To 14.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 69 231
  • 906
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässät pitänyt pelin tasaisena.
Helsingissä havaittavissa pientä turhautumista, jäähyjä otettiin ja ylivoimalla Ässät tasoitti. Kolmannessa erässä HIFK pistää vielä kaiken peliin ja Ässät retkahtaa.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
IFK luuli varmaan voivansa kävellä Ässien yli, taisi se viimekertainen vielä olla mielessä. No, nykyliiga on niin huonoa, että jumbokin kiusaa. Säälit kutsuu, jos ei tahti muutu. Ja kyllä IFK kuuluu kuuden sakkiin, tason pitää nousta.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eiköhän tästä peli vielä tule. Sport pääsi 2. erän lopussa jo hyvin peliin mukaan ja toivon mukaan kauden mahdollisesti viimeisessä erässä jätetään aivan kaikki kentälle.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se ei ehkä kopsahda niin kevyesti kuin hidastuksessa näyttää ja tälli päähän helposti vetää hetkellisesti ihmisen pöllähtäneeseen tilaan jossa reagoi vaistolla päätään suojaten.

Kuinka usein kenttäpelaajat heittelevät mailoja, kun saavat mailasta naamaan? Heillä ei ole edes sitä maskia suojaamassa.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Kiva katella tämmöstä viimestä kierrosta ku on aikalailla vielä asiat auki ennen kolmannen erän loppua!
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät aloittaa kolmannen erän vahvasti ja KalPa siirtyy 2-1 johtoon.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Samanlainen niskatuki olisi hyvä Korpikoskelle sekä Westerholmille. Kummallakin kevyestä osumasta pää heiluu siihen malliin, että tekisi hyvää.
Kummasti se Late piristy sitten kun oma joukkue sai kiekon.

Mutta joo tosiaan tuttuihin Budisheille ja Palveille kaadutaan merkityksettömässä läpsyttelyssä. Mutta: Pelsun pakko hoitaa tai TPS nousee ohi. Pelicans-HIFK olis aika hurja pari!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös