kun Lukko tekee avausmaalin alta viiden minuutin itseluottamus alkaa murentua liian nopeasti.

Lukko - Ässät 7-1
 

Pelintekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jepjep, innoissaan odotellaan tätä matsia. Harmittaa erittäin paljon että en pääse kyseistä matsia näkemään :( Pakko on kuitenkin radioristosta kuunnella. En mitään analyysia ala kirjoittamaan vaan toivon että Lukko hoitaisi homman kotiin, kuten toissakaudella.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Dodii!!!

Pitkä ja synkkä jääkiekkofanin kesä on onneksi takana päin. Enää ei keskikesän aurinko paista ikävästi suoraan päälakeen ja niukkapukeiset naiset eivät liiku kaduilla häiritsemässä. Elämän täyttävä sm-liiga alkaa taas helkovaaroineen, rönneineen rantaloineen, raipeineen, eepeineen... Siis kaikki alkaa olla kohdallaan *snif*. Kaikkihan alkoi vuonna 1982, kun iskä vei minut ensimmäistä kertaa jäähalliin katsomaan... siis mitä helv...???
------------------------------------------------------------------------​

Lukko-Ässät

- Lukolla on paineita, mutta viime kevään hopeajoukkueella niitä on vielä enemmän. Toistuuko vastaavanlainen menestys enää koskaan? Lukolla on vain voitettavaa.

- Lukon rosteri on ihan hyvä ja roolitukset ainakin paperilla erinomaiset. Ässien puolustusta kyseenalaistaisin hieman, muta hyökkäyksessä pari jamppaa menevät omissa sfääreissään viime kauden perusteella. Toimiiko tutkapari jälleen? "käsilaukku" Häppölällä on elämänsä tilaisuus päästä otsikoihin, kun on maajoukkuetason laiturit. Niinhän kävi AUK:llekin.

- Vähämaalista ottelua veikkaan, mutta Lukon onnistuessa heti alussa, voi suuntanumeroidenkin muutos olla edessä taas. 2,3,7 - 0,1,2

- Mielenkiintoista ja rehtiä kautta kaikille!
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Jukan takahiukset kirjoitti:
- Lukolla on paineita, mutta viime kevään hopeajoukkueella niitä on vielä enemmän. Toistuuko vastaavanlainen menestys enää koskaan? Lukolla on vain voitettavaa.

Heh, tää on hyvä lause. Uskot tähän varmaan vakaasti, tai ainakin koitat uskotella. Ässillä hirmu paineet, joukkue on rankattu SaiPan ja Jypin taakse, aina sijoille 13-14. Kannattajat odottavat varovaisesti pääsyä pudotuspeleihin.
Miten mahtaakaan kuuppa kestää. Lukko taas voi lähteä paineitta pelaamaan, kaikki on plussaa mitä saadaan, etenkin kivikovalta Ässiltä. Mitali pitäisi ottaa juhlakauden satsausten myötä ja kotiyleisölle vakuuttaa osaamista. Mitä sitä nyt paineita ottamaan.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Olisiko niin,että lukon kovennettu harjoituskausi jatkuu vielä jonkun aikaa?Lukon jalat olivat melkoista lyijyä/betonia tms. ,ässät olivat 3-4 potkua lukon miehistöä edellä.Liike ei siis vielä huoleta jos epäilykseni osuu oikeaan?Hieman huolta aiheuttaa lukon etukäteen kehuttu puolustus.Pakkeja vietiin kuin sitä kuuluisaa litran mittaa.Väsymys paistoi koko joukkueesta.Häkkinen torjui kohtalaisesti vaikkakin sylki eteensä melkein kaiken mutta eipähän pakkeja ollut siivoamassa 2.-tai edes 3.-kiekkoja pois.Tosin Toivolan ilmoittamaa pelityyliäkään ei vielä ollut näkyvissä alkuunkaan siis suoraviivaista,periksiantamatonta yms.Lähinnä lukon peliin sopivat sanat passiivinen ja pehmeä.No tästä on hyvä vain parantaa ja toivotaan paikkojen/lihasten aukeavan joskus lähiaikoina.
 

Sheriffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Jeah. Kyllä teki nasulia kun Ässien epäfiini ykköskenttä iski vain 12 pistettä. Kuuselalle vaan 1+3, Mavelle 1+1, Häppölälle 0+2, samoin Pelelle ja Konttiselle upeat 2+0 tehot.

Mites jakautui pisteet lugun, ah, niin ihanaisen fiinillä ykkösellä?

Urheiluruudussa ei kaikkia maaleja näytetty, mutta aika moni oli räkämaali. Ei siinä mitään, kaikki lasketaan. Ja kuten todettua, päivän sana oli suoraviivaisuus. Aston kuulemma ihan jäässä. No, ehkä parantaa, tosin syyskuun loppuun asti tehdä päätös miehen jatkamisesta Porissa.

Miten pelasi Naurov? Veikkaisin, että oli vielä aika näkymätön. Tovi menee, että sopeutuu.

3 pinnaa ja ensimmäinen ja tärkein päänahka nyljetty. Nyt yksi välipäivä ja tulta päin lauantaina. 5000 mennee kevyesti rikki, vaikka vastassa "vain" Pelicans.

Ainiin, meinasi unohtua. Miten on Yuppi, pääsikö Ässät ensimmäisen 10 minuutin aikana kertaakaan hyökkäämään? Itse en peliin päässyt, mutta sinä varmasti olit, niin ehkä osaat kertoa?
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Tiivistettynä:samaa paskaa hienommassa paperissa. Ässät iski viisi enemmän tai vähemmän "paskamaalia", joissa Häkkisellä oli oma osansa ainakin kolmessa osumassa. Viime kaudellakin oli tuo maalineduspeli huonoa, niin ei se nyt ainakaan parempaa ollut.

Tunnelma oli erittäin vaisu, tosin osansa siihen oli erittäin huonotasoisella pelillä. Toistamalla mantraa "vähemmän huono voitti" saa ässäfanit takajaloilleen, mutta tänään tuo oli kuitenkin täyttä totta. Uudet säännöt eivät ainakaan parantaneet katsojan nautintoa. Rönn teki pari kardinaalimunausta, mutta kukapa ei tekisi näiden uusien sääntöjen aikana. Hirveää säheltämistä ja koheltamista oli peli puolin ja toisin ja ainoat, jotka pystyivät järjellisen näköiseen peliin olivat Kivenmäki ja Straka. Strakassa Lukolla on todella hyvä vahvistus.

Eikä edes tappeluita eikä muita ylilyöntejä, mikä pettymys!

PS. Häkkinen oli huono & Ässillä hirveä taitovajaus+tahtoylivoima
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yuppi kirjoitti:
Tiivistettynä:samaa paskaa hienommassa paperissa. Ässät iski viisi enemmän tai vähemmän "paskamaalia", joissa Häkkisellä oli oma osansa ainakin kolmessa osumassa. Viime kaudellakin oli tuo maalineduspeli huonoa, niin ei se nyt ainakaan parempaa ollut.

Tunnelma oli erittäin vaisu, tosin osansa siihen oli erittäin huonotasoisella pelillä. Toistamalla mantraa "vähemmän huono voitti" saa ässäfanit takajaloilleen, mutta tänään tuo oli kuitenkin täyttä totta. Uudet säännöt eivät ainakaan parantaneet katsojan nautintoa. Rönn teki pari kardinaalimunausta, mutta kukapa ei tekisi näiden uusien sääntöjen aikana. Hirveää säheltämistä ja koheltamista oli peli puolin ja toisin ja ainoat, jotka pystyivät järjellisen näköiseen peliin olivat Kivenmäki ja Straka. Strakassa Lukolla on todella hyvä vahvistus.

Eikä edes tappeluita eikä muita ylilyöntejä, mikä pettymys!

PS. Häkkinen oli huono & Ässillä hirveä taitovajaus+tahtoylivoima

Hehee! Oot kyllä hassu pikkumies.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sheriffi kirjoitti:
Mites jakautui pisteet lugun, ah, niin ihanaisen fiinillä ykkösellä?
Straka 1+1, Viitanen 1+1, Topperi 0+1, Dahlman 0+1 Lähde: www.sm-liiga.fi Sieltä voit laskea myös kakkos, kolmos ja nelosketjujen tehot.

Tärkeä avausvoitto Ässille, mutta turha sitä lähteä suremaan sen enempää. Jonkun verran on vielä matseja jäljellä ja uskon että Lukon peli lähtee rullaamaan ennemmin tai myöhemmin. Raporttia hallilta mielenkiinnola odottaen.

P
 

Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minulle ei tule kovin suurena yllätyksenä, jos Lukko on tänä kautena pettymys. Syy tähän on se, että Lukolla on melko iso ja fyysinen joukkue kaudella, jolloin pyritään ottamaan rikkeet ja koukut korostetusti pois. Tämä linja tulee suosimaan taitavia Konttisen ja Kivenmäen tyylisiä pelaajia.

Onko Toivolan pelaajavalinnat olleet tulevaan tuomarilinjaan nähden virhearvio, jää nähtäväksi. Vielä on tietenkin liian aikaista sanoa mitään.

Niin ja pääasia. Hienoa Ässät! Pisteet kotiin ja tästä on hyvä jatkaa.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Sheriffi kirjoitti:
Ainiin, meinasi unohtua. Miten on Yuppi, pääsikö Ässät ensimmäisen 10 minuutin aikana kertaakaan hyökkäämään? Itse en peliin päässyt, mutta sinä varmasti olit, niin ehkä osaat kertoa?

Saattoihan tuolla hyökkäys tai pari ollakin. Vastahyökkäyksiin Ässät lähti kyllä kepeämmällä jalalla. Vain Ässien ulkolaisten Naurovin, Crombeenin ja Astonin heikko panos hiukan ihmetytti. Neljäs ei tainnut pelatakaan? Naurovistakaan en kyllä mene takuuseen.
 

Simon#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
AIKA FAARTTI ETTIPPÄI - voitto maistuu hyvältä. Paperilla paska, kaukalossa kova. Kiitos Ässät. Vaikuttaisi siltä, että meillä on melkoinen kimpale kultaa 1,8 metriä pitkäksi puolustajaksi naamioituna. Niin oli Konttinen radiosta nähtynä ollut hyvä. Miten on, paikallaolijat, oliko Konttinen niin hyvä kuin mitä Ahon patalasitkertoimet riisuttunakin saattoi ymmärtää?

Tästä on hyvä jatkaa. Pata painaa.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Patasydän oli siis valttia niin katsomossa kuin kentälläkin tänä iltana uudistetussa Äijänsuon hallissa. Porilaiset pitivät sellaista möykkää, että vähään aikaan ei raumalla ole nähtykään. Kotiyleisö sen sijaan oli kuin kirkossa.

Tehoton ja virhealtis oli Lukko tänään. Ässät pelasi suoraviivaista ja simppeliä peliä hyvällä itseluottamuksella. Siinä missä Lukko nysväsi tehottomasti, porilaiset laukoivat ja menivät maalille. Lukon laukaukset olivat huonolaatuisia ja maalille ei menty riittävästi.

Häkkinen teki muutaman hyvän torjunnan, mutta parempaan pitää hänen silti jatkossa pystyä. Kaltiainen otti elettömän varmasti kiekkoja kiinni.

Taitoa Lukolla on, se näkyi kyllä. Ja yritystä myös. Taisipa olla vaan liian isot odotukset ja paineet pojilla. Ässät oli tänään valmiimpi ja ansaitsi voittonsa. Silti Lukon esitys oli paha pettymys ja vittumaista oli suippojen juhlintaa katsella.

Kuvia illan matsista täällä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TiDo28 kirjoitti:
Olisiko niin,että lukon kovennettu harjoituskausi jatkuu vielä jonkun aikaa?Lukon jalat olivat melkoista lyijyä/betonia tms. ,ässät olivat 3-4 potkua lukon miehistöä edellä.Liike ei siis vielä huoleta jos epäilykseni osuu oikeaan?

Epäilen tuota vahvasti, koska Toivolan Ässät olivat usean kauden aikana nimenomaan syksyllä vahvassa vedossa. Veikkaan edelleen, että ei sellaista viime kauden mahalaskua käänneta todellakaan nopealla aikataululla.

Liigan paras ykkönen on helvetinmoinen valttikortti ja kaverit ottivat samantien luulot pois. Kuuselan huikea tehoilta vetää ilmeen iloiseksi, kuten myös uuden käsittämättömän löydön Konttisen pari maalia. Mestiksestä hopeajoukkueen ykköspariin ja heti 2 maalia, ei huono.

Tästä on hyvä jatkaa, vaikka ei viime kauden 13 joukkue välttämättä mikään erikoinen mittari ollutkaan. Lauantaina vastaan luisteleekin jo astetta iskukykyisempi Pelicans.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös